35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykkisia wrote:Gretka to do boju

Ja juz powoli mam stres przed szpitalem i co tam wyjdzie w laparo
Kkisia ja przetrę szlaki, nie pękaj
pójdziesz po moich śladach.
Będe Ci rzucać białe kamyczki cichcem.
ComeToMeBaby, Mega, kapturnica, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Aasiula, moremi lubią tę wiadomość
-
No no, Parka to była?kapturnica wrote:Sie nie przejmuj tu kiedys jak sie nie myle jedna pisała ,że wypadła do listonosza do drzwi w szlafroku ze ściekajacą sperma po nogach

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2015, 11:19
kapturnica, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Aasiula, moremi lubią tę wiadomość
-
tzn wiesz- to by mnie zdemotywowało do wcześniejszego wstawaniaSabina wrote:To sobie naszykuj

ćwiczę silną wolę
w sumie już myslałam, ze może ta niedoczynność tarczycy u mnie występuje- miałabym alibi dla swojego lenistwa z rana... -
Kometa - Parka latała z ociekającą spermą przed kurierem, a ja - zapominając, że mam wielki brzuch ciążowy - spałam nago i zdązyłam narzucic na siebie szlafroczek - biały z kapturkiem frotte - ale do kolan. On sie tak dziwnie patrzył na mnie i szybko czmychnął - ja się potem przyglądam w lustrze - a ten szlafrok mi sie pięknie rozjechał pod brzuchem na jakieś 10 cm szerokości - aż do kolan...
Bursztyn, gretka, ComeToMeBaby, Mega, kapturnica, Reni, nick nieaktualny, paszczakin, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Natka_79, nick nieaktualny, Aasiula, Parka, moremi, gosia7122, iwcia77, caffe lubią tę wiadomość
-
jutro na kurs ide na caly dzien, ale bedzie padalo to tez odpada...ComeToMeBaby wrote:Burszta- nie pakuj się
posiedź tu z nami.
A może jutro założysz sukienkę? hmm?
i koniecznie fotka 
no chyba ze dzis wieczorem- do weta znowu idziemy
ComeToMeBaby, Reni, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Aasiula, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
na ppewno opowiedzial wszystkim kumplom w robocieBozia3 wrote:Kometa - Parka latała z ociekającą spermą przed kurierem, a ja - zapominając, że mam wielki brzuch ciążowy - spałam nago i zdązyłam narzucic na siebie szlafroczek - biały z kapturkiem frotte - ale do kolan. On sie tak dziwnie patrzył na mnie i szybko czmychnął - ja się potem przyglądam w lustrze - a ten szlafrok mi sie pięknie rozjechał pod brzuchem na jakieś 10 cm szerokości - aż do kolan...

piekny widok
ComeToMeBaby, Mega, kapturnica, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Aasiula, moremi, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
o matko... wygrałaś tą konkurencję hahahahahahaaaaBozia3 wrote:a ja - zapominając, że mam wielki brzuch ciążowy - spałam nago i zdązyłam narzucic na siebie szlafroczek - biały z kapturkiem frotte - ale do kolan. On sie tak dziwnie patrzył na mnie i szybko czmychnął - ja się potem przyglądam w lustrze - a ten szlafrok mi sie pięknie rozjechał pod brzuchem na jakieś 10 cm szerokości - aż do kolan...

kapturnica, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Aasiula, moremi, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySabina wrote:Zawsze masz opcję szlafroka, jak w "Misiu"

To chyba Bozia kiedyś w takim rozchylonym przyjmowała listonosza !
ComeToMeBaby, Mega, kapturnica, Reni, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Aasiula, moremi, Bozia3, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Ja sie zabrałam za wymiane pościeliComeToMeBaby wrote:dobra, znikam na trochę, idę się zrobić na człowieka i ogarnąć trochę chałupę

dzieckowi już zrobiłam - jeszcze nasza
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
Bursztyn szkoda ja juz Cie widzialam oczami wyobrazni jak dumnym krokiem w pieknej sukni slubnej idziesz do pracy,moze w gazecie by Cie opisali:-)Bursztyn wrote:Lejdis
Maz moj wyjezdza na tydzien, od poniedzialku do soboty- a tobyl tydzien na spakowanie, wyglada na to ze zostaje sama z tym calym majdanem. Pierdole, nie pakuje sie...
Moremi, zycze Ci wszystkiego tego czego sama sobie zyczysz- te najskrytsze, niewypowiedziane tez
- i podbijam liczbe dzieci do 5
bo wg.numerologii chinskiej to szczesliwa liczba 
Nie ubieram dzis slubnej kiecki do roboty- zdecydowanie za zimno jednak a bolerko nie bylo nigdy przwidziane bo zepsuloby caly efekt
A tlusty czwartek mam dzisiaj, bo wczoraj nie zdazylam juz zjesc paczka
Mega, Bursztyn, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, Aasiula, moremi, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Armagedon!!!Reni wrote:Boooosz Burszta jak ja Ci współczuję
mnie pakowanie nerwowo wykończyło, potem mieszkanie na pakunkach i rozpakowywanie
Pan mąż zaczął panikować, że nie zdążymy, ze nie wie od czego zacząć, że nie damy rady
zaczął na lewo i prawo rzucać mięsem ..myślę sobie albo go czasne albo czasne
pokazałam mu palcem co ma robić i że ma mi w drogę nie wchodzić to ja to szybko ogarnę
i prosiłam "opisuj kartony!" Opisał "Kuchnia"
po przeprowadzce myślałam, że mnie szlag trafi jak szukałam patelni, potem łyżki itd
ubrania do worków - zdejmował z wieszakami, owijał je w ubrania i do wora
myślałam, że mnie szlag trafi jak chciałam wyciągnąć koszulkę a ona zawinięta hurtem z pozostałymi rzeczami, oczywiście wieszaki zaczepiały się o ubrania i worki..qrwa..musiałam wszystko rozrywać, zeby spodnie wyjąć
Rozpakowałam Nas sama, bo mi przeszkadzały kartony (cała sypialnia była jeszcze zastawiona, bo była pusta, bo czekaliśmy na dostawę mebli), codziennie jeden karton szedł w pizdu
Moj maz powiedzial ze spakuje 80% jutro kiedy bede na kursie .....taa.....
Mega, Reni, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Aasiula, moremi, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:Armagedon!!!

Moj maz powiedzial ze spakuje 80% jutro kiedy bede na kursie .....taa.....
jak znam życie spakuje ksiązki w jeden wielki karton, którego żadna siła nie uniesie...
Burszta- ciężko masz, oj masz!
Bursztyn, nick nieaktualny, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, Aasiula, moremi, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
tak tak, nie tylko w gazecie, zalozyliby mi piekna kartoteke z opisem i dziwili sie jak mogli tego wczesniej nie zuwazyc....anna maria wrote:Bursztyn szkoda ja juz Cie widzialam oczami wyobrazni jak dumnym krokiem w pieknej sukni slubnej idziesz do pracy,moze w gazecie by Cie opisali:-)
Reni, nick nieaktualny, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, Aasiula, moremi, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ksiazki juz spakowal w kilka kartonow na szcsescie, ale mysle ze z ubraniami moze wyciac taki numer jak maz Renimacduska wrote:jak znam życie spakuje ksiązki w jeden wielki karton, którego żadna siła nie uniesie...
Burszta- ciężko masz, oj masz!
Reni, nick nieaktualny, nick nieaktualny, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, Aasiula, nick nieaktualny, moremi, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość