X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2015, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kkisia wrote:
    Gretka to do boju :)

Ja juz powoli mam stres przed szpitalem i co tam wyjdzie w laparo :(

Kkisia ja przetrę szlaki, nie pękaj
    pójdziesz po moich śladach.
    Będe Ci rzucać białe kamyczki cichcem. ;-)

ComeToMeBaby, Mega, kapturnica, Arwena, Sabina, kkisia, Aasiula, moremi lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Burszta- nie pakuj się :P posiedź tu z nami.
    A może jutro założysz sukienkę? hmm? :) i koniecznie fotka :)

Bursztyn, Mega, kapturnica, kkisia, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Sie nie przejmuj tu kiedys jak sie nie myle jedna pisała ,że wypadła do listonosza do drzwi w szlafroku ze ściekajacą sperma po nogach XD
    No no, Parka to była? ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2015, 11:19

kapturnica, macduska, kkisia, Aasiula, moremi lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    To sobie naszykuj ;-)
    tzn wiesz- to by mnie zdemotywowało do wcześniejszego wstawania ;)
    ćwiczę silną wolę ;)
    w sumie już myslałam, ze może ta niedoczynność tarczycy u mnie występuje- miałabym alibi dla swojego lenistwa z rana...

c5e015d88e.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kometa - Parka latała z ociekającą spermą przed kurierem, a ja - zapominając, że mam wielki brzuch ciążowy - spałam nago i zdązyłam narzucic na siebie szlafroczek - biały z kapturkiem frotte - ale do kolan. On sie tak dziwnie patrzył na mnie i szybko czmychnął - ja się potem przyglądam w lustrze - a ten szlafrok mi sie pięknie rozjechał pod brzuchem na jakieś 10 cm szerokości - aż do kolan...:)

Bursztyn, gretka, ComeToMeBaby, Mega, kapturnica, Reni, macduska, paszczakin, Arwena, Sabina, Natka_79, kkisia, Aasiula, Parka, moremi, gosia7122, iwcia77, caffe lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    Burszta- nie pakuj się :P posiedź tu z nami.
    A może jutro założysz sukienkę? hmm? :) i koniecznie fotka :)
    jutro na kurs ide na caly dzien, ale bedzie padalo to tez odpada...
    no chyba ze dzis wieczorem- do weta znowu idziemy ;)

ComeToMeBaby, Reni, Sabina, kkisia, Aasiula, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Kometa - Parka latała z ociekającą spermą przed kurierem, a ja - zapominając, że mam wielki brzuch ciążowy - spałam nago i zdązyłam narzucic na siebie szlafroczek - biały z kapturkiem frotte - ale do kolan. On sie tak dziwnie patrzył na mnie i szybko czmychnął - ja się potem przyglądam w lustrze - a ten szlafrok mi sie pięknie rozjechał pod brzuchem na jakieś 10 cm szerokości - aż do kolan...:)
    na ppewno opowiedzial wszystkim kumplom w robocie ;)
    piekny widok :)

ComeToMeBaby, Mega, kapturnica, macduska, Sabina, kkisia, Aasiula, moremi, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    a ja - zapominając, że mam wielki brzuch ciążowy - spałam nago i zdązyłam narzucic na siebie szlafroczek - biały z kapturkiem frotte - ale do kolan. On sie tak dziwnie patrzył na mnie i szybko czmychnął - ja się potem przyglądam w lustrze - a ten szlafrok mi sie pięknie rozjechał pod brzuchem na jakieś 10 cm szerokości - aż do kolan...:)
    o matko... wygrałaś tą konkurencję hahahahahahaaaa

kapturnica, macduska, kkisia, Aasiula, moremi, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2015, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Zawsze masz opcję szlafroka, jak w "Misiu" :-P

To chyba Bozia kiedyś w takim rozchylonym przyjmowała listonosza !

ComeToMeBaby, Mega, kapturnica, Reni, Sabina, kkisia, Aasiula, moremi, Bozia3, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oni mają trudną pracę , te listonosze i kuriery...

Mega, Bursztyn, Sabina, Natka_79, kkisia, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobra, znikam na trochę, idę się zrobić na człowieka i ogarnąć trochę chałupę :)

Mega, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    dobra, znikam na trochę, idę się zrobić na człowieka i ogarnąć trochę chałupę :)
    Ja sie zabrałam za wymiane pościeli ;) dzieckowi już zrobiłam - jeszcze nasza :)

iwcia77 lubi tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn szkoda ja juz Cie widzialam oczami wyobrazni jak dumnym krokiem w pieknej sukni slubnej idziesz do pracy,moze w gazecie by Cie opisali:-)
    Bursztyn wrote:
    Lejdis

Maz moj wyjezdza na tydzien, od poniedzialku do soboty- a tobyl tydzien na spakowanie, wyglada na to ze zostaje sama z tym calym majdanem. Pierdole, nie pakuje sie...

Moremi, zycze Ci wszystkiego tego czego sama sobie zyczysz- te najskrytsze, niewypowiedziane tez ;) - i podbijam liczbe dzieci do 5 :) bo wg.numerologii chinskiej to szczesliwa liczba ;)

Nie ubieram dzis slubnej kiecki do roboty- zdecydowanie za zimno jednak a bolerko nie bylo nigdy przwidziane bo zepsuloby caly efekt ;)

A tlusty czwartek mam dzisiaj, bo wczoraj nie zdazylam juz zjesc paczka :)

Mega, Bursztyn, macduska, Arwena, Sabina, ComeToMeBaby, kkisia, Aasiula, moremi, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2015, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Duska, gratulacje! cieszymy sie razem z Toba z cz e r w o n e j kropki ;)

Ot paradoks. :-D

kapturnica, Mega, Bursztyn, Sabina, kkisia, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Boooosz Burszta jak ja Ci współczuję
    mnie pakowanie nerwowo wykończyło, potem mieszkanie na pakunkach i rozpakowywanie
    Pan mąż zaczął panikować, że nie zdążymy, ze nie wie od czego zacząć, że nie damy rady
    zaczął na lewo i prawo rzucać mięsem ..myślę sobie albo go czasne albo czasne
    pokazałam mu palcem co ma robić i że ma mi w drogę nie wchodzić to ja to szybko ogarnę
    i prosiłam "opisuj kartony!" Opisał "Kuchnia"
    po przeprowadzce myślałam, że mnie szlag trafi jak szukałam patelni, potem łyżki itd
    ubrania do worków - zdejmował z wieszakami, owijał je w ubrania i do wora
    myślałam, że mnie szlag trafi jak chciałam wyciągnąć koszulkę a ona zawinięta hurtem z pozostałymi rzeczami, oczywiście wieszaki zaczepiały się o ubrania i worki..qrwa..musiałam wszystko rozrywać, zeby spodnie wyjąć

Rozpakowałam Nas sama, bo mi przeszkadzały kartony (cała sypialnia była jeszcze zastawiona, bo była pusta, bo czekaliśmy na dostawę mebli), codziennie jeden karton szedł w pizdu
    Armagedon!!! o.O
    Moj maz powiedzial ze spakuje 80% jutro kiedy bede na kursie .....taa.....

Mega, Reni, macduska, Sabina, kkisia, Aasiula, moremi, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macdu super ze przyszla bo juz zes sie denerwowala .A wtedy co sie chce to zawsze sie opoznia suczysko..Teraz juz na spokojnie czekamy na laparo..

macduska, Sabina, kkisia, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2015, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Armagedon!!! o.O
    Moj maz powiedzial ze spakuje 80% jutro kiedy bede na kursie .....taa.....

jak znam życie spakuje ksiązki w jeden wielki karton, którego żadna siła nie uniesie...
    Burszta- ciężko masz, oj masz!

Bursztyn, Sabina, ComeToMeBaby, kkisia, Aasiula, moremi, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Bursztyn szkoda ja juz Cie widzialam oczami wyobrazni jak dumnym krokiem w pieknej sukni slubnej idziesz do pracy,moze w gazecie by Cie opisali:-)
    tak tak, nie tylko w gazecie, zalozyliby mi piekna kartoteke z opisem i dziwili sie jak mogli tego wczesniej nie zuwazyc.... ;)

Reni, macduska, ComeToMeBaby, kkisia, Aasiula, moremi, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Bozia od dworca pkp do areny jest daleko?
    nie
    mozesz tramwajem albo taxowka

moremi, Mega lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    jak znam życie spakuje ksiązki w jeden wielki karton, którego żadna siła nie uniesie...
    Burszta- ciężko masz, oj masz!
    ksiazki juz spakowal w kilka kartonow na szcsescie, ale mysle ze z ubraniami moze wyciac taki numer jak maz Reni ;)

Reni, Arwena, macduska, ComeToMeBaby, kkisia, Aasiula, Sabina, moremi, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
‹‹ 7467 7468 7469 7470 7471 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ