35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Ot tak konta sie nie likwiduje ,jak ktos chce odpoczac od Forum albo sie z Kims popstrykal to nie pisze przez Jakis czas,a tu wszystko zlikwidowane wydaje mi sie ze cos jest nie tak:-(
Bliska 77, mamatrojki80, Arwena, moremi, Aasiula, kkisia, gosia7122, Sabina lubią tę wiadomość
-
odnośnie zwierząt to nasze córki, zarówno pierwsza jak i druga, żyją od samego początku w pełnej symbiozie z naszym bokserem, ze starszą to śpi nagminnie, chyba że zbytnio kopie to psiak zwiewa a jeśli młodsza śpi w naszym łózku to psiak też w nim śpi tylko w nogach
Bursztyn, Reni, anna maria, moremi, Aasiula, kkisia, gosia7122, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
też mam takie przemyślenia.....anna maria wrote:Ot tak konta sie nie likwiduje ,jak ktos chce odpoczac od Forum albo sie z Kims popstrykal to nie pisze przez Jakis czas,a tu wszystko zlikwidowane wydaje mi sie ze cos jest nie tak:-(
ComeToMeBaby, mamatrojki80, anna maria, moremi, Aasiula, kkisia, gosia7122, Sabina lubią tę wiadomość
-
Rzyg rzygiem ale u mnie mdłości najsilniejsze przeniosly sie na pozny wieczor i nocke..Wystarczy ze wstane siku i zaczyna sie jazda..Czyzbys byla tak miła iprzekazala to cholerstwo mi ??? A kysz czarownico!!paszczakin wrote:Simba tez to zassysala non stop na koniec ciazy..
Ja natomiast sie na zgage nadal nie zapisalam- chyba wole te moje mini mdlosci niez zgage. Przy okazji- bedzie jakies bite 2 tygodnie bez pawia juz.. Poprosze o oklaski
W sumie Kaptu- jak ty zaczelas rzygac, to mi zaczelo przechodzic
czyzbys dostala "przechodni" rzyg ode mnie? 
anna maria, moremi, peppapig, Aasiula, kkisia, Mega, Sabina lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualnyAha, Reni popieram Twoje zdanie w kwesti Harrego Pottera.
Grey jak dla mnie jest grubo przereklamowany. Na film iść nie zamierzam.
Bliska 77, ComeToMeBaby, kapturnica, mamatrojki80, moremi, Aasiula, kkisia, gosia7122, Mega, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
Na początku tylko obserwowałam jak sie będzie kot zachowywał. Gdyby było coś niepokojącego to pewnie bym kotu nie pozwoliła dochodzić, ale nic takiego nie było.paszczakin wrote:ale tak od poczatku- poczatku? to po ch** ja te wszystkie ubranka piore (i zamierzam nawet wyprasowac za pierwszym razem) w specjalnych dzieciecych proszkach?
Jakies sterylizacje smoczkow i innych gadzetow? 
Chociaz w sumie kota tez wysterylizowana
odrobaczona i zaszczepiona tez 
Moj kot jest wychowywalny, mnie sie slucha i patent mam na to, zeby akurat tam nie wlazila. Tylko pytanie czy jest po co. Tak jak mowilam- na poczatku nie pozwole jej lezec z kartoflem ze wzgledu na proporcje wagowe, ale czy lezenie dziecia tam, gdzie wczesniej lezal kot to problem?
Bo w wozku-gondoli juz tez kot lezal i co teraz?
Nowe ubranka też uprałam i wyprasowałam i to był mój pierwszy raz z prasowaniem, a drugi był gdy jechałam do mamy na tydzień
Teściowej się zdarzyło uprasować małemu ciuchy ze 4 razy i over. Ja takich zabawek jak żelazko nie lubię
Bursztyn, Bliska 77, moremi, peppapig, paszczakin, Aasiula, kkisia, gosia7122, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
i slusznie, bo to bardzo niebezpieczna zabawka, krzywde sobie mozna zrobiccaffe wrote:Ja takich zabawek jak żelazko nie lubię

ja tez sie nia nie bawie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2015, 12:23
caffe, Bliska 77, moremi, macduska, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
-
Witam
w koncu, teraz bez mojego lapka, weekend wyjazdowy wiec mam tyly, ale widze ze Dorka zniknela hmmmm, a nie miala sie kontaktowac z Dorbie w kwestii macierzynskiego? moze akurat?
ja tak z doskoku z lapka mojego m- teraz pracuje niedaleko wiec w ciagu dnia sobie zagladne, ale niedlugo delegacja; mam nadzieje ze dostane mojego z powrotem (do 4 tyg)
a dzis zaklepalam termin na 24.02- to bedzie 12dc - mam nadzieje na jakis dobrz plan, bo kurcze dale chzba to endo jest winne- normalnie moglabym spoko przezyc na 5 podpaskach....ehhh
moremi, macduska, Aasiula, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość
gretka -
no raczej
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a674f55e2726.jpg
Bursztyn wrote:Reniek, spoko, jesli bede miala zamiar zniknac na dluzej lub na zawsze to uprzedze wczesniej a poza tym i tak masz na mnie namiary
Bursztyn, kapturnica, ComeToMeBaby, moremi, Aasiula, kkisia, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
S w ciąży? bój się Boga!ComeToMeBaby wrote:a S nie ma?

no to lipa. znowu coś rozdajom i znowu się nie łapię.
kapturnica, mamatrojki80, gretka, ComeToMeBaby, moremi, peppapig, macduska, Aasiula, kkisia, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
wcisnęłam Lubię to przez przypadek chciałam cytuj!
muszę zgłosić do admina prośbę o przyciski nie lubię, wkurwia mnie to, nienawidzę itp
kapturnica wrote:Pewnie sprzed ciąży by był XXS to nawet by nie było pół Bursztyna
kapturnica, moremi, Bursztyn, macduska, Aasiula, Bliska 77, kkisia, gosia7122, SolarPolar, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:zapewniam cię- jesteś całkiem normalna

ja to się nie skusiłam nawet żeby dotknąć tej książki. a moje koleżanki wszystkie piszczały z zachwytu.
Dajcie juz spokoj temu biednemu grejowi
ja przeczytalam wszytkie czesci- pierwsza jakos jescze uszla, bo w sumie to bylo cos nowego- ktos zaczal pisac dla szerokiej publicznosci o seksie bez tego wstydliwego rumienca, wiec bylo to troche nowe czy inne. Kolejne czesci sa wersja "kopiuj" i "wklej" pierwszej czesci z przeplotem harleqiuna, do zarzygania..
Ale ja pochlaniam ksiazki jak leci, wiec zassalam wszysko. Tak jak zassalam wspomnianego Harrego, czy wszystkie czesci Zmierzchu, Nocnej Lowczyni czy Darow Aniola.
I nie mam 15 lat, przysiegam 
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2015, 12:42
kapturnica, Arwena, Reni, moremi, Aasiula, kkisia, gosia7122, SolarPolar, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
No powinien byc własnie taki anty lajk Podaj pomysl adminowi.Moze dostaniesz jakies ekstra punktyReni wrote:wcisnęłam Lubię to przez przypadek chciałam cytuj!
muszę zgłosić do admina prośbę o przyciski nie lubię, wkurwia mnie to, nienawidzę itp
hły hły
moremi, ComeToMeBaby, Aasiula, Bliska 77, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualny