35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Ot tak konta sie nie likwiduje ,jak ktos chce odpoczac od Forum albo sie z Kims popstrykal to nie pisze przez Jakis czas,a tu wszystko zlikwidowane wydaje mi sie ze cos jest nie tak:-(
Bliska 77, mamatrojki80, Arwena, moremi, Aasiula, kkisia, gosia7122, Sabina lubią tę wiadomość
-
odnośnie zwierząt to nasze córki, zarówno pierwsza jak i druga, żyją od samego początku w pełnej symbiozie z naszym bokserem, ze starszą to śpi nagminnie, chyba że zbytnio kopie to psiak zwiewa a jeśli młodsza śpi w naszym łózku to psiak też w nim śpi tylko w nogach
Bursztyn, Reni, anna maria, moremi, Aasiula, kkisia, gosia7122, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:Ot tak konta sie nie likwiduje ,jak ktos chce odpoczac od Forum albo sie z Kims popstrykal to nie pisze przez Jakis czas,a tu wszystko zlikwidowane wydaje mi sie ze cos jest nie tak:-(
ComeToMeBaby, mamatrojki80, anna maria, moremi, Aasiula, kkisia, gosia7122, Sabina lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Simba tez to zassysala non stop na koniec ciazy..
Ja natomiast sie na zgage nadal nie zapisalam- chyba wole te moje mini mdlosci niez zgage. Przy okazji- bedzie jakies bite 2 tygodnie bez pawia juz.. Poprosze o oklaski
W sumie Kaptu- jak ty zaczelas rzygac, to mi zaczelo przechodzicczyzbys dostala "przechodni" rzyg ode mnie?
anna maria, moremi, peppapig, Aasiula, kkisia, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAha, Reni popieram Twoje zdanie w kwesti Harrego Pottera.
Grey jak dla mnie jest grubo przereklamowany. Na film iść nie zamierzam.Bliska 77, ComeToMeBaby, kapturnica, mamatrojki80, moremi, Aasiula, kkisia, gosia7122, Mega, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:ale tak od poczatku- poczatku? to po ch** ja te wszystkie ubranka piore (i zamierzam nawet wyprasowac za pierwszym razem) w specjalnych dzieciecych proszkach?
Jakies sterylizacje smoczkow i innych gadzetow?
Chociaz w sumie kota tez wysterylizowanaodrobaczona i zaszczepiona tez
Moj kot jest wychowywalny, mnie sie slucha i patent mam na to, zeby akurat tam nie wlazila. Tylko pytanie czy jest po co. Tak jak mowilam- na poczatku nie pozwole jej lezec z kartoflem ze wzgledu na proporcje wagowe, ale czy lezenie dziecia tam, gdzie wczesniej lezal kot to problem?
Bo w wozku-gondoli juz tez kot lezal i co teraz?
Nowe ubranka też uprałam i wyprasowałam i to był mój pierwszy raz z prasowaniem, a drugi był gdy jechałam do mamy na tydzieńTeściowej się zdarzyło uprasować małemu ciuchy ze 4 razy i over. Ja takich zabawek jak żelazko nie lubię
Bursztyn, Bliska 77, moremi, peppapig, paszczakin, Aasiula, kkisia, gosia7122, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Ja takich zabawek jak żelazko nie lubię
ja tez sie nia nie bawieWiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2015, 12:23
caffe, Bliska 77, moremi, macduska, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
-
Witam
w koncu, teraz bez mojego lapka, weekend wyjazdowy wiec mam tyly, ale widze ze Dorka zniknela hmmmm, a nie miala sie kontaktowac z Dorbie w kwestii macierzynskiego? moze akurat?
ja tak z doskoku z lapka mojego m- teraz pracuje niedaleko wiec w ciagu dnia sobie zagladne, ale niedlugo delegacja; mam nadzieje ze dostane mojego z powrotem (do 4 tyg)
a dzis zaklepalam termin na 24.02- to bedzie 12dc - mam nadzieje na jakis dobrz plan, bo kurcze dale chzba to endo jest winne- normalnie moglabym spoko przezyc na 5 podpaskach....ehhhmoremi, macduska, Aasiula, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość
gretka -
no raczej
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a674f55e2726.jpg
Bursztyn wrote:Reniek, spoko, jesli bede miala zamiar zniknac na dluzej lub na zawsze to uprzedze wczesniej a poza tym i tak masz na mnie namiaryBursztyn, kapturnica, ComeToMeBaby, moremi, Aasiula, kkisia, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
S w ciąży? bój się Boga!ComeToMeBaby wrote:a S nie ma?
no to lipa. znowu coś rozdajom i znowu się nie łapię.kapturnica, mamatrojki80, gretka, ComeToMeBaby, moremi, peppapig, macduska, Aasiula, kkisia, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
wcisnęłam Lubię to przez przypadek chciałam cytuj!
muszę zgłosić do admina prośbę o przyciski nie lubię, wkurwia mnie to, nienawidzę itp
kapturnica wrote:Pewnie sprzed ciąży by był XXS to nawet by nie było pół Bursztynakapturnica, moremi, Bursztyn, macduska, Aasiula, Bliska 77, kkisia, gosia7122, SolarPolar, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:zapewniam cię- jesteś całkiem normalna
ja to się nie skusiłam nawet żeby dotknąć tej książki. a moje koleżanki wszystkie piszczały z zachwytu.
Dajcie juz spokoj temu biednemu grejowija przeczytalam wszytkie czesci- pierwsza jakos jescze uszla, bo w sumie to bylo cos nowego- ktos zaczal pisac dla szerokiej publicznosci o seksie bez tego wstydliwego rumienca, wiec bylo to troche nowe czy inne. Kolejne czesci sa wersja "kopiuj" i "wklej" pierwszej czesci z przeplotem harleqiuna, do zarzygania..
Ale ja pochlaniam ksiazki jak leci, wiec zassalam wszysko. Tak jak zassalam wspomnianego Harrego, czy wszystkie czesci Zmierzchu, Nocnej Lowczyni czy Darow Aniola.I nie mam 15 lat, przysiegam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2015, 12:42
kapturnica, Arwena, Reni, moremi, Aasiula, kkisia, gosia7122, SolarPolar, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:wcisnęłam Lubię to przez przypadek chciałam cytuj!
muszę zgłosić do admina prośbę o przyciski nie lubię, wkurwia mnie to, nienawidzę itphły hły
moremi, ComeToMeBaby, Aasiula, Bliska 77, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny