X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2015, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ot tak konta sie nie likwiduje ,jak ktos chce odpoczac od Forum albo sie z Kims popstrykal to nie pisze przez Jakis czas,a tu wszystko zlikwidowane wydaje mi sie ze cos jest nie tak:-(

Bliska 77, mamatrojki80, Arwena, moremi, Aasiula, kkisia, gosia7122, Sabina lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2015, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba Samira tak kiedys zrobila ze usunela konto

Arwena lubi tę wiadomość

201407014965.png
  • Bliska 77 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    odnośnie zwierząt to nasze córki, zarówno pierwsza jak i druga, żyją od samego początku w pełnej symbiozie z naszym bokserem, ze starszą to śpi nagminnie, chyba że zbytnio kopie to psiak zwiewa a jeśli młodsza śpi w naszym łózku to psiak też w nim śpi tylko w nogach

Bursztyn, Reni, anna maria, moremi, Aasiula, kkisia, gosia7122, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bliska 77 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Ot tak konta sie nie likwiduje ,jak ktos chce odpoczac od Forum albo sie z Kims popstrykal to nie pisze przez Jakis czas,a tu wszystko zlikwidowane wydaje mi sie ze cos jest nie tak:-(
    też mam takie przemyślenia.....

ComeToMeBaby, mamatrojki80, anna maria, moremi, Aasiula, kkisia, gosia7122, Sabina lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2015, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Simba tez to zassysala non stop na koniec ciazy..
    Ja natomiast sie na zgage nadal nie zapisalam- chyba wole te moje mini mdlosci niez zgage. Przy okazji- bedzie jakies bite 2 tygodnie bez pawia juz.. Poprosze o oklaski ;)
    W sumie Kaptu- jak ty zaczelas rzygac, to mi zaczelo przechodzic ;) czyzbys dostala "przechodni" rzyg ode mnie? ;)
    Rzyg rzygiem ale u mnie mdłości najsilniejsze przeniosly sie na pozny wieczor i nocke..Wystarczy ze wstane siku i zaczyna sie jazda..Czyzbys byla tak miła iprzekazala to cholerstwo mi ??? A kysz czarownico!!

anna maria, moremi, peppapig, Aasiula, kkisia, Mega, Sabina lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2015, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Usunela ale z Dorkaroznica ze byla w zaawansowanej ciązy

anna maria, moremi, Aasiula, kkisia, Arwena, Sabina lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2015, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aha, Reni popieram Twoje zdanie w kwesti Harrego Pottera.
    Grey jak dla mnie jest grubo przereklamowany. Na film iść nie zamierzam.

Bliska 77, ComeToMeBaby, kapturnica, mamatrojki80, moremi, Aasiula, kkisia, gosia7122, Mega, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    ale tak od poczatku- poczatku? to po ch** ja te wszystkie ubranka piore (i zamierzam nawet wyprasowac za pierwszym razem) w specjalnych dzieciecych proszkach? ;) Jakies sterylizacje smoczkow i innych gadzetow? ;)

Chociaz w sumie kota tez wysterylizowana ;) odrobaczona i zaszczepiona tez ;)

Moj kot jest wychowywalny, mnie sie slucha i patent mam na to, zeby akurat tam nie wlazila. Tylko pytanie czy jest po co. Tak jak mowilam- na poczatku nie pozwole jej lezec z kartoflem ze wzgledu na proporcje wagowe, ale czy lezenie dziecia tam, gdzie wczesniej lezal kot to problem?

Bo w wozku-gondoli juz tez kot lezal i co teraz? ;)
    Na początku tylko obserwowałam jak sie będzie kot zachowywał. Gdyby było coś niepokojącego to pewnie bym kotu nie pozwoliła dochodzić, ale nic takiego nie było.

Nowe ubranka też uprałam i wyprasowałam i to był mój pierwszy raz z prasowaniem, a drugi był gdy jechałam do mamy na tydzień XD Teściowej się zdarzyło uprasować małemu ciuchy ze 4 razy i over. Ja takich zabawek jak żelazko nie lubię XD

Bursztyn, Bliska 77, moremi, peppapig, paszczakin, Aasiula, kkisia, gosia7122, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    ale chyba uprzedzila wczesniej

anna maria, moremi, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • ComeToMeBaby Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Chetne na rozmiar m , l zapraszam
    a S nie ma?
    :P
    no to lipa. znowu coś rozdajom i znowu się nie łapię.

moremi, dorbie, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2015, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Ja takich zabawek jak żelazko nie lubię XD
    i slusznie, bo to bardzo niebezpieczna zabawka, krzywde sobie mozna zrobic :)
    ja tez sie nia nie bawie :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2015, 12:23

caffe, Bliska 77, moremi, macduska, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • gretka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam :-) w koncu, teraz bez mojego lapka, weekend wyjazdowy wiec mam tyly, ale widze ze Dorka zniknela hmmmm, a nie miala sie kontaktowac z Dorbie w kwestii macierzynskiego? moze akurat?
    ja tak z doskoku z lapka mojego m- teraz pracuje niedaleko wiec w ciagu dnia sobie zagladne, ale niedlugo delegacja; mam nadzieje ze dostane mojego z powrotem (do 4 tyg)

a dzis zaklepalam termin na 24.02- to bedzie 12dc - mam nadzieje na jakis dobrz plan, bo kurcze dale chzba to endo jest winne- normalnie moglabym spoko przezyc na 5 podpaskach....ehhh

moremi, macduska, Aasiula, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość

gretka
  • Reni Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no raczej

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a674f55e2726.jpg
    Bursztyn wrote:
    Reniek, spoko, jesli bede miala zamiar zniknac na dluzej lub na zawsze to uprzedze wczesniej a poza tym i tak masz na mnie namiary :)

Bursztyn, kapturnica, ComeToMeBaby, moremi, Aasiula, kkisia, Mega, Sabina lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2015, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macdulka jak samopoczucie?Bojowe?

macduska, Aasiula, kkisia, Mega, Sabina lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2015, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    S w ciąży? bój się Boga!
    ComeToMeBaby wrote:
    a S nie ma?
    :P
    no to lipa. znowu coś rozdajom i znowu się nie łapię.

kapturnica, mamatrojki80, gretka, ComeToMeBaby, moremi, peppapig, macduska, Aasiula, kkisia, Mega, Sabina lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2015, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    S w ciąży? bój się Boga!
    Pewnie sprzed ciąży by był XXS to nawet by nie było pół Bursztyna XD

Reni, ComeToMeBaby, moremi, Bursztyn, macduska, Aasiula, Bliska 77, kkisia, gosia7122, Mega, Sabina lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2015, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wcisnęłam Lubię to przez przypadek chciałam cytuj!
    muszę zgłosić do admina prośbę o przyciski nie lubię, wkurwia mnie to, nienawidzę itp ;-)
    kapturnica wrote:
    Pewnie sprzed ciąży by był XXS to nawet by nie było pół Bursztyna XD

kapturnica, moremi, Bursztyn, macduska, Aasiula, Bliska 77, kkisia, gosia7122, SolarPolar, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2015, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    zapewniam cię- jesteś całkiem normalna :)
    ja to się nie skusiłam nawet żeby dotknąć tej książki. a moje koleżanki wszystkie piszczały z zachwytu.

Dajcie juz spokoj temu biednemu grejowi ;) ja przeczytalam wszytkie czesci- pierwsza jakos jescze uszla, bo w sumie to bylo cos nowego- ktos zaczal pisac dla szerokiej publicznosci o seksie bez tego wstydliwego rumienca, wiec bylo to troche nowe czy inne. Kolejne czesci sa wersja "kopiuj" i "wklej" pierwszej czesci z przeplotem harleqiuna, do zarzygania..

Ale ja pochlaniam ksiazki jak leci, wiec zassalam wszysko. Tak jak zassalam wspomnianego Harrego, czy wszystkie czesci Zmierzchu, Nocnej Lowczyni czy Darow Aniola. ;) I nie mam 15 lat, przysiegam ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2015, 12:42

kapturnica, Arwena, Reni, moremi, Aasiula, kkisia, gosia7122, SolarPolar, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2015, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    wcisnęłam Lubię to przez przypadek chciałam cytuj!
    muszę zgłosić do admina prośbę o przyciski nie lubię, wkurwia mnie to, nienawidzę itp ;-)
    No powinien byc własnie taki anty lajk Podaj pomysl adminowi.Moze dostaniesz jakies ekstra punkty 8) hły hły

moremi, ComeToMeBaby, Aasiula, Bliska 77, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2015, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kometa, to mity, ze cionży tylko brzuch rośnie ;-)

moremi, gretka, ComeToMeBaby, macduska, kkisia, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość

‹‹ 7525 7526 7527 7528 7529 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ