35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja też popierammacduska wrote:Aha, Reni popieram Twoje zdanie w kwesti Harrego Pottera.
Grey jak dla mnie jest grubo przereklamowany. Na film iść nie zamierzam.
książki czytało się rewelacyjnie, a film to inna kwestia.
macduska, Sabina lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
pfff już wolę pamiętniki fanny hill
paszczakin wrote:Dajcie juz spokoj temu biednemu grejowi
ja przeczytalam wszytkie czesci- pierwsza jakos jescze uszla, bo w sumie to bylo cos nowego- ktos zaczal pisac dla szerokiej publicznosci o seksie bez tego wstydliwego rumienca, wiec bylo to troche nowe czy inne. Kolejne czescie sa wersja "kopiuj" i "wklej" pierwszej czesci z przeplotem harleqiuna, do zarzygania..
Ale ja pochlaniam ksiazki jak leci, wiec zassalam wszysko. Tak jak zassalam wspomnianego Harrego, czy wszystkie czesci Zmierzchu, Nocnej Lowczyni czy Darow Aniola.
I nie mam 15 lat, przysiegam 
moremi, peppapig, Bliska 77, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
O właśnie. Tez sobie pomyślałam. Nasze pokolenie czytało pamiętniki, obecne Greya.Reni wrote:pfff już wolę pamiętniki fanny hill
A ekranizacja pamiętników też chyba powstała. I też było bez wstydu o seksie.
iwcia77 lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
Jeszcze.
I się nie przejmuj. W rozmiarze eS też będą niedługo krążyć ciuchy
ComeToMeBaby, Bursztyn, Aasiula, kkisia, Mega, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
kumpela chciala mi pozyczyc to "dzielo" wiec przerzucilam 2 strony i podziekowalam, pewien rodzaj "literatury"mi nie wejdzie zebym nie wiem na jaka posuche ksiazkowa cierpialaBliska 77 wrote:no u mnie też wszystkie piszczała i właśnie dlatego chciałam zobaczyć czy warto....ale jak dla mnie nie ma się czym podniecać i dosłownie i w przenośni

macduska, moremi, Bliska 77, kkisia, Mega, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
Dorbie, trzymam kciuki za Twoje usg i dzięki kobieto za porady lekarskie, jak dobrze mieć lekarza na forum.
Kkicia i Wacia za was też trzymam.
No i co z Dorką1979? Ale gdyby się wydarzyła tragedia to miałaby czas i potrzebę zaznaczania krwawienia? Przecież to się zaznacza dla własnych obserwacji staraniowych. ... nic z tego nie rozumiem
macduska, kkisia, dorbie, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Rzyg rzygiem ale u mnie mdłości najsilniejsze przeniosly sie na pozny wieczor i nocke..Wystarczy ze wstane siku i zaczyna sie jazda..Czyzbys byla tak miła iprzekazala to cholerstwo mi ??? A kysz czarownico!!
jesli tak, to niespecjalnie
a nie kladziesz sie glodna? u mnie najgorsze pawie byly glodowe.. herbatniki, herbatniki i jeszczce raz herbatniki
A i jeszcze- zebyscie nie myslaly, ze mi za dobrze- rozstepy mi sie zrobily! nosz k**wa mac, nie potrafie w sobie wzbudzic uczucia jak to kiedys ktoras yu cytowala, ze to prezenty od dzidzi i kazdy jest darem..
Niestety mam do nich sklonnosci- jak roslam wzwyz tez mi sie robily, plus jest taki, ze jak zbledna to ich nie widac, bo ja mam baaaardzo jasna karnacje. No ale kurka- rano zawsze sie smarowalam jakas mustella/czy inna sexy mama, wieczorem bio oilem, a rozstepy mam na lini majtow, wcale nie tam gdzie skora jest najbardziej opieta
moremi, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
Ja ja ja bede teraz w ciONzy hyhyhyhyBursztyn wrote:Ave Boginie
Leje, bezlitosnie, szaro i zimno, maz wyjechal na tydzien.
Duska i Kiska, trzymam "kciugi"
za Wasze laparo, badzcie dobrej mysli.
Jakies ciaze sa?
A jak nie to i tak bede
Bursztyn, ComeToMeBaby, moremi, kkisia, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
Nie pociesze..Jak sie ma skłonnosc do pekania skóry to czy tone nasmarujesz czy pół to sie zrobia.Mi cycki jak doniczki urossły w ciąży z młodym a na nich nie mam nic .Za to brzuch mam poszatkowany po młodym jak po wpadnieciu w jakies kolce.Co ja sie osmarowałam wtedy brzuch i co??I tak sie ich w chuj porobiło.Teraz smaruje sie juz od 4tygodni..Wiem ,że porobia sie nowe..Też ich nie kocham ale nie mam na to wpływu.STare wyblakły zjasnialy i zastanawiam sie jak to teraz będzie wyglądało.paszczakin wrote:jesli tak, to niespecjalnie

a nie kladziesz sie glodna? u mnie najgorsze pawie byly glodowe.. herbatniki, herbatniki i jeszczce raz herbatniki
A i jeszcze- zebyscie nie myslaly, ze mi za dobrze- rozstepy mi sie zrobily! nosz k**wa mac, nie potrafie w sobie wzbudzic uczucia jak to kiedys ktoras yu cytowala, ze to prezenty od dzidzi i kazdy jest darem..
Niestety mam do nich sklonnosci- jak roslam wzwyz tez mi sie robily, plus jest taki, ze jak zbledna to ich nie widac, bo ja mam baaaardzo jasna karnacje. No ale kurka- rano zawsze sie smarowalam jakas mustella/czy inna sexy mama, wieczorem bio oilem, a rozstepy mam na lini majtow, wcale nie tam gdzie skora jest najbardziej opieta
Staram sie cokolwiek przegryzac ale herbatniki nie wejda Juz wode wtrąbić wole Ale ten cholerny posmak w ustach jak sie tylko zaczyna pojawic to wiem ,ze poszarpie
paszczakin, moremi, kkisia, dorbie, Sabina lubią tę wiadomość

ahhahaa