35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
macduska wrote:Aha, Reni popieram Twoje zdanie w kwesti Harrego Pottera.
Grey jak dla mnie jest grubo przereklamowany. Na film iść nie zamierzam.książki czytało się rewelacyjnie, a film to inna kwestia.
macduska, Sabina lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
pfff już wolę pamiętniki fanny hill
paszczakin wrote:Dajcie juz spokoj temu biednemu grejowija przeczytalam wszytkie czesci- pierwsza jakos jescze uszla, bo w sumie to bylo cos nowego- ktos zaczal pisac dla szerokiej publicznosci o seksie bez tego wstydliwego rumienca, wiec bylo to troche nowe czy inne. Kolejne czescie sa wersja "kopiuj" i "wklej" pierwszej czesci z przeplotem harleqiuna, do zarzygania..
Ale ja pochlaniam ksiazki jak leci, wiec zassalam wszysko. Tak jak zassalam wspomnianego Harrego, czy wszystkie czesci Zmierzchu, Nocnej Lowczyni czy Darow Aniola.I nie mam 15 lat, przysiegam
moremi, peppapig, Bliska 77, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:pfff już wolę pamiętniki fanny hill
A ekranizacja pamiętników też chyba powstała. I też było bez wstydu o seksie.iwcia77 lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
Jeszcze.
I się nie przejmuj. W rozmiarze eS też będą niedługo krążyć ciuchyComeToMeBaby, Bursztyn, Aasiula, kkisia, Mega, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Bliska 77 wrote:no u mnie też wszystkie piszczała i właśnie dlatego chciałam zobaczyć czy warto....ale jak dla mnie nie ma się czym podniecać i dosłownie i w przenośni
macduska, moremi, Bliska 77, kkisia, Mega, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
Dorbie, trzymam kciuki za Twoje usg i dzięki kobieto za porady lekarskie, jak dobrze mieć lekarza na forum.
Kkicia i Wacia za was też trzymam.
No i co z Dorką1979? Ale gdyby się wydarzyła tragedia to miałaby czas i potrzebę zaznaczania krwawienia? Przecież to się zaznacza dla własnych obserwacji staraniowych. ... nic z tego nie rozumiemmacduska, kkisia, dorbie, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Rzyg rzygiem ale u mnie mdłości najsilniejsze przeniosly sie na pozny wieczor i nocke..Wystarczy ze wstane siku i zaczyna sie jazda..Czyzbys byla tak miła iprzekazala to cholerstwo mi ??? A kysz czarownico!!
jesli tak, to niespecjalnie
a nie kladziesz sie glodna? u mnie najgorsze pawie byly glodowe.. herbatniki, herbatniki i jeszczce raz herbatniki
A i jeszcze- zebyscie nie myslaly, ze mi za dobrze- rozstepy mi sie zrobily! nosz k**wa mac, nie potrafie w sobie wzbudzic uczucia jak to kiedys ktoras yu cytowala, ze to prezenty od dzidzi i kazdy jest darem..
Niestety mam do nich sklonnosci- jak roslam wzwyz tez mi sie robily, plus jest taki, ze jak zbledna to ich nie widac, bo ja mam baaaardzo jasna karnacje. No ale kurka- rano zawsze sie smarowalam jakas mustella/czy inna sexy mama, wieczorem bio oilem, a rozstepy mam na lini majtow, wcale nie tam gdzie skora jest najbardziej opietamoremi, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Ave Boginie
Leje, bezlitosnie, szaro i zimno, maz wyjechal na tydzien.
Duska i Kiska, trzymam "kciugi"za Wasze laparo, badzcie dobrej mysli.
Jakies ciaze sa?
A jak nie to i tak bedeBursztyn, ComeToMeBaby, moremi, kkisia, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:jesli tak, to niespecjalnie
a nie kladziesz sie glodna? u mnie najgorsze pawie byly glodowe.. herbatniki, herbatniki i jeszczce raz herbatniki
A i jeszcze- zebyscie nie myslaly, ze mi za dobrze- rozstepy mi sie zrobily! nosz k**wa mac, nie potrafie w sobie wzbudzic uczucia jak to kiedys ktoras yu cytowala, ze to prezenty od dzidzi i kazdy jest darem..
Niestety mam do nich sklonnosci- jak roslam wzwyz tez mi sie robily, plus jest taki, ze jak zbledna to ich nie widac, bo ja mam baaaardzo jasna karnacje. No ale kurka- rano zawsze sie smarowalam jakas mustella/czy inna sexy mama, wieczorem bio oilem, a rozstepy mam na lini majtow, wcale nie tam gdzie skora jest najbardziej opieta
Staram sie cokolwiek przegryzac ale herbatniki nie wejda Juz wode wtrąbić wole Ale ten cholerny posmak w ustach jak sie tylko zaczyna pojawic to wiem ,ze poszarpiepaszczakin, moremi, kkisia, dorbie, Sabina lubią tę wiadomość