35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
paszczakin wrote:A i jeszcze- zebyscie nie myslaly, ze mi za dobrze- rozstepy mi sie zrobily! nosz k**wa mac, nie potrafie w sobie wzbudzic uczucia jak to kiedys ktoras yu cytowala, ze to prezenty od dzidzi i kazdy jest darem..
też sie boję ze będę miała. też mam skłonności. i nie chciałabym mieć więcej.paszczakin, moremi, Aasiula, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość
-
no to jak teraz masz s to w ciąży będzie m a może i L
to jak znalazł dla Ciebie
przestań sie mazać bierz
ComeToMeBaby wrote:a tak mi się zamarzyło...Aasiula, kapturnica, moremi, kkisia, Mega, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Kaptur, wpolczuje tego szarpania, to musibyc kurewsko nieprzyjemne
-
kapturnica wrote:Juz kuRna lepiej pawia trzasnąć ..W domu uj tam najgorzej jak złapie taka sytuacja w slepie..Juz sie najadlam wstydu dzis w piekarni.Ale nad tym nie da rade zapanowac
mam nadzieje ze minie szybkomacduska, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:no to jak teraz masz s to w ciąży będzie m a może i L
to jak znalazł dla Ciebie
przestań sie mazać bierz
zanim ja będę w tej cholernej cionży to inne skorzystajom.
to się zgłoszę później, nie będę przetrzymywać bez sensu.
jakos mi ten cały cionzowy zapał przeszedł, wiecie? no chcę i to bardzo.
ale jak takie wyniki m miał, te moje TSH co to się buja raz w tą, raz w tamtą, wizja że zanim sie poprawią wyniki to mój m pojedzie na poligon, potem na saksy, nie będzie mnie przez skype zapładniał przecież...eh... i cos mi się zdaje że sobie moge spokojnie szukać nie-ciążowej sukienki na wesele.
a wogóle to wszystko w pizdu. -
nick nieaktualnykapturnica wrote:Juz kuRna lepiej pawia trzasnąć ..W domu uj tam najgorzej jak złapie taka sytuacja w slepie..Juz sie najadlam wstydu dzis w piekarni.Ale nad tym nie da rade zapanowac
Bursztyn, Aasiula, kapturnica, moremi, gretka, kkisia, Mega, dorbie, Sabina lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Juz kuRna lepiej pawia trzasnąć ..W domu uj tam najgorzej jak złapie taka sytuacja w slepie..Juz sie najadlam wstydu dzis w piekarni.Ale nad tym nie da rade zapanowac
mamatrojki80, kkisia, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:heheeh nie wiem, nie znam się.
zanim ja będę w tej cholernej cionży to inne skorzystajom.
to się zgłoszę później, nie będę przetrzymywać bez sensu.
jakos mi ten cały cionzowy zapał przeszedł, wiecie? no chcę i to bardzo.
ale jak takie wyniki m miał, te moje TSH co to się buja raz w tą, raz w tamtą, wizja że zanim sie poprawią wyniki to mój m pojedzie na poligon, potem na saksy, nie będzie mnie przez skype zapładniał przecież...eh... i cos mi się zdaje że sobie moge spokojnie szukać nie-ciążowej sukienki na wesele.
a wogóle to wszystko w pizdu.moremi, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Kapta, spraw sobie jakąś tabliczkę na szyję z napisem JESTEM W CIĄŻY i po sprwie. Wszyscy będą wiedzieć o co chodzi.
macduska, Aasiula, moremi, kkisia, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:nie miałaś torebków żadnych ratunkowych?
Ja kiedyś w aucie z rękawiczki skórzanej musiałam skorzystać... tak mnie przycisnęło. To było w 1 ciąży, w pozostałych nie wiedziałam co to mdłości.
moremi, Sabina, iwcia77, Krakonka lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:nie wiem. ryczeć mi się z tego wszystkiego zachciało.
ale troche energii pozytywnej Ci wysylam, zebys mogla to dostrzeckapturnica, ComeToMeBaby, moremi, macduska, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość