X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2015, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurde.
    no to kontakt tylko poza ovu.
    na razie nikt się nie zgłosił, że ma taki kontakt.
    aż nie wiem co myśleć, zestrachałam się.

mamatrojki80, Bliska 77, kkisia, Mega lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2015, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://ovufriend.pl/wykres,157f14f5473ea50ea66cc982c733ec58.html
    kapturnica wrote:
    W tym momencie nawet zablokowala wykres na ovu bo miala tam zaznaczone krwaawienie 13tego..Kurde mam nadzieje ,ze nic złego sie nie stało..

ComeToMeBaby, mamatrojki80, iwcia77 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2015, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magnesów nie zbierała więc kontaktu nie ma ;-)
    ComeToMeBaby wrote:
    kurde.
    no to kontakt tylko poza ovu.
    na razie nikt się nie zgłosił, że ma taki kontakt.
    aż nie wiem co myśleć, zestrachałam się.

iwcia77 lubi tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2015, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boże mam nadzieję, ze nic się nie stało... w ostatnim okresie miała problemy z ciśnieniem i bóle głowy, aż mnie ciary po plecach przechodzą, jaki tu jest sens likwidowania konta, oby było ok. Ona tak dziwnie pisała, w ciągu dnia rzadko, a w nocy zawsze o późnej porze, nawet żadnej interakcji nią nie miałam... ale się też martwię.

iwcia77 lubi tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2015, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wlasnie mialalm te same odczucia co do znikniecia dorki- zreszta juz pisalam. tez mam nadzieje, ze po prostu nie ma czasu na kompa jak nie moze juz spac 16 godzin na dobe..

kapturnica, Aasiula, kkisia, Simba, Mega, Arwena, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2015, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melduje się u mnie bez zmian,jakoś morduje dzień za dniem.
    Przepraszam ale nie mam sił nadrobić ale jestem z Wami myślami ;)Ja w pracy do 14-stej, im bliżej wieczora tym gorzej :( ale, w środę na usg,zerknąć czy tam z lokatorem ok. Cieszę się że nie boli mnie brzuch i nie plamię :-)
    Pozdrawiam Ściskam ahoj!

mamatrojki80, ComeToMeBaby, moremi, macduska, Bliska 77, Reni, anna maria, gretka, caffe, kapturnica, Arwena, Parka, Aasiula, Bozia3, kkisia, Simba, gosia7122, Mega, dorbie, inessa, iwcia77, Sabina, mama78 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2015, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    własnie szukamy ciąży Dorki. Bo nam kobita znikła.
    o cholera..
    mam nadzieje zebedzie jak z Mysza ktora nie odzywala sie przez ponad chyba 2 tyg. czy nawet dluzej po porodzie a jednak wszystko bylo ok.
    Tylko ze Dorka usunela konto bo zniknela i mi z przyaciolek..
    Miala jakis numer przy nicku?

477706bb5ioid7xx.jpg
  • kapturnica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Miala wykres udostepniony dla wszystkich wcześniej Widocznie zrobila tylko dla znajomych bo ja jej nie mam w przyjaciólkach i przez to juz nie wejde

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • moremi Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Ale konto usunięte.

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2015, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    o cholera..
    mam nadzieje zebedzie jak z Mysza ktora nie odzywala sie przez ponad chyba 2 tyg. czy nawet dluzej po porodzie a jednak wszystko bylo ok.
    Tylko ze Dorka usunela konto bo zniknela i mi z przyaciolek..
    Miala jakis numer przy nicku?
    Dorka 79 jak dobrze pamietam

Bursztyn, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2015, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    zapewniam cię- jesteś całkiem normalna :)
    ja to się nie skusiłam nawet żeby dotknąć tej książki. a moje koleżanki wszystkie piszczały z zachwytu.
    no u mnie też wszystkie piszczała i właśnie dlatego chciałam zobaczyć czy warto....ale jak dla mnie nie ma się czym podniecać i dosłownie i w przenośni :-)

mamatrojki80, kkisia lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• moremi Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2015, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Dorka 79 jak dobrze pamietam
    Dorka1979

mamatrojki80, kapturnica, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2015, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurcze, no to też się zmartwiłam naszą Dorką, mam nadzieję, że nic złego się nie wydarzyło

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Reni Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no własnie o to chodzi
    ja wiem, że to tylko forum i wirtualne znajomości ale skoro już się tu siedzi, zawraca gitarę swoimi problemami, dolegliwościami
    to kurcze takie zniknięcie (tym bardziej, że jednak większość jej kibicowała) jest po prostu poniżej pasa
    i nieważne czy wydarzyła się tragedia czy poród szczęśliwie się zakończył

kurwa no nie wyobrażam sobie, zeby mi teraz np. Bursztyn zawinęła się z forum bez słowa
    musiałabym jechać do Birmingham

trzeba zrobić siatkę powiązań ;-)
    kto z kim ma kontakt :-D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2015, 12:11

Bursztyn, mamatrojki80, anna maria, macduska, caffe, Bliska 77, ComeToMeBaby, kapturnica, peppapig, moremi, Niuta, Parka, paszczakin, Aasiula, Bozia3, kkisia, gosia7122, Mega, iwcia77, Arwena, Sabina lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Nasza kotka śpi na łózku, ale ona nigdy nie pcha się w okolice głów, tylko śpi w nogach.
    Nie wiem czy upilnujesz kota żeby nie wlazł do łóżeczka, marne szanse.
    Ja nie goniłam, muszą się jakoś ze soba zaprzyjaźnić. Teraz nawet jak kot dostaje strzała "miłości" od małego, to i tak w się łasi.

ale tak od poczatku- poczatku? to po ch** ja te wszystkie ubranka piore (i zamierzam nawet wyprasowac za pierwszym razem) w specjalnych dzieciecych proszkach? ;) Jakies sterylizacje smoczkow i innych gadzetow? ;)

Chociaz w sumie kota tez wysterylizowana ;) odrobaczona i zaszczepiona tez ;)

Moj kot jest wychowywalny, mnie sie slucha i patent mam na to, zeby akurat tam nie wlazila. Tylko pytanie czy jest po co. Tak jak mowilam- na poczatku nie pozwole jej lezec z kartoflem ze wzgledu na proporcje wagowe, ale czy lezenie dziecia tam, gdzie wczesniej lezal kot to problem?

Bo w wozku-gondoli juz tez kot lezal i co teraz? ;)

caffe, moremi, Aasiula, kkisia, Mega, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2015, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    yhm... zmywaki sterylizuje się w mikrofali, to może i kota też można?
    paszczakin wrote:
    ale tak od poczatku- poczatku? to po ch** ja te wszystkie ubranka piore (i zamierzam nawet wyprasowac za pierwszym razem) w specjalnych dzieciecych proszkach? ;) Jakies sterylizacje smoczkow i innych gadzetow? ;)

Chociaz w sumie kota tez wysterylizowana ;) odrobaczona i zaszczepiona tez ;)
    ale czy lezenie dziecia tam, gdzie wczesniej lezal kot to problem?

Bo w wozku-gondoli juz tez kot lezal i co teraz? ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2015, 12:13

moremi, paszczakin, Aasiula, kkisia, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2015, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Dokladnie sama go na wzdecia i zgage w ciazy stosowalam..100razy lepszy dla mnie niz espumisan

Simba tez to zassysala non stop na koniec ciazy..
    Ja natomiast sie na zgage nadal nie zapisalam- chyba wole te moje mini mdlosci niez zgage. Przy okazji- bedzie jakies bite 2 tygodnie bez pawia juz.. Poprosze o oklaski ;)
    W sumie Kaptu- jak ty zaczelas rzygac, to mi zaczelo przechodzic ;) czyzbys dostala "przechodni" rzyg ode mnie? ;)

gretka, macduska, ComeToMeBaby, kapturnica, peppapig, moremi, Aasiula, kkisia, Mega, inessa, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2015, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam słonecznie i poniedziałkowo.
    Dorbie kciukam za usg.
    Pepa dobrze że jest dobrze.
    Kapta znowu cię muli?

Z Dorką kurcze coś niedobrego sie dzieje- skoro była na ovu i nam nic nie powiedziała....do tej pory rzadko bo rzadko ale się odzywała. :-(
    Torba prawie spakowana.
    Pozdrawiam szanowne forumowiczki. :-D

ComeToMeBaby, Bursztyn, kapturnica, peppapig, gretka, Arwena, mamatrojki80, moremi, paszczakin, Aasiula, kkisia, gosia7122, dorbie, inessa, SolarPolar, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2015, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    no własnie o to chodzi
    ja wiem, że to tylko forum i wirtualne znajomości ale skoro już się tu siedzi, zawraca gitarę swoimi problemami, dolegliwościami
    to kurcze takie zniknięcie (tym bardziej, że jednak większość jej kibicowała) jest po prostu poniżej pasa
    i nieważne czy wydarzyła się tragedia czy poród szczęśliwie się zakończył

kurwa no nie wyobrażam sobie, zeby mi teraz np. Bursztyn zawinęła się z forum bez słowa
    musiałabym jechać do Birmingham

trzeba zrobić siatkę powiązań ;-)
    kto z kim ma kontakt :-D
    to prawda, ale jesli cos paskudnego sie wydarzylo (tfu tfu przez lewe ramie i odpukac w niemalowane) to czlowiek nawet nie mysli o forum...chociaz - jesli nie mysli o forum to tez nie usuwa konta....
    Wiec jesli usuwa to znaczy ze nie chce miec z jakiegos powodu kontaktu....ludzkie reakcje sa czesto nieprzewidywalne.
    Reniek, spoko, jesli bede miala zamiar zniknac na dluzej lub na zawsze to uprzedze wczesniej a poza tym i tak masz na mnie namiary :)

macduska, ComeToMeBaby, kapturnica, Reni, mamatrojki80, moremi, Aasiula, kkisia, gosia7122, inessa, Arwena, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2015, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta przyszła przesyłka dzis do mnie.Niestety większośc rzeczy nie mieszcze sie w cyckach albo jestem zajebiscie opieta.. buuu buuuuu 0sad.gif

Także dziewczyny odeśle przesyłke z bluzkami nastepnej chętnie bo szkoda by u mnie leżały i sie nie przydały.
    A takie zajebiste bluzeczki letnie . 0sad.gif

Chetne na rozmiar m , l zapraszam
    Bluzeczki sa z Zary
    Umieszczam ogloszenie na wątku stworzonym przez Marte

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2015, 12:27

moremi, Aasiula, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
‹‹ 7524 7525 7526 7527 7528 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ