35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Słuchajcie, bo i ja zaczynam się niepokoić Dorką
Awatar zlikwidowała, zaznaczone krwawienie
jak się wchodzi na jej wykres to jest on bez nicku
czy wydarzyło się coś bardzo złego? ktoś coś?anna maria, mamatrojki80, gretka, kapturnica, Aasiula, kkisia, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
Tez niedawno o nia pytalam,ciekawe mam nadzieje ze nic zlego sie nie staloReni wrote:Słuchajcie, bo i ja zaczynam się niepokoić Dorką
czy wydarzyło się coś bardzo złego? ktoś coś?iwcia77 lubi tę wiadomość
-
Jak sobie przeczytasz jej pamietnik to mam nadzieje ze zrozumiesz o co mi chodz,ja jak urodzilam swoje pierwsze dziecko to macierzynstwo za bardzo mi tez " nie wychodzilo".Krakonka wrote:Jak macierzyństwo może nie wychodzić? Są jakieś sztywne normy czy co?
moremi, Bursztyn, Aasiula, kkisia, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Słuchajcie, bo i ja zaczynam się niepokoić Dorką
czy wydarzyło się coś bardzo złego? ktoś coś?paszczakin, Aasiula, kkisia, Mega, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Słuchajcie, bo i ja zaczynam się niepokoić Dorką
czy wydarzyło się coś bardzo złego? ktoś coś?
a miałam. była. a teraz szukam i ni ma. nawet wykresu nie widzę.
też mnie to martwi.anna maria, Aasiula, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość
-
Aja ja mialam w przyjaciolkach a teraz nie mam:-(kapturnica wrote:Tez juz dopytywalam sie bo sprawdzalam wczoraj ani awatara , ani odzewu Zakonczony wykres ciążowy.Mam nadzieje , ze po prostu nas olała bo cieszy sie macierzyństwem a nie stalo sie nic zlego
Mega lubi tę wiadomość
-
podobnie jak ja, w ogóle mnie to nie rusza a ksiazkę próbowałam czytać ale przebrnęłam jakoś prze ok 60stron, dalej nie dałam rady, kompletnie mnie nie wciągnęła no ale może ze mna jest coś nie tak
moremi, mamatrojki80, ComeToMeBaby, anna maria, kkisia, gosia7122, Mega, Arwena, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBliska 77 wrote:podobnie jak ja, w ogóle mnie to nie rusza a ksiazkę próbowałam czytać ale przebrnęłam jakoś prze ok 60stron, dalej nie dałam rady, kompletnie mnie nie wciągnęła no ale może ze mna jest coś nie tak
Wszystko z Tobą ok w zyciu realnym, więc nie musisz sobie nic rekompensować taką tandetąmnie też książka nie weszła...
Bliska 77, ComeToMeBaby, kkisia, Arwena lubią tę wiadomość
-
Bliska 77 wrote:podobnie jak ja, w ogóle mnie to nie rusza a ksiazkę próbowałam czytać ale przebrnęłam jakoś prze ok 60stron, dalej nie dałam rady, kompletnie mnie nie wciągnęła no ale może ze mna jest coś nie tak
ja to się nie skusiłam nawet żeby dotknąć tej książki. a moje koleżanki wszystkie piszczały z zachwytu.Bliska 77, moremi, Aasiula, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość
-
Ave Boginie
Leje, bezlitosnie, szaro i zimno, maz wyjechal na tydzien.
Duska i Kiska, trzymam "kciugi"za Wasze laparo, badzcie dobrej mysli.
Jakies ciaze sa?
kapturnica, Bliska 77, Aasiula, kkisia, gosia7122, Mega, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość