35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
dorbie wrote:A możesz napisać jak było u Ciebie? czy nie chcesz o tym pisać?
dorbie lubi tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
MartaDidi wrote:Wymiotlo wszystkie Dziewczyny na te Hiobowe wiesci
No takie wieści nie sa rpzyjemne i kazdego rusza Ale jesli ci nie rpzeszkadza to napisz tutaj jak to było zToba.W koncu napawasz optymizme bo maly jestdorbie, MartaDidi, macduska, Krakonka, kkisia, Aasiula, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
Ja tylko napisze, ze będzie dobrze i ze tak się niestety zdarza...Nic więcej mi nie przychodzi do głowy... ot, takie komunały..Wiele z nas to przezylo, szok jest ogromny, mnostwo pytan do samej siebie... Ja musialam wszystkie etapy zaloby przezyc, ale swiat sie dalej kreci... I wiem tez z doswiadczenia, ze w koncu Slonce wychodzi- moje Slonce ma juz 13 m-cy...
kapturnica, dorbie, ComeToMeBaby, macduska, Arwena, malgos741, kkisia, Pusurek, Aasiula, gosia7122, moremi, iwcia77, BISCA, Sabina, Mega, Bozia3 lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dorbie a nie proponowała ci łyzeczkowania?Skąd wie ,że sama sie oczyścisz.Przepraszam jesli cie m oje pytanie uraziło.Zastanawia mnie co napsialas ze gin zalozyl/zyla ze do 7 dni pojawi sie krwawienie..U Sabci nie pojawilo sie i musiala miec zabieg
dorbie, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Dorbie a nie proponowała ci łyzeczkowania?Skąd wie ,że sama sie oczyścisz.Przepraszam jesli cie m oje pytanie uraziło.Zastanawia mnie co napsialas ze gin zalozyl/zyla ze do 7 dni pojawi sie krwawienie..U Sabci nie pojawilo sie i musiala miec zabiegMateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę
-
ComeToMeBaby wrote:jakos mi ten cały cionzowy zapał przeszedł, wiecie? no chcę i to bardzo.
ale jak takie wyniki m miał, te moje TSH co to się buja raz w tą, raz w tamtą, wizja że zanim sie poprawią wyniki to mój m pojedzie na poligon, potem na saksy, nie będzie mnie przez skype zapładniał przecież...eh... i cos mi się zdaje że sobie moge spokojnie szukać nie-ciążowej sukienki na wesele.
a wogóle to wszystko w pizdu.
Może dzisiaj taki dzień? Ja dokładnie to samo mam. Badania nieciekawe, prawdopodobnie ten cykl stracony, a wiele mi ich nie zostało. Chyba:) Mój co prawda nie jedzie, ale ja pół tygodnia na wsi, bo w domu nie popracuję. Gorzej, że nawet normalnego zasięgu zwykłej komówki tam nie ma, a co dopiero Skajpa. Od tygodnia usiłuję coś z dietą zrobić, bo jakbym w ciązy przytyła kolejne, to chyba musiałabym na wózku jeździć - i dzisiaj znów poległam:/
Ale wiesz, z drugiej strony podobno jak się trochę odpuszcza, to działa zapładniająco:)ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
nick nieaktualny