35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
O, Magda tam jest cud kreskaleć na betę, bo w ciąży jesteś
no popatrzcie, wczoraj smutno a dziś taka nowinkaWiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2015, 08:24
kapturnica, Aasiula, malgos741, kkisia, kubecek, ComeToMeBaby, BISCA, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMagda* wrote:ah,powiedzcie mi jeszcze,mój cykl to 28-29 dni
dziś jest dzien 29
i zrobiłam przed chwileczką test ciążowy
no i jest słabiutka kreseczka ta druga
czy mam się już cieszyć ???piękne krechy
jaki miły początek dnia
Aasiula, moremi, malgos741, Mega, kkisia, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
I witam sie- wczoraj do Was nie zagladalam, bo i humor byl do dupy i czulam sie niespecjalnie- jakos mi Adas niemozebnie ciagnac w dol zaczal i kulo w pachwinach. Dalej mam wrazenie ze to dziecko rosnie skokowo- 2 tygodnie nic, a potem jeb- w ciagu jednego dni czy nocy bebol mi sie powieksza. To jak jak mam nie miec rozstepow?
moremi, Sabina, kapturnica, dorbie, kkisia, Arwena, Elfik, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczynki Kocham Was
wiecie przyłączenie się do tego forum przynosi szczęśćie !!!
wcześniej tyle bezowocnych prób,a tutaj na forum tylko jeden cykl jestem...
oczywiście nie chcę zapeszać bo mam doświadczenie że różnie to bywa z ciążamimoremi, Aasiula, dorbie, kkisia, Arwena, iwcia77, inessa lubią tę wiadomość
-
Magda* wrote:a obiecał mi dać odpowiedz do poniedziałku i dał, co mnie cieszy niezmiernie
Mam nadzieję że i u Zofii się to podobnie potoczy
Nie potoczy. Moj kategorycznie nie zgodzil sie na badanie nasienia.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2015, 08:49
Zofia8
-
Magda zrob jeszcze inny test ,bardzo ci kibicuje i wierze ze udalao sie ,ale ten test potrafi podawac bledne wyniki.U mnie dwa miesiace temu tez pokazał dwie kreski.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2015, 08:35
kapturnica, malgos741, Mega, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość