35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Zofia8 wrote:Nie potoczy. Moj kategorycznie nie zgodzil sie na badanie nasienia.
COFAM.MAM NADZIEJE, ZE POTOCZY SIE TAK JAK U CIEBIE:-) jesli jestes w ciazy, oczywiscie:-)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2015, 09:00
Aasiula, moremi lubią tę wiadomość
Zofia8
-
nick nieaktualny
-
Witam dziewczynki w słoneczny dzień i niech teraz będą same dobre wiadomości
Magda po cichutku gratuluję i trzymam kciuki za betęSabina, Aasiula, kkisia, Bliska 77, Mega, dorbie, moremi lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witajcie
Mialam wczoraj taki wieczor w poradni, ze szkoda gadac. Ludzie maja tak pokrecone zycie, ze nawet filmy grozy sa czasem bardziej soft..
Glupio tak w jednym poscie skladac wyrazy wspolczucia i gratulowac jednoczesnie wiec napisze tylko:
Dorbie, bardzo mi przykro
Magda, pogratuluje za min. 3 miesiace
Duska, "kciugi"
Zoska, przykro ze maz nie wspolparcuje
Wiecej nic nie wiembo nie doczytalamBliska 77, malgos741, Arwena, moremi, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Luzuj warkocze Kapta
jest i będzie dobrze
Tlumacze sobie ,ze wsio jest tak samo z samopoczuciem jak było do tej pory.Nic nie bolI.Czuje powiekszajaca sie macice.
Dziecie było całe i zdrowe 9tego. I tego sie trzymamAasiula, Sabina, Natka_79, Zofia8, malgos741, dorbie, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
Magda* wrote:I co teraz Zosia? ,
masz jakąś szansę pójść dalej bez badania nasienia?
Wybiore sie do specjalisty i zobaczymy, co On powie.
Moj M obawia sie, ze sobie nie poradzimy, ze nie mamy juz tyle sil. Mnie czesto dopadaja nastroje depresyjne. Czesc Jego obaw to wynik odpowiedzialnego spojrzenia na temat, pozostale to rezygnacja z pasji i planow, no i wygodnego zycia.
Mysle, ze musze byc bardziej ostrozna i spokojniej podejsc do posiadania dziecka, bo moge wyrzadzic sobie wielka krzywde. Co jesli sie nie uda? Jesli bede zyla tylko tym, uwierzcie mi znam siebie, ja juz moge sie z tego nie otrzasnac. Szanse mam niewielkie ale bedziemy probowac.Mega, dorbie, mamatrojki80, Arwena, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
Zofia8
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:Luzuje luzuje.
Tlumacze sobie ,ze wsio jest tak samo z samopoczuciem jak było do tej pory.Nic nie bolI.Czuje powiekszajaca sie macice.
Dziecie było całe i zdrowe 9tego. I tego sie trzymamkapturnica, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:Dobrze ,że u prywatnego mam wizyte we czwartek.Bo do kolejnej 28mego u gina na nfz chyba bym pierdolca dostała
Blagam Cie nie angazuj sie tak bardzo. Jestes nasza jedyna ciezarowka. Spokojnie, wszystko u Ciebie jest w jak najlepszym porzadku.
Zofia8
-
kapturnica wrote:Luzuje luzuje.
Dziecie było całe i zdrowe 9tego. I tego sie trzymam
Aasiula, kapturnica, kkisia lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Kapta masz wieści od Waci?
Aasiula, Sabina, malgos741, ComeToMeBaby, moremi, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość