35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnysłuchajcie,zrobiłam właśnie drugi test paskowy ''facelle''z rosmana druga kreska niby wyszła ale taka słaba ze ledwo się jej dopatrzyłam
takze sama nie wiem
postaram się nie wpadać w euforię
kapturnica, Aasiula, Sabina, Bliska 77, dorbie, ComeToMeBaby, Arwena, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
Zofia8 wrote:Wybiore sie do specjalisty i zobaczymy, co On powie.
Moj M obawia sie, ze sobie nie poradzimy, ze nie mamy juz tyle sil. Mnie czesto dopadaja nastroje depresyjne. Czesc Jego obaw to wynik odpowiedzialnego spojrzenia na temat, pozostale to rezygnacja z pasji i planow, no i wygodnego zycia.Zofia8 wrote:Mysle, ze musze byc bardziej ostrozna i spokojniej podejsc do posiadania dziecka, bo moge wyrzadzic sobie wielka krzywde. Co jesli sie nie uda? Jesli bede zyla tylko tym, uwierzcie mi znam siebie, ja juz moge sie z tego nie otrzasnac. Szanse mam niewielkie ale bedziemy probowac.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2015, 09:07
malgos741, Mega, Bliska 77, dorbie, Krakonka, Arwena, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
Wczoraj nie dałam rady was doczytać, dzisiaj skończyłam....
Dorbieprzytulam, trzymaj sie kochana...
Magda nieśmiałe gratulacje
A u mnie kolejny wieczór wczoraj jak w zegarku punkt 19 koleżanka zgaga, moj mówi: moze ty w ciąży jestes, no dowcipniś sie kurka znalazł, no! Źle spałam, takie głupoty mi sie śniły, ze jak sie obudziłam w nocy to nie mogłam zasnąć...jestem nieprzytomna, a mam troche rzeczy do pozałatwiania: lecę zapisać Młoda na kolonie, musze zrobic zakupy, bo lodówka mi sie bardzo odchudziła, za obiady jej zapłacić a potem szkoła muzyczna...Sabina, Aasiula, dorbie, Arwena, moremi, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Zofia8 wrote:Blagam Cie nie angazuj sie tak bardzo. Jestes nasza jedyna ciezarowka. Spokojnie, wszystko u Ciebie jest w jak najlepszym porzadku.
Jakjedna??Jest nas 3 we wczesnej ciązy jeszcze A Peppcia A Elfi??
I sory nie pisz mi tekstow typu nie angazuj sie bo to o mnie tylko wkurwia.Co to wogole za okreslenie w stosunku do odczuc w ciazy?
Angazowac to ja sie moge kurwa w związek ehhSabina, Aasiula, Mega, dorbie, Arwena, moremi, Reni, kkisia, Elfik lubią tę wiadomość
-
Magda* wrote:słuchajcie,zrobiłam właśnie drugi test paskowy ''facelle''z rosmana druga kreska niby wyszła ale taka słaba ze ledwo się jej dopatrzyłam
takze sama nie wiem
postaram się nie wpadać w euforię
Aasiula, malgos741, Mega, dorbie, ComeToMeBaby, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
Zofia8 wrote:Dlatego ja jestem przeciwniczka mowienia o wczesnej ciazy nawet rodzinie.
Aasiula, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZofia8 wrote:Dlatego ja jestem przeciwniczka mowienia o wczesnej ciazy nawet rodzinie.
pamietam mój 5 miesiąc,juz z brzuszkiem,no i później jak wróciłam do pracy bez brzuszka...
ale i tak najtrudniejsza jest sama strata ,bardziej niz reakcje innych
przynajmniej dla mnie -
hej kobitki co ja czytam co sie wczoraj dzaiło
Dorbie bardzo mi przykro mocno mocno tule wiem co przezywasz 2 razy to przechodziłam jesli gin radzi od razu sie starac to staraj sie jesli psychicznie czujesz sie silna ja po pierwszym poronieniu dostałam tylko 1 @ i zaciążyłam i ta ciąża udała się mam ślicznego synka ale była to mega trudna ciąża lezenie od 6 tc do 36 tc garscie leków na podtrzymanie ale udało się i Tobie tez się uda kochana
Arwena, Elfik, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Zofia8 wrote:Wybiore sie do specjalisty i zobaczymy, co On powie.
Moj M obawia sie, ze sobie nie poradzimy, ze nie mamy juz tyle sil. Mnie czesto dopadaja nastroje depresyjne. Czesc Jego obaw to wynik odpowiedzialnego spojrzenia na temat, pozostale to rezygnacja z pasji i planow, no i wygodnego zycia.
Mysle, ze musze byc bardziej ostrozna i spokojniej podejsc do posiadania dziecka, bo moge wyrzadzic sobie wielka krzywde. Co jesli sie nie uda? Jesli bede zyla tylko tym, uwierzcie mi znam siebie, ja juz moge sie z tego nie otrzasnac. Szanse mam niewielkie ale bedziemy probowac.sama sie sobą zajmie, na spokojnie mogę sie zdrzemnąć popołudniu...a ja chce pieluchy, płacze, kolki, nieprzespane noce.... ale chce i bede o to walczyć
kapturnica, kubecek, dorbie, Aasiula, Sabina, malgos741, Zofia8, Bliska 77, Krakonka, ComeToMeBaby, Arwena, moremi, kkisia, Elfik, gosia7122, iwcia77, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Magda* wrote:ja mam z rosmana ''check & go'' myslicie ze jest wiarygodny?
juz nigdy tych testów nu nu nu
Aasiula, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKapturnica ,no cóż czasami ciąża boli
ale lepiej zeby bolała niz zebys nic nie czuła
ja w jednej ciąży którą straciłam czułam sie super,mogłam wszystko jesc ,zero mdłości,no i potem urodziłam niestety martwe dzieckoBliska 77, Arwena lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Jakjedna??Jest nas 3 we wczesnej ciązy jeszcze A Peppcia A Elfi??
I sory nie pisz mi tekstow typu nie angazuj sie bo to o mnie tylko wkurwia.Co to wogole za okreslenie w stosunku do odczuc w ciazy?
Angazowac to ja sie moge kurwa w związek ehhWiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2015, 09:16
Sabina, Aasiula, Mega, kapturnica, malgos741, Arwena, moremi, kkisia, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMagda* wrote:Kapturnica ,no cóż czasami ciąża boli
ale lepiej zeby bolała niz zebys nic nie czuła
ja w jednej ciąży którą straciłam czułam sie super,mogłam wszystko jesc ,zero mdłości,no i potem urodziłam niestety martwe dzieckokapturnica, Arwena, moremi, kkisia, Elfik lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Mega to sie nazywa masochizm
Aasiula, kapturnica, malgos741, Arwena, kkisia lubią tę wiadomość
-
Magda* wrote:nom,też wiem jak to jest.....
pamietam mój 5 miesiąc,juz z brzuszkiem,no i później jak wróciłam do pracy bez brzuszka...
ale i tak najtrudniejsza jest sama strata ,bardziej niz reakcje innych
przynajmniej dla mnie
Ja, po tym jak postanowiliśmy się dalej starać, wpadłam w mega optymizm, miałam być w ciąży do konca 2014r. Tak się nie stało a mój optymizm prysł jak bańka mydlana. Teraz nie wierze w sukces, to będzie cud...