X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 lutego 2015, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Check & go z rosmana

ComeToMeBaby lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macdu siedzi ejszcze w poczekalni i czeka na przyjecie heh

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2015, 09:30

malgos741, paszczakin, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    o matko- to co to za test, że go rozpoznałaś?
    aż wróciłam do fotki żeby sprawdzić nazwę a tam nie ma. powiedz jaki to ten do dupy bo nie chce sobie takiego kiedyś kupić. to te quixy czy jakie?
    CHECK &GO z Rossmana

ComeToMeBaby lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    o matko- to co to za test, że go rozpoznałaś?
    aż wróciłam do fotki żeby sprawdzić nazwę a tam nie ma. powiedz jaki to ten do dupy bo nie chce sobie takiego kiedyś kupić. to te quixy czy jakie?
    quixx sa the best Mi pokazały cien cienia cieniowatego ;)

Aasiula, Mega, kubecek, Bliska 77, ComeToMeBaby, malgos741, Arwena, moremi, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Natka_79 Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda* wrote:
    dziękuję Natka 79
    dobrze wiedzieć że nie jestesmy sami
    i za ciebie trzymam kciuki :)
    Dzięki <3

hGXkp1.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Masz 100%racji.
    Tez bym taka swiadomosc na ten moment chciala meic jaka mialam z synem..Czyli jest ciąża i tylko radosc..Gdzie tam czl cokolwiek myslal.Ot jest ciąża i bedzie dziecie.
    Dokładnie, tym bardzie ze nie miałam w swoim otoczeniu znajomych, które poroniły, nie siedziałam w internecie, nie szukałam informacji, poprostu bloga nieświadomość, radość i szczęście... Teraz człowiek spięty jak saper rozbrajający bombę.....

kapturnica, Bursztyn, Aasiula, Bliska 77, Natka_79, ComeToMeBaby, gretka, dorbie, malgos741, Zofia8, Arwena, BISCA, Sabina, kkisia, Elfik, gosia7122, iwcia77, Parka lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Dokładnie, tym bardzie ze nie miałam w swoim otoczeniu znajomych, które poroniły, nie siedziałam w internecie, nie szukałam informacji, poprostu bloga nieświadomość, radość i szczęście... Teraz człowiek spięty jak saper rozbrajający bombę.....
    Conajmniej jakbym chodzila z odbezpieczonym granatem w dupie ;)

Bursztyn, Mega, Aasiula, Bliska 77, ComeToMeBaby, dorbie, moremi, Sabina, kkisia, Elfik, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Conajmniej jakbym chodzila z odbezpieczonym granatem w dupie ;)
    aaaa...to stad ta mina, na twarzy widac ze mocno zaciskasz miesnie odbytu ;)

Mega, kapturnica, Aasiula, Bliska 77, gretka, moremi, Sabina, Reni, kkisia, Elfik, iwcia77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry ,szaro i zimno 2stp.

Mega, Aasiula, Bliska 77, Bursztyn, mamatrojki80, gretka, moremi, Sabina, kkisia, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    aaaa...to stad ta mina, na twarzy widac ze mocno zaciskasz miesnie odbytu ;)
    A wiesz co bedzie jak je popuszcze ?? ;)

Aasiula, Mega, moremi lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda* wrote:
    Kapturnica ,no cóż czasami ciąża boli ;) ale lepiej zeby bolała niz zebys nic nie czuła

ja w jednej ciąży którą straciłam czułam sie super,mogłam wszystko jesc ,zero mdłości,no i potem urodziłam niestety martwe dziecko
    Magda, "lubie" przycisnelam przyadkiem w telefonie natomiast zycze Ci by kreseczka byla coraz mocniejsza

malgos741, Arwena lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zofia8 wrote:
    Wybiore sie do specjalisty i zobaczymy, co On powie.
    Moj M obawia sie, ze sobie nie poradzimy, ze nie mamy juz tyle sil. Mnie czesto dopadaja nastroje depresyjne. Czesc Jego obaw to wynik odpowiedzialnego spojrzenia na temat, pozostale to rezygnacja z pasji i planow, no i wygodnego zycia.
    Mysle, ze musze byc bardziej ostrozna i spokojniej podejsc do posiadania dziecka, bo moge wyrzadzic sobie wielka krzywde. Co jesli sie nie uda? Jesli bede zyla tylko tym, uwierzcie mi znam siebie, ja juz moge sie z tego nie otrzasnac. Szanse mam niewielkie ale bedziemy probowac.
    Zośka... no ciężko ci na pewno. współczuję ci takiej sytuacji.
    on od początku nie chciał. nic się nie zmieniło.
    ma swoje powody tak jak ty swoje aby chcieć.
    dziwne, ale w tym przypadku takie próbowanie do...kwietnia (?) jest średnim kompromisem. posiadać połowy dziecka nie można ;) to dobre i to. jednak cały czas mam wrażenie, ze to tylko na odczepnego, bo on dobrze wie, ze bez jego współpracy masz niewielkie szanse zaciążyć. a on ci sprawy ułatwić nie chce.

pójdź do tego lekarza, odpytaj go ze wszystkich stron jak na egzaminie i niech po obejrzeniu twoich wyników powie ci jakie są szanse. bez owijania w bawełnę. lepiej na to spojrzeć trzeźwo i wiedzieć na czym się stoi. nie możesz się skupiać tylko i wyłącznie na prokreacji bo zwariujesz.

niemniej jednak życzę Ci, aby los był łaskawy i wszystkie działania, które do tej pory z taką determinacją wykonałaś, przyniosły oczekiwany przez ciebie skutek. dobra, niech on nie idzie na te badania skoro go to parzy, ale niech przynajmniej cię bzyka- na zawołanie :) trzymam kciuki.

malgos741, Zofia8, Arwena, BISCA, moremi, kkisia, gosia7122 lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • Krakonka Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zofia8 wrote:
    Wybiore sie do specjalisty i zobaczymy, co On powie.
    Moj M obawia sie, ze sobie nie poradzimy, ze nie mamy juz tyle sil. Mnie czesto dopadaja nastroje depresyjne. Czesc Jego obaw to wynik odpowiedzialnego spojrzenia na temat, pozostale to rezygnacja z pasji i planow, no i wygodnego zycia.
    Mysle, ze musze byc bardziej ostrozna i spokojniej podejsc do posiadania dziecka, bo moge wyrzadzic sobie wielka krzywde. Co jesli sie nie uda? Jesli bede zyla tylko tym, uwierzcie mi znam siebie, ja juz moge sie z tego nie otrzasnac. Szanse mam niewielkie ale bedziemy probowac.

Bądź ostrożna i podejdź spokojniej. Ja sobie już zrobiłam krzywdę. Depresja + pragnienie dziecka i wiek, comiesięczne próby, nakręcanie się, badnia, bieganie po lekarzach, czytanie w sieci itp oznaczają głęboką depresję, problemy w związku, skupienie się tylko na jednej rzeczy i nie wiadomo co dalej. Przestajesz się cieszyć tym, co masz, gonisz za marzeniem, a jak się spełni (oby wszystkim tu), to nie tak, że chęć do życia i dobry nastrój wróca same z siebie. A jak się starasz, to nawet leków teraz nie wieźmiesz, które mogłyby pomóc:/
    Może patrz szerzej i bierz pod uwagę te alternatywy w postaci pasji, planów itp. I może głupio tak dawać rady, jak samemu się sobie nie dało wcześniej, ale za to mówię z doświadczenia.

Bliska 77, ComeToMeBaby, dorbie, malgos741, Zofia8, Arwena, moremi, Sabina, kkisia, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 lutego 2015, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Jakjedna??Jest nas 3 we wczesnej ciązy jeszcze A Peppcia A Elfi??
    I sory nie pisz mi tekstow typu nie angazuj sie bo to o mnie tylko wkurwia.Co to wogole za okreslenie w stosunku do odczuc w ciazy?
    Angazowac to ja sie moge kurwa w związek ehh
    Nie da rady nie przezywac tego, bo nawet jakbym nie chciała przez te tygodnie musiałam zrobic jakies plany na cały rok. Nie da rady nie przyzwyczaic sie do tej myśli

kapturnica, Arwena, moremi, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    A wiesz co bedzie jak je popuszcze ?? ;)
    oj oj nie popuszczaj ;D

kapturnica, malgos741 lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krakonka wrote:
    Bądź ostrożna i podejdź spokojniej. Ja sobie już zrobiłam krzywdę. Depresja + pragnienie dziecka i wiek, comiesięczne próby, nakręcanie się, badnia, bieganie po lekarzach, czytanie w sieci itp oznaczają głęboką depresję, problemy w związku, skupienie się tylko na jednej rzeczy i nie wiadomo co dalej. Przestajesz się cieszyć tym, co masz, gonisz za marzeniem, a jak się spełni (oby wszystkim tu), to nie tak, że chęć do życia i dobry nastrój wróca same z siebie. A jak się starasz, to nawet leków teraz nie wieźmiesz, które mogłyby pomóc:/
    Może patrz szerzej i bierz pod uwagę te alternatywy w postaci pasji, planów itp. I może głupio tak dawać rady, jak samemu się sobie nie dało wcześniej, ale za to mówię z doświadczenia.
    Oj tak, rowniez znam to z autopsji...reagowanie placzem na widok malego dziecka itp, trzeba sie w pore opamietac

Zofia8 lubi tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macdu jest level up przyjmuja ja juz an oddzial Sie przebiera 8)

ComeToMeBaby, Aasiula, malgos741, Mega, paszczakin, Sabina, kkisia, gosia7122, iwcia77, inessa lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobra, dogoniłam.
    za wszystkie nasze marzenia trzymam kciuki.

idę robić śniadanie bo mój m mi łka w poduszkę ze głodny ;)
    jest dzisiaj po zabiegu na stopę i zadeklarowałam, ze dzisiaj będę jego niewolnicą ;) hehehee

malgos741, Mega, mamatrojki80, Arwena, Zofia8, moremi, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • Krakonka Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    Oj tak, rowniez znam to z autopsji...reagowanie placzem na widok malego dziecka itp, trzeba sie w pore opamietac

Zerwałam kontakty z bratostwem M, jak się dowiedziałam, że sa w ciązy. Byłam raz i nie dałam rady:( Mała sie urodziła miesiąc temu, a mnie na samą myśl ściska wszędzie. Ciesze się z ich szczęścia nie jestem zawistna, ale problem tkwi we mnie. Ja to już jestem daleko poza progiem opamiętania:)
    Teraz mam plan, ze jak zaciąże, to pomoga mi hormony, a potem to jeszcze na sali wykąpię się w prozacu:)

Natomiast dzisiaj w sklepie spotkałam sąsiadkę,( ma córkę w naszym wieku) i właśnie się pochwaliła, że ma wnuka:) Świeżutki jest, dwie godziny ma:) Też się ucieszyłam, naprawdę:)
    Ale w środku jest mi źle ze sobą.

Magda, pozwól, że ci pogratuluję jak zrobisz betę:) I trzymam kciuki. Takie wiadomości to radość:) Właściwie dlaczego jeszcze nie zrobiłas tej bety? Na cito można...:)

malgos741, moremi, Sabina, ComeToMeBaby, kkisia, Elfik, iwcia77 lubią tę wiadomość

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 lutego 2015, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda* wrote:
    dziewczyny teraz powinno się otwierać

https://picasaweb.google.com/100839819616649429884/17Lutego2015?authkey=Gv1sRgCIqWgMH-4fnQ2gE
    CIĄŻa JAK W MORDĘ STRZELIŁ :D

gratulacje <3 :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2015, 10:08

‹‹ 7557 7558 7559 7560 7561 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ