X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobija po prostu jedno.Że nie ma sie na to wpływu żadnego co sie dzieje wewnatrz nas.I kazdy dzień moze przynieść różne rozwiazania
    A nie da sie na sucho bez uczuc żadnych podchodzic do ciąży.No chyba ,że sie nie ma żadnych odruchów emocjonalnych i traktuje sie dziecko jako zlepek przypadkowych komórek.

Aasiula, Arwena, moremi lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Wiem, wiem, ale troche tez przyjemny jest ;)
    wszyscy zboczency zgodziliby sie z toba ;)

kapturnica, Aasiula, Sabina, Mega, moremi, kkisia lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Kapturku, nie denerwuj sie tak bo to zle dziala na Ciebie i malizne, a poza tym zlosc pieknosci szkodzi i bedziesz musiala znowu wymieniac ta sliczna pania w awatarze ;)
    No dobra..Szkoda mi mojej uroczej staruszki.A poza tym mi jak widac już nic nie zaszkodzi wzgl mojej aparycji ;)

malgos741, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jutro do gina na 11:40 :) sprawdzę czy była owu, jak moje endo i w ogóle, wezmę tez skierowanie na badania ogólne, hormony, listę pytań sobie uszykuje, a co!

kapturnica, malgos741, Sabina, Aasiula, kubecek, Arwena, moremi, kkisia, Elfik, gosia7122 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    No dobra..Szkoda mi mojej uroczej staruszki.A poza tym mi jak widac już nic nie zaszkodzi wzgl mojej aparycji ;)
    to fakt, trudno sobie wyobrazic ze cos mogloby jej jeszcze zaszkodzic.... ;)

kapturnica, Aasiula lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Zofia8 Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Jakjedna??Jest nas 3 we wczesnej ciązy jeszcze A Peppcia A Elfi??
    I sory nie pisz mi tekstow typu nie angazuj sie bo to o mnie tylko wkurwia.Co to wogole za okreslenie w stosunku do odczuc w ciazy?
    Angazowac to ja sie moge kurwa w związek ehh

Rzeczywiscie nie jedyna ale pozostale dziewczyny zagladaj tu rzadko. Jestes zaangazowana i to bardzo w zycie tego forum.

mamatrojki80 lubi tę wiadomość

Zofia8
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja w tym miesiącu odpoczywam od ginka ;)

Sabina, Aasiula, ComeToMeBaby, Arwena, kkisia, Elfik lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • kapturnica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    to fakt, trudno sobie wyobrazic ze cos mogloby jej jeszcze zaszkodzic.... ;)
    Ale Twoja jeszcze ze 3buchy i sie juz w tej pozycji nie utrzyma ;)

Bursztyn, Aasiula, Mega, moremi, kkisia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    ciąża 9 tygodni
    A test mi wyszedl pozytywny w 11dpo
    och Dorbie.....cięzko...
    9 tygodni to juz 2 miesiace,to juz cos
    Przytulam jeszcze raz
    pozbierasz się zobaczysz :*

dorbie, Arwena lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda* wrote:
    dziewczyny teraz powinno się otwierać

https://picasaweb.google.com/100839819616649429884/17Lutego2015?authkey=Gv1sRgCIqWgMH-4fnQ2gE
    o kurdę! :)
    super, to teraz Beta :)

jakby kto pytał czy som nowe cioNże- to som.

malgos741, dorbie, moremi, kkisia lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Ale Twoja jeszcze ze 3buchy i sie juz w tej pozycji nie utrzyma ;)
    buhahahahaha!!! :D
    to sie wtedy polozy obok Twojej ;)

kapturnica, Aasiula, malgos741, Mega, kkisia lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 lutego 2015, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziękuję Natka 79
    dobrze wiedzieć że nie jestesmy sami
    i za ciebie trzymam kciuki :)

Natka_79 lubi tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zofia8 wrote:
    Nie potoczy. Moj kategorycznie nie zgodzil sie na badanie nasienia.
    no masz. zatwardzialec jeden.

Sabina, Arwena lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    buhahahahaha!!! :D
    to sie wtedy polozy obok Twojej ;)
    hahahahahah 2smiech.gif

Bursztyn lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lutego 2015, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cometa,spokojnie ;) ja sama nie wiem czy to ciążą i czy wszystko będzie dobrze,bo doświadczenia mam rózne
    takze dla swojego dobra nie wpadam w euforie

ComeToMeBaby, malgos741, Zofia8, Arwena, kkisia lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Dobija po prostu jedno.Że nie ma sie na to wpływu żadnego co sie dzieje wewnatrz nas.I kazdy dzień moze przynieść różne rozwiazania
    A nie da sie na sucho bez uczuc żadnych podchodzic do ciąży.No chyba ,że sie nie ma żadnych odruchów emocjonalnych i traktuje sie dziecko jako zlepek przypadkowych komórek.

Boże jak ja bym chciała zeby to było jak w maju 2002 roku - człowiek sie bzyknął, w czerwcu dwa dni przed dniem ojca zrobiłam test - piekne dwie krechy, pod koniec czerwca gin, karta ciąży założona, na następny dzien byłam na usg - piekne serce, pierwsze badania i comiesięczne wizyty :) , niby gin mówił ze ciaza zagrożona, dupka sie lykalo, ale człowiek latał wszędzie, prowadziłam ojcu firmę bez zatrudnienia i zarejestrowana byłam w urzędzie pracy a ginowi nie powiedziałam ze pracuje, bo miałam zakaz - wiem idiotka, w czwartek byłam w pracy, w piątek wzięłam sobie wolne, bo miałam w poniedziałek zgłosić sie do szpitala, a Młoda urodziła sie w niedziele....

kapturnica, Bursztyn, Aasiula, kubecek, Bliska 77, dorbie, ComeToMeBaby, gretka, malgos741, Zofia8, Sabina, Arwena, BISCA, moremi, caffe, kkisia, Elfik, gosia7122, iwcia77, Parka lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Magda zrob jeszcze inny test ,bardzo ci kibicuje i wierze ze udalao sie ,ale ten test potrafi podawac bledne wyniki.U mnie dwa miesiace temu tez pokazał dwie kreski.
    o matko- to co to za test, że go rozpoznałaś?
    aż wróciłam do fotki żeby sprawdzić nazwę a tam nie ma. powiedz jaki to ten do dupy bo nie chce sobie takiego kiedyś kupić. to te quixy czy jakie?

iwcia77 lubi tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pare miesiecy temu widzialam 2 kreski jednego dnia a następnego była juz tylko jedna i przyszła @

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zofia8 wrote:
    Dlatego ja jestem przeciwniczka mowienia o wczesnej ciazy nawet rodzinie.

Zofia, ja straciłam dziecko w 19 tygodniu, więc na uj mi się zdało czekanie do końca 3 miesiąca.

kapturnica, Natka_79, kubecek, Bliska 77, malgos741, Sabina, Arwena, moremi, kkisia, Elfik, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Boże jak ja bym chciała zeby to było jak w maju 2002 roku - człowiek sie bzyknął, w czerwcu dwa dni przed dniem ojca zrobiłam test - piekne dwie krechy, pod koniec czerwca gin, karta ciąży założona, na następny dzien byłam na usg - piekne serce, pierwsze badania i comiesięczne wizyty :) , niby gin mówił ze ciaza zagrożona, dupka sie lykalo, ale człowiek latał wszędzie, prowadziłam ojcu firmę bez zatrudnienia i zarejestrowana byłam w urzędzie pracy a ginowi nie powiedziałam ze pracuje, bo miałam zakaz - wiem idiotka, w czwartek byłam w pracy, w piątek wzięłam sobie wolne, bo miałam w poniedziałek zgłosić sie do szpitala, a Młoda urodziła sie w niedziele....
    Masz 100%racji.
    Tez bym taka swiadomosc na ten moment chciala meic jaka mialam z synem..Czyli jest ciąża i tylko radosc..Gdzie tam czl cokolwiek myslal.Ot jest ciąża i bedzie dziecie.

Mega, Aasiula, dorbie, Arwena, moremi, kkisia, Elfik, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
‹‹ 7556 7557 7558 7559 7560 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ