35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dobija po prostu jedno.Że nie ma sie na to wpływu żadnego co sie dzieje wewnatrz nas.I kazdy dzień moze przynieść różne rozwiazania
A nie da sie na sucho bez uczuc żadnych podchodzic do ciąży.No chyba ,że sie nie ma żadnych odruchów emocjonalnych i traktuje sie dziecko jako zlepek przypadkowych komórek.Aasiula, Arwena, moremi lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Kapturku, nie denerwuj sie tak bo to zle dziala na Ciebie i malizne, a poza tym zlosc pieknosci szkodzi i bedziesz musiala znowu wymieniac ta sliczna pania w awatarze
malgos741, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość
-
Ja jutro do gina na 11:40
sprawdzę czy była owu, jak moje endo i w ogóle, wezmę tez skierowanie na badania ogólne, hormony, listę pytań sobie uszykuje, a co!
kapturnica, malgos741, Sabina, Aasiula, kubecek, Arwena, moremi, kkisia, Elfik, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Jakjedna??Jest nas 3 we wczesnej ciązy jeszcze A Peppcia A Elfi??
I sory nie pisz mi tekstow typu nie angazuj sie bo to o mnie tylko wkurwia.Co to wogole za okreslenie w stosunku do odczuc w ciazy?
Angazowac to ja sie moge kurwa w związek ehh
Rzeczywiscie nie jedyna ale pozostale dziewczyny zagladaj tu rzadko. Jestes zaangazowana i to bardzo w zycie tego forum.
mamatrojki80 lubi tę wiadomość
Zofia8
-
ja w tym miesiącu odpoczywam od ginka
Sabina, Aasiula, ComeToMeBaby, Arwena, kkisia, Elfik lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
Magda* wrote:dziewczyny teraz powinno się otwierać
https://picasaweb.google.com/100839819616649429884/17Lutego2015?authkey=Gv1sRgCIqWgMH-4fnQ2gE
super, to teraz Beta
jakby kto pytał czy som nowe cioNże- to som.malgos741, dorbie, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:Dobija po prostu jedno.Że nie ma sie na to wpływu żadnego co sie dzieje wewnatrz nas.I kazdy dzień moze przynieść różne rozwiazania
A nie da sie na sucho bez uczuc żadnych podchodzic do ciąży.No chyba ,że sie nie ma żadnych odruchów emocjonalnych i traktuje sie dziecko jako zlepek przypadkowych komórek.
Boże jak ja bym chciała zeby to było jak w maju 2002 roku - człowiek sie bzyknął, w czerwcu dwa dni przed dniem ojca zrobiłam test - piekne dwie krechy, pod koniec czerwca gin, karta ciąży założona, na następny dzien byłam na usg - piekne serce, pierwsze badania i comiesięczne wizyty, niby gin mówił ze ciaza zagrożona, dupka sie lykalo, ale człowiek latał wszędzie, prowadziłam ojcu firmę bez zatrudnienia i zarejestrowana byłam w urzędzie pracy a ginowi nie powiedziałam ze pracuje, bo miałam zakaz - wiem idiotka, w czwartek byłam w pracy, w piątek wzięłam sobie wolne, bo miałam w poniedziałek zgłosić sie do szpitala, a Młoda urodziła sie w niedziele....
kapturnica, Bursztyn, Aasiula, kubecek, Bliska 77, dorbie, ComeToMeBaby, gretka, malgos741, Zofia8, Sabina, Arwena, BISCA, moremi, caffe, kkisia, Elfik, gosia7122, iwcia77, Parka lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Magda zrob jeszcze inny test ,bardzo ci kibicuje i wierze ze udalao sie ,ale ten test potrafi podawac bledne wyniki.U mnie dwa miesiace temu tez pokazał dwie kreski.
aż wróciłam do fotki żeby sprawdzić nazwę a tam nie ma. powiedz jaki to ten do dupy bo nie chce sobie takiego kiedyś kupić. to te quixy czy jakie?iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZofia8 wrote:Dlatego ja jestem przeciwniczka mowienia o wczesnej ciazy nawet rodzinie.
Zofia, ja straciłam dziecko w 19 tygodniu, więc na uj mi się zdało czekanie do końca 3 miesiąca.kapturnica, Natka_79, kubecek, Bliska 77, malgos741, Sabina, Arwena, moremi, kkisia, Elfik, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:Boże jak ja bym chciała zeby to było jak w maju 2002 roku - człowiek sie bzyknął, w czerwcu dwa dni przed dniem ojca zrobiłam test - piekne dwie krechy, pod koniec czerwca gin, karta ciąży założona, na następny dzien byłam na usg - piekne serce, pierwsze badania i comiesięczne wizyty
, niby gin mówił ze ciaza zagrożona, dupka sie lykalo, ale człowiek latał wszędzie, prowadziłam ojcu firmę bez zatrudnienia i zarejestrowana byłam w urzędzie pracy a ginowi nie powiedziałam ze pracuje, bo miałam zakaz - wiem idiotka, w czwartek byłam w pracy, w piątek wzięłam sobie wolne, bo miałam w poniedziałek zgłosić sie do szpitala, a Młoda urodziła sie w niedziele....
Tez bym taka swiadomosc na ten moment chciala meic jaka mialam z synem..Czyli jest ciąża i tylko radosc..Gdzie tam czl cokolwiek myslal.Ot jest ciąża i bedzie dziecie.Mega, Aasiula, dorbie, Arwena, moremi, kkisia, Elfik, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość