35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Megan, Inesska, Samira, Bozia, Caffe, Grosza, Reni, Angela, Polarmis, Jolka, Gosia, Panda, Olena, Iza, Promyk, Kasik, Szczesliwa, Andzia, Lucky, Viola
dziekuje Wam goraco za przepiekne zyczenia, wzruszylam sie
Ciezko mi bylo wejsc w 40, az sama nie moge uwierzyc ze dozylam takiego wiekuwczorajszy dzien spedzilam bardzo milo, obiad z przyjaciolkami, po poludniu masaz ajurwedyjski- full body, nawet piersi pani mi masowala- pierwszy raz w zyciu jakas kobitka dorwala sie do moich cyckow
a wieczorem maz zabral mnie na kolacje, potem po powrocie szampan w domu i prezenty, fajnie bylono coz, nalezalo sobie jakos ten dzien oslodzic bo czulam sie przytloczona liczba 40. Teraz bedzie juz z gorki
szczęśliwa 2, Olena, caffe, samira, Andzia33, polarmiś, inessa, gosia7122, megan8, iza37, angela lubią tę wiadomość
-
szczerze? mi nigdy
ostatnio zaznaczyłam + ale był jaśniejszyKasik303 wrote:A tak na marginesie to mam wku..na te testy owulacyjne...
Czy wam one wychodza??? Bo niby mam wszystkie objawy owulacji a one sa negatywnecaffe, Andzia33, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo bo ja jasniejsze mam niby codziennnie rano ale w tej glupiej angielskiej instrukcji pisze ze maj byc 2 GRUBE CZERWONE!!!
Niech sie wala, nie chce mi sie juz na nie sikac
Reni wrote:szczerze? mi nigdy
ostatnio zaznaczyłam + ale był jaśniejszycaffe, Andzia33, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWow ale ci fajnie...cycki ci masowala
tez tak chce !!!
Bursztyn wrote:Megan, Inesska, Samira, Bozia, Caffe, Grosza, Reni, Angela, Polarmis, Jolka, Gosia, Panda, Olena, Iza, Promyk, Kasik, Szczesliwa, Andzia, Lucky, Viola
dziekuje Wam goraco za przepiekne zyczenia, wzruszylam sie
Ciezko mi bylo wejsc w 40, az sama nie moge uwierzyc ze dozylam takiego wiekuwczorajszy dzien spedzilam bardzo milo, obiad z przyjaciolkami, po poludniu masaz ajurwedyjski- full body, nawet piersi pani mi masowala- pierwszy raz w zyciu jakas kobitka dorwala sie do moich cyckow
a wieczorem maz zabral mnie na kolacje, potem po powrocie szampan w domu i prezenty, fajnie bylono coz, nalezalo sobie jakos ten dzien oslodzic bo czulam sie przytloczona liczba 40. Teraz bedzie juz z gorki
caffe, Reni, Bursztyn, inessa lubią tę wiadomość
-
szczęśliwa 2 wrote:hm ,swego czasu na forach znalazłam wpis ,że jedna zbierała natanki w chusteczkę i sobie aplikowała bo facet trafiał w eter
Reni, Bursztyn, szczęśliwa 2, Andzia33, inessa lubią tę wiadomość
-
Kasik, ja pierwszy raz w zyciu zrobilam test owulacyjny w tym cyklu i....wyszedl. Tzn bylo tak: robilam 4 dni i kompletnie nic, jedna kreska,no moze w czwratym dniu pojawila sie bledziutka testowa, pomyslalam sobie ze kupilam dziadostwo i 5 dnia od niechcenia nasikalam i polozylam na wannie. Po chwili patrze a tu druga krecha jak malowana i to duzo ciemniejsza od kontrolnej! Na drugi dzien znowu sprawdzilam i tez byla testowa krecha grubasna ale juz nie bardziej od kontorlnej tylko taka sama, wiec chyba to dziala. Ale! czytalam ze trzeba miec odpowiedni poziom hormonu LH zeby wyszly te testy, bo one nie sa za czule.
szczęśliwa 2, Andzia33, Mango, inessa lubią tę wiadomość
-
Mocno myślę o annie marii, próbuję ją otulić energią
Takie złe wiadomości ostatnio tutaj. W końcu musi się odwrócić zła passa.
Dziewczyny czytam Was i się uśmiecham, poprawiacie humor. Powinnam pracować a co rusz tu zaglądam.
Bursztyn fajne miałaś urodziny. Nie przejmuj się wiekiem, każda z nas to przejdzie. Teraz zaczynasz od zera, najgorzej będzie znów koło 50. Ja tak miałam jak przekroczyłam 30, to mi się dużo wydawało. Teraz też mi bliżej 40, ale to są tylko cyferki :_)Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2013, 12:54
caffe, Bursztyn, Reni, Kasik303, Andzia33, inessa, megan8, angela lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
pamiętam jak kiedyś pojechałam na weekend do spa i trafiłam na masaż relaksacyjny całego ciała.. łącznie z cyckami! chociaż mogłam powiedzieć nie..
noooooo.... nieźle.. tym bardziej, że trafił mi się zajeeeebisty masażysta wrr..
a mój facet teraz już ex (i to nie przez masażystę hahah) poszedł na masaż tajski hahaha myślał, że taka młodziutka ładna tajka go wymasuje a ona go tylko zaprowadziła i przejęła go taka starsza zasuszona tajka hahaha tak go wymasowała i ustawiła mu kręgosłup, że po 5 min miał jej dosyć hahahah
a ja...
jak wychodziłam z mojego masażu to na miękkich nogach...a z łóżka nie miałam siły wstać odpłynęłam
więc Bursztynku wiem co czujesz i zazdroszczę .. eh chyba muszę się wybrać na masaż
Olena, caffe, Kasik303, szczęśliwa 2, Andzia33, Bursztyn, polarmiś, inessa, megan8 lubią tę wiadomość
-
Ja kupila, testy w sklepie internetowym Vital Market, bo w necie laski chwalily sobie ich testy. Czekalam co prawda na przesylke 2 tygodnie i przez to wypadlo mi testowanie w poprzednim cyklu, ale testy sie sprawdzily. Nie wiem jaka maja czulosc, sprawdze w domu ...albo zaraz na ich stronie..
Andzia33, inessa lubią tę wiadomość
-
Olena wrote:Mocno myślę o annie marii, próbuję ją otulić energią
Takie złe wiadomości ostatnio tutaj. W końcu musi się odwrócić zła passa.
Dziewczyny czytam Was i się uśmiecham, poprawiacie humor. Powinnam pracować a co rusz tu zaglądam.
Bursztyn fajne miałaś urodziny. Nie przejmuj się wiekiem, każda z nas to przejdzie. Teraz zaczynasz od zera, najgorzej będzie znów koło 50. Ja tak miałam jak przekroczyłam 30, to mi się dużo wydawało. Teraz też mi bliżej 40, ale to są tylko cyferki :_)Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2016, 13:26
caffe, Andzia33, Bursztyn, inessa lubią tę wiadomość
-
Kasik303 wrote:Na tej mojej dzikiej wyspie mowia ze Clearblue jest dobry i czuly
Uzywalam clearblue digital z usmiechnieta buzka, testowalam miedzy 10 a 12 i byly pozytywne- przy czymjak sie pojawi buzka usmiechnieta to juz na drugi dzien nie musisz znowu testowac. Uzywalam wczesniej clearblue z kreskami ale to byla klapa, a teraz kupilam znowu Clearblue ale Dual Hormon Indicator - sprawdza poziom LH i estrogenu dodatkowo. pierwszy cykl nimi testowalam i klapa, z tym ze napisane jest w ulotce ze trzeba testowac z pierwszego moczu (co jest dosc dziwne bo LH ma najwieksze stezenia w pozniejszych godzinach), moze chodzi o estrogen....najchetniej wrocilabym do tych starszych z buzka.....caffe, inessa lubią tę wiadomość