X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2013, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Megan, Inesska, Samira, Bozia, Caffe, Grosza, Reni, Angela, Polarmis, Jolka, Gosia, Panda, Olena, Iza, Promyk, Kasik, Szczesliwa, Andzia, Lucky, Viola
    dziekuje Wam goraco za przepiekne zyczenia, wzruszylam sie <3 <3 <3
    Ciezko mi bylo wejsc w 40, az sama nie moge uwierzyc ze dozylam takiego wieku ;) wczorajszy dzien spedzilam bardzo milo, obiad z przyjaciolkami, po poludniu masaz ajurwedyjski- full body, nawet piersi pani mi masowala- pierwszy raz w zyciu jakas kobitka dorwala sie do moich cyckow ;)
    a wieczorem maz zabral mnie na kolacje, potem po powrocie szampan w domu i prezenty, fajnie bylo :) no coz, nalezalo sobie jakos ten dzien oslodzic bo czulam sie przytloczona liczba 40. Teraz bedzie juz z gorki ;)

szczęśliwa 2, Olena, caffe, samira, Andzia33, polarmiś, inessa, gosia7122, megan8, iza37, angela lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Reni Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2013, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szczerze? mi nigdy
    ostatnio zaznaczyłam + ale był jaśniejszy
    Kasik303 wrote:
    A tak na marginesie to mam wku..na te testy owulacyjne...

Czy wam one wychodza??? Bo niby mam wszystkie objawy owulacji a one sa negatywne

caffe, Andzia33, inessa lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2013, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Annamaria, przytulam mocno <3
    Polarmisiu, nie trace nadzieji ze wszystko dobrze sie ulozy.

caffe, Andzia33, polarmiś, inessa, angela lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2013, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No bo ja jasniejsze mam niby codziennnie rano ale w tej glupiej angielskiej instrukcji pisze ze maj byc 2 GRUBE CZERWONE!!!

Niech sie wala, nie chce mi sie juz na nie sikac :)
    Reni wrote:
    szczerze? mi nigdy

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2013, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wow ale ci fajnie...cycki ci masowala :) tez tak chce !!!
    Bursztyn wrote:
    Megan, Inesska, Samira, Bozia, Caffe, Grosza, Reni, Angela, Polarmis, Jolka, Gosia, Panda, Olena, Iza, Promyk, Kasik, Szczesliwa, Andzia, Lucky, Viola
    dziekuje Wam goraco za przepiekne zyczenia, wzruszylam sie <3 <3 <3
    Ciezko mi bylo wejsc w 40, az sama nie moge uwierzyc ze dozylam takiego wieku ;) wczorajszy dzien spedzilam bardzo milo, obiad z przyjaciolkami, po poludniu masaz ajurwedyjski- full body, nawet piersi pani mi masowala- pierwszy raz w zyciu jakas kobitka dorwala sie do moich cyckow ;)
    a wieczorem maz zabral mnie na kolacje, potem po powrocie szampan w domu i prezenty, fajnie bylo :) no coz, nalezalo sobie jakos ten dzien oslodzic bo czulam sie przytloczona liczba 40. Teraz bedzie juz z gorki ;)

caffe, Reni, Bursztyn, inessa lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2013, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szczęśliwa 2 wrote:
    hm ,swego czasu na forach znalazłam wpis ,że jedna zbierała natanki w chusteczkę i sobie aplikowała bo facet trafiał w eter :-D
    czyli trzeba mieć zawsze przygotowany słoik pod łóżkiem :P

Reni, Bursztyn, szczęśliwa 2, Andzia33, inessa lubią tę wiadomość

• Viola Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2013, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasik, ja pierwszy raz w zyciu zrobilam test owulacyjny w tym cyklu i....wyszedl. Tzn bylo tak: robilam 4 dni i kompletnie nic, jedna kreska,no moze w czwratym dniu pojawila sie bledziutka testowa, pomyslalam sobie ze kupilam dziadostwo i 5 dnia od niechcenia nasikalam i polozylam na wannie. Po chwili patrze a tu druga krecha jak malowana i to duzo ciemniejsza od kontrolnej! Na drugi dzien znowu sprawdzilam i tez byla testowa krecha grubasna ale juz nie bardziej od kontorlnej tylko taka sama, wiec chyba to dziala. Ale! czytalam ze trzeba miec odpowiedni poziom hormonu LH zeby wyszly te testy, bo one nie sa za czule.

szczęśliwa 2, Andzia33, Mango, inessa lubią tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • Olena Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2013, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mocno myślę o annie marii, próbuję ją otulić energią <3
    Takie złe wiadomości ostatnio tutaj. W końcu musi się odwrócić zła passa.
    Dziewczyny czytam Was i się uśmiecham, poprawiacie humor. Powinnam pracować a co rusz tu zaglądam.
    Bursztyn fajne miałaś urodziny. Nie przejmuj się wiekiem, każda z nas to przejdzie. Teraz zaczynasz od zera, najgorzej będzie znów koło 50. Ja tak miałam jak przekroczyłam 30, to mi się dużo wydawało. Teraz też mi bliżej 40, ale to są tylko cyferki :_)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2013, 12:54

caffe, Bursztyn, Reni, Kasik303, Andzia33, inessa, megan8, angela lubią tę wiadomość

590040cb82960119f78e126c9419cb34.png
  • Viola Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasik nie wolno robic tych testow rano, to nie jest test ciazowy, mozna robic rano ale z kolejnego sikania nie z pierwszego.

caffe, Reni, szczęśliwa 2, Andzia33, inessa lubią tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • Reni Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sprawdziłam testy ciążowe z Rossmana i wszystkie są 25 :-/
    gdzie kupujecie 10?

caffe, samira, Andzia33, inessa lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2013, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wieczorem tez nasikiwalam ale nic...
    Viola wrote:
    Kasik nie wolno robic tych testow rano, to nie jest test ciazowy, mozna robic rano ale z kolejnego sikania nie z pierwszego.

inessa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2013, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na tej mojej dzikiej wyspie mowia ze Clearblue jest dobry i czuly :)
    Reni wrote:
    sprawdziłam testy ciążowe z Rossmana i wszystkie są 25 :-/
    gdzie kupujecie 10?

inessa lubi tę wiadomość

• szczęśliwa 2 Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2013, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    szczerze? mi nigdy
    d.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2016, 13:26

hzr10fs.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2013, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pamiętam jak kiedyś pojechałam na weekend do spa i trafiłam na masaż relaksacyjny całego ciała.. łącznie z cyckami! chociaż mogłam powiedzieć nie..
    noooooo.... nieźle.. tym bardziej, że trafił mi się zajeeeebisty masażysta wrr.. ;-)
    a mój facet teraz już ex (i to nie przez masażystę hahah) poszedł na masaż tajski hahaha myślał, że taka młodziutka ładna tajka go wymasuje a ona go tylko zaprowadziła i przejęła go taka starsza zasuszona tajka hahaha tak go wymasowała i ustawiła mu kręgosłup, że po 5 min miał jej dosyć hahahah
    a ja...
    jak wychodziłam z mojego masażu to na miękkich nogach...a z łóżka nie miałam siły wstać odpłynęłam
    więc Bursztynku wiem co czujesz i zazdroszczę .. eh chyba muszę się wybrać na masaż ;-)

Olena, caffe, Kasik303, szczęśliwa 2, Andzia33, Bursztyn, polarmiś, inessa, megan8 lubią tę wiadomość

• Olena Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2013, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sprawdziłam , że w następnym miesiącu będę miała owulkę mniej więcej w swoje urodziny. Śmiesznie i super.

Reni, caffe, szczęśliwa 2, Andzia33, Mango, polarmiś, inessa, Matylda36, megan8 lubią tę wiadomość

590040cb82960119f78e126c9419cb34.png
  • szczęśliwa 2 Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2013, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    czyli trzeba mieć zawsze przygotowany słoik pod łóżkiem :P
    no , no albo jakąs pipetę to od razu inseminacja będzie :-D

caffe, Andzia33, Mango, Bursztyn, inessa lubią tę wiadomość

hzr10fs.png
  • Viola Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2013, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja kupila, testy w sklepie internetowym Vital Market, bo w necie laski chwalily sobie ich testy. Czekalam co prawda na przesylke 2 tygodnie i przez to wypadlo mi testowanie w poprzednim cyklu, ale testy sie sprawdzily. Nie wiem jaka maja czulosc, sprawdze w domu ...albo zaraz na ich stronie..

Andzia33, inessa lubią tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • szczęśliwa 2 Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2013, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olena wrote:
    Mocno myślę o annie marii, próbuję ją otulić energią <3
    Takie złe wiadomości ostatnio tutaj. W końcu musi się odwrócić zła passa.
    Dziewczyny czytam Was i się uśmiecham, poprawiacie humor. Powinnam pracować a co rusz tu zaglądam.
    Bursztyn fajne miałaś urodziny. Nie przejmuj się wiekiem, każda z nas to przejdzie. Teraz zaczynasz od zera, najgorzej będzie znów koło 50. Ja tak miałam jak przekroczyłam 30, to mi się dużo wydawało. Teraz też mi bliżej 40, ale to są tylko cyferki :_)
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2016, 13:26

caffe, Andzia33, Bursztyn, inessa lubią tę wiadomość

hzr10fs.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2013, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasik303 wrote:
    Na tej mojej dzikiej wyspie mowia ze Clearblue jest dobry i czuly :)
    Kasik, pisalam o nich ostatnio, ale chyba cie jeszcze nie ylo na forum :)
    Uzywalam clearblue digital z usmiechnieta buzka, testowalam miedzy 10 a 12 i byly pozytywne- przy czymjak sie pojawi buzka usmiechnieta to juz na drugi dzien nie musisz znowu testowac. Uzywalam wczesniej clearblue z kreskami ale to byla klapa, a teraz kupilam znowu Clearblue ale Dual Hormon Indicator - sprawdza poziom LH i estrogenu dodatkowo. pierwszy cykl nimi testowalam i klapa, z tym ze napisane jest w ulotce ze trzeba testowac z pierwszego moczu (co jest dosc dziwne bo LH ma najwieksze stezenia w pozniejszych godzinach), moze chodzi o estrogen....najchetniej wrocilabym do tych starszych z buzka.....

caffe, inessa lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Lucky Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2013, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    uff Bursztyn rozumiem ból, samą mnie to niedługo czeka :(
    no ale powtarzam sobie to co piszą dziewczyny, to tylko cyferki ;)

Olena, caffe, Andzia33, Bursztyn, inessa lubią tę wiadomość

‹‹ 756 757 758 759 760 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ