35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
szczęśliwa 2 wrote:kurcze dziewczyny ja nie robiłam na misjonarza
nie myślałam ,że to ma znaczenie
dajcie tym facetom trochę luzu niech strzelaja jak chcą
ja nic nie mówiłam nie naciskałam, założyłam pończochyi czekałam
Andzia33, Mango, inessa lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:caffe już myślałam o tym, jak pisałaś, że w okolicy ovu nie masz ochoty na latanie za natankami.....wiesz co, ja się na tym nie znam, pewnie bursztynek by wiedziała, ale mi to wygląda u Ciebie na jakąś blokadę psychiczną - może boisz się mieć kolejne dziecko, choć go pragniesz? Jesteś po przejściach damsko-męskich (ja też...) i może to ma wpływ? Czytałam ten artykuł w Klaudii lipcowej o blokadach i tam jest dużo prawdy w tym zjawisku...może poczytaj?
caffe, Andzia33, Reni, Kasik303, Olena, inessa, megan8 lubią tę wiadomość
-
a eter? oooo albo tabletka gwałtu przynajmniej siedzi cicho i robi co mu się powie
caffe wrote:co z tego, że założę pończochy, skoro nie liczy się początek tylko koniec
Andzia33, caffe, Mango, inessa, promyk lubią tę wiadomość
-
Matylda36 wrote:Nie pisałam nic o podawaniu progesteronu
Zbyt dużo przeszłam i zbyt zaawansowany jest mój przypadek, by pani w jakimś CM po minucie rozmowy decydowała czy mogę zrobić badania za prywatne pieniądze czy nie i komentowała czy ta ciąża ma szansę czy nie, nie wiedząc nawet co mi dolega. Na szczęście mój przypadek jest zdiagnozowany i wiadomo czy moja ciąża ma szanse sobie poradzić czy nie. Bardziej chodzi o to, że muszę kontrolować pewne wyniki z tygodnia na tydzień od najwcześniejszych tygodni ciąży.
Chociażby dlatego, żeby mój lekarz mógł zdecydować czy mogę wrócić do domu i być prowadzona w miejscu gdzie wiedzą jak dalej taką ciążę prowadzić. Bo eksperymenty to już na mnie przeprowadzali i tego już nie potrzebuję.
Zupełnie o czymś innym pisałamWiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2016, 13:11
Andzia33, inessa lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:jestem dopiero na 825 stronie a czytam od godziny. ale nie wytrzymalam: to sie nazywa autosabotaz. Na poziomie swiadomym- oficjalnie chcemy, ale podswiadomie - z jakiegos powodu nie. Moze chodzic np. o to, ze to nie ten facet. Powodow moze byc mnostwo.
To ostatni raz zabawy w te klocki. Jak mu się nie będą nadawały zmiany, to zacznę brać antykoncepcję i będę miała to gdzieś.Andzia33, Bursztyn, Mango, inessa, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAndzia33 wrote:Samirce już pozycje w głowię,hihihi
no właśnie a temperaturę mam moje drogie taką równą jak nigdy w żadnym z cykli aż się boję i i takie dziwne uczucie ze może jednak tym razem
aż strach się bać a już nie mówię jak przyjcie mi test zrobić ,mam nadzieje ze będę mogła go zrobić ...
ale w tym cyklu zapisuję tylko serduszka i tempkę ,leki i jakieś tam objawy ale bez nakręcania się ... (żadnych śluzów,szyjek itp) a nad bujankami nie mam szczególnej kontroli ,są to są i bez napięć
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2013, 12:32
Andzia33, Reni, Olena, caffe, Mango, inessa, Jolka76 lubią tę wiadomość
-
A dzisiaj się dowiedziałam,że nasi znajomi
BĘDĄ MIELI 6 DZIECKO DZIEWCZYNKA
i dowiedziała się nie dawno a jest już w piatym miesiącu
2chłopaków i 4 dziewczynki i pali całe ciąze nie bierze leków nie chodzi po lekarzach
i gdzie tu sprawiedliwośc??????????samira, Bursztyn, Reni, Viola, Olena, szczęśliwa 2, caffe, Mango, inessa, Matylda36, megan8 lubią tę wiadomość
Andzia33 -
caffe wrote:to nie jest tak, że ja nie chcę. Może on podświadomie nie chce, to niech se babę zmieni. Ja lubię grę w otwarte karty, bo w podchody to się bawiłam gdy byłam dzieckiem.
To ostatni raz zabawy w te klocki. Jak mu się nie będą nadawały zmiany, to zacznę brać antykoncepcję i będę miała to gdzieś.caffe, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHey dziewuszki ale wy szybko piszecie
Tylko klikam na "lubie" bo nie nadazam za pisaniem
U mnie to on ciagle chce...tylko mi sie juz nie chcechyba sie starzeje
Reni, Viola, caffe, Bursztyn, Andzia33, Mango, inessa, gosia7122, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny