35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
gosia7122 wrote:Mega sto lat.
Iwone możesz karmę zmoczyć wodą lub wywarem u mnie działało.
Owczarki bywają dość nerwowe,do tego dochodzi brak socjalizacji szczenięcia.Wszystko jest do wypracowania ale na to potrzeba czasu.Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Tak zrobię.
Bo mam wyrzuty sumienia, że tak leżę i nic nie robię..Iwone, macduska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:właśnie ! cycki mnie zajebiście bolą
kuźwa ale w tym cyklu zaczęły mnie boleć przed owu
jakieś rady?
muszę się znachora zapytać czy ma coś na to, bo zeświruje i tak co miesiąciwcia77 lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Iwone wrote:Muszę spróbować z tymi chrupkami i tak nie mam nic do stracenia
Nigdy bym nie pomyślała że przy takim szczeniaku jest tyle pracy. W domu próbuje mi sięgać do blatów w kuchni. Przed chwilą chciała ściągnąć ciastko ze stołu i pociągła za obrus. Podeszłam wskazałam na stół dotykając obrus i powiedziałam "nie wolno" i pogroziłam palcem. Ciekawe czy załapała o co chodzi.ale powtarzanie tych samych słów w sytuacjach gdy broi może pomóc jej nauczyć się, że nie jesteś zadowolona. Za to jak zrobi coś dobrze = przysmak. Załapie
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
macduska wrote:Dobry artykuł, czytałam kiedyś. No co chcesz taka prawda.
aaa, ale chyba zawsze takie cos nie zostaje? inaczej zadnej baby dzieciatej w bikini na plazy by sie nie widzialo. No chyba, ze wszytkie "ulepszone" plastycznie sa..
ide wygooglac ceny plastyki brzucha, zaczne odkladac, zeby sie zebralo na "po drugim"ComeToMeBaby, iwcia77, macduska, moremi, kkisia, kkisia lubią tę wiadomość
-
Iwone wrote:Muszę spróbować z tymi chrupkami i tak nie mam nic do stracenia
Nigdy bym nie pomyślała że przy takim szczeniaku jest tyle pracy. W domu próbuje mi sięgać do blatów w kuchni. Przed chwilą chciała ściągnąć ciastko ze stołu i pociągła za obrus. Podeszłam wskazałam na stół dotykając obrus i powiedziałam "nie wolno" i pogroziłam palcem. Ciekawe czy załapała o co chodzi.
zalapala, zalapala.. zwierzaki doskonale ton glosu rozumieja.. mozna se gadac, co sie chce, ale odpowiednia intonacja robi swoje.
jak moja wpycha nosa, albo wlazi gdzies, gdzie nie wolno i jej zwroce uwage (ton pytajacy z pretensja), to wylazi od razu plumkajac costam pod nosem.. totalnie, jakby przetlumaczyc na ludzki to se brzdaka "znowu sie malpa czpia, jak przeciez nic zlego nie robie.."
i odwrotnie- jak rozczulonym tonem powiem do niej "ty parchlaku przebrzydly" to tez jest radosc i miloscMega, Iwone, iwcia77, macduska, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
hahah to ja też tak mam
proszę, krzyczę, grożę udaje, że mnie nie słyszy
krzyknę qrwa no! od razu jest reakcja
paszczakin wrote:zalapala, zalapala.. zwierzaki doskonale ton glosu rozumieja.. mozna se gadac, co sie chce, ale odpowiednia intonacja robi swoje.
jak moja wpycha nosa, albo wlazi gdzies, gdzie nie wolno i jej zwroce uwage (ton pytajacy z pretensja), to wylazi od razu plumkajac costam pod nosem.. totalnie, jakby przetlumaczyc na ludzki to se brzdaka "znowu sie malpa czpia, jak przeciez nic zlego nie robie.."
i odwrotnie- jak rozczulonym tonem powiem do niej "ty parchlaku przebrzydly" to tez jest radosc i miloscpaszczakin, Iwone, Mega, gosia7122, iwcia77, BISCA, macduska, moremi, SolarPolar, kkisia lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:hahah to ja też tak mam
proszę, krzyczę, grożę udaje, że mnie nie słyszy
krzyknę qrwa no! od razu jest reakcjaReni, iwcia77, moremi, paszczakin, Mega, Arwena, SolarPolar, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:aaa, ale chyba zawsze takie cos nie zostaje? inaczej zadnej baby dzieciatej w bikini na plazy by sie nie widzialo. No chyba, ze wszytkie "ulepszone" plastycznie sa..
ide wygooglac ceny plastyki brzucha, zaczne odkladac, zeby sie zebralo na "po drugim"
a nie przesadzacie trochę? jakby się kobiety takimi pierdołami zajmowały to by żadna dzieci nie miała.iwcia77, macduska, kapturnica, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
dzien dobry, ja juz na stanowisku
Iwo dzis wyplul na mnie cale swoje sniadanie..twarz, wlosy, pidzama...wszystko mokremartwie sie tymi wypluwaniami
rano doszla paczka z niemiec - sab simplex..i sie rozpedzila bo wyslal mi hurtem 4 flakony...
Annamaria- jak to sie dozuje , bo kuzynka mi nie przetlumaczyla ulotki a teraz nie moge jej dorwac, moze ty szybciej mi napiszesz - dzieki
nie zawsze sie wyglada zle po ciazy! ja juz po tygodniu nie mialam brzucha i do tego nie mam ani jednego rozstepu ani flaka ...a przypominam ze nigdy nie cwiczylam z Chodakowska ;)moge dac fotke , ale wyjdzie na to ze sie lansujemamatrojki80, Reni, BISCA, macduska, moremi, gretka, ania.g, Iwone, gosia7122, Mega, Arwena, Aasiula, kkisia, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:dzien dobry, ja juz na stanowisku
Iwo dzis wyplul na mnie cale swoje sniadanie..twarz, wlosy, pidzama...wszystko mokremartwie sie tymi wypluwaniami
rano doszla paczka z niemiec - sab simplex..i sie rozpedzila bo wyslal mi hurtem 4 flakony...
Annamaria- jak to sie dozuje , bo kuzynka mi nie przetlumaczyla ulotki a teraz nie moge jej dorwac, moze ty szybciej mi napiszesz - dzieki
nie zawsze sie wyglada zle po ciazy! ja juz po tygodniu nie mialam brzucha i do tego nie mam ani jednego rozstepu ani flaka ...a przypominam ze nigdy nie cwiczylam z Chodakowska ;)moge dac fotke , ale wyjdzie na to ze sie lansuje
Iwcia, a sprawdzałaś ostatnio jak mały przybiera na wadze? bo jak ładnie przybiera to powinno być ok.
Z tym brzuchem jest tak jak piszesz, jeśli przed ciążą nie było nadwagi i w trakcie waga się nie rozjechała to powinno być ok
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2015, 12:49
iwcia77, moremi, gosia7122, kkisia lubią tę wiadomość