X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Iwone Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2015, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gosia7122 wrote:
    Mega sto lat.
    Iwone możesz karmę zmoczyć wodą lub wywarem u mnie działało.
    Owczarki bywają dość nerwowe,do tego dochodzi brak socjalizacji szczenięcia.Wszystko jest do wypracowania ale na to potrzeba czasu.
    no właśnie wodą jak zmoczyłam to nawet nie tknęła, dopiero jak wlałam jej troszkę mleka to zjadła wszystko.

Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2015, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Tak zrobię.

Bo mam wyrzuty sumienia, że tak leżę i nic nie robię..:-\
    Jakie wyrzuty??? Masz prawo wypoczywać i nabierać sił :)

Iwone, macduska lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • gosia7122 Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2015, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    no właśnie wodą jak zmoczyłam to nawet nie tknęła, dopiero jak wlałam jej troszkę mleka to zjadła wszystko.
    może mleko piła a chrupek nie jadła wcale..kto wie co tam jej dawali tak na prawdę do jedzenia

Iwone, Mega lubią tę wiadomość

201408184765.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 lutego 2015, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    ooooo nieeee.....

http://kobieta.onet.pl/dziecko/jak-wyglada-kobiece-cialo-po-porodzie/f6925

scared20.gif

Dobry artykuł, czytałam kiedyś. No co chcesz taka prawda.

moremi, ComeToMeBaby, mamatrojki80, kkisia lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2015, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje psy mają fazy z jedzeniem suchego,czasem nawet polanie olejem nic nie daje.

Iwone, Mega lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • moremi Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2015, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    właśnie ! cycki mnie zajebiście bolą
    kuźwa ale w tym cyklu zaczęły mnie boleć przed owu
    jakieś rady?
    muszę się znachora zapytać czy ma coś na to, bo zeświruje i tak co miesiąc
    U mnie tak jest już drugi cykl. Ale ja mam małe, to mi tak nie skaczą przynajmniej. Wspołczuje.

iwcia77 lubi tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • moremi Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2015, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    Muszę spróbować z tymi chrupkami i tak nie mam nic do stracenia :)
    Nigdy bym nie pomyślała że przy takim szczeniaku jest tyle pracy. W domu próbuje mi sięgać do blatów w kuchni. Przed chwilą chciała ściągnąć ciastko ze stołu i pociągła za obrus. Podeszłam wskazałam na stół dotykając obrus i powiedziałam "nie wolno" i pogroziłam palcem. Ciekawe czy załapała o co chodzi.
    Nie sądzę :-) ale powtarzanie tych samych słów w sytuacjach gdy broi może pomóc jej nauczyć się, że nie jesteś zadowolona. Za to jak zrobi coś dobrze = przysmak. Załapie :-)

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2015, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Dobry artykuł, czytałam kiedyś. No co chcesz taka prawda.

aaa, ale chyba zawsze takie cos nie zostaje? inaczej zadnej baby dzieciatej w bikini na plazy by sie nie widzialo. No chyba, ze wszytkie "ulepszone" plastycznie sa..

ide wygooglac ceny plastyki brzucha, zaczne odkladac, zeby sie zebralo na "po drugim" ;)

ComeToMeBaby, iwcia77, macduska, moremi, kkisia, kkisia lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Iwone Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2015, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    próbowałaś trochę oliwy z oliwek ?
    próbowałam i nie chce :(

• Iwone Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2015, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co, coś dziwnego się dzieje z psem jak mój młodszy syn próbuje głaskać kota. Wszyscy inni mogą, ale nie on.
    A tak w ogóle, to martwię się troszkę kotem, bo dziś tak żałośnie miałczała, że było mi jej szkoda.

• paszczakin Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    Muszę spróbować z tymi chrupkami i tak nie mam nic do stracenia :)
    Nigdy bym nie pomyślała że przy takim szczeniaku jest tyle pracy. W domu próbuje mi sięgać do blatów w kuchni. Przed chwilą chciała ściągnąć ciastko ze stołu i pociągła za obrus. Podeszłam wskazałam na stół dotykając obrus i powiedziałam "nie wolno" i pogroziłam palcem. Ciekawe czy załapała o co chodzi.

zalapala, zalapala.. zwierzaki doskonale ton glosu rozumieja.. mozna se gadac, co sie chce, ale odpowiednia intonacja robi swoje.
    jak moja wpycha nosa, albo wlazi gdzies, gdzie nie wolno i jej zwroce uwage (ton pytajacy z pretensja), to wylazi od razu plumkajac costam pod nosem.. totalnie, jakby przetlumaczyc na ludzki to se brzdaka "znowu sie malpa czpia, jak przeciez nic zlego nie robie.."

i odwrotnie- jak rozczulonym tonem powiem do niej "ty parchlaku przebrzydly" to tez jest radosc i milosc ;)

Mega, Iwone, iwcia77, macduska, moremi, kkisia lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Reni Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    znaczy się francuski piesek ;-)
    Iwone wrote:
    próbowałam i nie chce :(

paszczakin, Iwone, macduska, kkisia lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2015, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hahah to ja też tak mam
    proszę, krzyczę, grożę udaje, że mnie nie słyszy
    krzyknę qrwa no! od razu jest reakcja ;-)
    paszczakin wrote:
    zalapala, zalapala.. zwierzaki doskonale ton glosu rozumieja.. mozna se gadac, co sie chce, ale odpowiednia intonacja robi swoje.
    jak moja wpycha nosa, albo wlazi gdzies, gdzie nie wolno i jej zwroce uwage (ton pytajacy z pretensja), to wylazi od razu plumkajac costam pod nosem.. totalnie, jakby przetlumaczyc na ludzki to se brzdaka "znowu sie malpa czpia, jak przeciez nic zlego nie robie.."

i odwrotnie- jak rozczulonym tonem powiem do niej "ty parchlaku przebrzydly" to tez jest radosc i milosc ;)

paszczakin, Iwone, Mega, gosia7122, iwcia77, BISCA, macduska, moremi, SolarPolar, kkisia lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Iwone Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2015, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    hahah to ja też tak mam
    proszę, krzyczę, grożę udaje, że mnie nie słyszy
    krzyknę qrwa no! od razu jest reakcja ;-)
    to po co ja ściągałam książki dotyczące komend do psa? może podwórkowy język będzie lepszy :D

Reni, iwcia77, moremi, paszczakin, Mega, Arwena, SolarPolar, kkisia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 lutego 2015, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    aaa, ale chyba zawsze takie cos nie zostaje? inaczej zadnej baby dzieciatej w bikini na plazy by sie nie widzialo. No chyba, ze wszytkie "ulepszone" plastycznie sa..

ide wygooglac ceny plastyki brzucha, zaczne odkladac, zeby sie zebralo na "po drugim" ;)

a nie przesadzacie trochę? jakby się kobiety takimi pierdołami zajmowały to by żadna dzieci nie miała.

iwcia77, macduska, kapturnica, moremi, kkisia lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2015, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzien dobry, ja juz na stanowisku :)

Iwo dzis wyplul na mnie cale swoje sniadanie..twarz, wlosy, pidzama...wszystko mokre :( martwie sie tymi wypluwaniami :(

rano doszla paczka z niemiec - sab simplex..i sie rozpedzila bo wyslal mi hurtem 4 flakony :-O ...
    Annamaria- jak to sie dozuje , bo kuzynka mi nie przetlumaczyla ulotki a teraz nie moge jej dorwac, moze ty szybciej mi napiszesz - dzieki

nie zawsze sie wyglada zle po ciazy! ja juz po tygodniu nie mialam brzucha i do tego nie mam ani jednego rozstepu ani flaka ...a przypominam ze nigdy nie cwiczylam z Chodakowska ;)moge dac fotke , ale wyjdzie na to ze sie lansuje :P

mamatrojki80, Reni, BISCA, macduska, moremi, gretka, ania.g, Iwone, gosia7122, Mega, Arwena, Aasiula, kkisia, Bozia3 lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2015, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gosia- tradzik niemowlecy? a co to za ustrojstwo? wow!

gosia7122 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 lutego 2015, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    dzien dobry, ja juz na stanowisku :)

Iwo dzis wyplul na mnie cale swoje sniadanie..twarz, wlosy, pidzama...wszystko mokre :( martwie sie tymi wypluwaniami :(

rano doszla paczka z niemiec - sab simplex..i sie rozpedzila bo wyslal mi hurtem 4 flakony :-O ...
    Annamaria- jak to sie dozuje , bo kuzynka mi nie przetlumaczyla ulotki a teraz nie moge jej dorwac, moze ty szybciej mi napiszesz - dzieki

nie zawsze sie wyglada zle po ciazy! ja juz po tygodniu nie mialam brzucha i do tego nie mam ani jednego rozstepu ani flaka ...a przypominam ze nigdy nie cwiczylam z Chodakowska ;)moge dac fotke , ale wyjdzie na to ze sie lansuje :P

Iwcia, a sprawdzałaś ostatnio jak mały przybiera na wadze? bo jak ładnie przybiera to powinno być ok.

Z tym brzuchem jest tak jak piszesz, jeśli przed ciążą nie było nadwagi i w trakcie waga się nie rozjechała to powinno być ok :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2015, 12:49

iwcia77, moremi, gosia7122, kkisia lubią tę wiadomość

• BISCA Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2015, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie zalapalam sie na fotke Reni to moze na Iwcie sie zalapie?
    Dawaj Iwcia zdjecie plis

iwcia77, macduska, Arwena lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2015, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega Kochana! takiego torta ci przynosze ;D i szybkiej ciazy zycze :) 100 lat! :-*

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e6f947bd7dc4.jpg

BISCA, mamatrojki80, macduska, megan8, Zofia8, Mega, ComeToMeBaby, Aasiula, malgos741, kkisia lubią tę wiadomość

‹‹ 7667 7668 7669 7670 7671 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ