35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
faktycznie hahah
nawet z Bursztynem to omawiałyśmy
http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/tree-swing-smiley.gif
Sabina wrote:Reni głupie pytanie, wiesz?
Toć juz na początku stycznia miałaś zaklepany kwietniowy cyklWszyscy o tym wiedzą
Sabina, kkisia, moremi, Dorka.1979, kapturnica, Aasiula, iwcia77, Bozia3, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mnie też
niestety czeka mnie jeszcze dastusiowa nerwówa w poniedziałek
mam nadzieję, że nic już nam nie przeszkodzi w staraniach
aaaaa i jeszcze gin powiedział, że oni z programem jadą w cyklach półrocznych (cokolwiek to znaczy) i jeśli teraz byśmy nie zdążyli to może w lipcu a potem dopiero po wakacjach
w czerwcu nie ma iVF, bo to jest miesiąc kiedy oni "sprzątają" rozliczają się itd
więc mam nadzieję, że załapiemy się w kwietniu
Sabina wrote:A tak poza tym, to bardzo mnie Twoje wieści cieszą RenisławoSabina, kkisia, anna maria, moremi, ania.g, Dorka.1979, mamatrojki80, kapturnica, Aasiula, iwcia77, Simba, malgos741, Mega lubią tę wiadomość
-
jak będziesz miała wybór i możesz sobie pozwolić na ivf to nie zwlekaj
bądźmy dobrej myśli
kkisia wrote:Reni super
Ja mam wizyte za tydzien i sie dowiem co dalejSabina, kkisia, moremi, Arwena, Dorka.1979, mamatrojki80, kapturnica, Aasiula, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySabina wrote:Kkisia a jak Twoje laparo? Bo niestety weekend mam nienadrobiony, wybacz mi
Na usprawiedliwienie mam, że byłam z córką w szpitalu
Sabina zrobili mi tylko histero
laparo niby za 2 tygodnie
ale ide pogadac czy jest sens je robic , bo w histero ujscia jajowodow niereaktywne czyli niedrozne
usuneli mi polipa wczoraj i juz od wczoraj wieczora jestem w domku -
nick nieaktualnykkisia wrote:Sabina zrobili mi tylko histero
laparo niby za 2 tygodnie
ale ide pogadac czy jest sens je robic , bo w histero ujscia jajowodow niereaktywne czyli niedrozne
usuneli mi polipa wczoraj i juz od wczoraj wieczora jestem w domkukapturnica, Mega lubią tę wiadomość
-
Dorka.1979 wrote:Przepraszam Was dziewczyny, następnego dnia po urodzeniu, przyszła na obchód taka stara raszpla ( czytaj stóletnia pediatra) i nagadała mi parę rzeczy na temat zdrowia Natalki i z tego wszystkiego, z tych nerwów nie dość że pokarm straciłam to jeszcze usunęłam konto bez słowa wyjaśnień.
Natalka urodziła się 13 lutego o 16:28 w 37 t 3d ciąży,ważyła 2920 i miała 50 cm długości. Poród trwał 5 godzin pierwsza faza i 5 minut druga. Był wywoływany i sala na cesarkę czekała do ostatniej chwili, bo łożysko było tak stare że obawiali się o zanik tętna małej. Jak zobaczyłam łożysko po porodzie to się przeraziłam.
Za trzy tygodnie bedziemy mieli wyniki genetyczne, bo ta pizda powiedziała że podejrzewa zespół downa, bo miała lekko wiotkie mięśnie górnej części ciała, a poza tym to żadnych innych oznak.
takie kuryw to tylko pozabijaćArwena, Sabina, ania.g, kapturnica, Aasiula, kkisia, Bozia3, megan8 lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Morek czy ja się mam szykować na następny cykl? Czy jeszcze mam wolne?
http://www.iv.pl/viewer.php?file=99549347562013407131.jpgmamatrojki80, Sabina, kicia 123, gretka, kapturnica, kkisia, Aasiula, iwcia77, macduska, ania.g, Iwone, malgos741, Bozia3, Mega, megan8, Parka lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Hehe leniu jeden. Do roboty!
http://www.iv.pl/viewer.php?file=99549347562013407131.jpg
Co się tak skromnie chwalisz !Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2015, 18:09
mamatrojki80, malgos741 lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
kicia 123 wrote:to ta pizda ma zespół downa debilka gdzie takie się jeszcze uchowały to ja nie wiem, mi powiedziała ze mój syn ma wodniaki na mózgu bez zrobienia usg bez jakichkolwiek podstaw załamałam się
takie kuryw to tylko pozabijać
A, zapomniałam Wam opowiedzieć jedną rzecz ale to trochę później bo muszę jechać do księdza teraz chrzest zaklepać na 8 sierpnia.kicia 123, iwcia77, ania.g, Mega lubią tę wiadomość
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3dc010d52285.jpg
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykicia 123 wrote:to ta pizda ma zespół downa debilka gdzie takie się jeszcze uchowały to ja nie wiem, mi powiedziała ze mój syn ma wodniaki na mózgu bez zrobienia usg bez jakichkolwiek podstaw załamałam się
takie kuryw to tylko pozabijaćmamatrojki80, moremi, gretka, Arwena, kkisia, macduska lubią tę wiadomość
-
nie chciałam nikogo urazić nie było to moim zamiarem jeżeli tak się poczułaś przykro mi
może tak emocjonalnie zareagowałam ale ja również zostałam w podobny sposób potraktowana w czasach gdzie nie było internetu i dostępu do informacji tak jak teraz i przeżyłam szokWiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2015, 18:21
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny