35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Hehe leniu jeden. Do roboty!
http://www.iv.pl/images/99549347562013407131_thumb.jpgkapturnica, Aasiula, kkisia, Reni, iwcia77, ania.g, ComeToMeBaby, gosia7122, malgos741, Parka, mama78 lubią tę wiadomość
-
Zofia8 wrote:Niestety tego sie spodziewalam. Przestraszyly mnie jednak te procenty (90 % ciaz konczy sie tragicznie). Musze sie przyznac, ze jak budze sie w nocy, to takie czarne mysli kraza mi po glowie.
Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Natka_79 wrote:Zosia
przykro mi... doczytałam ze inofolic poprawia tez jakość komórek, może warto rozważyć branie tego
Swoja droga wyglada na to ze mi inofem płodne o 2-3 przyspieszył...
Ja tam nie wiem czy przypadek czy nie .Ale w 1szym cyklu stosowania inofemu i prenatal pro baby sie udało.Sabina, iwcia77, kkisia, malgos741 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:No niestety taka złosliwa ta natura ,ze czym jestesmy starsze tym szanse nasze maleją.Ale zawsze te szanse nadal sa. A czarne mysli..Zawsze sie pojawiaja i trzeba sobie jakośz nimi radzic.W każdym bądź razie nie odkładaj pochwy na półke ,próbuj a może szczęście sie do ciebie uśmiechnie
Tak zamierzam.
Zapomnialam Wam napisac, ze moj M chce sie starac dluzej.
UWAGA, UWAGA: mowimy o mniej wiecej ROKU:-)
Reni, Natka_79, macduska, iwcia77, Sabina, Arwena, kkisia, ComeToMeBaby, peppapig, gosia7122, moremi, Bozia3, SolarPolar, BISCA, Parka lubią tę wiadomość
Zofia8
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:Ja tam nie wiem czy przypadek czy nie .Ale w 1szym cyklu stosowania inofemu i prenatal pro baby sie udało.
zawsze to jakaś nadzieja. A Morek pila 2 saszetki?
No dziwnie jest, śluz piękny, liczyłam ze sie zacznie w piątek, tylko przeziębienie mnie jeszcze trzymadzis jeszcze sie pokuruje ale jutro trzeba działać. Nie odpuszczę tego cyklu
kapturnica, Aasiula, iwcia77, ania.g, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
-
Taki mialam slaby humor dzis a tak mi sie poprawil
Boze! Jak ja czekam na wszystkie nowe kreski, kropki i DZIDZIE
PS Czy Bozia skladala wniosek o urlop? Co z nio?Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2015, 19:20
Aasiula, Sabina, iwcia77, kapturnica, ania.g, Arwena, kkisia, dorbie, moremi, malgos741, Mega lubią tę wiadomość
-
Morek ty terrorystko! - wpadlas , wrzucilas bombe i na forum zawrzalo
nawet okularow nie musialam zakladac zeby zobaczyc druga kreske
ale nie zapeszam i pogratuluje po becie.
kapturnica, dorbie, Aasiula, Sabina, Arwena, kkisia, malgos741, Mega lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Taki mialam slaby humor dzis a tak mi sie poprawil
Boze! Jak ja czekam na wszystkie nowe kreski, kropki i DZIDZIE
PS Czy Bozia skladala wniosek o urlop? Co z nio?
Simba- druhu moj ciazowyczy twixy maja kolki ?
Simba, kkisia, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny