WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2015, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zośka, nie wiem co ci ten expert napisał, ale dobry nius jest chociaż w sprawie twojego mena :-)

Sabina lubi tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2015, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    Zośka, nie wiem co ci ten expert napisał, ale dobry nius jest chociaż w sprawie twojego mena :-)
    cytuje dr:
    "W opisanej przez Panią sytuacji zajście w ciążę jest możliwe, jednak ze względu na niski poziom rezerwy jajnikowej prawdopodobieństwo jest niestety nieduże. Bez względu na to, czy będą to naturalne starania czy zapłodnienie pozaustrojowe z wykorzystaniem Pani materiału, w związku z wiekiem istnieje ok. 90% ryzyko, że ciąża zakończy się poronieniem lub nie rozwinie się z uwagi na wady komórki jajowej. W takich sytuacjach zazwyczaj zaleca się przeprowadzenie programu in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni, który daje optymalne szanse na prawidłową ciążę i urodzenie zdrowego dziecka."

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2015, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2015, 23:56

dorbie, iwcia77, Mango, Sabina, Arwena, ania.g, Aasiula, kkisia, moremi, Mega, SolarPolar lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 lutego 2015, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    faken..ale nie dam rady..nie chce przejsc przez porod :( w ciazy moge sobie chodzi ale rodzic

divers2218.gif
    Spoko, za rok będziesz do tego inaczej podchodzić

iwcia77, Sabina, kkisia, moremi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lutego 2015, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Dorbie mam nadzieję, że ten etap szybko się zakończy <3
    ja też :-)

iwcia77, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość

• Dorka.1979 Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2015, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No więc tak, dzień po porodzie zaczęli do mnie wydzwaniać z poradni z Zielonej Góry, gdzie robiłam badania prenetalne PAPPA między innymi właśnie na ZD gdzie powiedzieli mi że wynik wyszedł w porządku i dalszych badań już nie muszę robić. W końcu odebrałam telefon a tam kobieta pyta czy jestem zadowolona z ich usług? To ka jej mówię że nie, bo lekarz powiedział że wyniki są dobre i dalszych badań już nie muszę robić a w szpitalu powiedzieli mi że podejrzewają ZD. Coś zaczęła wzdychać i się okazało że nie dlatego że mi wspolczuje czy coś tylko martwiła się o ich tyłek, bo w dalszej wypowiedzi było tak:
    Bo wie pani, bo my nie wygraliśmy kontraktu z NFZ na działanie w Zielonej Górze i NFZ szuka teraz na nas haka i kontaktują się że wszystkimi klientkami i czy mogła by pani im odpisać jak do pani napiszą że wynik był dobry i że badania były robione w Nowej Soli a nie w Zielonej Górze, bo my wpisaliśmy w dokumentach że tak właśnie było.
    Gały mi na wierzch wyszły jak to usłyszałam i się rozłączyłam. I niech będzie pewna, że odpiszę im prawdę, czyli że badania były w Zielonej Górze. Teraz nie wiadomo co o tym sądzić

Sabina, Arwena lubią tę wiadomość

kjmnkrhmrqvl3kew.pnghttp://naforum.zapodaj.net/thumbs/3dc010d52285.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 lutego 2015, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Zochawłasnie czytam odpowiedz lekarza..Przykro mi ,ze nie jest opytymistyczna ale sama dobrze wiedziałas raczej co napisze.W każdym razie szanse zawsze sa póki jajeczkujesz i sie sexujesz <3
    Widzisz, moja gin twierdzi, że do 47rz kobiety rodzą zdrowe dzieci same i to z roznymi AMH, bo ono mowi o rezerwie, ze się kończy, a nie skończyło. A moja gin pracuje w jednej z pierwszych i najbardziej rozwiniętych Klinik Leczenia Niepłodności

Sabina, iwcia77, moremi, SolarPolar lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lutego 2015, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorbie <3
    Dorka <3
    Morek?! <3
    Bry wieczór,

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2015, 20:52

Sabina, iwcia77, dorbie, Dorka.1979, Aasiula, kkisia, BISCA lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2015, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka.1979 wrote:
    No więc tak, dzień po porodzie zaczęli do mnie wydzwaniać z poradni z Zielonej Góry, gdzie robiłam badania prenetalne PAPPA między innymi właśnie na ZD gdzie powiedzieli mi że wynik wyszedł w porządku i dalszych badań już nie muszę robić. W końcu odebrałam telefon a tam kobieta pyta czy jestem zadowolona z ich usług? To ka jej mówię że nie, bo lekarz powiedział że wyniki są dobre i dalszych badań już nie muszę robić a w szpitalu powiedzieli mi że podejrzewają ZD. Coś zaczęła wzdychać i się okazało że nie dlatego że mi wspolczuje czy coś tylko martwiła się o ich tyłek, bo w dalszej wypowiedzi było tak:
    Bo wie pani, bo my nie wygraliśmy kontraktu z NFZ na działanie w Zielonej Górze i NFZ szuka teraz na nas haka i kontaktują się że wszystkimi klientkami i czy mogła by pani im odpisać jak do pani napiszą że wynik był dobry i że badania były robione w Nowej Soli a nie w Zielonej Górze, bo my wpisaliśmy w dokumentach że tak właśnie było.
    Gały mi na wierzch wyszły jak to usłyszałam i się rozłączyłam. I niech będzie pewna, że odpiszę im prawdę, czyli że badania były w Zielonej Górze. Teraz nie wiadomo co o tym sądzić
    ja pierdole ale tupet!!! kurwa!!! nie wiem czy oni udaja , ze sa kretynami czy naprawde nimi sa ! niezly burdel ,...ja bym ich pociagnela do odpowiedzialnosci za takie procedury :-O
    kiedy Dorka bedziesz miala informacje o faktycznym stanie zdrowia Natalki?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2015, 20:52

Sabina, mamatrojki80, kapturnica, Arwena, Dorka.1979, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lutego 2015, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    no way ! divers2217.gif
    Ja też miałam ciężki poród. Zaraz po, stwierdziłam że nigdy ever tego nie powtórzę :-) ale wrażenia szybkko się zacierają, znikają, ból mija, a dziecko rośnie :-) i nagle myślisz, że chcesz jeszcze jedno takie :-)

Podoba mi się jak zdrabniasz imię ssynka <3

kapturnica, Arwena, iwcia77, Aasiula, kkisia, moremi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka.1979 wrote:

masz rację, dlaczego masz kłamać, niech ponoszą konsekwencje swoich matactw, swoja drogą to jest szczyt bezczelności żeby ludzi próbować wikłać w swoje oszustwa.

kapturnica, Sabina, Arwena, dorbie, Dorka.1979, kkisia, moremi lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Widzisz, moja gin twierdzi, że do 47rz kobiety rodzą zdrowe dzieci same i to z roznymi AMH, bo ono mowi o rezerwie, ze się kończy, a nie skończyło. A moja gin pracuje w jednej z pierwszych i najbardziej rozwiniętych Klinik Leczenia Niepłodności
    Nie chodzi juz tyle o ilosc komórek ale o ich jakosc .Bo nie ma co ukrywac ,ale z wiekiem niestety ilość tych prawidłowych maleje . A to w sumie jakby nie patrzył najważniejszy aspekt.

Sabina, mamatrojki80, Arwena, Aasiula, kkisia, moremi lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 lutego 2015, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka ja jestem cięta baba na kłamstwo i machloje... sama bym to do NFZ zgłosiła. Mściwa nie jezdem :-) ale kuźwa sprawiedliwość musi być.

kapturnica, Dorka.1979, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Zofia8 Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2015, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka.1979 wrote:

Jak moga tam robic ! To sie w glowie nie miesci:-)

Dorka.1979 lubi tę wiadomość

Zofia8
  • Dorka.1979 Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2015, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    ja pierdole ale tupet!!! kurwa!!! nie wiem czy oni udaja , ze sa kretynami czy naprawde nimi sa ! niezly burdel ,...ja bym ich pociagnela do odpowiedzialnosci za takie procedury :-O
    kiedy Dorka bedziesz miala informacje o faktycznym stanie zdrowia Natalki?
    Coś koło 19 marca, bo robiłam w Poznaniu badania z krwi Natalki na kariotyp w kierunku ZD. i to trwa 4 tygodnie.

iwcia77, Arwena, mamatrojki80, kkisia lubią tę wiadomość

• Zofia8 Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2015, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:

Amh u mnie nie jest najgorsze (0.75). Gorzej z fsh.

dorbie lubi tę wiadomość

Zofia8
  • Dorka.1979 Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2015, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    Dorka ja jestem cięta baba na kłamstwo i machloje... sama bym to do NFZ zgłosiła. Mściwa nie jezdem :-) ale kuźwa sprawiedliwość musi być.
    O tym jak postąpię zadecyduje wynik badania

iwcia77, Sabina, Arwena, dorbie, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lutego 2015, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Nie chodzi juz tyle o ilosc komórek ale o ich jakosc .Bo nie ma co ukrywac ,ale z wiekiem niestety ilość tych prawidłowych maleje . A to w sumie jakby nie patrzył najważniejszy aspekt.
    Jasne, że tak, ale jakoś w 90% niepowodzeń nie wierzę.
    Mi też moja lekarka od razu mówiła, bym jeszcze Piccolo nie piła, jak zobaczyłam serduszko, do 12 tyg mialam się nie cieszyć...
    Ale nie nastawiala mnie na 90% niepowodzeń.

Sabina, Arwena, moremi lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2015, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Ja też miałam ciężki poród. Zaraz po, stwierdziłam że nigdy ever tego nie powtórzę :-) ale wrażenia szybkko się zacierają, znikają, ból mija, a dziecko rośnie :-) i nagle myślisz, że chcesz jeszcze jedno takie :-)

Podoba mi się jak zdrabniasz imię ssynka <3

no widzisz mial byc Ivo a wyszedl Ivutek..no bo taki malenki jest :)
    Alojz wola na niego Ivuccio :D

Sabina, kapturnica, Aasiula, kkisia, moremi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lutego 2015, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka.1979 wrote:
    Coś koło 19 marca, bo robiłam w Poznaniu badania z krwi Natalki na kariotyp w kierunku ZD. i to trwa 4 tygodnie.
    Dorka wszystko bedzie dobrze :)
    A ta babka co do Ciebie dzwoniła to ma tupet jak taran! I jak się to czyta, to niestety głupota az poraża.

kapturnica, Aasiula, Dorka.1979, iwcia77 lubią tę wiadomość

‹‹ 7692 7693 7694 7695 7696 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ