35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja rzeczywiście na jakimś zadupiu, bo co chwile mnie z neta wywala. W każdym razie zbliżamy się do Kraka, więc pozdrawiam wszystkie stąd i z okolic
jakby kto wzdłuż torów kolejowych szedł przez las to poratujcie, duże szanse że to my
hehe
Zmykam, muszę się nastawić psychicznie na spotkanie z kandydatami na teściówSabina, kapturnica, mamatrojki80, Arwena, dorbie, Aasiula, kkisia, moremi, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:Ja rzeczywiście na jakimś zadupiu, bo co chwile mnie z neta wywala. W każdym razie zbliżamy się do Kraka, więc pozdrawiam wszystkie stąd i z okolic
jakby kto wzdłuż torów kolejowych szedł przez las to poratujcie, duże szanse że to my
hehe
Zmykam, muszę się nastawić psychicznie na spotkanie z kandydatami na teściów
No to grzecznie tam, bez ekscesówpowodzenia w oswajaniu, jak się z góry nie uprzedzisz przez słowo "teściowa" to będzie ok
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymamatrojki80 wrote:Dorbie Ty masz chyba 39 lat? Zosia ma 44 to jest jednak różnica.
Zocha
I AMH 0,3, ale pecherzykow sporo na początku cyklu
Tez oczywiście myślę o jakosci pęcherzyków. I gdybym nie robila AMH, to bym się nie stresowalaArwena, Iwone, moremi, malgos741, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:No tak zeszlam z kompa i nie mogę otworzyć linka mory.
Wierzę na słowo. Morka zgrywusko
Heeeej. Przeciez nigdzie nie napisałam, że to moje krechy. Jak ktoś nie wierzy, że nie moje, to fotka jest stąd http://www.dobramama.pl/pokaz/432281/Pomozcie/1/new
Ha.
Miałam wcześniej to napisać, zanim się tak nakręcicie, ale kurcze blaszka wypadło mi coś bardzo nieoczekiwanie i dopiero wróciłam.
I Sabcia - ostatnio mam chłopa tylko od święta, a na serduszka to codziennie musiałam jeździć (albo on) po 70 km w jedną stronę..
Jeżeli ktoś mi jeszcze w 9 czy 10 dniu zacznie gadać o sikaniu i testach, to będę takie foty wrzucaćdorbie, malgos741, Mega, Reni, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnydorbie wrote:No, w tym roku 40
I AMH 0,3, ale pecherzykow sporo na początku cyklu
Tez oczywiście myślę o jakosci pęcherzyków. I gdybym nie robila AMH, to bym się nie stresowala
No widzisz, ale w sumie szybko zaszłaś więc... wszystko u Ciebie gra i furczy
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Teraz juz musi!!! W końcu to jej cykl urodzinowy! A ja czekam na to kiedy zacznie ja mdlić , będzie rzygac
iwcia77, Simba lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
dorbie wrote:To zmniejsza możliwość dojrzewania komórki jajowej, czyli zajścia w ciążę. Chociaż pewnie miał na myśli wszystko razem
Mam naprawdę wielki szacunek do Experta ( znam go z czasów studiów, autorytet na skalę światową w sprawie niepłodności), ale trudno jest bez badania pacjenta ( nie chodzi o bad fizykalne, ale calosciowo), czyli tak na sucho wyrokowac.
Dziwi mnie jedna rzecz: w 12 dc nie bylo pecherzyka dominujacego, a te co byly , byly male i dlatego gin powiedzial, ze nia ma szans na owulacje, zas po tygodniu (19 dc) kolejny gin stwierdzil, ze owulacja byla i sa slady peknietego pecherzyka. O czym to swiadczy>
Zofia8
-
Bry wieczór.
Tylko nie piszcie o jedzeniu, bo ja drugi tydzień na diecie i całkiem nieźle mi idzie.
Oj, Moremi, Moremi, a ja specjalnie się zalogowałam, żeby Ci pogratulować.
Sabina, kapturnica, Aasiula, kkisia, moremi, Arwena, Mega, malgos741, Dorka.1979, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:a Morek - mikrusku- jakby co , to ciuszki ciazowe i inne gadzety sa
dorbie, Aasiula, kkisia, malgos741, Sabina, megan8, Dorka.1979, Reni, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnymoremi wrote:Ha. A to nie prima aprilis dzisiaj?
Heeeej. Przeciez nigdzie nie napisałam, że to moje krechy. Jak ktoś nie wierzy, że nie moje, to fotka jest stąd http://www.dobramama.pl/pokaz/432281/Pomozcie/1/new
Ha.
Miałam wcześniej to napisać, zanim się tak nakręcicie, ale kurcze blaszka wypadło mi coś bardzo nieoczekiwanie i dopiero wróciłam.
I Sabcia - ostatnio mam chłopa tylko od święta, a na serduszka to codziennie musiałam jeździć (albo on) po 70 km w jedną stronę..
Jeżeli ktoś mi jeszcze w 9 czy 10 dniu zacznie gadać o sikaniu i testach, to będę takie foty wrzucać)))
Tak mi nie pasowało, że pokazujesz pod wieczórmoremi, malgos741, Iwone, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZofia8 wrote:Dziwi mnie jedna rzecz: w 12 dc nie bylo pecherzyka dominujacego, a te co byly , byly male i dlatego gin powiedzial, ze nia ma szans na owulacje, zas po tygodniu (19 dc) kolejny gin stwierdzil, ze owulacja byla i sa slady peknietego pecherzyka. O czym to swiadczy>
-
dorbie wrote:A nie proponowal ci stymulacji? Clostilbegyt
Tak zaproponowal. Menopur i Ovitrelle w nastepnym cyklu.
Pewno to glupie pytanie, ale czy pecherzyk o nieodpowiedniej wielkosci moze peknac?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2015, 21:52
dorbie, malgos741 lubią tę wiadomość
Zofia8