35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
dorbie wrote:Jasne, że tak, ale jakoś w 90% niepowodzeń nie wierzę.
Mi też moja lekarka od razu mówiła, bym jeszcze Piccolo nie piła, jak zobaczyłam serduszko, do 12 tyg mialam się nie cieszyć...
Ale nie nastawiala mnie na 90% niepowodzeń.
Ekspert opieral sie nie tylko na moich wynikach ale mam wrazenie, ze bardziej na moim wieku.
Wiem, ze nie jest dobrze. Podczas ost usg gin powiedzial, ze powinnam miec co najmniej po 5 pecherzykow przy kazdym jajniku a ja mialam po 2. Ale byla owulacja i pecherzyk pekl. Gdyby jeszcze jajeczko bylo dobrej jakosci...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2015, 21:18
Sabina, kapturnica, Arwena, dorbie, kkisia, moremi, Dorka.1979, iwcia77 lubią tę wiadomość
Zofia8
-
nick nieaktualnydorbie wrote:Jasne, że tak, ale jakoś w 90% niepowodzeń nie wierzę.
Mi też moja lekarka od razu mówiła, bym jeszcze Piccolo nie piła, jak zobaczyłam serduszko, do 12 tyg mialam się nie cieszyć...
Dorbie Ty masz chyba 39 lat? Zosia ma 44 to jest jednak różnica.
Zocha
dorbie lubi tę wiadomość
-
Laski, umieram z goraca w tym pociągu. Siedzę tak, że mi z dziury między siedziskiem a oparciem gorący nawiew leci, temp skrecilismy, drzwi uchylone, a ja się gotuje
Sabina, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:Jasne, że tak, ale jakoś w 90% niepowodzeń nie wierzę.
Ale niestety natura wraz z upływającym wiekiem nam nie sprzyja.mamatrojki80, dorbie, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:Laski, umieram z goraca w tym pociągu. Siedzę tak, że mi z dziury między siedziskiem a oparciem gorący nawiew leci, temp skrecilismy, drzwi uchylone, a ja się gotuje
Rozbierz się i chlopa też.ComeToMeBaby, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zofia8 wrote:Przeszkadza Ci to? Przeciez probe generalna masz juz za soba:-)
mamatrojki80, ComeToMeBaby, Zofia8, Sabina, Aasiula, kkisia, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZofia8 wrote:Amh u mnie nie jest najgorsze (0.75). Gorzej z fsh.
Mam naprawdę wielki szacunek do Experta ( znam go z czasów studiów, autorytet na skalę światową w sprawie niepłodności), ale trudno jest bez badania pacjenta ( nie chodzi o bad fizykalne, ale calosciowo), czyli tak na sucho wyrokowac.Arwena, Iwone, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość