X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2015, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a Morek - mikrusku- jakby co , to ciuszki ciazowe i inne gadzety sa :)

Sabina, kkisia, kapturnica, moremi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lutego 2015, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A moja córka ma teraz taka fazę, za płacze jak ogląda Swinke Peppe czy Maxa i Rubby. Przychodzi do mnie i mówi, że ona też chce mieć takiego małego brata. To samo jest po powrocie z przedszkola, że Kornela ma w domu brata a ona nie. Serce mi pęka. Nie sądziłam że tak szybko dorosnie, no. A ja nic nie mogę zrobić :-(

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2015, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    A moja córka ma teraz taka fazę, za płacze jak ogląda Swinke Peppe czy Maxa i Rubby. Przychodzi do mnie i mówi, że ona też chce mieć takiego małego brata. To samo jest po powrocie z przedszkola, że Kornela ma w domu brata a ona nie. Serce mi pęka. Nie sądziłam że tak szybko dorosnie, no. A ja nic nie mogę zrobić :-(
    sabcia wez mnie nie strasz ...bo jak Ivo zacznie prosic o rodzenstwo to ja juz bede za stara na ciaze :-O

Sabina, kkisia, kapturnica lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lutego 2015, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja jutro nie idę do szpitala. Doktor mi powiedziała, że się zaczyna i powinno byc ok, że jakby w ciagu tyg cos się ociagalo, to za tydzień szpital. Ja myślę, że sie rozkręca.

iwcia77, Sabina, kkisia, kapturnica, Arwena, peppapig, Magda*, moremi, malgos741, Mega, mama78 lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2015, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Taki mialam slaby humor dzis a tak mi sie poprawil :)
    Boze! Jak ja czekam na wszystkie nowe kreski, kropki i DZIDZIE :) ;)

PS Czy Bozia skladala wniosek o urlop? Co z nio?
    Bozia napisala ze wchlonelo ja szukanie domu w jakims zacisznym miejscu :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2015, 19:48

Simba, Aasiula, moremi, Bozia3 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lutego 2015, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    sabcia wez mnie nie strasz ...bo jak Ivo zacznie prosic o rodzenstwo to ja juz bede za stara na ciaze :-O
    To musisz zadziałać zanim zacznie pytać :-)

Sabina, kkisia, moremi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    Zadzialaj zawczasu B-)
    Bo mówię Ci. Ciężko jest nie reagować na łzy dziecka jak prosi o rodzeństwo :-(

iwcia77, kkisia, Aasiula, kapturnica, moremi lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    A ja jutro nie idę do szpitala. Doktor mi powiedziała, że się zaczyna i powinno byc ok, że jakby w ciagu tyg cos się ociagalo, to za tydzień szpital. Ja myślę, że sie rozkręca.
    no i uff, dzieki bogu :)

dorbie lubi tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moremi jakie ładne kreski dwie :) zaciskam kciuki za betę i niech najbliższe miesiące będą dla Ciebie nudne do kwadratu i spokojne <3

Sabina, kkisia, Zofia8, kapturnica, Aasiula, dorbie, malgos741 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2015, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Zadzialaj zawczasu B-)
    Bo mówię Ci. Ciężko jest nie reagować na łzy dziecka jak prosi o rodzeństwo :-(
    faken..ale nie dam rady..nie chce przejsc przez porod :( w ciazy moge sobie chodzi ale rodzic

divers2218.gif

kkisia, kapturnica, Aasiula, Dorka.1979, Mega lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2015, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    Simba- druhu moj ciazowy :) czy twixy maja kolki ?
    Kurde Iwcia, ja musze sie z Toba jakos chyba na jakims skypie zdzwonic albo innym, bo cos mi tam mignie co piszesz a potem nie mam czasu odpisac.
    Moj dziwny pediatra, polecony przez mojego dziwnego gina, na pierwszej wizycie dal mi taka - jakby to nazwac - instrukcje obslugi dziecka. Czyli spisany wynik jego badan, obserwacji, doswiadczenia. Tam jest bardzo duzo praktycznych porad, wskazowek - jest wlasnie i o tradziku i ulewaniu - ze to jest normalne.
    On uwaza na przyklad ze kolki nie istnieja i ja to sobie tak wmowilam, ze jak dzieci owszem placza i wija sie po jedzeniu, to wiem ze nalykaly sie powietrza i ze trzeba je odpowietrzyc, czyli nosic na prosto, klasc i robic zabke albo rowerek i generalnie przeczekiwac. Dzieki tej "instrukcji" jestem jakas wyluzowana, bo wiekszosc "anomaliow" uznaje za norme i czekam az minie.
    On napisal na przyklad ze w pierwszym okresie, wiekszosc dzieci ma "niewytlumaczony wieczorny placz miedzy 18-22 a nawet i 3 rano. Wiec jak mi wieczorem wyja a widze ze nie sa glodne i sa przewiniete, to uznaje ze albo chca sie przytulac, albo po prostu w spokoju powyc. I tak jakos ciagniemy ten wozek. Wracam tez czasem do "Jezyka niemowlat", ale ta baba troche zbyt idealistycznie do wszystkiego podchodzi. Jak mowi moj pediatra: zdrowy rozsadek, zdrowy rozsadek i jeszcze raz zdrowy rozsadek.

kkisia, iwcia77, Sabina, Aasiula, kapturnica, Arwena, ania.g, Dorka.1979, moremi, Bozia3, Mega lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2015, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    To musisz zadziałać zanim zacznie pytać :-)
    no way ! divers2217.gif

dorbie lubi tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2015, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwcia odpowiedzialam Ci na poprzedniej stronie jakby co ;)

iwcia77 lubi tę wiadomość

a8vSp1.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2015, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Kurde Iwcia, ja musze sie z Toba jakos chyba na jakims skypie zdzwonic albo innym, bo cos mi tam mignie co piszesz a potem nie mam czasu odpisac.
    Moj dziwny pediatra, polecony przez mojego dziwnego gina, na pierwszej wizycie dal mi taka - jakby to nazwac - instrukcje obslugi dziecka. Czyli spisany wynik jego badan, obserwacji, doswiadczenia. Tam jest bardzo duzo praktycznych porad, wskazowek - jest wlasnie i o tradziku i ulewaniu - ze to jest normalne.
    On uwaza na przyklad ze kolki nie istnieja i ja to sobie tak wmowilam, ze jak dzieci owszem placza i wija sie po jedzeniu, to wiem ze nalykaly sie powietrza i ze trzeba je odpowietrzyc, czyli nosic na prosto, klasc i robic zabke albo rowerek i generalnie przeczekiwac. Dzieki tej "instrukcji" jestem jakas wyluzowana, bo wiekszosc "anomaliow" uznaje za norme i czekam az minie.
    On napisal na przyklad ze w pierwszym okresie, wiekszosc dzieci ma "niewytlumaczony wieczorny placz miedzy 18-22 a nawet i 3 rano. Wiec jak mi wieczorem wyja a widze ze nie sa glodne i sa przewiniete, to uznaje ze albo chca sie przytulac, albo po prostu w spokoju powyc. I tak jakos ciagniemy ten wozek. Wracam tez czasem do "Jezyka niemowlat", ale ta baba troche zbyt idealistycznie do wszystkiego podchodzi. Jak mowi moj pediatra: zdrowy rozsadek, zdrowy rozsadek i jeszcze raz zdrowy rozsadek.
    u ivo sie zgadza ten ryk o 3 nad ranem :-O, tez staram sie nie panikowac , ale mnie od tego wrzasku to glowa peka :( ..no i to na dluzsza mete jest meczace :( hm
    na privie wysylam namiary na skypa :)

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2015, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ..a co do Ivutkowych kolek to : od 2 dni wypijam po poltora litra naparu z kopru wloskiego a od wczoraj zapodaje sab simplex...widze roznice w zachowaniu u Ivo..i teraz pytanie za milion : czy to koperek czy to sab simplex zadzial?

Sabina, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lutego 2015, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorbie mam nadzieję, że ten etap szybko się zakończy <3

dorbie, Mega lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2015, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorbie <3 <3

dorbie lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lutego 2015, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morka? na serio? :)
    dzie ona?

iwcia77, Sabina, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2015, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O ja pierdole, o ja pierdole, morka w cionźy?!?!?! O ja pierdole :-D

P.s.dzięki za wersję na komórkę ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2015, 20:30

Arwena, iwcia77, Sabina, Aasiula, kkisia, malgos741 lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • ola_35 Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2015, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Dorka :-) w moje urodziny :-)
    Cudna jest i tak jak dziewczyny piszą - pewnie zdrowa. Trzymam kciuki za wyniki badań.
    I nie znikaj nam ot tak.

Ola, trafiłaś dobrze. Ja specjalistką nie jestem, ale wygląda na to, że faza lutealna jest ciut przykrótka.

Dobrze , że tylko ciut:), mam nadzieję, że da radę jakoś szybko się z tym uporać . Mnie bardzie zmartwił ten niepękniety pęcherzyk. Czy to tylko jednorazowa sytuacja, czy to może się powtarzać.

km5s8riblmycd0av.png
    iv09ej28sq7xm6o7.png
‹‹ 7691 7692 7693 7694 7695 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ