35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyA moja córka ma teraz taka fazę, za płacze jak ogląda Swinke Peppe czy Maxa i Rubby. Przychodzi do mnie i mówi, że ona też chce mieć takiego małego brata. To samo jest po powrocie z przedszkola, że Kornela ma w domu brata a ona nie. Serce mi pęka. Nie sądziłam że tak szybko dorosnie, no. A ja nic nie mogę zrobić
-
sabcia wez mnie nie strasz ...bo jak Ivo zacznie prosic o rodzenstwo to ja juz bede za stara na ciazeSabina wrote:A moja córka ma teraz taka fazę, za płacze jak ogląda Swinke Peppe czy Maxa i Rubby. Przychodzi do mnie i mówi, że ona też chce mieć takiego małego brata. To samo jest po powrocie z przedszkola, że Kornela ma w domu brata a ona nie. Serce mi pęka. Nie sądziłam że tak szybko dorosnie, no. A ja nic nie mogę zrobić

nick nieaktualny, nick nieaktualny, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja jutro nie idę do szpitala. Doktor mi powiedziała, że się zaczyna i powinno byc ok, że jakby w ciagu tyg cos się ociagalo, to za tydzień szpital. Ja myślę, że sie rozkręca.
iwcia77, nick nieaktualny, nick nieaktualny, kapturnica, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, moremi, malgos741, Mega, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Bozia napisala ze wchlonelo ja szukanie domu w jakims zacisznym miejscuSimba wrote:Taki mialam slaby humor dzis a tak mi sie poprawil

Boze! Jak ja czekam na wszystkie nowe kreski, kropki i DZIDZIE

PS Czy Bozia skladala wniosek o urlop? Co z nio?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2015, 19:48
Simba, Aasiula, moremi, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZadzialaj zawczasuiwcia77 wrote:sabcia wez mnie nie strasz ...bo jak Ivo zacznie prosic o rodzenstwo to ja juz bede za stara na ciaze

Bo mówię Ci. Ciężko jest nie reagować na łzy dziecka jak prosi o rodzeństwo
iwcia77, nick nieaktualny, Aasiula, kapturnica, moremi lubią tę wiadomość
-
no i uff, dzieki bogudorbie wrote:A ja jutro nie idę do szpitala. Doktor mi powiedziała, że się zaczyna i powinno byc ok, że jakby w ciagu tyg cos się ociagalo, to za tydzień szpital. Ja myślę, że sie rozkręca.
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
Moremi jakie ładne kreski dwie
zaciskam kciuki za betę i niech najbliższe miesiące będą dla Ciebie nudne do kwadratu i spokojne
nick nieaktualny, nick nieaktualny, Zofia8, kapturnica, Aasiula, nick nieaktualny, malgos741 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4
-
faken..ale nie dam rady..nie chce przejsc przez porodSabina wrote:Zadzialaj zawczasu

Bo mówię Ci. Ciężko jest nie reagować na łzy dziecka jak prosi o rodzeństwo
w ciazy moge sobie chodzi ale rodzic
nick nieaktualny, kapturnica, Aasiula, Dorka.1979, Mega lubią tę wiadomość
-
Kurde Iwcia, ja musze sie z Toba jakos chyba na jakims skypie zdzwonic albo innym, bo cos mi tam mignie co piszesz a potem nie mam czasu odpisac.iwcia77 wrote:Simba- druhu moj ciazowy
czy twixy maja kolki ?
Moj dziwny pediatra, polecony przez mojego dziwnego gina, na pierwszej wizycie dal mi taka - jakby to nazwac - instrukcje obslugi dziecka. Czyli spisany wynik jego badan, obserwacji, doswiadczenia. Tam jest bardzo duzo praktycznych porad, wskazowek - jest wlasnie i o tradziku i ulewaniu - ze to jest normalne.
On uwaza na przyklad ze kolki nie istnieja i ja to sobie tak wmowilam, ze jak dzieci owszem placza i wija sie po jedzeniu, to wiem ze nalykaly sie powietrza i ze trzeba je odpowietrzyc, czyli nosic na prosto, klasc i robic zabke albo rowerek i generalnie przeczekiwac. Dzieki tej "instrukcji" jestem jakas wyluzowana, bo wiekszosc "anomaliow" uznaje za norme i czekam az minie.
On napisal na przyklad ze w pierwszym okresie, wiekszosc dzieci ma "niewytlumaczony wieczorny placz miedzy 18-22 a nawet i 3 rano. Wiec jak mi wieczorem wyja a widze ze nie sa glodne i sa przewiniete, to uznaje ze albo chca sie przytulac, albo po prostu w spokoju powyc. I tak jakos ciagniemy ten wozek. Wracam tez czasem do "Jezyka niemowlat", ale ta baba troche zbyt idealistycznie do wszystkiego podchodzi. Jak mowi moj pediatra: zdrowy rozsadek, zdrowy rozsadek i jeszcze raz zdrowy rozsadek.
nick nieaktualny, iwcia77, nick nieaktualny, Aasiula, kapturnica, nick nieaktualny, ania.g, Dorka.1979, moremi, Bozia3, Mega lubią tę wiadomość
-
u ivo sie zgadza ten ryk o 3 nad ranemSimba wrote:Kurde Iwcia, ja musze sie z Toba jakos chyba na jakims skypie zdzwonic albo innym, bo cos mi tam mignie co piszesz a potem nie mam czasu odpisac.
Moj dziwny pediatra, polecony przez mojego dziwnego gina, na pierwszej wizycie dal mi taka - jakby to nazwac - instrukcje obslugi dziecka. Czyli spisany wynik jego badan, obserwacji, doswiadczenia. Tam jest bardzo duzo praktycznych porad, wskazowek - jest wlasnie i o tradziku i ulewaniu - ze to jest normalne.
On uwaza na przyklad ze kolki nie istnieja i ja to sobie tak wmowilam, ze jak dzieci owszem placza i wija sie po jedzeniu, to wiem ze nalykaly sie powietrza i ze trzeba je odpowietrzyc, czyli nosic na prosto, klasc i robic zabke albo rowerek i generalnie przeczekiwac. Dzieki tej "instrukcji" jestem jakas wyluzowana, bo wiekszosc "anomaliow" uznaje za norme i czekam az minie.
On napisal na przyklad ze w pierwszym okresie, wiekszosc dzieci ma "niewytlumaczony wieczorny placz miedzy 18-22 a nawet i 3 rano. Wiec jak mi wieczorem wyja a widze ze nie sa glodne i sa przewiniete, to uznaje ze albo chca sie przytulac, albo po prostu w spokoju powyc. I tak jakos ciagniemy ten wozek. Wracam tez czasem do "Jezyka niemowlat", ale ta baba troche zbyt idealistycznie do wszystkiego podchodzi. Jak mowi moj pediatra: zdrowy rozsadek, zdrowy rozsadek i jeszcze raz zdrowy rozsadek.
, tez staram sie nie panikowac , ale mnie od tego wrzasku to glowa peka
..no i to na dluzsza mete jest meczace
hm
na privie wysylam namiary na skypa
-
..a co do Ivutkowych kolek to : od 2 dni wypijam po poltora litra naparu z kopru wloskiego a od wczoraj zapodaje sab simplex...widze roznice w zachowaniu u Ivo..i teraz pytanie za milion : czy to koperek czy to sab simplex zadzial?
nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
O ja pierdole, o ja pierdole, morka w cionźy?!?!?! O ja pierdole

P.s.dzięki za wersję na komórkę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2015, 20:30
nick nieaktualny, iwcia77, nick nieaktualny, Aasiula, nick nieaktualny, malgos741 lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Dorka
w moje urodziny 
Cudna jest i tak jak dziewczyny piszą - pewnie zdrowa. Trzymam kciuki za wyniki badań.
I nie znikaj nam ot tak.
Ola, trafiłaś dobrze. Ja specjalistką nie jestem, ale wygląda na to, że faza lutealna jest ciut przykrótka.
Dobrze , że tylko ciut:), mam nadzieję, że da radę jakoś szybko się z tym uporać . Mnie bardzie zmartwił ten niepękniety pęcherzyk. Czy to tylko jednorazowa sytuacja, czy to może się powtarzać.