35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWidziałyście?
Profesorek odpowiedział na pytanie Waci... i Zofii
Wiecie po raz pierwszy chyba nie kazał robić badania nasienia metodą tunelWiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2015, 18:30
mamatrojki80, Natka_79, Arwena, kapturnica, kkisia, iwcia77, macduska, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Widziałyście?
Profesorek odpowiedział na pytanie Waci... i Zofii
Wiecie po raz pierwszy chyba nie kazał robić badania nasienia metodą tunel
Proponowane przez dr rozwiazanie jest dla mnie nie do przyjecia. Nie pozostaje mi nic innego, jak liczyc na cud...
Sabina lubi tę wiadomość
Zofia8
-
nick nieaktualny
-
moremi wrote:Hehe leniu jeden. Do roboty!
http://www.iv.pl/viewer.php?file=99549347562013407131.jpg!!!!
Sabina, Dorka.1979, Aasiula, kkisia, Arwena, iwcia77, macduska, Simba, dorbie, Margolcia88, peppapig, malgos741, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:O kurwa kurwa kurwa Morek a jednak plamienie bylo implantacyjne!!! Jesssusicku jak ja sie strasznei ciesze
!!!!
no i sprawdziło sie powiedzonko o urodzinowym miesiącu
Zofia8, iwcia77, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:No przeca sa oki i reszta tyz bedzie
A Morka wredziara wrzuciła nam bombe i se poszła w pindu!!
Bo ona ma chłopa na stale, wiesz Kapta, nie tak jak my...kapturnica, iwcia77, dorbie, Mega lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Zochawłasnie czytam odpowiedz lekarza..Przykro mi ,ze nie jest opytymistyczna ale sama dobrze wiedziałas raczej co napisze.W każdym razie szanse zawsze sa póki jajeczkujesz i sie sexujesz
Niestety tego sie spodziewalam. Przestraszyly mnie jednak te procenty (90 % ciaz konczy sie tragicznie). Musze sie przyznac, ze jak budze sie w nocy, to takie czarne mysli kraza mi po glowie.
Zofia8
-
Natka_79 wrote:Zosia
przykro mi... doczytałam ze inofolic poprawia tez jakość komórek, może warto rozważyć branie tego
Swoja droga wyglada na to ze mi inofem płodne o 2-3 przyspieszył...
Planuje stymulowac 2 cykle zastrzykami i kupie dhea. Tak, czy siak cud b.mile widziany:-)
Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
Zofia8