X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2015, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    w dodatku facet komety moim zdaniem to typ wygodnisia i miłośnika potańcówek,
    a przepraszam, po czym wnosisz, że zapytam jeszcze?

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 lutego 2015, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Ewolucyjny? ;-)

No jakiś w końcu muszę zrobić, skoro już tu jestem :-)

moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2015, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Cała kompanie . Tobie pozwole wybrac tylko jakiej maści maja byc szare czy białe XD
    W łatki i z różowymi ogonkami.

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 lutego 2015, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    W życiu. Właśnie im zakupy zrobiłam :-)
    E Ty od razu jakiś krwawy kryminał wymyslasz :) Bądź optymistką, może naprawdę będą się razem bawić :) A potem przyjedzie Bursztyn, nakarmi je serem i same uciekną :)

kapturnica, moremi, iwcia77, Aasiula lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    W łatki i z różowymi ogonkami.
    Jakies zmutowane genIetycznIe ? Normalne niech Cie podgryzają 8)

moremi, Aasiula lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Krakonka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    To jakim sposobem uważasz ze biologia dla nich niekorzystna jest skoro facet praktycznie do konca zycia moze bzykac i zapylac a nam w polowie życia sie kurek z jajami zakręca??

Odwracasz kota ogonem.
    Różnica wieku jest korzystna dla kobiet, bo facet, który krócej żyje i wcześniej traci siły, sprosta na starość wyzwaniom aktywnej jeszcze babki.
    Bilogia okrutna jest dla kobiet, bo płodność dla kobiet ma ogromne znaczenie, a kończy się w połowie życia, w sile całkiem rozsądnych możliwości psycho-fizycznych, podczas gdy u facetów trwa do końca życia, nawet jak są już śliniącymi się starcami, którym nie staje (ale teoretycznie i wtedy mogą spłodzić dziecko).

iwcia77 lubi tę wiadomość

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2015, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    E Ty od razu jakiś krwawy kryminał wymyslasz :) Bądź optymistką, może naprawdę będą się razem bawić :) A potem przyjedzie Bursztyn, nakarmi je serem i same uciekną :)
    heheheheheh Burszta im jeszcze posłanka zrobi 8)

Sabina, moremi, Aasiula lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2015, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dlaczego?
    mamatrojki80 wrote:
    Ja mam ten problem jak to Bozia ujęła "z bańki" :-) mogę iść do spowiedzi, a owszem, ale rozgrzeszenia nie dostanę...

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 lutego 2015, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś

Reni wrote:
    dlaczego?

Bo jestem rozwódką, po ślubie kościelnym.

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2015, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krakonka wrote:
    Odwracasz kota ogonem.
    Różnica wieku jest korzystna dla kobiet, bo facet, który krócej żyje i wcześniej traci siły, sprosta na starość wyzwaniom aktywnej jeszcze babki.
    Bilogia okrutna jest dla kobiet, bo płodność dla kobiet ma ogromne znaczenie, a kończy się w połowie życia, w sile całkiem rozsądnych możliwości psycho-fizycznych, podczas gdy u facetów trwa do końca życia, nawet jak są już śliniącymi się starcami, którym nie staje (ale teoretycznie i wtedy mogą spłodzić dziecko).
    Roznica wieku korzystna dla kobiet? To tak samo mozesz obrocic ,ze aktywny dziadek bedzie szukal mlodszej łupy bo babka bedzie podszuszona piczke miala i bez hormonow libido na poziomie piwnicy. Jakos statystycznie chyba wiecej na starosc facetow zdradza chyba niz babciow 8) No ale moge sie mylic

Sabina, SolarPolar, iwcia77, Aasiula lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 lutego 2015, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    a przepraszam, po czym wnosisz, że zapytam jeszcze?
    po wszystkim o czym piszesz na jego temat..
    ale to juz nie ma znaczenia bo zdecydowałas sie za niego wyjść i jeszcze robic na złość jego matce hehe ;)

Bozia3, SolarPolar lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2015, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Herka, jak Tupek się rozwija? jakie nowe rzeczy/akrobacje kombinuje? :)

Sabina, Arwena, gosia7122, iwcia77, Aasiula lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2015, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i tu się możesz zdziwić
    Papież Franciszek powiedział, że można :-) a ja mu wierzę, bo powiedział, że zwierzęta też idą do nieba :-)
    mamatrojki80 wrote:
    Bo jestem rozwódką, po ślubie kościelnym.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2015, 22:03

mamatrojki80, Sabina, Arwena, moremi, kkisia, gosia7122, iwcia77, paszczakin lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 lutego 2015, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    i tu się możesz zdziwić
    Papież Franciszek powiedział, że można :-)

Już, od kiedy?

iwcia77 lubi tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2015, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    i tu się możesz zdziwić
    Papież Franciszek powiedział, że można :-) a ja mu wierzę, bo powiedział, że zwierzęta też idą do nieba :-)
    czy Ty coś piłaś dziś Renisławo droga? :)

Reni, Mega, Aasiula lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lutego 2015, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    i tu się możesz zdziwić

Karmienie piersią tez promuje :-)

Bozia3, Reni, kkisia, iwcia77, Aasiula lubią tę wiadomość

• Luna76 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie kobiety.
    Chciałam do Was dołączyć, bo podobnie jak Wy też się staram o dzidzię. Za 2 mies. skończę 39 lat. Mam już jedno dziecko - 13-latka. Jeśli mi się uda, to chyba będę się czuła jak pierworódka, bo dawno zapomniałam jak to jest zajmować się takim maleństwem. Mam problem z zajściem w ciążę, a dodatkowo mam PCOS i niedoczynność tarczycy. Leczę się, ale jakoś z marnym skutkiem. Zauważyłam, że coś się ruszyło, odkąd biorę metforminę (3 miesiąc). Po raz pierwszy od wielu miesięcy zauważyłam "płodny" śluz, ale czy będzie jajeczkowanie, tego nie wiem, bo to jest mój problem - nie jajeczkuję. Czy któraś z Was też ma problem z owulacją? Jak sobie radzicie?

Arwena, caffe, moremi, kkisia, dorbie, gosia7122, iwcia77, Aasiula, malgos741 lubią tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Zgodnie z nowelizacją ustawy o ochronie praw zwierząt, która obowiązuje od początku roku 2012, zwierzęta można sprzedawać jedynie w miejscu ich chowu lub hodowli (wyklucza to więc targowiska, giełdy oraz sklepy zoologiczne w przypadku niektórych zwierząt). Co więcej prawo do sprzedawania zwierząt mają jedynie zarejestrowani hodowcy, których zwierzęta posiadają rodowód, co w praktyce oznacza, że jeśli komuś oszczeni się suka, a nie jest zarejestrowanym hodowcą to szczenięta może oddać jedynie za darmo. Mam nadzieję, że masz tego świadomość. Poza tym niezależnie od tego czy psy będą z papierami, to ich szczenięta spoza hodowli nie uzyskają rodowodu związku kynologicznego.
    Bedzie zgodnie z przepisami - dwa razy:-)

Reni lubi tę wiadomość

• Reni Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaahaahahahah poczytałam trochę Waszą dyskusję

Sabina, moremi, Aasiula lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Herka, jak Tupek się rozwija? jakie nowe rzeczy/akrobacje kombinuje? :)
    wiecej gada i próbuje sie czołgać....to narazie tyle

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2015, 22:06

Sabina, mamatrojki80, Arwena, Bozia3, kkisia, gosia7122, SolarPolar, iwcia77, Aasiula lubią tę wiadomość

‹‹ 7741 7742 7743 7744 7745 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ