35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymoremi wrote:W życiu. Właśnie im zakupy zrobiłam
Bądź optymistką, może naprawdę będą się razem bawić
A potem przyjedzie Bursztyn, nakarmi je serem i same uciekną
kapturnica, moremi, iwcia77, Aasiula lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:To jakim sposobem uważasz ze biologia dla nich niekorzystna jest skoro facet praktycznie do konca zycia moze bzykac i zapylac a nam w polowie życia sie kurek z jajami zakręca??
Odwracasz kota ogonem.
Różnica wieku jest korzystna dla kobiet, bo facet, który krócej żyje i wcześniej traci siły, sprosta na starość wyzwaniom aktywnej jeszcze babki.
Bilogia okrutna jest dla kobiet, bo płodność dla kobiet ma ogromne znaczenie, a kończy się w połowie życia, w sile całkiem rozsądnych możliwości psycho-fizycznych, podczas gdy u facetów trwa do końca życia, nawet jak są już śliniącymi się starcami, którym nie staje (ale teoretycznie i wtedy mogą spłodzić dziecko).
iwcia77 lubi tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
Sabina wrote:E Ty od razu jakiś krwawy kryminał wymyslasz
Bądź optymistką, może naprawdę będą się razem bawić
A potem przyjedzie Bursztyn, nakarmi je serem i same uciekną
Sabina, moremi, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Krakonka wrote:Odwracasz kota ogonem.
Różnica wieku jest korzystna dla kobiet, bo facet, który krócej żyje i wcześniej traci siły, sprosta na starość wyzwaniom aktywnej jeszcze babki.
Bilogia okrutna jest dla kobiet, bo płodność dla kobiet ma ogromne znaczenie, a kończy się w połowie życia, w sile całkiem rozsądnych możliwości psycho-fizycznych, podczas gdy u facetów trwa do końca życia, nawet jak są już śliniącymi się starcami, którym nie staje (ale teoretycznie i wtedy mogą spłodzić dziecko).No ale moge sie mylic
Sabina, SolarPolar, iwcia77, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:a przepraszam, po czym wnosisz, że zapytam jeszcze?
ale to juz nie ma znaczenia bo zdecydowałas sie za niego wyjść i jeszcze robic na złość jego matce heheBozia3, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
i tu się możesz zdziwić
Papież Franciszek powiedział, że możnaa ja mu wierzę, bo powiedział, że zwierzęta też idą do nieba
mamatrojki80 wrote:Bo jestem rozwódką, po ślubie kościelnym.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2015, 22:03
mamatrojki80, Sabina, Arwena, moremi, kkisia, gosia7122, iwcia77, paszczakin lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witajcie kobiety.
Chciałam do Was dołączyć, bo podobnie jak Wy też się staram o dzidzię. Za 2 mies. skończę 39 lat. Mam już jedno dziecko - 13-latka. Jeśli mi się uda, to chyba będę się czuła jak pierworódka, bo dawno zapomniałam jak to jest zajmować się takim maleństwem. Mam problem z zajściem w ciążę, a dodatkowo mam PCOS i niedoczynność tarczycy. Leczę się, ale jakoś z marnym skutkiem. Zauważyłam, że coś się ruszyło, odkąd biorę metforminę (3 miesiąc). Po raz pierwszy od wielu miesięcy zauważyłam "płodny" śluz, ale czy będzie jajeczkowanie, tego nie wiem, bo to jest mój problem - nie jajeczkuję. Czy któraś z Was też ma problem z owulacją? Jak sobie radzicie?Arwena, caffe, moremi, kkisia, dorbie, gosia7122, iwcia77, Aasiula, malgos741 lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Zgodnie z nowelizacją ustawy o ochronie praw zwierząt, która obowiązuje od początku roku 2012, zwierzęta można sprzedawać jedynie w miejscu ich chowu lub hodowli (wyklucza to więc targowiska, giełdy oraz sklepy zoologiczne w przypadku niektórych zwierząt). Co więcej prawo do sprzedawania zwierząt mają jedynie zarejestrowani hodowcy, których zwierzęta posiadają rodowód, co w praktyce oznacza, że jeśli komuś oszczeni się suka, a nie jest zarejestrowanym hodowcą to szczenięta może oddać jedynie za darmo. Mam nadzieję, że masz tego świadomość. Poza tym niezależnie od tego czy psy będą z papierami, to ich szczenięta spoza hodowli nie uzyskają rodowodu związku kynologicznego.
Reni lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnycaffe wrote:Herka, jak Tupek się rozwija? jakie nowe rzeczy/akrobacje kombinuje?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2015, 22:06
Sabina, mamatrojki80, Arwena, Bozia3, kkisia, gosia7122, SolarPolar, iwcia77, Aasiula lubią tę wiadomość