35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Heretyczka wrote:napewno nie stereotyp, bardziej po nas widac wiek....no i mamy ogromna konkurencje w postaci młodszych kobiet, tak było , tak bedzie nie ma nad czym filozofować, w dodatku facet komety moim zdaniem to typ wygodnisia i miłośnika potańcówek, sorry ale nie widze tego rózowo...
Jakoś tak jednostronnie to zabrzmiało. Nie neguję konkurencji w postaci młodszych kobiet, ale nie wierzę, że większość kobiet opada po 40tce lęk, z którym żyją już do końca. Ja bardzo przeżywam swoje lata i widmo nieelastycznej skóry, przyszłe klimakterium itp, ale jeśli dlatego miałby mnie facet zostawić, to chyba nie płakałbym po nim za długo.
Zresztą wiesz, czy jesteś równa wiekiem z partnerem czy on jest od ciebie starszy, to zawsze znajdzie się jakaś młodsza.
Młodośc i uroda to potężna broń, ale doświadczony fajter często i bez broni jest skuteczniejszy:)
ComeToMeBaby, iwcia77 lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
to ja nie wiem co pisałam albo co czytałaś, ale to żaden typ wygodnisia i miłośnika potańcówek.
jest bardzo uczynny i pomocny, pracuje ciężko i jeszcze sobie dodatkową robotę załatwił, żeby na to wesele uzbierać. Jak ja straciłam pracę to wspierał mnie z całych sił i wspiera nadal. Nie wiem w czym tu się jego wygodnictwo objawia.
A na potańcówki czasem pójdziemy razem. Ostatnio byliśmy na Sylwestra, przedtem....nie pamiętam... 3-4 miesiące wcześniej? 5? Tańczyć oboje lubimy, ale zdaje się że nie to miałaś na myśli.
P.S. Ja nie wiem jaką mentalność ma ten twój, o której piszesz że jest inna od mentalności mojego, ale mnie ona odpowiada. I nie, nie jest to typ gówniarza. Ocenianie czyjegoś związku na podstawie zachowań ogółu społeczeństwa jest daleko idącym nieporozumieniem. Każdy sam pracuje na swój związek i nie wierzę we wróżki. Proszę mi więc nie wróżyć, że zobaczę, że się przekonam, bo oni wszyscy. Może tak, może nie.iwcia77, paszczakin lubią tę wiadomość
-
Luna76 wrote:Witajcie kobiety.
Chciałam do Was dołączyć, bo podobnie jak Wy też się staram o dzidzię. Za 2 mies. skończę 39 lat. Mam już jedno dziecko - 13-latka. Jeśli mi się uda, to chyba będę się czuła jak pierworódka, bo dawno zapomniałam jak to jest zajmować się takim maleństwem. Mam problem z zajściem w ciążę, a dodatkowo mam PCOS i niedoczynność tarczycy. Leczę się, ale jakoś z marnym skutkiem. Zauważyłam, że coś się ruszyło, odkąd biorę metforminę (3 miesiąc). Po raz pierwszy od wielu miesięcy zauważyłam "płodny" śluz, ale czy będzie jajeczkowanie, tego nie wiem, bo to jest mój problem - nie jajeczkuję. Czy któraś z Was też ma problem z owulacją? Jak sobie radzicie?
Prośba tylko o jedno - nie uzywamy zdrobnień typu dzidzia, fasolka itp. Tutaj staramy się o dzieckoSabina, dorbie, Luna76, kkisia, iwcia77, Aasiula lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Zofia8 wrote:dlaczego ateista ma byc takim hipokryta?
Bozia3, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Witaj
dzidziom, dzidziulkom, fasolkom mówimy stanowcze nie!
http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/cell-smiley.gif
Chciałam do Was dołączyć, bo podobnie jak Wy też się staram o dzidzię.moremi, Sabina, kkisia, Mega, iwcia77, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Chciałam do Was dołączyć, bo podobnie jak Wy też się staram o dzidzię. Za 2 mies. skończę 39 lat. Mam już jedno dziecko - 13-latka. Jeśli mi się uda, to chyba będę się czuła jak pierworódka, bo dawno zapomniałam jak to jest zajmować się takim maleństwem. Mam problem z zajściem w ciążę, a dodatkowo mam PCOS i niedoczynność tarczycy. Leczę się, ale jakoś z marnym skutkiem. Zauważyłam, że coś się ruszyło, odkąd biorę metforminę (3 miesiąc). Po raz pierwszy od wielu miesięcy zauważyłam "płodny" śluz, ale czy będzie jajeczkowanie, tego nie wiem, bo to jest mój problem - nie jajeczkuję. Czy któraś z Was też ma problem z owulacją? Jak sobie radzicie?
Ani pcos ani niedoczynnosc nie jest nie do przejscia . Sama borykałam sie z brakiem owulacji ale metformina dziala bardzo dobrze na jajniki.Sabina, moremi, iwcia77, Aasiula lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Trafilaś dobrze.
Prośba tylko o jedno - nie uzywamy zdrobnień typu dzidzia, fasolka itp. Tutaj staramy się o dzieckokapturnica, kkisia, gosia7122, Iwone, SolarPolar, Arwena, Mega, iwcia77, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:to ja nie wiem co pisałam albo co czytałaś, ale to żaden typ wygodnisia i miłośnika potańcówek.
jest bardzo uczynny i pomocny, pracuje ciężko i jeszcze sobie dodatkową robotę załatwił, żeby na to wesele uzbierać. Jak ja straciłam pracę to wspierał mnie z całych sił i wspiera nadal. Nie wiem w czym tu się jego wygodnictwo objawia.
A na potańcówki czasem pójdziemy razem. Ostatnio byliśmy na Sylwestra, przedtem....nie pamiętam... 3-4 miesiące wcześniej? 5? Tańczyć oboje lubimy, ale zdaje się że nie to miałaś na myśli.
P.S. Ja nie wiem jaką mentalność ma ten twój, o której piszesz że jest inna od mentalności mojego, ale mnie ona odpowiada. I nie, nie jest to typ gówniarza. Ocenianie czyjegoś związku na podstawie zachowań ogółu społeczeństwa jest daleko idącym nieporozumieniem. Każdy sam pracuje na swój związek i nie wierzę we wróżki. Proszę mi więc nie wróżyć, że zobaczę, że się przekonam, bo oni wszyscy. Może tak, może nie.Bozia3, kkisia lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:No to teraz zacznie się pilnowanie go, bo wszędzie dotrze tam gdzie mu nie będzie wolno
. Jak mu raz podałam do pogłaskania - to kot mało zawału nie dostał od tych czułości....
caffe, kkisia, Reni, gosia7122, SolarPolar, Sabina, moremi, Arwena, Mega, iwcia77, Aasiula, malgos741 lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:a moja dzidzia ma już 8 miesięcy i 24 dni hahahahaha i miło wspominam czas gdy był fasolinką
caffe, Reni, gosia7122, kkisia, SolarPolar, Aasiula, Sabina, Arwena, iwcia77, kapturnica, Parka lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Roznica wieku korzystna dla kobiet? To tak samo mozesz obrocic ,ze aktywny dziadek bedzie szukal mlodszej łupy bo babka bedzie podszuszona piczke miala i bez hormonow libido na poziomie piwnicy. Jakos statystycznie chyba wiecej na starosc facetow zdradza chyba niz babciow
No ale moge sie mylic
Statystycznie więcej facetów się przynaje. Może też ma więcej czasu na skoki w bok. Możesz się mylić. Tak samo możesz mieć rację. Trudno to stwierdzić.
Jeśli chodzi o przyznawanie się, to moje własne obserwacje. Znam mężów, co skoczyli, lub skaczą w bok i znam żony niewierne. Ze znajomych żon żadna nie przyznała się mężowi, nie kłapią o tym wszem ani wobec mężów, czasem przypadkiem w jakijś kameralnej bełkotliwej gadce przy wódce im się wymsknie. Ze znajomych mężów jeden głupek chwalił się kumplom, a dwóch "prawomyślnych" się przyznało żonom. Już byłym.
Ale oczywiście próba może być niereprezentatywna. No i moge się mylić
megan8 lubi tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
moremi wrote:Mi się już nawet nie chce o tym pisac, bo za dużo takich suczek i kotek widzialam.
Tutaj z przykrością też zauważylam trend na psy w typie rasy i ich rozmnazanie. Nie. Idę się zrelaksowac w wannie, bo nie chcę myśleć o kolejnych akcjach kastracji...młódka lubi tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Ja się boję o to, jak mój zacznie latać za kotami...bo jeszcze nie potrafi, a już zerka na koty z wielkim apetytem
. Jak mu raz podałam do pogłaskania - to kot mało zawału nie dostał od tych czułości....
Jakoś się o kota nie bojęMój chyba bardziej techniczny bedzie hehehehe po ojcu. Umie już otwierać drzwi i zamykać, tak w kółko no i gaszenie i zapalnie światła mu sie podoba, pstrykanie przyciskami w lodówce
i takie tam inne rzeczy tego typu też mu się podobają
moremi, kkisia, Bozia3, Sabina, Arwena, iwcia77, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Krakonka wrote:Statystycznie więcej facetów się przynaje. Może też ma więcej czasu na skoki w bok. Możesz się mylić. Tak samo możesz mieć rację. Trudno to stwierdzić.
Jeśli chodzi o przyznawanie się, to moje własne obserwacje. Znam mężów, co skoczyli, lub skaczą w bok i znam żony niewierne. Ze znajomych żon żadna nie przyznała się mężowi, nie kłapią o tym wszem ani wobec mężów, czasem przypadkiem w jakijś kameralnej bełkotliwej gadce przy wódce im się wymsknie. Ze znajomych mężów jeden głupek chwalił się kumplom, a dwóch "prawomyślnych" się przyznało żonom. Już byłym.
Ale oczywiście próba może być niereprezentatywna. No i moge się mylić?? Mowilam o statystykach a nie o bełkocących facetach .Coby nie mówic to wiecej na starosc facetow swiruje niz babek .Niestety taka biologia ,ze faceci z natury sa uwarunkowani na rozsiewanie swojego nasienia po swiecie.A babeczka szuka bardziej stabilizacji przy tym jednym.Sa i od tego wyjatki jak i od wszystkiego.Ale nie da sie ukryc ,ze babka w podeszlym wieku duzo rzadziej mysli o bzykaniu sie Bo hormony za to odpowiedzialne najczesciej juz leza i kwicza.
Heretyczka, Sabina, iwcia77, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Ale dlaczego ma udawać? Bo nie wiem Zocha o co Ci teraz chodzi?
ja odp na wpis SP
" No ale musi byc w Tobie ziarno wiary bo ja bym poszla do spowiedzi klepnelabym jakies szybkie grzeszki plus regulke wiecej nie pamietam i przyjela oplatek- ja nie wierze wiec nie robi to na mnie psychicznego wrazenie, nie czulabym sie zgwalcon a psychicznie."Zofia8
-
Bozia3 wrote:masz szansę jeszcze na takie przeżycie...ja Ci mówie - wypierdykol ten korek z siebie..
Korek ma być, chyba że sam wypadnie
Ale jakbym tak miała mieć jeszcze jedno to chyba bym się zajebała, chociaz na małego absolutnie nie moge narzekac. Ja już kanapowa się robięmoremi, kapturnica, kkisia, Bozia3, Heretyczka, Sabina, iwcia77, Aasiula, Simba, gosia7122, megan8 lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Ale moj pies nie nie jest w typie rasy. Nie przejmuj za bardzo ja nie rozmnazam psow bezmyslnie. Wszystkie sunie kundelki byly wysterylizowane i Danka tez bedzie po dwoch miotach . a dopuscimy pod warunkiem ze przejdzie klasyfikacje.
gosia7122 lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!