X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Mega Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2015, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    Serio :-)
    Ten huk co był przed chwila to mi kamień z serca spadł ;)

mamatrojki80, Simba, moremi, kkisia, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2015, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    no fizjologiczna to zgodna z fizjologią, no nie?
    gorzej jakby była flora bakteryjna, grzybiczna itp.
    też myślę, ze fizjologiczna jest ok- bo w końcu każda z nas ma tam jakąś florę ;)

Ja mam nawet faunę ;-)

ComeToMeBaby, moremi, Mega, kkisia, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2015, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    zdaje ci się.
    :)
    kometa ja mysle ze to zalezy od człowieka,u mnie tak to działa:)
    no i wiem ze jestem dla niego atrakcyjna no i tez daje mi jakis tam komfort
    no i to ze jestem atrakcyjniejsza niz jego była(nie chciałam zeby to glupio zabrzmiało :P )ale to prawda

ComeToMeBaby, anna maria, kkisia, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2015, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a Szanowne Komisja już się powoli zbiera brawo2.gif
    Heretyczka wrote:
    ty nam tu nie mędrkuj bo jeszcze nie stanełas pzred Komisją

Heretyczka, moremi, Simba, Mega, BISCA, anna maria, kkisia, Aasiula, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2015, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a co Szanowna Komisja będzie oceniać,he?

iwcia77 lubi tę wiadomość

• gretka Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2015, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć hmm nie powiem że dzien dobry bo wkurw mi dopiero mija- nadal jestem przed mammo- z uwagi ze to 15 dzien cyklu nie zrobili , jakby w srode (13dc) ciezko bylo dodac 2
    wiec muze czekac, aż mnie zalej a znając przewrotność losu to pewnie nie bedzie jak w zegarku 29 jak zwykle....

gretka
  • gretka Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2015, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a Kometka! znalazlam plusa u Twojej tesciowej- traktuje Cie jak dożywotnia synową, a tak by wyszła z zalożenia, że syn znajdzie młodszą, to jeszcze bedzie szansa na koscielny, jakby nie było cywilnych więzów łatwiej sie pozbyć ;-)

ComeToMeBaby, moremi, Mega, Bozia3, kkisia, SolarPolar, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

gretka
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2015, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oświadczam że urządzenie zwane kulociągiem wymyślił jakiś psychopatyczny lekarz sadysta mający z pewnością skrywany uraz do kobiet....

KURWA !!!!!!

Ja się pytam jak wy trzymałyście te kciuki!!!!!

Bolało jak nie wiem co.

Simba, kapturnica, kkisia, malgos741, Arwena, Aasiula, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Zofia8 Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2015, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    dla Simby i Agi

-forum ma się dobrze - jedne się oddalają, inne się rozwijają...jakoś się to toczy
    -kapta niestety wciąż rzyga - za to ma może cieszyć się ciążą
    -dorbie niestety nie kontynuuje ciąży - pozbiera się i rusza do przodu za jakiś czas...
    -macduska niestety ma zrosty i po wykonanej laparoskopii nie ma rewelacyjnych wyników - mam nadzieję, że się nie podda i powalczy trochę - choćby z wiatrakami
    -zoska niestety nie ma męża, który wspiera ją z całych sił w staraniach - nie pójdzie się przebadac, za to przedłużył termin starań na rok - trzeba docenić i to...
    -kometa niestety nie ma dobrych relacji z teściami przyszłymi - ona jako zdeklarowana ateistka z komunistycznymi korzeniami - nie może się odnaleźć w rzeczywistości kościelnej, w której funkcjonują rodzice narzeczonego. Jednocześnie nie ma ich centralnie w dupie - w związku z czym gryzie się - jak to będzie - co to będzie w przyszłości...
    -pusur niestety coś przycichła i z rzadka zagląda - jej facet też czasem coś tu skrobnie - już nikt nie reaguje...
    -bursztynowi niestety umarła 101 letnia przyszywana babcia, i kilka dni później ciocia - była na dwóch pogrzebach w Krakowie i u mnie wczoraj na kawie...:)
    -heretyczka niestety nie odnalazła się w polskiej rzeczywistości, więc wyjechała z mężem i tupkiem do Niemiec - na razie spędza czas w domu - cieszy się dobrym samopoczuciem fizycznym i psychicznym - być może - podobnie jak Anna Maria zajmie się niedługo analizą pogody....
    -reni niestety musi się poddać stymulacji, biopsji i co tam jeszcze......w każdym razie stety będzie już w kwietniu w ciąży - zdecydowała się na in vitro...
    -paszcza niestety jest zbyt perfekcyjna i nie dopuszcza kota do rzeczy kartofla...jest też niestety naiwna, bo wydaje się jej, że będzie miała czas na latanie po domu z folią aluminiową - coby tego kota przeganiać...
    -sabina niestety ma doła - ale na pewno się pozbiera i już niedługo wszystko będzie ok
    -małgoś niestety też smutna - bo koleżanka poroniła - ta, która do niej źle się odnosiła kilka dni wcześniej....no i zginęła w wypadku siostra jej koleżanki (nie wiem, czy niestety czegoś tu nie namieszałam)
    -caffe nie chce niestety mieć więcej dzieci - bo czuje się bardzo zmęczona - ale jest szansa, bo niestety - bardzo droga wkładka anty - okazała się kiszką i jej wypada....może jednak te pantofelki z allegro jeszcze się przydadzą..
    -dziewczyny szykują się na laparo lub są w jej trakcie - niestety już się gubię co, kto, kiedy ma robić....
    -polar przeżywa niestety własną starość - jest zajebiście w łózku - ale niestety zauważyła siwe włosy na cipce - co wprawiło ją w depresję starczą...
    -iwone ma zajebistego psa młodego - owczarka - niestety z nielegalnej hodowli - pies wystraszony był i brudny - ale już sytuacja opanowana
    -moremi niestety nie może się pogodzić z losem zwierząt - i wciąż tu nas uświadamia o pułapkach i konsekwencjach nielegalnego ich rozrodu. Sama wstawiła test ciążowy - dodatki - nie swój - co niestety było chujowym żartem...:)
    -agp jest w ciąży - niestety wpierdzieliła się bez kolejki..:)
    -niestety nic więcej mi obecnie nie przychodzi do głowy - chyba to już SKS

Mala korekta: mamy dwie ciazowe Swiezonki-druga jest Magda mieszkajaca w Holandii i lubiaca zdrowa kuchnie:-)
    Jest tez Krakonka, ktora oddaje dziecko do zlobka i bardzo to przezywa. Ponadto, aby spokojnie popracowac zaszywa sie na wsi.

PS> Moj maz pare razy dziennie pyta, czy jestem w ciazy. Jaki naiwny, mysli, ze to zaden problem zajsc w ciaze. Chyba mysli, ze ma zone 20-tke:-)

Magda*, Mega, Bozia3, kkisia, Arwena, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

Zofia8
  • Natka_79 Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2015, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Oświadczam że urządzenie zwane kulociągiem wymyślił jakiś psychopatyczny lekarz sadysta mający z pewnością skrywany uraz do kobiet....

KURWA !!!!!!

Ja się pytam jak wy trzymałyście te kciuki!!!!!

Bolało jak nie wiem co.

Oj :( współczuje... Najważniejsze ze juz za tobą.

hGXkp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2015, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gretka <3

gretka lubi tę wiadomość

• Natka_79 Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2015, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gretka, no szkoda ze musisz czekać

Ech, rozkaszlałam sie jak gruźlik :/ i jeszcze policja była "do męża", dobrze ze nie do mojego ;) pomylili adresy

Reni, Simba, gretka, dorbie, kkisia, moremi, Aasiula, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2015, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gretka wrote:
    a Kometka! znalazlam plusa u Twojej tesciowej- traktuje Cie jak dożywotnia synową, a tak by wyszła z zalożenia, że syn znajdzie młodszą, to jeszcze bedzie szansa na koscielny, jakby nie było cywilnych więzów łatwiej sie pozbyć ;-)
    heheheheehee
    ok, zapiszę sobie i będę mantrować ;)

moremi, gretka, kkisia lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2015, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gretka wrote:
    Cześć hmm nie powiem że dzien dobry bo wkurw mi dopiero mija- nadal jestem przed mammo- z uwagi ze to 15 dzien cyklu nie zrobili , jakby w srode (13dc) ciezko bylo dodac 2
    wiec muze czekac, aż mnie zalej a znając przewrotność losu to pewnie nie bedzie jak w zegarku 29 jak zwykle....
    wkurwiająca jest taka niekompetencja, naprawdę.

macduska lubi tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2015, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zofia8 wrote:
    PS> Moj maz pare razy dziennie pyta, czy jestem w ciazy. Jaki naiwny, mysli, ze to zaden problem zajsc w ciaze. Chyba mysli, ze ma zone 20-tke:-)

to może mu znienacka raz odpowiedz, ze jesteś?
    taki mały sprawdzacz reakcji ;) hehehehehe

moremi, mamatrojki80, kkisia lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • moremi Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dusia, ale pomyśl jak by bolało, gdybyśmy tych kciuków nie trzymały. Przecież byś zeszła.

ComeToMeBaby, Natka_79, Reni, Simba, macduska, Mega, mamatrojki80, kapturnica, kkisia, Zofia8, Aasiula, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Ja tak żartobliwie mówię "kuguarzyce", bo tutaj żadna się nie łapie.
    Chociaż... Syn Dusi fajny jest ;-)

Morka!!!
    Mam cię na oku!

ComeToMeBaby, Mega, mamatrojki80, kapturnica, kkisia, malgos741, moremi, Aasiula, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie,
    nie zaglądałam, bo stres nieziemskim przed powtórką bety był dzisiaj, a nie chciałam marudzić :-)
    W środę beta 243,26, dzisiaj 568,10 - wiec rośnie, tylko progesteron coś niski 16,98, przy normach laboratorium dla I trymestru 4,73-50,74. Kapta, a może którąś z Was proszę Cię o "interpretację" czy umawiać się już do lekarza z tym progesteronem, czy co? (dzięki)
    Sory dziewczynki, ale nie wiem co się u Was działo, postaram się nadrobić w wolnej chwili...

macduska, gretka, dorbie, kapturnica, Magda*, kkisia, malgos741, moremi, Arwena, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czy kulociag jest do ciągnięcia jąder?

ComeToMeBaby, Reni, Simba, macduska, Mega, anna maria, kapturnica, Bozia3, kkisia, moremi, Aasiula, dorbie, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2015, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Dusia, ale pomyśl jak by bolało, gdybyśmy tych kciuków nie trzymały. Przecież byś zeszła.
    oooo to to to to, też w tym tonie miałam Ci pisać :)

macduska, gretka, moremi lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
‹‹ 7756 7757 7758 7759 7760 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ