35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2015, 00:14
dorbie, mamatrojki80, Natka_79, gretka, Reni, Mega, kkisia, Zofia8, malgos741, inessa, macduska, BISCA, moremi, Arwena, paszczakin, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:o kurwa...
właśnie dzwoniła teściowa do mojego m żeby jej podał numer konta. okazało się, że chce nam kasę przesłać na wesele. i że ma nadzieję, że wszystko będzie dobrze, że najważniejsze żebyśmy zawsze byli razem, kochali się, wspierali się itd...
drogie bravo girl- czy dostaliśmy właśnie błogosławieństwo?
Tak, kuźwa
ComeToMeBaby, kkisia, BISCA, moremi, Arwena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCześć kobity!
Jakieś nowe twarze,czy stopy widzę,
O co kama-n z tym kulociągiem?
Jadę na lokomoliwie od wczoraj i przyznam,że mi lepiej
W akcie desperacji kiedyś użyłam czopka przeciwwymiotnego..
Dzisiaj mówię chłopu,że jak ten imbir nie pomoże to muszę czopka.. A on- to ja ci pomogę zaaplikować! Nie no niewyżyte seksualne gady!Muszę się nim zająć dzisiaj bo se o seksie zapomniałam przy tym rzyganiu...chłopina się nie dopomina
dorbie, mamatrojki80, anna maria, ComeToMeBaby, kkisia, Zofia8, inessa, macduska, BISCA, moremi, Arwena, paszczakin, Aasiula, Sabina, Mango, iwcia77, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypeppapig wrote:Cześć kobity!
Dzisiaj mówię chłopu,że jak ten imbir nie pomoże to muszę czopka.. A on- to ja ci pomogę zaaplikować! Nie no niewyżyte seksualne gady!Muszę się nim zająć dzisiaj bo se o seksie zapomniałam przy tym rzyganiu...chłopina się nie dopomina
mamatrojki80, peppapig, kkisia, macduska, moremi, Aasiula, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydorbie wrote:Jakby co, to mam wkurwa gorszego niż rano. Zamknęłabym sie w klatce dziś.
Doktor sama mnie zachęcila do wizyty i zrobienia usg i zapomniała o mnie i poszła! Miała mnie położna poprosić. A jak do niej zadzwoniłam, to odpisała mi smsem, ze nie może rozmawiać.
K...K...K...!!!!!!
ostatnio jak sie przypominałam, to poczułam się intruzem, bo mi zaznaczyły, że pamiętaja o mnie, to się dzis nie naprzykrzałam, a powinnam była.
Dobrze, ze chociaz rano mi powiedziała, że może tak byc jak mam, że jak w ogóle coś leci to jest ok.
Dorbie, no ale co teraz z Tobą?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
dorbie wrote:Kapta, Ty to cierpliwa kobita jesteś. Podziwiam, ile przeszłaś. Najważniejsze, ze cel osiągniety, dalej to już z górki będzie
Ja to taki zadanowiec bez planu gine
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2015, 15:32
ComeToMeBaby, Zofia8, dorbie, macduska, moremi, Aasiula, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kolejny ukryty ksiądz nam się trafił!!!!!!
Magda* wrote:Kometa tylko przychylnie na nią spojrzyj to i jej bedzie jatwiej byc przychylną,nie ma co budować murów.
Zamiast murów lepiej budować mostykapturnica, anna maria, Bozia3, ComeToMeBaby, kkisia, macduska, BISCA, moremi, paszczakin, Aasiula, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Pepka czopki sa ok ,dobre 3 miesiace na nich jechalam:-)peppapig wrote:Cześć kobity!
peppapig, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:trojca tarczycowa Mega jest w porzadku..Progesteron chyba tyz ok ale nie masz norm tam..Co do flory..Na moj rozumek skoro pisze fizjologiczna flora to jak najb oki
kapturnica, kkisia, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kometa ja myślę, że ona coś knuje
pewnie zleciła już porwanie młodego albo Cię otruje albo już jadą do Ciebie Krzyżowcy
tak czy tak masz przejebane!
ComeToMeBaby wrote:o kurwa...
właśnie dzwoniła teściowa do mojego m żeby jej podał numer konta. okazało się, że chce nam kasę przesłać na wesele. i że ma nadzieję, że wszystko będzie dobrze, że najważniejsze żebyśmy zawsze byli razem, kochali się, wspierali się itd...
drogie bravo girl- czy dostaliśmy właśnie błogosławieństwo?kapturnica, mamatrojki80, Bozia3, ComeToMeBaby, Natka_79, kkisia, Mega, Zofia8, Simba, macduska, BISCA, moremi, Arwena, paszczakin, Aasiula, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
peppapig wrote:Cześć kobity!
ale czopka sie nie wkłada w gardłoa z drugiej strony- tyłkiem się nie wymiotuje
hahahahahaha
Reni, peppapig, Mega, Simba, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość