X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2015, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a i Zosia ,myslę że ten twój facet nie taki zły ,bo chyba na dziecku tez mu zależy i pewnie by chciał byś była spełniona na tym polu ,tylko te opory przed badaniem,a o ivf mysleliście czy nie wchodzi w rachubę?

Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2015, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2015, 00:14

dorbie, mamatrojki80, Natka_79, gretka, Reni, Mega, kkisia, Zofia8, malgos741, inessa, macduska, BISCA, moremi, Arwena, paszczakin, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2015, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    o kurwa...

właśnie dzwoniła teściowa do mojego m żeby jej podał numer konta. okazało się, że chce nam kasę przesłać na wesele. i że ma nadzieję, że wszystko będzie dobrze, że najważniejsze żebyśmy zawsze byli razem, kochali się, wspierali się itd...

drogie bravo girl- czy dostaliśmy właśnie błogosławieństwo? 035.gif

Tak, kuźwa ;-)

ComeToMeBaby, kkisia, BISCA, moremi, Arwena lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2015, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kometa ,widzisz,nie bylo się co emocjonować :)
    Kobieta pewnie widzi jak miedzy wami iskrzy :) i mimo to ze pewne rzeczy trudno jej zaakceptować ,ona chce w końcu szczęścia dla swojego syna :)

ComeToMeBaby, Mega, kkisia, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2015, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny, tak też zrobiłam, wizyta już umówiona.

dorbie, kkisia, malgos741, moremi, Arwena, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2015, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiecie człowiek starszy ,wychowany w pewnych dogmatach ,nie jest tak elastyczny jak my ''młodzi'' hehe :P

ComeToMeBaby, kkisia, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2015, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć kobity!
    Jakieś nowe twarze,czy stopy widzę,
    O co kama-n z tym kulociągiem? ;)
    Jadę na lokomoliwie od wczoraj i przyznam,że mi lepiej :-)
    W akcie desperacji kiedyś użyłam czopka przeciwwymiotnego..
    Dzisiaj mówię chłopu,że jak ten imbir nie pomoże to muszę czopka.. A on- to ja ci pomogę zaaplikować! Nie no niewyżyte seksualne gady! :D Muszę się nim zająć dzisiaj bo se o seksie zapomniałam przy tym rzyganiu...chłopina się nie dopomina :-)

dorbie, mamatrojki80, anna maria, ComeToMeBaby, kkisia, Zofia8, inessa, macduska, BISCA, moremi, Arwena, paszczakin, Aasiula, Sabina, Mango, iwcia77, megan8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2015, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agp wrote:
    Dzięki dziewczyny, tak też zrobiłam, wizyta już umówiona.
    Dobrze, bo szkoda by było, żeby Cie nagle jakies plamienia przeraziły niepotrzebnie

ComeToMeBaby lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2015, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kometa tylko przychylnie na nią spojrzyj to i jej bedzie jatwiej byc przychylną,nie ma co budować murów.
    Zamiast murów lepiej budować mosty :D

ComeToMeBaby, Bozia3, kkisia, Zofia8, macduska, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2015, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    peppapig wrote:
    Cześć kobity!
    Dzisiaj mówię chłopu,że jak ten imbir nie pomoże to muszę czopka.. A on- to ja ci pomogę zaaplikować! Nie no niewyżyte seksualne gady! :D Muszę się nim zająć dzisiaj bo se o seksie zapomniałam przy tym rzyganiu...chłopina się nie dopomina :-)
    Pepcia, widze, ze humorki u Ciebie lepsze:-) Super :-)

mamatrojki80, peppapig, kkisia, macduska, moremi, Aasiula, Sabina lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2015, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Jakby co, to mam wkurwa gorszego niż rano. Zamknęłabym sie w klatce dziś.
    Doktor sama mnie zachęcila do wizyty i zrobienia usg i zapomniała o mnie i poszła! Miała mnie położna poprosić. A jak do niej zadzwoniłam, to odpisała mi smsem, ze nie może rozmawiać.
    K...K...K...!!!!!!
    ostatnio jak sie przypominałam, to poczułam się intruzem, bo mi zaznaczyły, że pamiętaja o mnie, to się dzis nie naprzykrzałam, a powinnam była.
    Dobrze, ze chociaz rano mi powiedziała, że może tak byc jak mam, że jak w ogóle coś leci to jest ok.

Dorbie, no ale co teraz z Tobą?

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2015, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kapta, Ty to cierpliwa kobita jesteś. Podziwiam, ile przeszłaś. Najważniejsze, ze cel osiągniety, dalej to już z górki będzie :-)

kapturnica, Sabina lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2015, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pepa jedyna herbatą króra pijam jest imbirówka z cytryna i miodem :)tzn domowej roboty :)

peppapig, moremi, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2015, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Kapta, Ty to cierpliwa kobita jesteś. Podziwiam, ile przeszłaś. Najważniejsze, ze cel osiągniety, dalej to już z górki będzie :-)
    Ja cierpliwa?? Hmmm ojj chyba nie heheheh Jakbym cierpliwa była to bym sepewnie z rok bez wspomagania medycznego dała..A ,że ja własnie mało cierpliwy człek to plan działań był opracowany juz na początku drogi 8) Ja to taki zadanowiec bez planu gine

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2015, 15:32

ComeToMeBaby, Zofia8, dorbie, macduska, moremi, Aasiula, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2015, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kolejny ukryty ksiądz nam się trafił!!!!!!
    Magda* wrote:
    Kometa tylko przychylnie na nią spojrzyj to i jej bedzie jatwiej byc przychylną,nie ma co budować murów.
    Zamiast murów lepiej budować mosty :D

kapturnica, anna maria, Bozia3, ComeToMeBaby, kkisia, macduska, BISCA, moremi, paszczakin, Aasiula, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2015, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pepka czopki sa ok ,dobre 3 miesiace na nich jechalam:-)
    peppapig wrote:
    Cześć kobity!

peppapig, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2015, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    trojca tarczycowa Mega jest w porzadku..Progesteron chyba tyz ok ale nie masz norm tam..Co do flory..Na moj rozumek skoro pisze fizjologiczna flora to jak najb oki 8)
    Dobrze jest, mówię to jako mgr. mikrobiologii. Jakny coś nie tak to napisali by dokładnie co wrosło.

kapturnica, kkisia, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2015, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mcdula jak piczkins??Otrzasnal sie juz??Pewnie boli cie Bidoku

peppapig, kkisia, malgos741, macduska, moremi, Aasiula, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2015, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kometa ja myślę, że ona coś knuje
    pewnie zleciła już porwanie młodego albo Cię otruje albo już jadą do Ciebie Krzyżowcy
    tak czy tak masz przejebane!
    ComeToMeBaby wrote:
    o kurwa...

właśnie dzwoniła teściowa do mojego m żeby jej podał numer konta. okazało się, że chce nam kasę przesłać na wesele. i że ma nadzieję, że wszystko będzie dobrze, że najważniejsze żebyśmy zawsze byli razem, kochali się, wspierali się itd...

drogie bravo girl- czy dostaliśmy właśnie błogosławieństwo? 035.gif

kapturnica, mamatrojki80, Bozia3, ComeToMeBaby, Natka_79, kkisia, Mega, Zofia8, Simba, macduska, BISCA, moremi, Arwena, paszczakin, Aasiula, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2015, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    peppapig wrote:
    Cześć kobity!
    ale jak to? to wymyślono coś takiego jak czopek przeciwwymiotny?
    ale czopka sie nie wkłada w gardło ;) a z drugiej strony- tyłkiem się nie wymiotuje
    hahahahahaha

Reni, peppapig, Mega, Simba, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
‹‹ 7758 7759 7760 7761 7762 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ