35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnya i Zosia ,myslę że ten twój facet nie taki zły ,bo chyba na dziecku tez mu zależy i pewnie by chciał byś była spełniona na tym polu ,tylko te opory przed badaniem,a o ivf mysleliście czy nie wchodzi w rachubę?
nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2015, 00:14
nick nieaktualny, nick nieaktualny, Natka_79, gretka, Reni, Mega, nick nieaktualny, Zofia8, malgos741, nick nieaktualny, nick nieaktualny, BISCA, moremi, nick nieaktualny, paszczakin, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:o kurwa...
właśnie dzwoniła teściowa do mojego m żeby jej podał numer konta. okazało się, że chce nam kasę przesłać na wesele. i że ma nadzieję, że wszystko będzie dobrze, że najważniejsze żebyśmy zawsze byli razem, kochali się, wspierali się itd...
drogie bravo girl- czy dostaliśmy właśnie błogosławieństwo?
Tak, kuźwa
ComeToMeBaby, nick nieaktualny, BISCA, moremi, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKometa ,widzisz,nie bylo się co emocjonować

Kobieta pewnie widzi jak miedzy wami iskrzy
i mimo to ze pewne rzeczy trudno jej zaakceptować ,ona chce w końcu szczęścia dla swojego syna
ComeToMeBaby, Mega, nick nieaktualny, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCześć kobity!
Jakieś nowe twarze,czy stopy widzę,
O co kama-n z tym kulociągiem?
Jadę na lokomoliwie od wczoraj i przyznam,że mi lepiej
W akcie desperacji kiedyś użyłam czopka przeciwwymiotnego..
Dzisiaj mówię chłopu,że jak ten imbir nie pomoże to muszę czopka.. A on- to ja ci pomogę zaaplikować! Nie no niewyżyte seksualne gady!
Muszę się nim zająć dzisiaj bo se o seksie zapomniałam przy tym rzyganiu...chłopina się nie dopomina 
nick nieaktualny, nick nieaktualny, anna maria, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, Zofia8, nick nieaktualny, nick nieaktualny, BISCA, moremi, nick nieaktualny, paszczakin, Aasiula, nick nieaktualny, Mango, iwcia77, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKometa tylko przychylnie na nią spojrzyj to i jej bedzie jatwiej byc przychylną,nie ma co budować murów.
Zamiast murów lepiej budować mosty
ComeToMeBaby, Bozia3, nick nieaktualny, Zofia8, nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPepcia, widze, ze humorki u Ciebie lepsze:-) Superpeppapig wrote:Cześć kobity!
Dzisiaj mówię chłopu,że jak ten imbir nie pomoże to muszę czopka.. A on- to ja ci pomogę zaaplikować! Nie no niewyżyte seksualne gady!
Muszę się nim zająć dzisiaj bo se o seksie zapomniałam przy tym rzyganiu...chłopina się nie dopomina 
nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, moremi, Aasiula, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydorbie wrote:Jakby co, to mam wkurwa gorszego niż rano. Zamknęłabym sie w klatce dziś.
Doktor sama mnie zachęcila do wizyty i zrobienia usg i zapomniała o mnie i poszła! Miała mnie położna poprosić. A jak do niej zadzwoniłam, to odpisała mi smsem, ze nie może rozmawiać.
K...K...K...!!!!!!
ostatnio jak sie przypominałam, to poczułam się intruzem, bo mi zaznaczyły, że pamiętaja o mnie, to się dzis nie naprzykrzałam, a powinnam była.
Dobrze, ze chociaz rano mi powiedziała, że może tak byc jak mam, że jak w ogóle coś leci to jest ok.
Dorbie, no ale co teraz z Tobą?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja cierpliwa?? Hmmm ojj chyba nie heheheh Jakbym cierpliwa była to bym sepewnie z rok bez wspomagania medycznego dała..A ,że ja własnie mało cierpliwy człek to plan działań był opracowany juz na początku drogidorbie wrote:Kapta, Ty to cierpliwa kobita jesteś. Podziwiam, ile przeszłaś. Najważniejsze, ze cel osiągniety, dalej to już z górki będzie

Ja to taki zadanowiec bez planu gine
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2015, 15:32
ComeToMeBaby, Zofia8, nick nieaktualny, nick nieaktualny, moremi, Aasiula, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

-
kolejny ukryty ksiądz nam się trafił!!!!!!
Magda* wrote:Kometa tylko przychylnie na nią spojrzyj to i jej bedzie jatwiej byc przychylną,nie ma co budować murów.
Zamiast murów lepiej budować mosty
kapturnica, anna maria, Bozia3, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, nick nieaktualny, BISCA, moremi, paszczakin, Aasiula, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Pepka czopki sa ok ,dobre 3 miesiace na nich jechalam:-)peppapig wrote:Cześć kobity!
nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDobrze jest, mówię to jako mgr. mikrobiologii. Jakny coś nie tak to napisali by dokładnie co wrosło.kapturnica wrote:trojca tarczycowa Mega jest w porzadku..Progesteron chyba tyz ok ale nie masz norm tam..Co do flory..Na moj rozumek skoro pisze fizjologiczna flora to jak najb oki

kapturnica, nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kometa ja myślę, że ona coś knuje
pewnie zleciła już porwanie młodego albo Cię otruje albo już jadą do Ciebie Krzyżowcy
tak czy tak masz przejebane!
ComeToMeBaby wrote:o kurwa...
właśnie dzwoniła teściowa do mojego m żeby jej podał numer konta. okazało się, że chce nam kasę przesłać na wesele. i że ma nadzieję, że wszystko będzie dobrze, że najważniejsze żebyśmy zawsze byli razem, kochali się, wspierali się itd...
drogie bravo girl- czy dostaliśmy właśnie błogosławieństwo?
kapturnica, nick nieaktualny, Bozia3, ComeToMeBaby, Natka_79, nick nieaktualny, Mega, Zofia8, Simba, nick nieaktualny, BISCA, moremi, nick nieaktualny, paszczakin, Aasiula, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ale jak to? to wymyślono coś takiego jak czopek przeciwwymiotny?peppapig wrote:Cześć kobity!
ale czopka sie nie wkłada w gardło
a z drugiej strony- tyłkiem się nie wymiotuje
hahahahahaha
Reni, nick nieaktualny, Mega, Simba, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość