X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2015, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    ale jak to? to wymyślono coś takiego jak czopek przeciwwymiotny?
    ale czopka sie nie wkłada w gardło ;) a z drugiej strony- tyłkiem się nie wymiotuje
    hahahahahaha

Torecan, tak się ten lek pewnie nazywa, ja czopków nie lubię ;-) wolę coś doustnego.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2015, 15:39

peppapig, ComeToMeBaby, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2015, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    kolejny ukryty ksiądz nam się trafił!!!!!!
    Reni,naprawdę brzmię jak ksiądz?? no kurczę ja tak po prostu myslę
    a z kosciołem nie mam nic wspólnego :P ,nawet dziecko nie ochrzczone ,bez komunii ...bo to nie moja bajka :)

Reni, iwcia77 lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2015, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2015, 00:14

Magda*, Reni, moremi, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2015, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny na 18 marca umowionam na badania prenatalne w Krakowie. Już się doczekać nie mogę !
    AAAAAAAA czy można pić zieloną herbatę w ciąży?
    Noo mój kochany to wszędzie by pogmyrał ;)

Heretyczka, Magda*, Reni, kkisia, malgos741, SolarPolar, macduska, moremi, Arwena, Aasiula, anna maria, Sabina, iwcia77, megan8 lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2015, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    kometa ja myślę, że ona coś knuje
    pewnie zleciła już porwanie młodego albo Cię otruje albo już jadą do Ciebie Krzyżowcy
    tak czy tak masz przejebane!
    o kurwa, możesz mieć racyję
    0shoot.gif

Reni, Mega, moremi, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • Bozia3 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    w Wwawie na NFZ w mazowieckim centrum dali mi termin na luty 2016 hahaa2.gif

zapisałam się u teściów na 20.03.15

chcę po badaniach krwi, ale też chcę zdążyć przed kwietniem
    ja się boję..każdy ból ogarniam, ale ból zęba i wizyta u dentysty mnie przerasta

http://emoticoner.com/files/emoticons/pink-mouse/big-eyes-pink-mouse-emoticon.gif
    Ty to w ogóle jesteś aparatka....o tym zębie już słyszę dobre pół roku, abo i wincej...dawno na NFZ byś się doczekała....
    prawda taka - że Pani to niezły cykor...."każdy ból ogarniam" chłe chłe - a sutki przy karmieniu tyż? :)

ComeToMeBaby, Reni, kkisia, Mega, macduska, moremi, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• ComeToMeBaby Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda* wrote:
    a z kosciołem nie mam nic wspólnego :P ,nawet dziecko nie ochrzczone ,bez komunii ...bo to nie moja bajka :)
    heheeh byś się nadała do wczorajszej dyskusji ;)

gretka lubi tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2015, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeeeeeeeeeeeeeeezuuuu zapomniałam o sutkach!
    http://emoticoner.com/files/emoticons/pink-mouse/afraid-pink-mouse-emoticon.gif

p.s. miałam nadzieję, że ten ząb jakoś się ogarnie, że zrozumie, że musimy się wspierać, że nie możemy robić sobie na złość, że jesteśmy dla siebie stworzeni.. niieeeee qrwa musi zrobić na przekór!
    p.s. 2 pół roku? eee więcej ;-)
    Bozia3 wrote:
    Ty to w ogóle jesteś aparatka....o tym zębie już słyszę dobre pół roku, abo i wincej...dawno na NFZ byś się doczekała....
    prawda taka - że Pani to niezły cykor...."każdy ból ogarniam" chłe chłe - a sutki przy karmieniu tyż? :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2015, 15:54

kkisia, Mega, Bozia3, Simba, SolarPolar, macduska, moremi, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2015, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bez sensu nie?
    brzmi to jak miód w dupie!
    ComeToMeBaby wrote:
    ale jak to? to wymyślono coś takiego jak czopek przeciwwymiotny?
    ale czopka sie nie wkłada w gardło ;) a z drugiej strony- tyłkiem się nie wymiotuje
    hahahahahaha

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2015, 15:50

ComeToMeBaby, Mega, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2015, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciiiiiiiii żarcik taki

Andżeja nikt nie zastąpi
    Magda* wrote:

kkisia, Magda*, Heretyczka, ComeToMeBaby, moremi, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2015, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kometa jak ja zobaczyłam to zdezerterowalam :)

ComeToMeBaby lubi tę wiadomość

• Zofia8 Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2015, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    Zośka, opowiadaj jak tam ten twój chłop, bo coś się dzieje.
    Co on taki ciekawski? Czego przedłużył termin?
    O co chodzi? Co go do tego skłoniło?

No bo On chce i nie chce. A z tym rokiem, to sam zaproponowal. Probowalam z Nim rozmawiac o in vitro ale jest totalnie przeciwny. Ale i tak ciesze sie ze zmienil zdanie, co do okresu staran.

ComeToMeBaby, Bozia3, malgos741, kkisia, SolarPolar, macduska, moremi, Aasiula, Sabina lubią tę wiadomość

Zofia8
  • Natka_79 Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2015, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zosia skoro ten twój men taki niestały w poglądach to może i z iv odpuści? Zwiększyło by wam szanse

Bozia3, moremi lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
  • Zofia8 Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2015, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Jakby co, to mam wkurwa gorszego niż rano. Zamknęłabym sie w klatce dziś.
    Doktor sama mnie zachęcila do wizyty i zrobienia usg i zapomniała o mnie i poszła! Miała mnie położna poprosić. A jak do niej zadzwoniłam, to odpisała mi smsem, ze nie może rozmawiać.
    K...K...K...!!!!!!
    ostatnio jak sie przypominałam, to poczułam się intruzem, bo mi zaznaczyły, że pamiętaja o mnie, to się dzis nie naprzykrzałam, a powinnam była.
    Dobrze, ze chociaz rano mi powiedziała, że może tak byc jak mam, że jak w ogóle coś leci to jest ok.

Co za swinstwo.

PS> Myslalam, ze jestes dentysta, bo w jednych z postow napisalas, ze ludzie zebow nie myla i przez to masz jeszcze wieksze mdlosci. Jestes lekarzem ? laryngologiem?

iwcia77 lubi tę wiadomość

Zofia8
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2015, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zofia8 wrote:
    No bo On chce i nie chce. A z tym rokiem, to sam zaproponowal. Probowalam z Nim rozmawiac o in vitro ale jest totalnie przeciwny. Ale i tak ciesze sie ze zmienil zdanie, co do okresu staran.
    łaskawca, cholera
    z kim innym sobie zmajstruj

mamatrojki80, macduska, moremi, Aasiula, anna maria, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2015, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zofia8 wrote:
    <3 dobrze by było gdyby zmienil zdanie co do IVF,załapalabyś się na refundację?
    a czemu on właściwie nie chce ivf..?

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2015, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    może mu morale nie pozwalają.
    tak jak morale mu mówią że jest za stary na dziecko.

Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • Zofia8 Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2015, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    peppapig wrote:
    Cześć kobity!
    Jakieś nowe twarze,czy stopy widzę,
    O co kama-n z tym kulociągiem? ;)
    Jadę na lokomoliwie od wczoraj i przyznam,że mi lepiej :-)
    W akcie desperacji kiedyś użyłam czopka przeciwwymiotnego..
    Dzisiaj mówię chłopu,że jak ten imbir nie pomoże to muszę czopka.. A on- to ja ci pomogę zaaplikować! Nie no niewyżyte seksualne gady! :D Muszę się nim zająć dzisiaj bo se o seksie zapomniałam przy tym rzyganiu...chłopina się nie dopomina :-)

Ciesze sie Peppa, ze u Ciebie ok:-) Do waszego zacengo grona dolaczyly dwie dziewczyny:-)

peppapig, Aasiula, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

Zofia8
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2015, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ile on ma lat Zosia?

• Zofia8 Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2015, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda* wrote:
    Kometa tylko przychylnie na nią spojrzyj to i jej bedzie jatwiej byc przychylną,nie ma co budować murów.
    Zamiast murów lepiej budować mosty :D

No i teraz nie mozesz powiedziec, ze Twoja przyszla tesciowa nie ma zadnych plusow. Jak nic przyda sie to w negocjacjach.

ComeToMeBaby, macduska, moremi, Sabina lubią tę wiadomość

Zofia8
‹‹ 7759 7760 7761 7762 7763 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ