35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:ale jak to? to wymyślono coś takiego jak czopek przeciwwymiotny?
ale czopka sie nie wkłada w gardłoa z drugiej strony- tyłkiem się nie wymiotuje
hahahahahaha
Torecan, tak się ten lek pewnie nazywa, ja czopków nie lubięwolę coś doustnego.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2015, 15:39
peppapig, ComeToMeBaby, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:kolejny ukryty ksiądz nam się trafił!!!!!!
a z kosciołem nie mam nic wspólnego,nawet dziecko nie ochrzczone ,bez komunii ...bo to nie moja bajka
Reni, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny na 18 marca umowionam na badania prenatalne w Krakowie. Już się doczekać nie mogę !
AAAAAAAA czy można pić zieloną herbatę w ciąży?
Noo mój kochany to wszędzie by pogmyrałHeretyczka, Magda*, Reni, kkisia, malgos741, SolarPolar, macduska, moremi, Arwena, Aasiula, anna maria, Sabina, iwcia77, megan8 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:w Wwawie na NFZ w mazowieckim centrum dali mi termin na luty 2016
zapisałam się u teściów na 20.03.15
chcę po badaniach krwi, ale też chcę zdążyć przed kwietniem
ja się boję..każdy ból ogarniam, ale ból zęba i wizyta u dentysty mnie przerasta
http://emoticoner.com/files/emoticons/pink-mouse/big-eyes-pink-mouse-emoticon.gif
prawda taka - że Pani to niezły cykor...."każdy ból ogarniam" chłe chłe - a sutki przy karmieniu tyż?ComeToMeBaby, Reni, kkisia, Mega, macduska, moremi, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Magda* wrote:Reni,naprawdę brzmię jak ksiądz?? no kurczę ja tak po prostu myslę
a z kosciołem nie mam nic wspólnego,nawet dziecko nie ochrzczone ,bez komunii ...bo to nie moja bajka
gretka lubi tę wiadomość
-
Jeeeeeeeeeeeeeeezuuuu zapomniałam o sutkach!
http://emoticoner.com/files/emoticons/pink-mouse/afraid-pink-mouse-emoticon.gif
p.s. miałam nadzieję, że ten ząb jakoś się ogarnie, że zrozumie, że musimy się wspierać, że nie możemy robić sobie na złość, że jesteśmy dla siebie stworzeni.. niieeeee qrwa musi zrobić na przekór!
p.s. 2 pół roku? eee więcej
Bozia3 wrote:Ty to w ogóle jesteś aparatka....o tym zębie już słyszę dobre pół roku, abo i wincej...dawno na NFZ byś się doczekała....
prawda taka - że Pani to niezły cykor...."każdy ból ogarniam" chłe chłe - a sutki przy karmieniu tyż?Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2015, 15:54
kkisia, Mega, Bozia3, Simba, SolarPolar, macduska, moremi, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
bez sensu nie?
brzmi to jak miód w dupie!
ComeToMeBaby wrote:ale jak to? to wymyślono coś takiego jak czopek przeciwwymiotny?
ale czopka sie nie wkłada w gardłoa z drugiej strony- tyłkiem się nie wymiotuje
hahahahahahaWiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2015, 15:50
ComeToMeBaby, Mega, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ciiiiiiiii żarcik taki
Andżeja nikt nie zastąpi
Magda* wrote:Reni,naprawdę brzmię jak ksiądz?? no kurczę ja tak po prostu myslę
kkisia, Magda*, Heretyczka, ComeToMeBaby, moremi, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ComeToMeBaby wrote:Zośka, opowiadaj jak tam ten twój chłop, bo coś się dzieje.
Co on taki ciekawski? Czego przedłużył termin?
O co chodzi? Co go do tego skłoniło?
No bo On chce i nie chce. A z tym rokiem, to sam zaproponowal. Probowalam z Nim rozmawiac o in vitro ale jest totalnie przeciwny. Ale i tak ciesze sie ze zmienil zdanie, co do okresu staran.
ComeToMeBaby, Bozia3, malgos741, kkisia, SolarPolar, macduska, moremi, Aasiula, Sabina lubią tę wiadomość
Zofia8
-
dorbie wrote:Jakby co, to mam wkurwa gorszego niż rano. Zamknęłabym sie w klatce dziś.
Doktor sama mnie zachęcila do wizyty i zrobienia usg i zapomniała o mnie i poszła! Miała mnie położna poprosić. A jak do niej zadzwoniłam, to odpisała mi smsem, ze nie może rozmawiać.
K...K...K...!!!!!!
ostatnio jak sie przypominałam, to poczułam się intruzem, bo mi zaznaczyły, że pamiętaja o mnie, to się dzis nie naprzykrzałam, a powinnam była.
Dobrze, ze chociaz rano mi powiedziała, że może tak byc jak mam, że jak w ogóle coś leci to jest ok.
Co za swinstwo.
PS> Myslalam, ze jestes dentysta, bo w jednych z postow napisalas, ze ludzie zebow nie myla i przez to masz jeszcze wieksze mdlosci. Jestes lekarzem ? laryngologiem?
iwcia77 lubi tę wiadomość
Zofia8
-
nick nieaktualnyZofia8 wrote:No bo On chce i nie chce. A z tym rokiem, to sam zaproponowal. Probowalam z Nim rozmawiac o in vitro ale jest totalnie przeciwny. Ale i tak ciesze sie ze zmienil zdanie, co do okresu staran.
z kim innym sobie zmajstrujmamatrojki80, macduska, moremi, Aasiula, anna maria, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZofia8 wrote:No bo On chce i nie chce. A z tym rokiem, to sam zaproponowal. Probowalam z Nim rozmawiac o in vitro ale jest totalnie przeciwny. Ale i tak ciesze sie ze zmienil zdanie, co do okresu staran.
dobrze by było gdyby zmienil zdanie co do IVF,załapalabyś się na refundację?
a czemu on właściwie nie chce ivf..? -
peppapig wrote:Cześć kobity!
Jakieś nowe twarze,czy stopy widzę,
O co kama-n z tym kulociągiem?
Jadę na lokomoliwie od wczoraj i przyznam,że mi lepiej
W akcie desperacji kiedyś użyłam czopka przeciwwymiotnego..
Dzisiaj mówię chłopu,że jak ten imbir nie pomoże to muszę czopka.. A on- to ja ci pomogę zaaplikować! Nie no niewyżyte seksualne gady!Muszę się nim zająć dzisiaj bo se o seksie zapomniałam przy tym rzyganiu...chłopina się nie dopomina
Ciesze sie Peppa, ze u Ciebie ok:-) Do waszego zacengo grona dolaczyly dwie dziewczyny:-)
peppapig, Aasiula, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
Zofia8
-
nick nieaktualny
-
Magda* wrote:Kometa tylko przychylnie na nią spojrzyj to i jej bedzie jatwiej byc przychylną,nie ma co budować murów.
Zamiast murów lepiej budować mosty
No i teraz nie mozesz powiedziec, ze Twoja przyszla tesciowa nie ma zadnych plusow. Jak nic przyda sie to w negocjacjach.
ComeToMeBaby, macduska, moremi, Sabina lubią tę wiadomość
Zofia8