35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:Do rozszerzania szyjki macicy.....
moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Magda* wrote:kometa ja mysle ze to zalezy od człowieka,u mnie tak to działa:)
no i wiem ze jestem dla niego atrakcyjna no i tez daje mi jakis tam komfort
no i to ze jestem atrakcyjniejsza niz jego była(nie chciałam zeby to glupio zabrzmiało)ale to prawda
Tez bym chciala figurowac w Bellybestfriend:-)
dorbie, kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
Zofia8
-
Na czy ktos mógłby moje tez wyniki zerknąć....komisjo?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2015, 14:49
moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Natka_79 wrote:Gretka, no szkoda ze musisz czekać
Ech, rozkaszlałam sie jak gruźliki jeszcze policja była "do męża", dobrze ze nie do mojego
pomylili adresy
dobrze ze nie antyterrorysci....Natka_79, Mega, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
gretka -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyagp wrote:Witajcie,
nie zaglądałam, bo stres nieziemskim przed powtórką bety był dzisiaj, a nie chciałam marudzić
W środę beta 243,26, dzisiaj 568,10 - wiec rośnie, tylko progesteron coś niski 16,98, przy normach laboratorium dla I trymestru 4,73-50,74. Kapta, a może którąś z Was proszę Cię o "interpretację" czy umawiać się już do lekarza z tym progesteronem, czy co? (dzięki)
Sory dziewczynki, ale nie wiem co się u Was działo, postaram się nadrobić w wolnej chwili...kapturnica, Zofia8, moremi, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykkisia wrote:Dorbie jestes ?
Mam pare pytan do ciebie
sorki ze tu ale dostalam biegunki i wymiotuje po antybiotyku , a mam go jeszcze brac dzis i jutro
i pytanie isc do jakiegos konowala zmienic czy juz go olac
a biore doxycyclinum 100mg
A na co bierzesz? i le dni, napisz na priv, łatwiej znaleźć post.
Ja warczę na nieuzasadnione przyjmowanie antybiotykuIwone, kkisia, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJakby co, to mam wkurwa gorszego niż rano. Zamknęłabym sie w klatce dziś.
Doktor sama mnie zachęcila do wizyty i zrobienia usg i zapomniała o mnie i poszła! Miała mnie położna poprosić. A jak do niej zadzwoniłam, to odpisała mi smsem, ze nie może rozmawiać.
K...K...K...!!!!!!
ostatnio jak sie przypominałam, to poczułam się intruzem, bo mi zaznaczyły, że pamiętaja o mnie, to się dzis nie naprzykrzałam, a powinnam była.
Dobrze, ze chociaz rano mi powiedziała, że może tak byc jak mam, że jak w ogóle coś leci to jest ok.Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
agp wrote:Witajcie,
nie zaglądałam, bo stres nieziemskim przed powtórką bety był dzisiaj, a nie chciałam marudzić
W środę beta 243,26, dzisiaj 568,10 - wiec rośnie, tylko progesteron coś niski 16,98, przy normach laboratorium dla I trymestru 4,73-50,74. Kapta, a może którąś z Was proszę Cię o "interpretację" czy umawiać się już do lekarza z tym progesteronem, czy co? (dzięki)
Sory dziewczynki, ale nie wiem co się u Was działo, postaram się nadrobić w wolnej chwili...dorbie, mamatrojki80, kkisia, malgos741, moremi, Aasiula, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:Na czy ktos mógłby moje tez wyniki zerknąć....komisjo?
Mega, kkisia, moremi, Aasiula, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
no wiem, wiem, tak się tylko droczę
jakiś czas temu miałam na dole usuwany ząb..wypadała plomba i poszłam załatać dziurę
na rtg wyszło, że poprzedni lekarz przewiercił go na wylot i teraz jak go dotknęli wiertłem to się po prostu zawalił jak domek z kartskurwenseny nieuki!
no i właśnie też miałam szyte
więc wiem co czujesz
mamatrojki80 wrote:Poczekam na Twoja relację z wyrywania i porodu....szczęka mnie boli i miejsce szycia.
mamatrojki80, kkisia, macduska, BISCA, moremi, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość