35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
mamatrojki80 wrote:Dokładnie 4 czerwca, urodziny z synem obchodzę on też z 4 czerwca
mamatrojki80, moremi, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:no wiem, bo znając życie rozboli mnie na całego w ciąży
nie mówiąc już o infekcjach, stanach zapalnych itd
drogie brawo: w związku z tym, że to ząb mądrości to czy będę głupsza?
Pozbyłam się dziś 3, nie czuję się głupsza
Reni, moremi, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:w Wwawie na NFZ w mazowieckim centrum dali mi termin na luty 2016
zapisałam się u teściów na 20.03.15
chcę po badaniach krwi, ale też chcę zdążyć przed kwietniem
ja się boję..każdy ból ogarniam, ale ból zęba i wizyta u dentysty mnie przerasta
http://emoticoner.com/files/emoticons/pink-mouse/big-eyes-pink-mouse-emoticon.gifiwcia77 lubi tę wiadomość
-
idę prywatnie ale poza Warszawą, bo tu sobie liczą
ComeToMeBaby wrote:jak jestes taka wrażliwa to najlepiej jakbyś sobie w necie poszukała po opiniach chirurga zębowego i poszła prywatnie. I termin pewnie byłby szybszy. A miałabyś spokój psychiczny, ze jesteś w dobrych rękach. Ja tak wynalazłam swojego jak miałam mieć rwanie i dobrze zrobiłam. Polecam. No ale trzeba wydać kasę.Aasiula, moremi, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:idę prywatnie ale poza Warszawą, bo tu sobie liczą
szukaj opinii- jak są dobre to masz luz. jak są nieciekawe- zmień lekarza. nie warto się męczyć. tym bardziej za kasę. -
Reni wrote:no wiem, bo znając życie rozboli mnie na całego w ciąży
nie mówiąc już o infekcjach, stanach zapalnych itd
drogie brawo: w związku z tym, że to ząb mądrości to czy będę głupsza?
I będziesz fasolkować, dzidziolkować i tiutiutiuReni, Simba, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyReni wrote:
Nie, nie za jednym razem, ja się teraz wzięłam za moje zęby kompleksowo. fasadę mam bardzo ładną, ale po zrobieniu pantomogramu się okazało, że próchnica od środka zęby toczy, miała też 2 plomby z amalgamatu (te srebrne) więc je też wywaliłam, tylko, że ja to robię prywatnie bo terminy na NFZ jak sama się przekonałaś sa chore.... i blisko domu mam stomatologa co jest dla mnie mega wygodne.
Reni nawet nie wiesz ile ja razy się zapisywałam, a potem tchórzyłam i wizytę odwoływałam... ale w końcu się udało.Reni, moremi, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymój 6 lat starszy i uważam ze to nie jest dużo
miałam też młodszego o 7 lat ale nie męża tylko chlopaka.Ja tam wolę jak facet starszy,daje to tez jakieś większe poczucie bezpieczeństwa
mamatrojki80, kapturnica, anna maria, kkisia, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
tego się boję
ale przynajmniej będę miała wytłumaczenie!
moremi wrote:Może być. Ja ponoć jestem półmądra, bo zostały mi tylko dwie ósemki.
I będziesz fasolkować, dzidziolkować i tiutiutiuMega, mamatrojki80, ComeToMeBaby, moremi, kkisia, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bede dzwonić do mojego gina za pare minut co mam zrobic...
Szanowne konsylium mam moje wyniki:
TSH 1,83 ulU/mL ( 0,4-4)
Ft 3 4,65 pmol/l (2.3-6,3)
Ft4 15,3 pmol/l (10,3-24,4)
Progesteron 31,8 nmol/l
Czas protrombinowy mam 11,5 s ( 12-16)
Cała reszta wyników w normie
A na badaniu czystości mam tak: posiew tlenowy: wymaz z kanału szyjki macicy
- wyhodowano florę fizjologiczna pochwy
To dobrze czy mnie już sadzi w beret?
Koleżanki pomóżcie!mamatrojki80, Simba, moremi, kkisia, malgos741, Aasiula, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMega wrote:Bede dzwonić do mojego gina za pare minut co mam zrobic...
Szanowne konsylium mam moje wyniki:
TSH 1,83 ulU/mL ( 0,4-4)
Ft 3 4,65 pmol/l (2.3-6,3)
Ft4 15,3 pmol/l (10,3-24,4)
Progesteron 31,8 nmol/l
Czas protrombinowy mam 11,5 s ( 12-16)
Cała reszta wyników w normie
A na badaniu czystości mam tak: posiew tlenowy: wymaz z kanału szyjki macicy
- wyhodowano florę fizjologiczna pochwy
To dobrze czy mnie już sadzi w beret?
Koleżanki pomóżcie!
No skoro to flora fizjologiczna... to jest ok
Mega, ComeToMeBaby, moremi, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLuna76 wrote:Zdjęcie... czy opcja zmiany męża?
mamatrojki80, ComeToMeBaby, Simba, Reni, moremi, BISCA, anna maria, peppapig, Bozia3, kkisia, Arwena, Aasiula, Sabina, Luna76, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
no fizjologiczna to zgodna z fizjologią, no nie?
gorzej jakby była flora bakteryjna, grzybiczna itp.
też myślę, ze fizjologiczna jest ok- bo w końcu każda z nas ma tam jakąś floręMega, moremi, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość