35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNie przesadzajcie z tą ochydą. Dobrze zrobiony makijaż podkreśla owal twarzy a tuszuje niedoskonałści. Moim zdaniem lepoej się wygląda niż tak całkiem saute.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2015, 17:59
kkisia, moremi, kapturnica, Aasiula, Zofia8, gretka, Sabina, Krakonka, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyArwena wrote:Kkisia pamiętaj że probiotyki bierze się przynajmniej 2-3 godziny przed lub po antybiotyku !
Arwena antybiotyk bralam po jedzeniu 30 minut
Wacia lepiej obiad juz zostal w zoladku
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2015, 17:59
ComeToMeBaby, macduska, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
U mnie co rano :
podklad + puder(zeby nie blyzczec) + brwi + rzesy i czasami cien do oczu.
Fakt, ze bez tego wszystkiego wygladam mlodziej ale mniej atraktywnie (tak mi sie wydaje ....)
Nie wspomne o wlosach. Co mycie (co 2-3 dni), ok. 40 MIN prostowania-modelowania.
Czasem zazdrozcze facetom. Chcialabym, tak jak oni, moc sie umys jednym i tym samym plynem od top do glow. Wysc z pod prysznica, wytrzec sie, umyc zeby i .... byc gotowa do wyjsciakkisia, macduska, ComeToMeBaby, mamatrojki80, moremi, Aasiula, anna maria, Mega, Sabina, Luna76, caffe, iwcia77, SolarPolar, megan8, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHeretyczka wrote:jakie niedoskonałości na przykład? (oprócz przebarwień)
No właśnie przebarwienia przede wszystkim, rozszerzone naczynka, blizny i takie tam.
Poza tym jak ktoś ma jasne brwi i rzęsy to jednak lepiej qygląda z pomalowanymi.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2015, 18:05
moremi, kapturnica, kkisia, Zofia8, anna maria, Sabina, Krakonka, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymacduska wrote:Arwena a jak Twòj cykl??? Skończył się już????
wczoraj skończyłam brać dupka i czekam na czerwoną panią ...módlmy się (tz, tylko te co kcom)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2015, 18:05
macduska, moremi, kkisia, Mega, Sabina, iwcia77, Parka lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Nie przesadzajcie z tą ochydą. Dobrze zrobiony makijaż podkreśla owal twarzy a tuszuje niedoskonałści. Moim zdaniem lepoej się wygląda niż tak całkiem saute.
macduska, moremi, kapturnica, Aasiula, anna maria, Sabina, caffe, iwcia77, megan8, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySolarPolar wrote:Dobrze zrobiony - wlasnie ide sie uczyc. Masz racje bo taka Cameron Diaz bez makijazu wyglada jak moj syn zaraz po porodzie! A z makijazem zupelnie ok.
I o to chodzi. Ucz się ucz bo spierdolić makijaż kosmetykami za 5 stów to zbrodnia.
Ja się maluję lekko do pracy bo bez makijażu wyglądam jak śmierć na chorągwi i narażam się na serię pytań o moje zdrowie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2015, 18:09
ComeToMeBaby, moremi, SolarPolar, kapturnica, kkisia, Aasiula, Mega, Sabina, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:I o to chodzi. Ucz się ucz bo spierdolić makijaż kosmetykami za 5 stów to zbrodnia.
macduska, moremi, SolarPolar, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySolarPolar wrote:Dobrze zrobiony - wlasnie ide sie uczyc. Masz racje bo taka Cameron Diaz bez makijazu wyglada jak moj syn zaraz po porodzie! A z makijazem zupelnie ok.
nie chciałabys jej widzieć w porannym blasku słońca....nawet w makijazuSolarPolar, macduska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydorbie wrote:Dobrze, bo szkoda by było, żeby Cie nagle jakies plamienia przeraziły niepotrzebnie
ale będę się bacznie obserwować, obym nie musiała szukać lekarza wcześniej.
Dzięki dziewczyny. Narazie spadam, bo nie chcę zajeżdżać egoizmem myśląc i pisząc tylko o sobie (a tak właśnie robię na ten moment - za co wielkie sorry) muszę nabrać trochę dystansuA myślałam, ze jestem silniejsza psychicznie, a tu dupa
Miłego weekenda.
dorbie, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa unikam słońca mocnego, nie opalam się, w lecie kremy z wysokim filtrem, do twarzy 50, słońce robi masakrę ze skóra, o solarium nie wspomnę. Tapety nie nakładam, używam kosmetyków firmy Tołpa seria 35+ Dermo face provivo, przetestowałam różne cuda o wiele droższe... ale te są bezkonkurencyjne.
Na naczynka bo mam, okresowo Clinique Redness Solutions i tyleWiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2015, 18:17
iwcia77 lubi tę wiadomość