X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • moremi Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2015, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agp wrote:
    No to święta racja, pewnie wpadłabym w panikę, a i tak mam myśleniówę. Mam nadzieję, ze do środy jakoś nie oszaleję, bo wcześniej ginka nie ma, a wolałabym już iść na wizytę do lekarza, który poprowadzi już ciążę od a do z :-) ale będę się bacznie obserwować, obym nie musiała szukać lekarza wcześniej.
    Dzięki dziewczyny. Narazie spadam, bo nie chcę zajeżdżać egoizmem myśląc i pisząc tylko o sobie (a tak właśnie robię na ten moment - za co wielkie sorry) muszę nabrać trochę dystansu :-( A myślałam, ze jestem silniejsza psychicznie, a tu dupa :-( Miłego weekenda.
    Ty Ty Ty Agape!
    Nie przepraszaj tylko pisz jak masz tylko ochotę. I tak się mało udzielasz i jak znikniesz, to Pani się poskarżę.

kapturnica, macduska, kkisia, ComeToMeBaby, Reni, Aasiula, peppapig, Mega, gretka, Sabina lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • SolarPolar Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2015, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    w odpowiednim swietle
    nie chciałabys jej widzieć w porannym blasku słońca....nawet w makijazu
    Ewa to co robic?

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2015, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agp wrote:
    No to święta racja, pewnie wpadłabym w panikę, a i tak mam myśleniówę. Mam nadzieję, ze do środy jakoś nie oszaleję, bo wcześniej ginka nie ma, a wolałabym już iść na wizytę do lekarza, który poprowadzi już ciążę od a do z :-) ale będę się bacznie obserwować, obym nie musiała szukać lekarza wcześniej.
    Dzięki dziewczyny. Narazie spadam, bo nie chcę zajeżdżać egoizmem myśląc i pisząc tylko o sobie (a tak właśnie robię na ten moment - za co wielkie sorry) muszę nabrać trochę dystansu :-( A myślałam, ze jestem silniejsza psychicznie, a tu dupa :-( Miłego weekenda.
    spokojnie kazda z nas ma schize na poczatku wrecz nie do ogarniecia.Wiem to po sobie 8)

moremi, macduska, kkisia, Aasiula, Sabina lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2015, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    w odpowiednim swietle
    nie chciałabys jej widzieć w porannym blasku słońca....nawet w makijazu

Na brzydotę nawet makeup nie pomoże, a ona urodziwa nie jest ta Diaz.

iwcia77 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2015, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Ewa to co robic?
    szczerze??

jak nie będziesz miała sportowej sylwetki albo przynajmniej w miare szczupłej to cie nic nie odmłodzi a juz napewno nie makijaż..
    kilogramy bardzo postarzają..
    zero słońca na twarz, duzo róznych oliw plus ryby plus awokado na skóre
    zero papierosów ale to oczywista oczywistość

uratować cie może tylko sport...na zwisy chyba tylko dobry chirurg

mamatrojki80, moremi, SolarPolar, ComeToMeBaby, Aasiula, anna maria, Mega, Arwena, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2015, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    Na brzydotę nawet makeup nie pomoże, a ona urodziwa nie jest ta Diaz.
    no i ma swoje lata i młodszego faceta.....ale ma kupe forsy za to to będzie dłuuuugo zakochany ;)

moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2015, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    no i ma swoje lata i młodszego faceta.....ale ma kupe forsy za to to będzie dłuuuugo zakochany ;)

Widziałaś jej faceta? dla mnie bez rewelacji :-) no, ale ktoś inny może mieć inny gust, dla mnie im facet normalniej wygląda tym lepiej.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2015, 18:30

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2015, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja uzywam kremow Vichy plus retinol i serum ( ostatnio). No i kupilam taki revitalizing supreme CC Crem anti- aging - w tubce jest szary a na skorze sie utlenia dostosowujac sie do koloru skory i niwelujac przebarwienia - choc ja je i tak dostrzegam i double Wear Brush On Glow BB - koryguje cienie pod oczami.

ComeToMeBaby, anna maria, Sabina, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze Was uraczę opowieścią z dzisiejszej wizyty u gina. Po założeniu wkładki w gabinecie zabiegowym musiałam ubrać się by przejść do innego na usg.

Była nami jakaś młoda lekarka ucząca się. Zaczęła robić badanie, mòj gin jak popatrzył w monitor to lekko pozieleniał, zabrał jej głowicę i dalej grzebał coraz wnikliwiej wpatrując się w ekran...

Okazało się, że wkładkę lekarka za daleko wsunęła i istniała poważna groźba, że powędruje sobie gdzieś i przy jakimś gwałtownym ruchy przebije się przez ściankę macicy....

Ubrałam się przy pomocy lekarki prawie bez zginania ciała i prowadzona pod ramię przez gina polazłam z powrotem do zabiegowego. Rozebrałam się po raz kolejny... Na szczęście fotel mają tam kosmiczny wsiada się i dopiero wyjeżdża się w gòrę. Gin pogrzebał, pogrzebał wkładkę sprowadził na miejsce...

Ubrałam się i polazłam znowu na Usg.
    Rozebrałam się po raz czwarty...
    Gin apiat grzebał mi ròżnymi głowicami... Wszystko niby ma być OK.

I gin zaczyna, że nitka z wkładki trochę za długa się okazała ale nie będzie skacał bo to znowu trzeba włazić na fotel itd.
    Więc jakbyśmy chcieli współżyć to mamy uważać....

Jakie wspòłżyć????Jakie wspòłżyć????

Przynajmniej z miesiąc nikt mi w piczkinsie grzebać nie będzie.!!!!!!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2015, 18:38

moremi, kapturnica, ComeToMeBaby, paszczakin, Reni, Aasiula, Zofia8, dorbie, Mega, gretka, Sabina, iwcia77, Parka, Simba lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    Widziałaś jej faceta?
    na zdjeciu

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2015, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    No tak Madonna to i do 90-tki bedzie miala mlodych adoratorow!

moremi, kapturnica, Aasiula, Sabina, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2015, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Ja uzywam kremow Vichy plus retinol i serum ( ostatnio). No i kupilam taki revitalizing supreme CC Crem anti- aging - w tubce jest szary a na skorze sie utlenia dostosowujac sie do koloru skory i niwelujac przebarwienia - choc ja je i tak dostrzegam i double Wear Brush On Glow BB - koryguje cienie pod oczami.
    kremy nie odmładzaja skóry bo nie mają takiej mocy, działaja na naskórek dopóki ich używasz

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2015, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wacia ty to bez zadnej przygody dnia nie przezyjesz ;)

macduska, moremi, ComeToMeBaby, Aasiula, dorbie, Mega, gretka, Arwena, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2015, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    No tak Madonna to i do 90-tki bedzie miala mlodych adoratorow!
    dopóki zyje podejrzewam
    to nie sa adoratorzy tylko opłacani dupczyciele

Magda*, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2015, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Włosy u kobiet to podstawa, żałuje, że nie mam długich gęstych włosów.... i dłonie zadbane.

Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2015, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    Włosy u kobiet to podstawa, żałuje, że nie mam długich gęstych włosów.... i dłonie zadbane.
    o dłonie chocbys nie wiem jak dbała i tak bedzie wiek widoczny

Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2015, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    kremy nie odmładzaja skóry bo nie mają takiej mocy, działaja na naskórek dopóki ich używasz
    A ja powiem tak - dieta to jedno, sport to drugie a geny swoje i tak zrobia. Moja mama cale zycie na diecie, wysportowana , nie pije i nie pali - do 45 roku bilety studenckie kupowala a potem poszlo. Figure ma laskowata ale buzie i szyje..... Moia ciotka siostra ojca - rowiesniczka mamy- przy kosci - ale zgrana i wyglada swietnie. No i badz tu madry.

moremi, kapturnica, kkisia, Aasiula, Zofia8, Arwena, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2015, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    Dlugie postarzaja:-)

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2015, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    Znam pewna 60- tke o pieknych dloniach. Od wielu lat spi w rekawiczkach a rece wysmarowane gruba warstwa roznych mazidel - ze sttopami tez tak robi.

moremi, macduska, kkisia, ComeToMeBaby, Zofia8, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2015, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:

Co Ty się tak tego wieku czepiasz, przemijamy, starzejemy się każdego dnia, tego nikt i nic nie zmieni. Do pewnego momentu można się ryba i awokado ratować tylko jak długo, trzeba ten fakt zaakceptować bo innej wersji nie ma.

moremi, macduska, kapturnica, kkisia, ComeToMeBaby, Aasiula, Zofia8, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość

‹‹ 7763 7764 7765 7766 7767 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ