35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
agp wrote:No to święta racja, pewnie wpadłabym w panikę, a i tak mam myśleniówę. Mam nadzieję, ze do środy jakoś nie oszaleję, bo wcześniej ginka nie ma, a wolałabym już iść na wizytę do lekarza, który poprowadzi już ciążę od a do z
ale będę się bacznie obserwować, obym nie musiała szukać lekarza wcześniej.
Dzięki dziewczyny. Narazie spadam, bo nie chcę zajeżdżać egoizmem myśląc i pisząc tylko o sobie (a tak właśnie robię na ten moment - za co wielkie sorry) muszę nabrać trochę dystansuA myślałam, ze jestem silniejsza psychicznie, a tu dupa
Miłego weekenda.
Nie przepraszaj tylko pisz jak masz tylko ochotę. I tak się mało udzielasz i jak znikniesz, to Pani się poskarżę.kapturnica, macduska, kkisia, ComeToMeBaby, Reni, Aasiula, peppapig, Mega, gretka, Sabina lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
agp wrote:No to święta racja, pewnie wpadłabym w panikę, a i tak mam myśleniówę. Mam nadzieję, ze do środy jakoś nie oszaleję, bo wcześniej ginka nie ma, a wolałabym już iść na wizytę do lekarza, który poprowadzi już ciążę od a do z
ale będę się bacznie obserwować, obym nie musiała szukać lekarza wcześniej.
Dzięki dziewczyny. Narazie spadam, bo nie chcę zajeżdżać egoizmem myśląc i pisząc tylko o sobie (a tak właśnie robię na ten moment - za co wielkie sorry) muszę nabrać trochę dystansuA myślałam, ze jestem silniejsza psychicznie, a tu dupa
Miłego weekenda.
moremi, macduska, kkisia, Aasiula, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySolarPolar wrote:Ewa to co robic?
jak nie będziesz miała sportowej sylwetki albo przynajmniej w miare szczupłej to cie nic nie odmłodzi a juz napewno nie makijaż..
kilogramy bardzo postarzają..
zero słońca na twarz, duzo róznych oliw plus ryby plus awokado na skóre
zero papierosów ale to oczywista oczywistość
uratować cie może tylko sport...na zwisy chyba tylko dobry chirurgmamatrojki80, moremi, SolarPolar, ComeToMeBaby, Aasiula, anna maria, Mega, Arwena, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHeretyczka wrote:no i ma swoje lata i młodszego faceta.....ale ma kupe forsy za to to będzie dłuuuugo zakochany
Widziałaś jej faceta? dla mnie bez rewelacjino, ale ktoś inny może mieć inny gust, dla mnie im facet normalniej wygląda tym lepiej.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2015, 18:30
-
Ja uzywam kremow Vichy plus retinol i serum ( ostatnio). No i kupilam taki revitalizing supreme CC Crem anti- aging - w tubce jest szary a na skorze sie utlenia dostosowujac sie do koloru skory i niwelujac przebarwienia - choc ja je i tak dostrzegam i double Wear Brush On Glow BB - koryguje cienie pod oczami.
ComeToMeBaby, anna maria, Sabina, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJeszcze Was uraczę opowieścią z dzisiejszej wizyty u gina. Po założeniu wkładki w gabinecie zabiegowym musiałam ubrać się by przejść do innego na usg.
Była nami jakaś młoda lekarka ucząca się. Zaczęła robić badanie, mòj gin jak popatrzył w monitor to lekko pozieleniał, zabrał jej głowicę i dalej grzebał coraz wnikliwiej wpatrując się w ekran...
Okazało się, że wkładkę lekarka za daleko wsunęła i istniała poważna groźba, że powędruje sobie gdzieś i przy jakimś gwałtownym ruchy przebije się przez ściankę macicy....
Ubrałam się przy pomocy lekarki prawie bez zginania ciała i prowadzona pod ramię przez gina polazłam z powrotem do zabiegowego. Rozebrałam się po raz kolejny... Na szczęście fotel mają tam kosmiczny wsiada się i dopiero wyjeżdża się w gòrę. Gin pogrzebał, pogrzebał wkładkę sprowadził na miejsce...
Ubrałam się i polazłam znowu na Usg.
Rozebrałam się po raz czwarty...
Gin apiat grzebał mi ròżnymi głowicami... Wszystko niby ma być OK.
I gin zaczyna, że nitka z wkładki trochę za długa się okazała ale nie będzie skacał bo to znowu trzeba włazić na fotel itd.
Więc jakbyśmy chcieli współżyć to mamy uważać....
Jakie wspòłżyć????Jakie wspòłżyć????
Przynajmniej z miesiąc nikt mi w piczkinsie grzebać nie będzie.!!!!!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2015, 18:38
moremi, kapturnica, ComeToMeBaby, paszczakin, Reni, Aasiula, Zofia8, dorbie, Mega, gretka, Sabina, iwcia77, Parka, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySolarPolar wrote:Ja uzywam kremow Vichy plus retinol i serum ( ostatnio). No i kupilam taki revitalizing supreme CC Crem anti- aging - w tubce jest szary a na skorze sie utlenia dostosowujac sie do koloru skory i niwelujac przebarwienia - choc ja je i tak dostrzegam i double Wear Brush On Glow BB - koryguje cienie pod oczami.
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Heretyczka wrote:kremy nie odmładzaja skóry bo nie mają takiej mocy, działaja na naskórek dopóki ich używasz
moremi, kapturnica, kkisia, Aasiula, Zofia8, Arwena, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość
-
Heretyczka wrote:o dłonie chocbys nie wiem jak dbała i tak bedzie wiek widoczny
moremi, macduska, kkisia, ComeToMeBaby, Zofia8, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHeretyczka wrote:o dłonie chocbys nie wiem jak dbała i tak bedzie wiek widoczny
Co Ty się tak tego wieku czepiasz, przemijamy, starzejemy się każdego dnia, tego nikt i nic nie zmieni. Do pewnego momentu można się ryba i awokado ratować tylko jak długo, trzeba ten fakt zaakceptować bo innej wersji nie ma.moremi, macduska, kapturnica, kkisia, ComeToMeBaby, Aasiula, Zofia8, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość