35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySolarPolar wrote:A ja powiem tak - dieta to jedno, sport to drugie a geny swoje i tak zrobia. Moja mama cale zycie na diecie, wysportowana , nie pije i nie pali - do 45 roku bilety studenckie kupowala a potem poszlo. Figure ma laskowata ale buzie i szyje..... Moia ciotka siostra ojca - rowiesniczka mamy- przy kosci - ale zgrana i wyglada swietnie. No i badz tu madry.
Czasu się nie oszuka ale dzięki kosmetykom można sprawić, że się nie straszy i tak z 10 lat ująć.
Kiedyś przyjechali do nas znajomi w sobotę rano- widzieli moją mamę w roboczym stroju bo robiła coś niedaleko domu, przywitali się, zamienili kilka słów.
Po południu spotkaliśmy się na weselu i oni się pytają co się stało, że nie ma mojej mamy???
Jak to nie ma, tam stoi. Stwierdzili, że w życiu by jej nie poznali- zmieniła się ze starej baby w elegancką starszą panią.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2015, 18:47
mamatrojki80, moremi, kapturnica, kkisia, ComeToMeBaby, Aasiula, gretka, Mega, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
mamatrojki80 wrote:Co Ty się tak tego wieku czepiasz, przemijamy, starzejemy się każdego dnia, tego nikt i nic nie zmieni. Do pewnego momentu można się ryba i awokado ratować tylko jak długo, trzeba ten fakt zaakceptować bo innej wersji nie ma.
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySolarPolar wrote:Ale jak ! Wlasnie probuje ! Bo powoli zblizam sie i tego nie da sie zaakceptowac - ale jak widac kobiety maja z tym problem. A powiedzcie kto Mlynarska " pielegnuje" - bo wyglada swietnie! Chodzi mi o lekarza- wizazyste:-)
Po co się zadręczać czymś na co nie masz wpływu... kazda z nas proces starzenia nie ominie, można go spowolnić (dietą, kosmetykami, zabiegami kosmetycznymi, aktywnym trybem życia), ale go nie zatrzymamy.kapturnica, kkisia, ComeToMeBaby, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
mamatrojki80 wrote:Po co się zadręczać czymś na co nie masz wpływu... kazda z nas proces starzenia nie ominie, można go spowolnić (dietą, kosmetykami, zabiegami kosmetycznymi, aktywnym trybem życia), ale go nie zatrzymamy.
kapturnica, macduska, Heretyczka, kkisia, Aasiula, Sabina, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość
-
agp wrote:Narazie spadam, bo nie chcę zajeżdżać egoizmem myśląc i pisząc tylko o sobie (a tak właśnie robię na ten moment - za co wielkie sorry).
nauka nie poszła w las.
nie martw się, my rozumiemy różne strachy. trzymamy kciuki, będzie dobrze.
moremi, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnya ja ostatnio schudłam 7 kilo i czuje się lepiej, wiem, że to głupie może skoro chcę być w ciąży to i tak przytyje,,, ale szczuplejsza czuje się lepiej. A i dużo ćwiczę tz. 3 razy w tyg. to też mi na glowę dobrze robi.
moremi, ComeToMeBaby, kkisia, SolarPolar, dorbie, Arwena, Sabina, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Oj tam jak nie zatrzyma??Ibisz 50tka na karku a wygląda młodziej niz zaraz po urodzeniu
ide po kebaba ostrego jak diabli
zajebiste kebabownie sa tutaj!moremi, kkisia, SolarPolar, dorbie, Mega, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
SolarPolar wrote:Ewa to co robic?
ty tam ewki nie sluchaj, pierdzieli dyrdymaly byle gadac
dobry makijaz jest dobry i wcale nie postarza. Jak se ktos szpachle na twarz nalozy to pewnie, ale porzadnie zrobiony jest, hehe, niewidoczny. Dla facetamacduska, mamatrojki80, kapturnica, moremi, ComeToMeBaby, kkisia, Aasiula, peppapig, Zofia8, gretka, Arwena, Sabina, iwcia77, megan8, Simba lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Czasu się nie oszuka ale dzięki kosmetykom można sprawić, że się nie straszy i tak z 10 lat ująć.
Kiedyś przyjechali do nas znajomi w sobotę rano- widzieli moją mamę w roboczym stroju bo robiła coś niedaleko domu, przywitali się, zamienili kilka słów.
Po południu spotkaliśmy się na weselu i oni się pytają co się stało, że nie ma mojej mamy???
Jak to nie ma, tam stoi. Stwierdzili, że w życiu by jej nie poznali- zmieniła się ze starej baby w elegancką starszą panią.macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Macduska, normalnie slabo mi sie zrobilo po opisach tego Twojego latania po fotelach.. Ale super, ze wkladka sie ladnie zainstalowala, bedzie wacia nowka sztuka
macduska, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
I jeszcze agp- wg mnie Twoj progesteron to nie powod do paniki- jest w normie.. Mi kazdy lekarz, ktory widzial wyniki (3-4 razy mialam badany na poczatku ciazy, z kazda beta- zakres 12-17), mowil, ze jest ok. Niemniej dla komfortu psychcznego tez bym poszala po suplement- one nic nie szkodza, a robia dobrze. Nawet jesli nie koniecznie potrzebne na ciaze, to na glowe
kkisia, moremi lubią tę wiadomość
-
mamatrojki80 wrote:To też, jeszcze się Hera w szeregi Państwa Islamskiego wciągnie
od kebaba do kebaba... a rekrutacja trwa.
jest to jakas mysl, jesli jednak w glebi sie do nich nie przekona, to mogla by Isis od wewnatrz rozpieprzycMysle, ze kto jak kto, ale Ewka dala by rade..
kkisia, Aasiula, kapturnica, moremi, iwcia77, Heretyczka lubią tę wiadomość
-
No.. doczytalam i zegnam Was na weekend- nie piszcie za duzo! Bozia, rob notatki na streszczenie w niedziele po poludniu
Mua!kkisia, macduska, Aasiula, kapturnica, Zofia8, gretka, Mega, Sabina, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:To uj Ale jedząc kebaba osiedla sie kolejnego araba
Kapta, no ale powiedz sama dobry kebab nie jest złyja czasem lubię zjeść, w Poznaniu jest jedna miejscówka gdzie genialnego robią.
kkisia, SolarPolar, anna maria, iwcia77 lubią tę wiadomość