X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2015, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Dlugie postarzaja:-)

I tak bym chciała...

moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2015, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    A ja powiem tak - dieta to jedno, sport to drugie a geny swoje i tak zrobia. Moja mama cale zycie na diecie, wysportowana , nie pije i nie pali - do 45 roku bilety studenckie kupowala a potem poszlo. Figure ma laskowata ale buzie i szyje..... Moia ciotka siostra ojca - rowiesniczka mamy- przy kosci - ale zgrana i wyglada swietnie. No i badz tu madry.

Czasu się nie oszuka ale dzięki kosmetykom można sprawić, że się nie straszy i tak z 10 lat ująć.

Kiedyś przyjechali do nas znajomi w sobotę rano- widzieli moją mamę w roboczym stroju bo robiła coś niedaleko domu, przywitali się, zamienili kilka słów.
    Po południu spotkaliśmy się na weselu i oni się pytają co się stało, że nie ma mojej mamy???
    Jak to nie ma, tam stoi. Stwierdzili, że w życiu by jej nie poznali- zmieniła się ze starej baby w elegancką starszą panią.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2015, 18:47

mamatrojki80, moremi, kapturnica, kkisia, ComeToMeBaby, Aasiula, gretka, Mega, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2015, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    Co Ty się tak tego wieku czepiasz, przemijamy, starzejemy się każdego dnia, tego nikt i nic nie zmieni. Do pewnego momentu można się ryba i awokado ratować tylko jak długo, trzeba ten fakt zaakceptować bo innej wersji nie ma.
    Ale jak ! Wlasnie probuje ! Bo powoli zblizam sie i tego nie da sie zaakceptowac - ale jak widac kobiety maja z tym problem. A powiedzcie kto Mlynarska " pielegnuje" - bo wyglada swietnie! Chodzi mi o lekarza- wizazyste:-)

iwcia77 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2015, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Ale jak ! Wlasnie probuje ! Bo powoli zblizam sie i tego nie da sie zaakceptowac - ale jak widac kobiety maja z tym problem. A powiedzcie kto Mlynarska " pielegnuje" - bo wyglada swietnie! Chodzi mi o lekarza- wizazyste:-)

Po co się zadręczać czymś na co nie masz wpływu... kazda z nas proces starzenia nie ominie, można go spowolnić (dietą, kosmetykami, zabiegami kosmetycznymi, aktywnym trybem życia), ale go nie zatrzymamy.

kapturnica, kkisia, ComeToMeBaby, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2015, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj tam jak nie zatrzyma??Ibisz 50tka na karku a wygląda młodziej niz zaraz po urodzeniu XD

SolarPolar, kkisia, moremi, paszczakin, Aasiula, Zofia8, gretka, Arwena, Sabina, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • SolarPolar Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2015, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    Po co się zadręczać czymś na co nie masz wpływu... kazda z nas proces starzenia nie ominie, można go spowolnić (dietą, kosmetykami, zabiegami kosmetycznymi, aktywnym trybem życia), ale go nie zatrzymamy.
    Szukam na zapas adresu chirurga Mlynarskiej!

kapturnica, macduska, Heretyczka, kkisia, Aasiula, Sabina, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2015, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agp wrote:
    Narazie spadam, bo nie chcę zajeżdżać egoizmem myśląc i pisząc tylko o sobie (a tak właśnie robię na ten moment - za co wielkie sorry).
    hahahaha zdaje się, że opiernicz na start zapadł ci w pamięć ;) nauka nie poszła w las.

nie martw się, my rozumiemy różne strachy. trzymamy kciuki, będzie dobrze.

moremi, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2015, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja ostatnio schudłam 7 kilo i czuje się lepiej, wiem, że to głupie może skoro chcę być w ciąży to i tak przytyje,,, ale szczuplejsza czuje się lepiej. A i dużo ćwiczę tz. 3 razy w tyg. to też mi na glowę dobrze robi.

moremi, ComeToMeBaby, kkisia, SolarPolar, dorbie, Arwena, Sabina, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2015, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Oj tam jak nie zatrzyma??Ibisz 50tka na karku a wygląda młodziej niz zaraz po urodzeniu XD
    najbardziej odmładza i dodaje urody ciąża ;)

ide po kebaba ostrego jak diabli
    zajebiste kebabownie sa tutaj!

moremi, kkisia, SolarPolar, dorbie, Mega, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2015, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    najbardziej odmładza i dodaje urody ciąża ;)

ide po kebaba ostrego jak diabli
    zajebiste kebabownie sa tutaj!

Ostre potrawy źle na cerę wpływają.... o wadze nie wspomnę ;-)

moremi, kkisia, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2015, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Ewa to co robic?

ty tam ewki nie sluchaj, pierdzieli dyrdymaly byle gadac ;)

dobry makijaz jest dobry i wcale nie postarza. Jak se ktos szpachle na twarz nalozy to pewnie, ale porzadnie zrobiony jest, hehe, niewidoczny. Dla faceta ;)

macduska, mamatrojki80, kapturnica, moremi, ComeToMeBaby, kkisia, Aasiula, peppapig, Zofia8, gretka, Arwena, Sabina, iwcia77, megan8, Simba lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2015, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    Ostre potrawy źle na cerę wpływają.... o wadze nie wspomnę ;-)
    To uj Ale jedząc kebaba osiedla sie kolejnego araba XD

paszczakin, kkisia, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2015, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Czasu się nie oszuka ale dzięki kosmetykom można sprawić, że się nie straszy i tak z 10 lat ująć.

Kiedyś przyjechali do nas znajomi w sobotę rano- widzieli moją mamę w roboczym stroju bo robiła coś niedaleko domu, przywitali się, zamienili kilka słów.
    Po południu spotkaliśmy się na weselu i oni się pytają co się stało, że nie ma mojej mamy???
    Jak to nie ma, tam stoi. Stwierdzili, że w życiu by jej nie poznali- zmieniła się ze starej baby w elegancką starszą panią.
    Wacia... przywracasz wiarę ludziom ;)

macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2015, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macduska, normalnie slabo mi sie zrobilo po opisach tego Twojego latania po fotelach.. Ale super, ze wkladka sie ladnie zainstalowala, bedzie wacia nowka sztuka ;)

macduska, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2015, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:

To też, jeszcze się Hera w szeregi Państwa Islamskiego wciągnie ;-) od kebaba do kebaba... a rekrutacja trwa.

kapturnica, kkisia, moremi, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2015, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wacia... powinnaś kiedyś opisać swoje przygody.
    Bestseller Ci wróżę :)

kkisia, macduska, Aasiula, moremi, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2015, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I jeszcze agp- wg mnie Twoj progesteron to nie powod do paniki- jest w normie.. Mi kazdy lekarz, ktory widzial wyniki (3-4 razy mialam badany na poczatku ciazy, z kazda beta- zakres 12-17), mowil, ze jest ok. Niemniej dla komfortu psychcznego tez bym poszala po suplement- one nic nie szkodza, a robia dobrze. Nawet jesli nie koniecznie potrzebne na ciaze, to na glowe ;)

kkisia, moremi lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2015, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    To też, jeszcze się Hera w szeregi Państwa Islamskiego wciągnie ;-) od kebaba do kebaba... a rekrutacja trwa.

jest to jakas mysl, jesli jednak w glebi sie do nich nie przekona, to mogla by Isis od wewnatrz rozpieprzyc ;) Mysle, ze kto jak kto, ale Ewka dala by rade..

kkisia, Aasiula, kapturnica, moremi, iwcia77, Heretyczka lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2015, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No.. doczytalam i zegnam Was na weekend- nie piszcie za duzo! Bozia, rob notatki na streszczenie w niedziele po poludniu ;)

Mua!

kkisia, macduska, Aasiula, kapturnica, Zofia8, gretka, Mega, Sabina, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2015, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:

Kapta, no ale powiedz sama dobry kebab nie jest zły ;-) ja czasem lubię zjeść, w Poznaniu jest jedna miejscówka gdzie genialnego robią.

kkisia, SolarPolar, anna maria, iwcia77 lubią tę wiadomość

‹‹ 7764 7765 7766 7767 7768 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ