X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2015, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    Wacia... powinnaś kiedyś opisać swoje przygody.
    Bestseller Ci wróżę :)

Mówisz? ;-)

kapturnica, ComeToMeBaby, kkisia, moremi lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2015, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale ostre przyprawy przyspieszaja przemiane materii
    helloł z wieczora ;D

mamatrojki80, kapturnica, ComeToMeBaby, macduska, kkisia, anna maria, gretka, moremi, Mega, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2015, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Ale ostre przyprawy przyspieszaja przemiane materii
    helloł z wieczora ;D

To też ;-)

Aasiula lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2015, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    Kapta, no ale powiedz sama dobry kebab nie jest zły ;-) ja czasem lubię zjeść, w Poznaniu jest jedna miejscówka gdzie genialnego robią.
    No dobry chociaz ja tam nie przepadam za takim żarciem zwl jesli ma byc przez nich osobiscie robiony.Ja tam sie ich brzydze 8) No i mozna sie nauczyc robic a nie osiedlac kolejnego mudżahedina nawiedzonego.Wlasnie pokazywali jak takie niedojebane mongoły rozbijaja ponad 3tysieczne muzealne eksponaty w muzeach bo nie czcza ich pedofila.Krew sie burzy!!

Natka_79, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2015, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też to widziałam, a w tym lokalu w Poznaniu żadne mongoly nie pracują ;-) tylko Polaki :-)

iwcia77 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2015, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zesztą ja mam dziś gastro-fazę... poszczę przez tego zęba. I stąd te myśli o kebabie...

kapturnica lubi tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2015, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wrocila z rehabilitacji i dalej w kolnierzu musze lazic ,szlag by to trafil
    Ale jeszcze wpadl na pomysl zeby wzomcnic miesnie szyi,mam kupic kask wypchac go plastelina od srodka zeby byl bardzo ciezki i mam paradowac w tym po domu.O kurwa chlop sie ucieszy hhyhyhyh kask ,jakis paseczek z mloteczkiem ;D hahahah
    No jeblam w gabinecie jak mi to powiedzial ;)

kapturnica, macduska, kkisia, Zofia8, ComeToMeBaby, gretka, moremi, Mega, Sabina, Reni, iwcia77, Parka lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2015, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    Też to widziałam, a w tym lokalu w Poznaniu żadne mongoly nie pracują ;-) tylko Polaki :-)
    No to inna brocha 8) Ja tam nawet u żółtego nie zjem 8) Co zrobisz jak nic nie zrobisz??? Rasizm panie rasizm wychodzi 8)

Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2015, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    zesztą ja mam dziś gastro-fazę... poszczę przez tego zęba. I stąd te myśli o kebabie...
    ale mi kurna teraz smaka narobiłas Na takiego megaaa osstregoo mrrrr

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2015, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba zalapalam sie na zdjecia ,twixy sa bosskie ;D
    A wy cudnie razem wygladacie :)

Simba lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2015, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co się z Martą dzieje????

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2015, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    A co się z Martą dzieje????
    Kilka dni temu pisala do mnie ze miala młyn Chciala mi wyslac spodnie ciążowe ale od tego czasu sie nie odzywała

macduska, kkisia, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2015, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Waciulec ty uwazaj na siebie dziewczyno,ciagle ci sie cos przytrafia :)

macduska, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2015, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ..ja chce kebaba...ale te barowe mnie trochę brzydzą. Samemu robione już nie takie smaczne, albo pizzę bym wszamała...
    A i tak zjem płatki z ciepłym mlekiem :-)

kapturnica, dorbie, Aasiula, moremi, Mega, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Zofia8 Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2015, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    kremy nie odmładzaja skóry bo nie mają takiej mocy, działaja na naskórek dopóki ich używasz

Heteryczko, to jakich kosmetykow uzywasz?Bo dieta jest cholernie wazne ale czy wystarczy ?

Zofia8
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2015, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pojechalam na dyżur do mojej koleżanki ginekolog, akurat miała dyżur,dobrze się złożyło. I u mnie jest jak było, czyli pęcherzyk z pecherzykiem zoltkowym nadal, acte krwawienia co mam to prawdopodobnie coś się powoli odkleja, także jeszcze wszystko przede mna i jak nic się nie zdarzy, to idę na wywołanie do szpitala w połowie tygodnia.

Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Zofia8 Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2015, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    A ja powiem tak - dieta to jedno, sport to drugie a geny swoje i tak zrobia. Moja mama cale zycie na diecie, wysportowana , nie pije i nie pali - do 45 roku bilety studenckie kupowala a potem poszlo. Figure ma laskowata ale buzie i szyje..... Moia ciotka siostra ojca - rowiesniczka mamy- przy kosci - ale zgrana i wyglada swietnie. No i badz tu madry.

Dodatkowe kilogramy (tylko kilka) na starosc to tylko zysk. Moge porownac jak wyglada moja szczupla Mama i jej okraglejsze kolezanki. Niestety to porownanie wypada dla Mamy bardzo niekorzystnie. Zreszta sama o tym mowi.

Zofia8
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2015, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysza ale czy kaszle co chwile,czy 2-3 razy dziennie.Moja Helene pare razy dziennie ja sie tym nie przejmuje.Öuwazam ze to od sliny ma:-)
    mysza1975 wrote:
    Możliwe, bo ślini się niemiłosiernie, ale jak to odróżnić od tego "złego" kaszlu i co z tym zrobić?

201407014965.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2015, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    peppapig wrote:
    ..ja chce kebaba...ale te barowe mnie trochę brzydzą. Samemu robione już nie takie smaczne, albo pizzę bym wszamała...
    A i tak zjem płatki z ciepłym mlekiem :-)
    Ja z braku laku wszamałam sledzie w pomidorach XD

Zofia8, ComeToMeBaby, Aasiula, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2015, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Pojechalam na dyżur do mojej koleżanki ginekolog, akurat miała dyżur,dobrze się złożyło. I u mnie jest jak było, czyli pęcherzyk z pecherzykiem zoltkowym nadal, acte krwawienia co mam to prawdopodobnie coś się powoli odkleja, także jeszcze wszystko przede mna i jak nic się nie zdarzy, to idę na wywołanie do szpitala w połowie tygodnia.
    Dorbie - strasznie długo to trwa...:-\
    Nic Ci nie dali na przyspieszenie?

dorbie, moremi, kkisia lubią tę wiadomość

‹‹ 7765 7766 7767 7768 7769 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ