35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mamatrojki80 wrote:Kapta, no ale powiedz sama dobry kebab nie jest zły
ja czasem lubię zjeść, w Poznaniu jest jedna miejscówka gdzie genialnego robią.
No i mozna sie nauczyc robic a nie osiedlac kolejnego mudżahedina nawiedzonego.Wlasnie pokazywali jak takie niedojebane mongoły rozbijaja ponad 3tysieczne muzealne eksponaty w muzeach bo nie czcza ich pedofila.Krew sie burzy!!
Natka_79, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wrocila z rehabilitacji i dalej w kolnierzu musze lazic ,szlag by to trafil
Ale jeszcze wpadl na pomysl zeby wzomcnic miesnie szyi,mam kupic kask wypchac go plastelina od srodka zeby byl bardzo ciezki i mam paradowac w tym po domu.O kurwa chlop sie ucieszy hhyhyhyh kask ,jakis paseczek z mloteczkiemhahahah
No jeblam w gabinecie jak mi to powiedzialkapturnica, macduska, kkisia, Zofia8, ComeToMeBaby, gretka, moremi, Mega, Sabina, Reni, iwcia77, Parka lubią tę wiadomość
-
mamatrojki80 wrote:Też to widziałam, a w tym lokalu w Poznaniu żadne mongoly nie pracują
tylko Polaki
Ja tam nawet u żółtego nie zjem
Co zrobisz jak nic nie zrobisz??? Rasizm panie rasizm wychodzi
Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPojechalam na dyżur do mojej koleżanki ginekolog, akurat miała dyżur,dobrze się złożyło. I u mnie jest jak było, czyli pęcherzyk z pecherzykiem zoltkowym nadal, acte krwawienia co mam to prawdopodobnie coś się powoli odkleja, także jeszcze wszystko przede mna i jak nic się nie zdarzy, to idę na wywołanie do szpitala w połowie tygodnia.
Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:A ja powiem tak - dieta to jedno, sport to drugie a geny swoje i tak zrobia. Moja mama cale zycie na diecie, wysportowana , nie pije i nie pali - do 45 roku bilety studenckie kupowala a potem poszlo. Figure ma laskowata ale buzie i szyje..... Moia ciotka siostra ojca - rowiesniczka mamy- przy kosci - ale zgrana i wyglada swietnie. No i badz tu madry.
Dodatkowe kilogramy (tylko kilka) na starosc to tylko zysk. Moge porownac jak wyglada moja szczupla Mama i jej okraglejsze kolezanki. Niestety to porownanie wypada dla Mamy bardzo niekorzystnie. Zreszta sama o tym mowi.
iwcia77 lubi tę wiadomość
Zofia8
-
Mysza ale czy kaszle co chwile,czy 2-3 razy dziennie.Moja Helene pare razy dziennie ja sie tym nie przejmuje.Öuwazam ze to od sliny ma:-)mysza1975 wrote:Możliwe, bo ślini się niemiłosiernie, ale jak to odróżnić od tego "złego" kaszlu i co z tym zrobić?
-
peppapig wrote:..ja chce kebaba...ale te barowe mnie trochę brzydzą. Samemu robione już nie takie smaczne, albo pizzę bym wszamała...
A i tak zjem płatki z ciepłym mlekiemZofia8, ComeToMeBaby, Aasiula, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydorbie wrote:Pojechalam na dyżur do mojej koleżanki ginekolog, akurat miała dyżur,dobrze się złożyło. I u mnie jest jak było, czyli pęcherzyk z pecherzykiem zoltkowym nadal, acte krwawienia co mam to prawdopodobnie coś się powoli odkleja, także jeszcze wszystko przede mna i jak nic się nie zdarzy, to idę na wywołanie do szpitala w połowie tygodnia.
Nic Ci nie dali na przyspieszenie?dorbie, moremi, kkisia lubią tę wiadomość