35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Luna76 wrote:To moje nogi, jestem tu nowa (ale z takimi jak Wy problemami)... i już dostałam zrypki na dzień dobry
Gratuluję ciąży
o zdrobnienia typu dzidziuś? hahahaha to nie były zrypkito było tylko delikatne upomnienie.
zrypek jeszcze nie widziałaśanna maria, Aasiula, kkisia, moremi, Luna76, iwcia77, dorbie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam sie wieczornie i po wizycie u gina.
Moje wyniki w 3 dc: FSH 5,18 U/l
LH 5,86 U/l
Komentarz gina: optymalna rozrodczoschormonalnie ani sladu PCO, powinny wystepowac reguralne owulacje.
Alez optmista, co?
A teraz ide nadrabiac od wczorajmacduska, kapturnica, Aasiula, ComeToMeBaby, dorbie, kkisia, moremi, Mega, Zofia8, inessa, iwcia77, SolarPolar, Simba lubią tę wiadomość
-
Parka wrote:Witam sie wieczornie i po wizycie u gina.
Moje wyniki w 3 dc: FSH 5,18 U/l
LH 5,86 U/l
Komentarz gina: optymalna rozrodczoschormonalnie ani sladu PCO, powinny wystepowac reguralne owulacje.
Alez optmista, co?
A teraz ide nadrabiac od wczorajComeToMeBaby, kkisia, moremi, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam wieczorkiem
Nadrobilam
Dorbie ja myślałam, że u Ciebie już pozamiatane, a tu widze nadal dalej niż bliżej. Tulę
Wacisławozacznij spisywać swe przeżycia. Cejrowski grubą kasę czesze na książkach przyrodniczo-przygodowych. Ty możesz pisać biologiczno-przygodowe
Zosia ten Twój mąz coś się plącze w zeznaniach, ja myslę, że sam dojrzeje do IVAasiula, macduska, gretka, kkisia, kapturnica, moremi, anna maria, Mega, iwcia77, dorbie, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:żeście mi smaka narobiły tymi kebabami.
wpierniczam czekoladki.
od teściowej
na pewno mi pójdą w tyłek...Aasiula, macduska, gretka, ComeToMeBaby, kkisia, kapturnica, moremi, Mega, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDo mojego męża przyszli koledzy. Zaglądam a oni siedzą z piwem i gapią się w telewizor... Wiecie CO oglądają????
Pszczółkę Maję....
Aasiula, Sabina, gretka, kkisia, kapturnica, ComeToMeBaby, moremi, anna maria, Zofia8, Mega, Luna76, inessa, iwcia77, SolarPolar, Heretyczka, megan8, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA tak w ogóle, to nadrabiałam Was po to, żeby napisać, że niestety otworzyłam linka Katy! Kurwa w życiu cudzej cipki nie widziałam w takim zbliżeniu, jak ktoś może tak intymne chwile pokazywać całemu światu? Kurwa no... Dla mnie trauma straszliwa i basta!
macduska, Aasiula, kapturnica, kkisia, ComeToMeBaby, moremi, Natka_79, Reni, Zofia8, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySabina wrote:A tak w ogóle, to nadrabiałam Was po to, żeby napisać, że niestety otworzyłam linka Katy! Kurwa w życiu cudzej cipki nie widziałam w takim zbliżeniu, jak ktoś może tak intymne chwile pokazywać całemu światu? Kurwa no... Dla mnie trauma straszliwa i basta!
Najobrzydliwsze to łożysko w garnku. Bleeee….....Sabina, Aasiula, kapturnica, kkisia, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:A nie są z pawulonem?
nie wiem, ale gdyby były wyrwałaby mi je z ręki, bo jak je dostałam to mówię do m: no, jak będziesz grzeczny to się z tobą podzielę
hehehehheSabina, Mega lubią tę wiadomość