35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymacduska wrote:Eeeee tam!
Najobrzydliwsze to łożysko w garnku. Bleeee….....
A może to ja jestem nienormalna? Nie potrafię iść z duchem czasu?
Hmm
Kapta proszę, nie zapraszaj mnie do siebie na mięsko po porodzie...Aasiula, ComeToMeBaby, kapturnica, kkisia, moremi, Mega, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAasiula wrote:Ty a moze tak dla zmyły ,tu niby bajeczka a tam jak wyjdziesz to inna pszczołeczka z żądełkiem bedzie latala hyhyhy
Sabina, Aasiula, ComeToMeBaby, kapturnica, kkisia, moremi, Mega, inessa, Simba lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Do mojego męża przyszli koledzy. Zaglądam a oni siedzą z piwem i gapią się w telewizor... Wiecie CO oglądają????
Pszczółkę Maję....
hahahahaha padłam, nie mogę powstać, zalewam się łzami ze śmiechu...Sabina, Aasiula, kkisia, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySabina wrote:Wacia dla mnie to wszystko było nie-do-przyjęcia! Jak pragnę zdrowia! Sama kiedyś rodziłam, uważam, że to były jednocześnie najszczęśliwsze i najbardziej traumatyczne chwile jakie przeżyłam. Ale pokazywać wszystkim to co się wtedy dzieje z moim ciałem? To już chyba nie ekshibicjonizm tylko zboczenie kurwa, choroba... Baba potrzebuje aż takie atencji? CZY JEST NA SALI LEKARZ-PSYCHIATRA??
A może to ja jestem nienormalna? Nie potrafię iść z duchem czasu?
Hmm
Kapta proszę, nie zapraszaj mnie do siebie na mięsko po porodzie...
W tej kwestii podzielam Twoje zdanie.Sabina, Aasiula, kapturnica, kkisia, iwcia77, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymacduska wrote:Jesteś normalna. Chodziło mi raczej o sam widok a nir o fakt fotografowania i wstawiania tego w net.
W tej kwestii podzielam Twoje zdanie.
Nie myślmy juz o tym, zapomnijmy co widzieliśmy. Jest piatek wieczór, mój mąz jeszcze w pracy mam czas nic nie robićJestem kwiatem lotosu na tafli jeziora
kapturnica, moremi, kkisia, macduska, gretka, Mega lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Jesteś normalna. Chodziło mi raczej o sam widok a nir o fakt fotografowania i wstawiania tego w net.
W tej kwestii podzielam Twoje zdanie.Sabina, ComeToMeBaby, kkisia, macduska, Mega lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Jest gorzej niż myślałam, zaśmiewają się w głos i przerzucają cytatami...
a może to poprostu kreskówka dla dorosłych?! przyjrzałaś się?
może tam Maja Gucia posuwa...
no co- było o Królewnie Śnieżce i krasnoludkach? Było... Orgia za orgią... A co dopiero Alibaba i 40 rozbójników... Taka Maja to pikuś.macduska, moremi, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:aaa, bo wiesz- jako dzieci nie łapiemy dwuznaczności. im się pewnie niektóre teksty mocno seksualnie kojarzą
a może to poprostu kreskówka dla dorosłych?! przyjrzałaś się?
może tam Maja Gucia posuwa...
no co- było o Królewnie Śnieżce i krasnoludkach? Było... Orgia za orgią... A co dopiero Alibaba i 40 rozbójników... Taka Maja to pikuś.
Myślę, że to tęsknota za młodością.
Aasiula, kapturnica, moremi, kkisia lubią tę wiadomość