35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Aasiula wrote:Ogladalam dzisiaj Snajpera ,kurde dobry film .
i to przeczucie jego żony jak zamykała za nim drzwi.Aasiula lubi tę wiadomość
-
Zofia8 wrote:i Ty masz 43 lata??? Wow, ale super fsh. Nie myslalam, ze kobieta w tym wieku moze miec taki wynik. Moj fsh mowi, jestes juz za stara.
zrób sobie nowe badanie i gadaj z tym nowym wynikiem. albo staremu zagroź, ze go spaliszmoremi lubi tę wiadomość
-
Sabina wrote:A i jeszcze MEGA!!!!!
No mega dobre wieściCiesze się jak nie wiem co
No a najpierw zadzwoniłam do męża z płaczem ze znowu mam kiepskie wyniki i w ogóle...a za dwie godziny z domu dzwonię ze źle doczytałampowiedział ze mnie do okulisty wyśle
Aasiula, ComeToMeBaby, Sabina, kkisia, macduska, anna maria, moremi, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Do mojego męża przyszli koledzy. Zaglądam a oni siedzą z piwem i gapią się w telewizor... Wiecie CO oglądają????
Pszczółkę Maję....Aasiula, ComeToMeBaby, Sabina, kkisia, macduska, Luna76, moremi, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:to go Zocha nie słuchaj. gupi jakiś jak tak gada.
zrób sobie nowe badanie i gadaj z tym nowym wynikiem. albo staremu zagroź, ze go spalisz
Juz dwa razy robilam. Fakt ten drugi lepszy (byl 18.07 mIU/ml (4-13 faza folikularna), jest 13.79 mIU/ml (3-14.4). Myslisz, ze nastepny bedzie 9.51 ?
ComeToMeBaby, Sabina, kkisia, anna maria, moremi lubią tę wiadomość
Zofia8
-
ComeToMeBaby wrote:aaa, bo wiesz- jako dzieci nie łapiemy dwuznaczności. im się pewnie niektóre teksty mocno seksualnie kojarzą
a może to poprostu kreskówka dla dorosłych?! przyjrzałaś się?
może tam Maja Gucia posuwa...
no co- było o Królewnie Śnieżce i krasnoludkach? Było... Orgia za orgią... A co dopiero Alibaba i 40 rozbójników... Taka Maja to pikuś.:-*
Uwielbiam cieComeToMeBaby, moremi lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Caffe czy ja dobrze zrozumiałam, że Tobie ta wkładka wypada???? Jakim sposobem???
A przy okazji- Bozia szacun za streszczenie.Napisałam, że w ciąży będę jak wypadnie
Napisałam też, że wkładka mi się pierdoli, a ja miałam to robić. Chodziło mi o to, ze miałam cały czas jebane plamienia.Mega, Sabina, kkisia, macduska, Aasiula, anna maria, moremi, megan8 lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:No wiedziałam ze Kometa załapie od razu
:-*
Uwielbiam cieMega, Aasiula, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Luna76 wrote:Ja robię podobnie co rano - jak automat. Nie lubię się zimą bez makijażu. Latem to co innego, twarz liznieta słońcem bez makijażu jest ok.
CześćWitam:)
Ja też się maluję, w zasadzie od zawsze. Ale w ciągu ostatnich trzech lat mój makijaż przeszedł przemianę. Nie ma co ukrywać, skóra jest całkiem inna, niż kiedyśPrzestałam uzywać podkładów we fluidzie, zmieniłam kolory cieni, jeszcze moge używac perłowych na wieczór, ale już pewnie nie długo. Kreskę robię zawsze, ale teraz jest cieńsza zdecydowanie i bardziej miękka. Niestety muszę odrobinę malować brwi.
Używam kremów BB (głównie pod oczy) albo podkładów mineralnych, co w sumie lepsze, bo szybciej się je nakłada. Jak mi się robią poważniejsze cienie pod oczami to mam niezastąpiony Vanish. W przeciwieństwie do zwykłych korektorów nie podkreśla zmarszczek. No i o ile kiedyś mogłam się obyć bez cieni, to teraz musze korygować lekko kształt naturalnym makijażem.
A najważniejsze dla mnie to dobry tusz do rzęs. Cienie, kredki, błyszczki, wszystko można kupic najtańsze i i tak się sprawdzi, ale podkład i tusz muszą być dobre.ComeToMeBaby, macduska, moremi, peppapig, iwcia77 lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
Luna76 wrote:Jestem gotowa na pytania. Nie mam nic do ukrycia, a wszystko co ludzkie...
Chyba, że któraś z forumowej starszyzny się nad tobą pochyli
ja jestem niekompetentnaMega, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:musisz czekać na ksiendza Andżeja.
Chyba, że któraś z forumowej starszyzny się nad tobą pochyli
ja jestem niekompetentna
1. Czy kupka niemowlęca ci śmierdzi?
2. Co sadzisz o karmieniu piersią w miejscach publicznych - dyskretnie czy bez krępacji?
3. Jakie masz cycki?
Jeszcze coś?Aasiula, anna maria, kkisia, Krakonka, moremi, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość
-
Aaaa wiem o lodach jeszcze coś było
Luna dasz radę?Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2015, 22:15
ComeToMeBaby, Aasiula, anna maria, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość