35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Mega wrote:Oj tam, pytania jak pytania:
1. Czy kupka niemowlęca ci śmierdzi?
2. Co sadzisz o karmieniu piersią w miejscach publicznych - dyskretnie czy bez krępacji?
3. Jakie masz cycki?
Jeszcze coś?Mega, anna maria, kkisia, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycaffe wrote:Nie wypada
Napisałam, że w ciąży będę jak wypadnie
Napisałam też, że wkładka mi się pierdoli, a ja miałam to robić. Chodziło mi o to, ze miałam cały czas jebane plamienia.
Na plamienia kup sobie Cytotec. Mi to gin napisał na wsiaki słuczaj.
caffe, moremi lubią tę wiadomość
-
Jezu jakie ja mialm szczescie ze nie musialm tych wszystkich badan robic ,dla mnie to czarna magia ja czasam nie wiem o czym wy mowicie:-)Zofia8 wrote:Juz dwa razy robilam. Fakt ten drugi lepszy (byl 18.07 mIU/ml (4-13 faza folikularna), jest 13.79 mIU/ml (3-14.4). Myslisz, ze nastepny bedzie 9.51 ?
mamatrojki80, Mega, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Krakonka wrote:Cześć
Witam:)
Ja też się maluję, w zasadzie od zawsze. Ale w ciągu ostatnich trzech lat mój makijaż przeszedł przemianę. Nie ma co ukrywać, skóra jest całkiem inna, niż kiedyśPrzestałam uzywać podkładów we fluidzie, zmieniłam kolory cieni, jeszcze moge używac perłowych na wieczór, ale już pewnie nie długo. Kreskę robię zawsze, ale teraz jest cieńsza zdecydowanie i bardziej miękka. Niestety muszę odrobinę malować brwi.
Używam kremów BB (głównie pod oczy) albo podkładów mineralnych, co w sumie lepsze, bo szybciej się je nakłada. Jak mi się robią poważniejsze cienie pod oczami to mam niezastąpiony Vanish. W przeciwieństwie do zwykłych korektorów nie podkreśla zmarszczek. No i o ile kiedyś mogłam się obyć bez cieni, to teraz musze korygować lekko kształt naturalnym makijażem.
A najważniejsze dla mnie to dobry tusz do rzęs. Cienie, kredki, błyszczki, wszystko można kupic najtańsze i i tak się sprawdzi, ale podkład i tusz muszą być dobre.
Zgadzam się, kosmetyki muszą być super! Ja też niestety muszę przyznać, że skóra już nie tak co 10 lat temu. Pod oczami muszę stale nakładać krem nawilżający lub takiż korektor. Brwi mam jeszcze gęste i czarne - nie musze malować. A rzęsy dla mnie to podstawa. Nawet zainwestowałam w Revitalash - robi cuda!Aasiula, anna maria, moremi, kkisia, iwcia77, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
No troche lepiej sie mi zrobilo jak pozartowalam ,bo dola mialam leciuchnego dzisiaj .A zeby bylo jasne nie bede sikac juz
No moze jak nie przyjdzie @ tak z 7 dniowym opoznieniem to wtedy takWiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2015, 22:29
ComeToMeBaby, Zofia8, Mega, Krakonka, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
Luna76 wrote:Zgadzam się, kosmetyki muszą być super! Ja też niestety muszę przyznać, że skóra już nie tak co 10 lat temu. Pod oczami muszę stale nakładać krem nawilżający lub takiż korektor. Brwi mam jeszcze gęste i czarne - nie musze malować. A rzęsy dla mnie to podstawa. Nawet zainwestowałam w Revitalash - robi cuda!
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
Luna76 wrote:Zgadzam się, kosmetyki muszą być super! Ja też niestety muszę przyznać, że skóra już nie tak co 10 lat temu. Pod oczami muszę stale nakładać krem nawilżający lub takiż korektor. Brwi mam jeszcze gęste i czarne - nie musze malować. A rzęsy dla mnie to podstawa. Nawet zainwestowałam w Revitalash - robi cuda!
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
Zofia8 wrote:i Ty masz 43 lata??? Wow, ale super fsh. Nie myslalam, ze kobieta w tym wieku moze miec taki wynik. Moj fsh mowi, jestes juz za stara.
Gin tez powiedzial jakos tak, ze pecherzyki biologicznie mlodsze
Ale skad u mnie taki dobry stosunek fsh do lh, czy to skutek Inofemu?
Zosia, glowa do gory, tu na forum zachodzily w ciaze dziewczyny z obnizona rezerwa...moremi, Mega, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mysza1975 wrote:anna maria, Wojtek całą noc potrafi przespać i nie kaszle, a w ciągu dnia kilka razy mu się zdarza, tylko to charczenie takie nieładne. Jak odkaszlnie to jest spokój a potem znowu coś mu tam zaczyna zalegać.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2015, 22:37
-
Też mnie kusi, ale ta cena...
Ciekawa jestem, czy efekt różniłby się od tego, co mam po Lumiganie. Nakładam krople pędzelkiem, jakbym malowała kreskę i po dwóch tygodniach w miarę regularnego stosowania efekt jest widoczny gołym okiem. Rzęs jest więcej i są dłuższe.
Ile trzeba używać Revitalash? Jak się przestanie, to pewnie efekt trwa jeszcze ze dwa tygodnie i potem znika, nie?iwcia77 lubi tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
No rzęsy mają swój termin przydatności. Stara wypada, rośnie nowa. Jak przestajesz używać odżywki, to te odżywione wypadają i masz znów swoje bezodżywkowe. Tak sądzę.
moremi, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013