35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Aasiula wrote:Mowisz ze dziala ,zastanawialam sie ostatnio wlasnie zeby kupic
Działa, działa, pierwsze efekty miałam już po 2 tyg. Po 3 były mega!!!!!!!! Rzęsy miałam po brwi. Przeszkadzały mi w noszeniu okularów jak je wytuszowałam. Zainwestowałam w duże opakowanie - starczyło mi na 2 lata. Teraz Mam kolejne. Super kosmetyk.anna maria, moremi, Sabina, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Ja trochę plamiłam poprzednim razem jak miałam wkładkę i to mi dał. Jak znajdę to mogę Ci wysłać.
macduska lubi tę wiadomość
-
Ile kosztuje?Krakonka wrote:Też mnie kusi, ale ta cena...
Ciekawa jestem, czy efekt różniłby się od tego, co mam po Lumiganie. Nakładam krople pędzelkiem, jakbym malowała kreskę i po dwóch tygodniach w miarę regularnego stosowania efekt jest widoczny gołym okiem. Rzęs jest więcej i są dłuższe.
Ile trzeba używać Revitalash? Jak się przestanie, to pewnie efekt trwa jeszcze ze dwa tygodnie i potem znika, nie? -
Luna76 wrote:Działa, działa, pierwsze efekty miałam już po 2 tyg. Po 3 były mega!!!!!!!! Rzęsy miałam po brwi. Przeszkadzały mi w noszeniu okularów jak je wytuszowałam. Zainwestowałam w duże opakowanie - starczyło mi na 2 lata. Teraz Mam kolejne. Super kosmetyk.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2015, 22:40
-
Krakonka wrote:No rzęsy mają swój termin przydatności. Stara wypada, rośnie nowa. Jak przestajesz używać odżywki, to te odżywione wypadają i masz znów swoje bezodżywkowe. Tak sądzę.
Tak, masz rację. To oczywiste, że rzęsy wypadają, tak jak włosy, ale na ich miejscu rosną nowe.moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:No troche lepiej sie mi zrobilo jak pozartowalam ,bo dola mialam leciuchnego dzisiaj .A zeby bylo jasne nie bede sikac juz
No moze jak nie przyjdzie @ tak z 7 dniowym opoznieniem to wtedy takAasiula, moremi, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:to dobrze, bo czytałam na niektórych forach, ze dziewczynom powypadały i miały prawie łyse oczy.
Pierwsze słyszę. Koleżanki też maja. Różnie używają, ale żadna nie pozostała bez rzęs. Ja też mam komplet.moremi, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:No troche lepiej sie mi zrobilo jak pozartowalam ,bo dola mialam leciuchnego dzisiaj .A zeby bylo jasne nie bede sikac juz
No moze jak nie przyjdzie @ tak z 7 dniowym opoznieniem to wtedy tak
Dobrze, ze Ci lepiej. Ale wiesz, nie przesadzaj z tym niesikaniem jużPęcherz Ci w końcu pęknie:)
Ale rozumiem Cię bardzo dobrze. Też mam taką huśtawkę co miesiąc.
moremi, Mega, Sabina, kkisia, iwcia77, Aasiula lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
nick nieaktualny
-
Luna76 wrote:Pierwsze słyszę. Koleżanki też maja. Różnie używają, ale żadna nie pozostała bez rzęs. Ja też mam komplet.
anna maria, macduska, kkisia, iwcia77, Aasiula lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
To moze trzeba sobie zalatwic recepte na ten lek ,bedzie taniej a efekt ten sam?caffe wrote:Bo te odżywki mają w sobie składnik taki, który jest w leku na jaskrę, dlatego tak po nich rzęsy rosną.
caffe, Mega, Krakonka, kkisia, iwcia77, Aasiula, Simba lubią tę wiadomość
-
mamatrojki80 wrote:Za dużo
anna maria, iwcia77, Aasiula lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!