35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
dorbie wrote:Pojechalam na dyżur do mojej koleżanki ginekolog, akurat miała dyżur,dobrze się złożyło. I u mnie jest jak było, czyli pęcherzyk z pecherzykiem zoltkowym nadal, acte krwawienia co mam to prawdopodobnie coś się powoli odkleja, także jeszcze wszystko przede mna i jak nic się nie zdarzy, to idę na wywołanie do szpitala w połowie tygodnia.
O rany ! Ale to sie przeciaga. wspolczuje.
dorbie lubi tę wiadomość
Zofia8
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZofia8 wrote:Co za swinstwo.
PS> Myslalam, ze jestes dentysta, bo w jednych z postow napisalas, ze ludzie zebow nie myla i przez to masz jeszcze wieksze mdlosci. Jestes lekarzem ? laryngologiem?macduska, ola_35, moremi, kkisia, Sabina, peppapig, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Ja jutro wybieram sie do rodzinnego zapytac, czy skierowala mnie do kliniki lecz.bez. Powiem tez o badanich jakie zrobilam na wlasna reke i ich wynikach. Zapytam tez o moje bole brzucha (napadowy bol po prawej stronie, mniej wiecej na wysokosci pepka).
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2015, 20:26
SolarPolar, moremi, kkisia, dorbie, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
Zofia8
-
Zofia8 wrote:Ja jutro wybieram sie do rodzinnego zapytac, czy skierowala mnie do kliniki lecz.bez. Powiem tez o badanich jakie zrobilam na wlasna reke i ich wynikach.
To podstawowa róznica.kapturnica, macduska, moremi, kkisia, Aasiula, Sabina, dorbie lubią tę wiadomość
-
Magda* wrote:mój 6 lat starszy i uważam ze to nie jest dużo
miałam też młodszego o 7 lat ale nie męża tylko chlopaka.Ja tam wolę jak facet starszy,daje to tez jakieś większe poczucie bezpieczeństwa
Uważam, że dojrzałość i zaradność mężczyzny daje kobiecie poczucie bezpieczeństwa, a nie jego wiek. Mój pierwszy mąż był starszy ode mnie, ale z nim nie czułam się bezpieczna. To oczywiście moja osobista konkluzja...moremi, ComeToMeBaby, kkisia, macduska, Aasiula, Sabina, Zofia8, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
peppapig wrote:Cześć kobity!
Jakieś nowe twarze,czy stopy widzę,
O co kama-n z tym kulociągiem?
Jadę na lokomoliwie od wczoraj i przyznam,że mi lepiej
W akcie desperacji kiedyś użyłam czopka przeciwwymiotnego..
Dzisiaj mówię chłopu,że jak ten imbir nie pomoże to muszę czopka.. A on- to ja ci pomogę zaaplikować! Nie no niewyżyte seksualne gady!Muszę się nim zająć dzisiaj bo se o seksie zapomniałam przy tym rzyganiu...chłopina się nie dopomina
To moje nogi, jestem tu nowa (ale z takimi jak Wy problemami)... i już dostałam zrypki na dzień dobry
Gratuluję ciążyanna maria, Aasiula, Reni, kkisia, moremi, peppapig lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny