X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Dorka.1979 Autorytet

Wysłany: 1 marca 2015, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Hahaha no wlasnie moje oczy widza cien cienia :D
    Moje też widziały a następnego dnia już była trochę wyraźniejsza choć nie bardzo wyraźna ale już na zdjęciu można było zauważyć cień cienia.
    Oczywiście witam się.

Macie jakiś dobry sposób na katar u dzieci, bo Natalka ma tak mocny katar że już nie wiem co zrobić żeby jej pomóc. Cały czas próbuję jej czyścić nosek ale to nic nie daje, te glutki są bardzo daleko i nie da rady ich wyciągnąć do końca.

macduska, Parka, anna maria, kkisia, Aasiula, gosia7122, caffe, SolarPolar, BISCA, Sabina, moremi, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

kjmnkrhmrqvl3kew.pnghttp://naforum.zapodaj.net/thumbs/3dc010d52285.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2015, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Zaprosilam cie do psiapsiolek ,tam Ci podam adres
    Już sie zapsiapsiólkowałyśmy. ;-)

anna maria, Aasiula lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2015, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka.1979 wrote:
    Moje też widziały a następnego dnia już była trochę wyraźniejsza choć nie bardzo wyraźna ale już na zdjęciu można było zauważyć cień cienia.
    Oczywiście witam się.

Macie jakiś dobry sposób na katar u dzieci, bo Natalka ma tak mocny katar że już nie wiem co zrobić żeby jej pomóc. Cały czas próbuję jej czyścić nosek ale to nic nie daje, te glutki są bardzo daleko i nie da rady ich wyciągnąć do końca.
    moze kup Katarek? taki odkurzacz do noska, podobno rewelka

Dorka.1979, Aasiula, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2015, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tu mój młody jak miał 3 latka, jeszcze w okularach,

tuż po konsumpcji loda. :-D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2015, 12:19

dorbie, Parka, anna maria, kkisia, kapturnica, Dorka.1979 lubią tę wiadomość

• Dorka.1979 Autorytet

Wysłany: 1 marca 2015, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    Mam taki elektryczny, bo tego do odkurzacza to się bałam

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2015, 12:02

• Parka Autorytet

Wysłany: 1 marca 2015, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aa, widzę Dorkę :) Wiec mi sie przypomnialo : Pusur, na Porodówce trzeba uaktualnić porod Dorki, bo przecież nam sie odnalazła

Dorka.1979, anna maria, Aasiula, BISCA, Sabina, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2015, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka- kiedy wyniki badań?

Dorka.1979 lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 1 marca 2015, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    moremi najwazniejszy przyrost....życzę CI z całego serca, żeby w poniedziałek był dobry wynik....
    Zdaje mi się, że Kapta miała podobny wynik pierwszej bety - coś w okolicach 50....a widzisz, jak teraz pięknie rzyga..:)
    Dobrze mówisz w 13dpo mialam 70 bete a 2dni pozniej 200 i progesteron na poziomie 22 z hakiem

macduska, kkisia, Dorka.1979, Aasiula, gosia7122, Sabina, moremi, Bozia3 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Dorka.1979 Autorytet

Wysłany: 1 marca 2015, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Dorka- kiedy wyniki badań?
    Coś koło 19 marca

iwcia77 lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 1 marca 2015, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiek jesli mialas cien cienia to mozesz se masochizm odstrzelic jak ja..Bo przetrzymalam pinć godzin bez picia i szczania ipoznym popoludniu wysikalam juzladna druga kreche 8) Jak cien ejst to beta bedzie szybko przyrastac

Aasiula, Sabina, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 1 marca 2015, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wacia maly do Ciebie podobny:-)

macduska, Aasiula lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2015, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Wacia maly do Ciebie podobny:-)
    Serio?
    Mi się wydaje że wygląda jak ksero męża tylko bez brody i wąsów ale z włosami. :-)

anna maria, kkisia, Aasiula, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 1 marca 2015, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak mi sie widzi ze do Ciebie,adres wyslalam die robic obiad moim facetom:-)
    macduska wrote:
    Serio?
    Mi się wydaje że wygląda jak ksero męża tylko bez brody i wąsów ale z włosami. :-)

macduska, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2015, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ola_35 wrote:
    Opisze Wam, bo pewnie zdjęcia nie będę mogła wkleić. Zaraz zobaczę . Z ciastoliny zaczęła robić jedzenie i roznosić nam po pokojach jak jeszcze spaliśmy o 6 rano, dostawę frytek i hamburgerów dostawałam co 2 minuty o 6 arno, az zamknęłam się na klucz żeby trochę jeszcze pospać. Oczywiście ciastolina została rozdeptana wszędzie Na biurku jest po prostu wszystko . Koń na biegunach został ubrany w sukienki , które były poprasowane w szafie i jego ogon był u fryzjera -zapieła tam mnóstwo spinek i gumek. Oczywiście żarcie gotowała tez na swojej kuchence to wywaliła całe pudełko ze swoimi naczyniami do kuchni. Poczta poczła tez w ruch , dowody wpaty, znaczki i kartki są we wszystkich pokojach-listonosz roznosił:) A do tego drobne lego próbowała składać , teraz trzeba szukać pod łóżkiem części żeby nie wciągnąć odkurzaczem. I to wszystko przez niecałe 3 godziny. Robotna to ona jest!
    He,he,he! Faktycznie ja sie odzwyczailam od takich niespodzianek, niezła twórczość. Ja generalnie ciastolinie powiedzialam nie, byla tylko uzywana na gołej podłodze na stoliku dzieciecym pod nadzorem i koniec. Na szczęście nie było na nia dużego parcia. Moi chlopcy ruchliwi bardzo potrafili bawic sie sami bez większych zniszczen. Jak Kuba mial 5 lat to mial juz brata, także bawil się przy nim i go zajmował.
    Współczuję sprzątania, u mnie ze względu na 2 koty i duzego psa jest pelno klakow, mozna sprzatac non stop

anna maria, Iwone, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2015, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    tak mi sie widzi ze do Ciebie,adres wyslalam die robic obiad moim facetom:-)
    oki

anna maria lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2015, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczynki!
    Chyba mnie ominęły czyjeś 2 kreski. Morka? Dobrze czytam? Wywrozyla sobie zartem kilka dni temu? Nie mogę znaleźć posta. Może mi dacie linka?

A u mnie bez zmian, Zabukowalam sobie łóżko szpitalne na środę na cytotec, Podobno bez może trwac do 2 mcy :-( chyba bym zwariowala z taką świadomością

Sabina, moremi, malgos741, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2015, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Cześć dziewczynki!
    Chyba mnie ominęły czyjeś 2 kreski. Morka? Dobrze czytam? Wywrozyla sobie zartem kilka dni temu? Nie mogę znaleźć posta. Może mi dacie linka?

A u mnie bez zmian, Zabukowalam sobie łóżko szpitalne na środę na cytotec, Podobno bez może trwac do 2 mcy :-( chyba bym zwariowala z taką świadomością

Współczuję szczerze. Łyżeczkowanie to nic przyjemnego. :-/

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2015, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Współczuję szczerze. Łyżeczkowanie to nic przyjemnego. :-/
    Nastawiam sie na tabletke cytotec, wiem, ze teraz chętniej ja daja niz od razu łyżki w przypadku pustego jaja plodowego.

macduska, peppapig, gosia7122, ComeToMeBaby, kkisia, Sabina, moremi, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 1 marca 2015, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    U nas jest coś takiego nazywala sie FRIDA rewelacja
    Polecam kazdej Mamie przy pielegnacji I walki z katarkiem ;)

SolarPolar, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2015, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Nastawiam sie na tabletke cytotec, wiem, ze teraz chętniej ja daja niz od razu łyżki w przypadku pustego jaja plodowego.
    To dobrze, może uda się uniknąć łyżek.

dorbie lubi tę wiadomość

‹‹ 7802 7803 7804 7805 7806 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ