X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Dorka.1979 Autorytet

Wysłany: 1 marca 2015, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Hahaha no wlasnie moje oczy widza cien cienia :D
    Moje też widziały a następnego dnia już była trochę wyraźniejsza choć nie bardzo wyraźna ale już na zdjęciu można było zauważyć cień cienia.
    Oczywiście witam się.

Macie jakiś dobry sposób na katar u dzieci, bo Natalka ma tak mocny katar że już nie wiem co zrobić żeby jej pomóc. Cały czas próbuję jej czyścić nosek ale to nic nie daje, te glutki są bardzo daleko i nie da rady ich wyciągnąć do końca.

macduska, Parka, anna maria, kkisia, Aasiula, gosia7122, caffe, SolarPolar, BISCA, Sabina, moremi, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

kjmnkrhmrqvl3kew.pnghttp://naforum.zapodaj.net/thumbs/3dc010d52285.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2015, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Zaprosilam cie do psiapsiolek ,tam Ci podam adres
    Już sie zapsiapsiólkowałyśmy. ;-)

anna maria, Aasiula lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2015, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka.1979 wrote:
    Moje też widziały a następnego dnia już była trochę wyraźniejsza choć nie bardzo wyraźna ale już na zdjęciu można było zauważyć cień cienia.
    Oczywiście witam się.

Macie jakiś dobry sposób na katar u dzieci, bo Natalka ma tak mocny katar że już nie wiem co zrobić żeby jej pomóc. Cały czas próbuję jej czyścić nosek ale to nic nie daje, te glutki są bardzo daleko i nie da rady ich wyciągnąć do końca.
    moze kup Katarek? taki odkurzacz do noska, podobno rewelka

Dorka.1979, Aasiula, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2015, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tu mój młody jak miał 3 latka, jeszcze w okularach,

tuż po konsumpcji loda. :-D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2015, 12:19

dorbie, Parka, anna maria, kkisia, kapturnica, Dorka.1979 lubią tę wiadomość

• Dorka.1979 Autorytet

Wysłany: 1 marca 2015, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    Mam taki elektryczny, bo tego do odkurzacza to się bałam

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2015, 12:02

• Parka Autorytet

Wysłany: 1 marca 2015, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aa, widzę Dorkę :) Wiec mi sie przypomnialo : Pusur, na Porodówce trzeba uaktualnić porod Dorki, bo przecież nam sie odnalazła

Dorka.1979, anna maria, Aasiula, BISCA, Sabina, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2015, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka- kiedy wyniki badań?

Dorka.1979 lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 1 marca 2015, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    moremi najwazniejszy przyrost....życzę CI z całego serca, żeby w poniedziałek był dobry wynik....
    Zdaje mi się, że Kapta miała podobny wynik pierwszej bety - coś w okolicach 50....a widzisz, jak teraz pięknie rzyga..:)
    Dobrze mówisz w 13dpo mialam 70 bete a 2dni pozniej 200 i progesteron na poziomie 22 z hakiem

macduska, kkisia, Dorka.1979, Aasiula, gosia7122, Sabina, moremi, Bozia3 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Dorka.1979 Autorytet

Wysłany: 1 marca 2015, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Dorka- kiedy wyniki badań?
    Coś koło 19 marca

iwcia77 lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 1 marca 2015, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiek jesli mialas cien cienia to mozesz se masochizm odstrzelic jak ja..Bo przetrzymalam pinć godzin bez picia i szczania ipoznym popoludniu wysikalam juzladna druga kreche 8) Jak cien ejst to beta bedzie szybko przyrastac

Aasiula, Sabina, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 1 marca 2015, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wacia maly do Ciebie podobny:-)

macduska, Aasiula lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2015, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Wacia maly do Ciebie podobny:-)
    Serio?
    Mi się wydaje że wygląda jak ksero męża tylko bez brody i wąsów ale z włosami. :-)

anna maria, kkisia, Aasiula, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 1 marca 2015, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak mi sie widzi ze do Ciebie,adres wyslalam die robic obiad moim facetom:-)
    macduska wrote:
    Serio?
    Mi się wydaje że wygląda jak ksero męża tylko bez brody i wąsów ale z włosami. :-)

macduska, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2015, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ola_35 wrote:
    Opisze Wam, bo pewnie zdjęcia nie będę mogła wkleić. Zaraz zobaczę . Z ciastoliny zaczęła robić jedzenie i roznosić nam po pokojach jak jeszcze spaliśmy o 6 rano, dostawę frytek i hamburgerów dostawałam co 2 minuty o 6 arno, az zamknęłam się na klucz żeby trochę jeszcze pospać. Oczywiście ciastolina została rozdeptana wszędzie Na biurku jest po prostu wszystko . Koń na biegunach został ubrany w sukienki , które były poprasowane w szafie i jego ogon był u fryzjera -zapieła tam mnóstwo spinek i gumek. Oczywiście żarcie gotowała tez na swojej kuchence to wywaliła całe pudełko ze swoimi naczyniami do kuchni. Poczta poczła tez w ruch , dowody wpaty, znaczki i kartki są we wszystkich pokojach-listonosz roznosił:) A do tego drobne lego próbowała składać , teraz trzeba szukać pod łóżkiem części żeby nie wciągnąć odkurzaczem. I to wszystko przez niecałe 3 godziny. Robotna to ona jest!
    He,he,he! Faktycznie ja sie odzwyczailam od takich niespodzianek, niezła twórczość. Ja generalnie ciastolinie powiedzialam nie, byla tylko uzywana na gołej podłodze na stoliku dzieciecym pod nadzorem i koniec. Na szczęście nie było na nia dużego parcia. Moi chlopcy ruchliwi bardzo potrafili bawic sie sami bez większych zniszczen. Jak Kuba mial 5 lat to mial juz brata, także bawil się przy nim i go zajmował.
    Współczuję sprzątania, u mnie ze względu na 2 koty i duzego psa jest pelno klakow, mozna sprzatac non stop

anna maria, Iwone, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2015, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    tak mi sie widzi ze do Ciebie,adres wyslalam die robic obiad moim facetom:-)
    oki

anna maria lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2015, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczynki!
    Chyba mnie ominęły czyjeś 2 kreski. Morka? Dobrze czytam? Wywrozyla sobie zartem kilka dni temu? Nie mogę znaleźć posta. Może mi dacie linka?

A u mnie bez zmian, Zabukowalam sobie łóżko szpitalne na środę na cytotec, Podobno bez może trwac do 2 mcy :-( chyba bym zwariowala z taką świadomością

Sabina, moremi, malgos741, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2015, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Cześć dziewczynki!
    Chyba mnie ominęły czyjeś 2 kreski. Morka? Dobrze czytam? Wywrozyla sobie zartem kilka dni temu? Nie mogę znaleźć posta. Może mi dacie linka?

A u mnie bez zmian, Zabukowalam sobie łóżko szpitalne na środę na cytotec, Podobno bez może trwac do 2 mcy :-( chyba bym zwariowala z taką świadomością

Współczuję szczerze. Łyżeczkowanie to nic przyjemnego. :-/

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2015, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Współczuję szczerze. Łyżeczkowanie to nic przyjemnego. :-/
    Nastawiam sie na tabletke cytotec, wiem, ze teraz chętniej ja daja niz od razu łyżki w przypadku pustego jaja plodowego.

macduska, peppapig, gosia7122, ComeToMeBaby, kkisia, Sabina, moremi, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 1 marca 2015, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    U nas jest coś takiego nazywala sie FRIDA rewelacja
    Polecam kazdej Mamie przy pielegnacji I walki z katarkiem ;)

SolarPolar, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2015, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Nastawiam sie na tabletke cytotec, wiem, ze teraz chętniej ja daja niz od razu łyżki w przypadku pustego jaja plodowego.
    To dobrze, może uda się uniknąć łyżek.

dorbie lubi tę wiadomość

‹‹ 7802 7803 7804 7805 7806 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ