35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAasiula wrote:Masz racje Ewa
Kwiat lotosu , bez tafli hyhyhy
ciąża albo jest albo jej nie ma, pośredniego stanu nie ma...
a zazwyczaj nie ma
a jesli jest to napewno sie o tym dowieszAasiula, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
heheh na TLC program ja i moje 5 żon, czy jakoś tak.
własnie kobity ustalały grafik ile dni która z nim noc spędza. hahha i nie mogły się dogadać...
widzę takie rozwiązanie: dlbo dobiera jeszcze 2 kobitki i wtedy każda ma go po równo zwględem dni tygodnia, albo dopuszczają trójkąty, czworokąty, pięciokąty, lub sześciokąty.
mój m stwierdził: chyba lepiej drugiego mężamoremi, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:heheh na TLC program ja i moje 5 żon, czy jakoś tak.
własnie kobity ustalały grafik ile dni która z nim noc spędza. hahha i nie mogły się dogadać...
widzę takie rozwiązanie: dlbo dobiera jeszcze 2 kobitki i wtedy każda ma go po równo zwględem dni tygodnia, albo dopuszczają trójkąty, czworokąty, pięciokąty, lub sześciokąty.
mój m stwierdził: chyba lepiej drugiego męża -
nick nieaktualny
-
pewnie że tak, w każdym "reality show" jest więcej show niż reality.
ale nie to było istotą mojej wypowiedzi.
a fragment tego programu, o którym napisałam zobaczyłam przypadkowo przełączając kanały w tv.
Nie chcę, żebyś to odebrała źle, ale mam takie spostrzeżenie. Czasami wydaje mi się, że zbyt nadto interpretujesz czyjeś wypowiedzi, a jeszcze częściej wydaje mi się, że jesteś ze wszystkim na "nie". I to od dłuższego czasu. To co Tobie nie odpowiada może odpowiadać innym. Albo przynajmniej ich tak nie mierzić jak Ciebie. Albo i mierzić, ale dostrzegają coś innego niż Ty i skupiają się na czym innym. Otwórz umysł na jakieś pozytywy może?
Dzisiaj już dwóch różnych spraw "nie rozumiesz".
Ja na przykład rozumiem, że niektórych mogą podniecać takie ustawki, jak to nazwałaś. Inaczej nie produkowaliby chyba takich programów, no nie? Nie musisz tego oglądać. I nie twierdzę, że sama to oglądam. Wydało mi się śmieszne ustalanie grafiku łóżkowego. No ale jak koleś ma 5 żon... to chyba inaczej się nie da? Nie wiem. Wymyśliłam rozwiązanie problemu.
Nie rozumiesz też tego nakręcania się na tym forum na ciążę. A wyobraź sobie, że ja rozumiem, bo już się zdążyłam kiedyś nakręcić. My kobiety jesteśmy istotami, które kierują się emocjami. A wyczekiwanie ciąży kiedy się jej pragnie i stara o nią to są emocje. Jeżeli potrafisz mieć gdzieś czy @ przyjdzie czy nie i podchodzisz do tego ze spokojem to wydaje mi się, ze jesteś jedną z niewielu osób które tak chłodno podchodzą do tematu. Poza ty, na TYM właśnie forum mamy święte prawo by się nakręcać i mieć nadzieję. Każda z nas reaguje emocjonalnie, z różnym natężeniem, ale chyba jednak żadna z nas nie ma swojej przyszłej ciąży gdzieś.BISCA, malgos741, kapturnica, Magda*, Luna76, paszczakin, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dorka.1979 wrote:Moje też widziały a następnego dnia już była trochę wyraźniejsza choć nie bardzo wyraźna ale już na zdjęciu można było zauważyć cień cienia.
Oczywiście witam się.
Macie jakiś dobry sposób na katar u dzieci, bo Natalka ma tak mocny katar że już nie wiem co zrobić żeby jej pomóc. Cały czas próbuję jej czyścić nosek ale to nic nie daje, te glutki są bardzo daleko i nie da rady ich wyciągnąć do końca.Aasiula, Dorka.1979, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:pewnie że tak, w każdym "reality show" jest więcej show niż reality.
ale nie to było istotą mojej wypowiedzi.
a fragment tego programu, o którym napisałam zobaczyłam przypadkowo przełączając kanały w tv.
Nie chcę, żebyś to odebrała źle, ale mam takie spostrzeżenie. Czasami wydaje mi się, że zbyt nadto interpretujesz czyjeś wypowiedzi, a jeszcze częściej wydaje mi się, że jesteś ze wszystkim na "nie". I to od dłuższego czasu. To co Tobie nie odpowiada może odpowiadać innym. Albo przynajmniej ich tak nie mierzić jak Ciebie. Albo i mierzić, ale dostrzegają coś innego niż Ty i skupiają się na czym innym. Otwórz umysł na jakieś pozytywy może?
Dzisiaj już dwóch różnych spraw "nie rozumiesz".
Ja na przykład rozumiem, że niektórych mogą podniecać takie ustawki, jak to nazwałaś. Inaczej nie produkowaliby chyba takich programów, no nie? Nie musisz tego oglądać. I nie twierdzę, że sama to oglądam. Wydało mi się śmieszne ustalanie grafiku łóżkowego. No ale jak koleś ma 5 żon... to chyba inaczej się nie da? Nie wiem. Wymyśliłam rozwiązanie problemu.
Nie rozumiesz też tego nakręcania się na tym forum na ciążę. A wyobraź sobie, że ja rozumiem, bo już się zdążyłam kiedyś nakręcić. My kobiety jesteśmy istotami, które kierują się emocjami. A wyczekiwanie ciąży kiedy się jej pragnie i stara o nią to są emocje. Jeżeli potrafisz mieć gdzieś czy @ przyjdzie czy nie i podchodzisz do tego ze spokojem to wydaje mi się, ze jesteś jedną z niewielu osób które tak chłodno podchodzą do tematu. Poza ty, na TYM właśnie forum mamy święte prawo by się nakręcać i mieć nadzieję. Każda z nas reaguje emocjonalnie, z różnym natężeniem, ale chyba jednak żadna z nas nie ma swojej przyszłej ciąży gdzieś.
kazda moze tutaj pisać co chce, nie zauwazyłaś?Sabina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
caffe wrote:Uwierz mi,że nie trzeba się wykazywać zbytnim talentem, tylko pomysłowością i cierpliwością
Postaram się wstawić sesyjkę, ale zdjęcia nie są najlepszej jakości. Zresztą żadne zdjęcia nie oddadzą kolorów lampy. Także moje wyglądają na ponure, a w rzeczywistości są bardzo "żywe".
A klimat w kuchni bezcenny.malgos741, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam
Wacia dziecko, jaka Ty zdolna jesteś! Żebym choć 10-tą część miała Twych zdolności...
Ale żałuję, że Cię przed ślubem nie poznałam, zaprojektowałabyś mi zaproszenia, miałabym cudo, niepowtarzalneAasiula, macduska, malgos741, SolarPolar, kapturnica, kkisia, moremi, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAsia no to czekamy jutra
A Morka pisała jaką ma betkę? Bo od rana dopiero teraz zaglądam i mam braki
Edit. już wiem, zajrzałam na wykres MorkiWiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2015, 16:08
Aasiula, malgos741, kkisia, moremi, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny