35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySolar,po pierwsze jesteś sliczna,po drugie makijaż jest naprawdę delikatny,moim zdaniem powinnaś byc zadowolona
Ja z reguły sie nie maluję,no dobra czasami puder mineralny,odrobina różu,leciutki cień w kolorze skóry delikatne kreski kredką i zwykła maskara .Na dole też robie lekka kreskę ale bez maskary i nie obciąża to wizualnie mojego oka,
generalnie jest to makijaż naturalny-taki niewidoczny
Elfik, kapturnica, SolarPolar, Aasiula, macduska, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Duska, mam nadzieję, że po tej operacji Idy coś się unormuje..
Po drugim badaniu u psychologa potwierdziło się, że z powodu obniżonego napięcia ma problemy z motoryką ręki, ale myśli logicznie świetnie, zasób słów ma dziecka o rok starszego i ogólnie jest inteligentna..
Co potwierdza, że panie ze żłoba widzą tylko, że dziecko nie potrafi samo wejść na schody i ma trudności ze skupieniem, oraz zajęciami precyzyjnymi - zatem jest opóźnione..
Teraz muszę znaleźć dla niej przedszkole już po operacji, i wtedy może uda mi się znowu czynnie uczestniczyć w życiu forumowym...
kapturnica, dorbie, Sabina, Aasiula, BISCA, macduska, moremi, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
polar - jesteś laska z młodą buzią..
wyglądasz super.....jeśli CIę stac - a wnoszę po postach o kremach za 500 zł, że tak - to zainteresuj się zabiegami na twarz "zaffiro" - dają rewelacyjne efekty - odmładzają i podnoszą opadnięte policzki - zresztą to zabiegi nie tylko na twarz...poczytaj i zrób sobie serię 4-6 zabiegów. 1 kosztuje około tysiaka, ale efekt jest bardzo dobry....
tu masz pierwszy lepszy link w Wawie:
http://estivance.pl/zabiegi/dermatologia/thermolifting-zaffiro/kkisia, SolarPolar, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Polar ty wygladasz jak małolata a nie 35+
Elfik, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:Wsio mozna oprocz fajek , narkotyka i alk
a zapomniałabym
i przechodzenia pod suszącą się bielizną...
dobrze, że mam suszarkę stojącą na ziemi...
Sabina, Aasiula, kkisia, macduska, moremi, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHejka popoludniem
Witam sie Kobiety ...
Asiula z Twojego przepisu dzisiaj jeszcze nie skorzystalam bo pochlonela mnie ksiazkaale na pewno go wyprobuje
Anna Maria priv ....
A wczoraj po wieczornym spacerze z psem, oczeta mi sie zamknely w fotelu i powyginana obudzilam sie w nim, w srodku nocy - co za rozkosz...SolarPolar, anna maria, Sabina, kapturnica, Aasiula, kkisia, macduska, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość