35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Mala79 wrote:Poczytalam
Poogladalam
i stwierdzam, ze dzieciaczki na zdjeciach wychodza zawsze najlepiej - bez urazy Kobietki, ktore wrzucily swoje foteczki
Ale faktycznie,Polar gdybys stanela obok mnie to ja mam Twoje lata, a Ty moje
Edit: wiec nie masz co marudzic...megan8, Mala79, anna maria, kkisia, macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHejka
miłego wieczoru niedzielnego życze
poczytałam,posmiałam sie i widzialam kilka zdjec niestety wszystkich nie zdarzyłam zobaczyc
Polarku ales Ty ładna kobieta jest ła
Megan fiu fiu
Chciałam tylko napisac któras z Was pytała o kebaba w Poznaniu na Ogrodach to napisze,ze jest naprawde super :d na ul. Dabrowskiego 149 to jest niedaleko petli na ogrodachpolecam !!!
a Niftta jest juz w Poznaniu wykonywana w centrum genetyki - Genesis !!!
Aaasiula czekam na jutro
Morek juz gratulowałam ale jeszcze raz tutaj - spokojnej ciazy
Kobietkom zaciazonym spokojnej ciazy
a czekającym oby to szybko nastapiło
mamuskiom wiele radosci
a wstawiłam dzisiaj kilka zdjec z przygotowan pokoiku dla Maciusia w pamietniku!
megan8, Mala79, Zofia8, Aasiula, Magda*, malgos741, anna maria, Sabina, Mango, gosia7122, caffe, kkisia, macduska, moremi, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Parka wrote:Boziu, dzięki, bo swoją drogą ja też spojrzałam na ten zabieg Zafirro i się zastanowię czy nie spróbować. Zwłaszcza, że ten adres kliniki (tak, wiem, ze przypadkowo) co podałaś to ode mnie 5 min. samochodem
Parka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mala79 wrote:Dobra fotka idzie papa i wstawiam awatarka
A ja musze sie zajac kolacja -bo od jutra znowu akcja szkola - koniec ferii mojego Malenstwa
I od nowa ten sam tekst co rano - "mamo jeszcze 5 minut, no prosze"Mala79, inessa, Sabina, BISCA, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySolarPolar wrote:To moje dziecko jest skowronkiem. Ja wstaje o 5 , jego budze o 6 ale zawsze wieczorem prosi mnie bym go obudzila o 5 ! W ogole nie mam problemu z pobutkami ale tez sam z siebie chodzi spac o 20 a ja z nim ide pogadac, dowcipy poczytac i zasypiam obok.
Hehe, moj tez ladnie chodzil spac,ale od jakiegos czasu sie przestawil, byc moze to z mojej winy - jak mnie nie bylo w domu z przerwami okolo 2miesiecy to tesknil za mna i ja za Nim i sie poprzestawial niestety - bo najgorzej bylo wieczorem podobnie jak Ty przed snem mielismy chwile tylko i wylacznie dla siebie na wyglupianie sie, czytanie, i wspolne lezenie w lozeczkuSolarPolar lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny