35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Malo juz czasu na ta rozrodczosc mi zostalo. Bede niedlugo u gin i endo poprosze jeszcze raz o wspomagacze typo monopur , estradiole na endo i progesteronu na druga czesc cyklu. Zrobie ostatnie podejsce z bomba hormonalna.
anna maria, Sabina, Magda*, dorbie, gosia7122, Heretyczka, malgos741, Aasiula, BISCA, ComeToMeBaby, kkisia, macduska, moremi, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:Elfik boisz sie amino(ewentualnego poronienia)ze zdecydowalas sie nifty?
a nie.. jeszcze nie robiłam genetycznych, dopiero w środę, a w piatek mam genetyczne na nfz i wtedy pappa..
nad pappą się zastanawiam, bo wiem, ze z racji wieku wynik i tak będzie zastraszający, ale pewne rzeczy wychodzą z niego w odniesieniu do mojej krwi a nie statystyk to zrobię..
amnio pewnie bym zrobiła gdyby naprawdę było tzreba, ale jak nifty daje ponad 99 procent pewności, to po co się kłuć..
szczerze, nie spodziewam się złego wyniku, ale myślę, że ten dobry wynik w ręku da mi dużo spokoju na resztę ciąży...
nie to żebym się teraz stresowała, sama się dziwię, ale bo ja wiem co mi odbije?
SolarPolar, Sabina, anna maria, kapturnica, Dorka.1979, Aasiula, kkisia, macduska, moremi, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySolarku nie obrazisz się za pierwsze skojarzenie? Przez to, żeś do góry nogami, wydałaś mi się do Shazzy podobna
Ale popieram dziewczyny, że straszliwie przesadzasz i szukasz starości nie tam gdzie jestNo wcale nie wyglądasz na swoje, lata, wcale!
kapturnica, SolarPolar, Mala79, Aasiula, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No wlasnie mi tez pappa wyszedl zle (wiek)i robilam amino,jak bylam na rozmowie z genetyk to mi nifty tez proponowala bo tak musi,ale odradzal powiedziala ze amino jest 100%Elfik wrote:a nie.. jeszcze nie robiłam genetycznych, dopiero w środę, a w piatek mam genetyczne na nfz i wtedy pappa..
nad pappą się zastanawiam, bo wiem, ze z racji wieku wynik i tak będzie zastraszający, ale pewne rzeczy wychodzą z niego w odniesieniu do mojej krwi a nie statystyk to zrobię..
amnio pewnie bym zrobiła gdyby naprawdę było tzreba, ale jak nifty daje ponad 99 procent pewności, to po co się kłuć..
szczerze, nie spodziewam się złego wyniku, ale myślę, że ten dobry wynik w ręku da mi dużo spokoju na resztę ciąży...
nie to żebym się teraz stresowała, sama się dziwię, ale bo ja wiem co mi odbije?
Elfik, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:a nie.. jeszcze nie robiłam genetycznych, dopiero w środę, a w piatek mam genetyczne na nfz i wtedy pappa..
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3dc010d52285.jpg
-
nick nieaktualny
-
anna maria wrote:No wlasnie mi tez pappa wyszedl zle (wiek)i robilam amino,jak bylam na rozmowie z genetyk to mi nifty tez proponowala bo tak musi,ale odradzal powiedziala ze amino jest 100%
anna maria lubi tę wiadomość
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3dc010d52285.jpg
-
megan8 wrote:Solar jesteś??
megan8, anna maria, kkisia lubią tę wiadomość
-
Wiesz co ja tylko dostalam 1 wynik i tam bylo napisane 1 :40.kurde nie moge znalesc papierow ,moze cos tam bylo skorygowane.Dorka.1979 wrote:A jaki Ci wyszedł wynik z pappy? Pytam o ten skorygowany wynik nie ten według wieku, bo mi wyszedł 1:5600 i nie kazał mi iść na amnio
Dorka.1979 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPoczytalam
Poogladalam
i stwierdzam, ze dzieciaczki na zdjeciach wychodza zawsze najlepiej - bez urazy Kobietki, ktore wrzucily swoje foteczki
Ale faktycznie,Polar gdybys stanela obok mnie to ja mam Twoje lata, a Ty moje
Edit: wiec nie masz co marudzic...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2015, 18:38
megan8, Sabina, anna maria, kkisia lubią tę wiadomość