X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • megan8 Autorytet

Wysłany: 1 marca 2015, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2016, 23:26

SolarPolar lubi tę wiadomość

NIE STARAM SIĘ !!!!! 7a4at5odn0c3ve6g.png
  • SolarPolar Autorytet

Wysłany: 1 marca 2015, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malo juz czasu na ta rozrodczosc mi zostalo. Bede niedlugo u gin i endo poprosze jeszcze raz o wspomagacze typo monopur , estradiole na endo i progesteronu na druga czesc cyklu. Zrobie ostatnie podejsce z bomba hormonalna.

anna maria, Sabina, Magda*, dorbie, gosia7122, Heretyczka, malgos741, Aasiula, BISCA, ComeToMeBaby, kkisia, macduska, moremi, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Elfik Autorytet

Wysłany: 1 marca 2015, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Elfik boisz sie amino(ewentualnego poronienia)ze zdecydowalas sie nifty?

a nie.. jeszcze nie robiłam genetycznych, dopiero w środę, a w piatek mam genetyczne na nfz i wtedy pappa..
    nad pappą się zastanawiam, bo wiem, ze z racji wieku wynik i tak będzie zastraszający, ale pewne rzeczy wychodzą z niego w odniesieniu do mojej krwi a nie statystyk to zrobię..

amnio pewnie bym zrobiła gdyby naprawdę było tzreba, ale jak nifty daje ponad 99 procent pewności, to po co się kłuć..:)
    szczerze, nie spodziewam się złego wyniku, ale myślę, że ten dobry wynik w ręku da mi dużo spokoju na resztę ciąży...

nie to żebym się teraz stresowała, sama się dziwię, ale bo ja wiem co mi odbije?
    :)

SolarPolar, Sabina, anna maria, kapturnica, Dorka.1979, Aasiula, kkisia, macduska, moremi, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2015, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O Elf się pojawił ;) W końcu...

Elfik, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2015, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Solarku nie obrazisz się za pierwsze skojarzenie? Przez to, żeś do góry nogami, wydałaś mi się do Shazzy podobna ;)
    Ale popieram dziewczyny, że straszliwie przesadzasz i szukasz starości nie tam gdzie jest ;) No wcale nie wyglądasz na swoje, lata, wcale!

kapturnica, SolarPolar, Mala79, Aasiula, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

• megan8 Autorytet

Wysłany: 1 marca 2015, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2015, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jezusie Megan, jakie foty :)
    Po pierwsze Twoja Jagoda to prawdziwa ślicznotka <3
    A Twoje foty z psem genialne po prostu :) Twoje włosy to natura czy "mokra włoszka"? ;)

anna maria, iwcia77 lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 1 marca 2015, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wlasnie mi tez pappa wyszedl zle (wiek)i robilam amino,jak bylam na rozmowie z genetyk to mi nifty tez proponowala bo tak musi,ale odradzal powiedziala ze amino jest 100%
    Elfik wrote:
    a nie.. jeszcze nie robiłam genetycznych, dopiero w środę, a w piatek mam genetyczne na nfz i wtedy pappa..
    nad pappą się zastanawiam, bo wiem, ze z racji wieku wynik i tak będzie zastraszający, ale pewne rzeczy wychodzą z niego w odniesieniu do mojej krwi a nie statystyk to zrobię..

amnio pewnie bym zrobiła gdyby naprawdę było tzreba, ale jak nifty daje ponad 99 procent pewności, to po co się kłuć..:)
    szczerze, nie spodziewam się złego wyniku, ale myślę, że ten dobry wynik w ręku da mi dużo spokoju na resztę ciąży...

nie to żebym się teraz stresowała, sama się dziwię, ale bo ja wiem co mi odbije?

Elfik, iwcia77 lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • megan8 Autorytet

Wysłany: 1 marca 2015, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Sabina, anna maria, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

• megan8 Autorytet

Wysłany: 1 marca 2015, 18:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Sabina, Dorka.1979, SolarPolar, kkisia lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 1 marca 2015, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Megan mala super jaka juz duza.Fotki z lat 90 widze:-)

megan8, iwcia77 lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • megan8 Autorytet

Wysłany: 1 marca 2015, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• Dorka.1979 Autorytet

Wysłany: 1 marca 2015, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:

A masz jakieś skierowanie od lekarza na to nifty, czy z własnej kieszeni bulisz za nie? Bo to dość drogie.

kjmnkrhmrqvl3kew.pnghttp://naforum.zapodaj.net/thumbs/3dc010d52285.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2015, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    fajnie wiedziec o tym nifty,tez o to poprosze bo jednak nie chce inwazyjnych

anna maria, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Dorka.1979 Autorytet

Wysłany: 1 marca 2015, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    No wlasnie mi tez pappa wyszedl zle (wiek)i robilam amino,jak bylam na rozmowie z genetyk to mi nifty tez proponowala bo tak musi,ale odradzal powiedziala ze amino jest 100%
    A jaki Ci wyszedł wynik z pappy? Pytam o ten skorygowany wynik nie ten według wieku, bo mi wyszedł 1:5600 i nie kazał mi iść na amnio

anna maria lubi tę wiadomość

kjmnkrhmrqvl3kew.pnghttp://naforum.zapodaj.net/thumbs/3dc010d52285.jpg
  • SolarPolar Autorytet

Wysłany: 1 marca 2015, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    megan8 wrote:
    Solar jesteś??
    Jestem , chcialam zobaczyc wszystkie posty. Jagodka - sliczna , naprawde - wydaje sie byc podobna do mamy! Jesli chodzi o Twoje zdjecia to tak sobie ciebie wyobrazalam - poza kurtka - jestes laska !

megan8, anna maria, kkisia lubią tę wiadomość

• megan8 Autorytet

Wysłany: 1 marca 2015, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• anna maria Autorytet

Wysłany: 1 marca 2015, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiesz co ja tylko dostalam 1 wynik i tam bylo napisane 1 :40.kurde nie moge znalesc papierow ,moze cos tam bylo skorygowane.
    Dorka.1979 wrote:
    A jaki Ci wyszedł wynik z pappy? Pytam o ten skorygowany wynik nie ten według wieku, bo mi wyszedł 1:5600 i nie kazał mi iść na amnio

Dorka.1979 lubi tę wiadomość

201407014965.png
  • Parka Autorytet

Wysłany: 1 marca 2015, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polar, no powiem Ci, że normalnie precz z tymi starczymi tekstami :)
    Świetnie wyglądasz :)

SolarPolar lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2015, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poczytalam

Poogladalam

i stwierdzam, ze dzieciaczki na zdjeciach wychodza zawsze najlepiej - bez urazy Kobietki, ktore wrzucily swoje foteczki :-P

Ale faktycznie,Polar gdybys stanela obok mnie to ja mam Twoje lata, a Ty moje :-P
    Edit: wiec nie masz co marudzic...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2015, 18:38

megan8, Sabina, anna maria, kkisia lubią tę wiadomość

‹‹ 7807 7808 7809 7810 7811 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ