Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • megan8 Autorytet

Wysłany: 1 marca 2015, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2016, 23:26

SolarPolar lubi tę wiadomość

NIE STARAM SIĘ !!!!! 7a4at5odn0c3ve6g.png
  • SolarPolar Autorytet

Wysłany: 1 marca 2015, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malo juz czasu na ta rozrodczosc mi zostalo. Bede niedlugo u gin i endo poprosze jeszcze raz o wspomagacze typo monopur , estradiole na endo i progesteronu na druga czesc cyklu. Zrobie ostatnie podejsce z bomba hormonalna.

anna maria, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, gosia7122, nick nieaktualny, malgos741, Aasiula, BISCA, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, nick nieaktualny, moremi, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Elfik Autorytet

Wysłany: 1 marca 2015, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Elfik boisz sie amino(ewentualnego poronienia)ze zdecydowalas sie nifty?

a nie.. jeszcze nie robiłam genetycznych, dopiero w środę, a w piatek mam genetyczne na nfz i wtedy pappa..
    nad pappą się zastanawiam, bo wiem, ze z racji wieku wynik i tak będzie zastraszający, ale pewne rzeczy wychodzą z niego w odniesieniu do mojej krwi a nie statystyk to zrobię..

amnio pewnie bym zrobiła gdyby naprawdę było tzreba, ale jak nifty daje ponad 99 procent pewności, to po co się kłuć..:)
    szczerze, nie spodziewam się złego wyniku, ale myślę, że ten dobry wynik w ręku da mi dużo spokoju na resztę ciąży...

nie to żebym się teraz stresowała, sama się dziwię, ale bo ja wiem co mi odbije?
    :)

SolarPolar, nick nieaktualny, anna maria, kapturnica, Dorka.1979, Aasiula, nick nieaktualny, nick nieaktualny, moremi, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2015, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O Elf się pojawił ;) W końcu...

Elfik, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2015, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Solarku nie obrazisz się za pierwsze skojarzenie? Przez to, żeś do góry nogami, wydałaś mi się do Shazzy podobna ;)
    Ale popieram dziewczyny, że straszliwie przesadzasz i szukasz starości nie tam gdzie jest ;) No wcale nie wyglądasz na swoje, lata, wcale!

kapturnica, SolarPolar, nick nieaktualny, Aasiula, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

• megan8 Autorytet

Wysłany: 1 marca 2015, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2015, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jezusie Megan, jakie foty :)
    Po pierwsze Twoja Jagoda to prawdziwa ślicznotka <3
    A Twoje foty z psem genialne po prostu :) Twoje włosy to natura czy "mokra włoszka"? ;)

anna maria, iwcia77 lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 1 marca 2015, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wlasnie mi tez pappa wyszedl zle (wiek)i robilam amino,jak bylam na rozmowie z genetyk to mi nifty tez proponowala bo tak musi,ale odradzal powiedziala ze amino jest 100%
    Elfik wrote:
    a nie.. jeszcze nie robiłam genetycznych, dopiero w środę, a w piatek mam genetyczne na nfz i wtedy pappa..
    nad pappą się zastanawiam, bo wiem, ze z racji wieku wynik i tak będzie zastraszający, ale pewne rzeczy wychodzą z niego w odniesieniu do mojej krwi a nie statystyk to zrobię..

amnio pewnie bym zrobiła gdyby naprawdę było tzreba, ale jak nifty daje ponad 99 procent pewności, to po co się kłuć..:)
    szczerze, nie spodziewam się złego wyniku, ale myślę, że ten dobry wynik w ręku da mi dużo spokoju na resztę ciąży...

nie to żebym się teraz stresowała, sama się dziwię, ale bo ja wiem co mi odbije?

Elfik, iwcia77 lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • megan8 Autorytet

Wysłany: 1 marca 2015, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

nick nieaktualny, anna maria, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

• megan8 Autorytet

Wysłany: 1 marca 2015, 18:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

nick nieaktualny, Dorka.1979, SolarPolar, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 1 marca 2015, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Megan mala super jaka juz duza.Fotki z lat 90 widze:-)

megan8, iwcia77 lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • megan8 Autorytet

Wysłany: 1 marca 2015, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• Dorka.1979 Autorytet

Wysłany: 1 marca 2015, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:

A masz jakieś skierowanie od lekarza na to nifty, czy z własnej kieszeni bulisz za nie? Bo to dość drogie.

kjmnkrhmrqvl3kew.pnghttp://naforum.zapodaj.net/thumbs/3dc010d52285.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2015, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    fajnie wiedziec o tym nifty,tez o to poprosze bo jednak nie chce inwazyjnych

anna maria, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Dorka.1979 Autorytet

Wysłany: 1 marca 2015, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    No wlasnie mi tez pappa wyszedl zle (wiek)i robilam amino,jak bylam na rozmowie z genetyk to mi nifty tez proponowala bo tak musi,ale odradzal powiedziala ze amino jest 100%
    A jaki Ci wyszedł wynik z pappy? Pytam o ten skorygowany wynik nie ten według wieku, bo mi wyszedł 1:5600 i nie kazał mi iść na amnio

anna maria lubi tę wiadomość

kjmnkrhmrqvl3kew.pnghttp://naforum.zapodaj.net/thumbs/3dc010d52285.jpg
  • SolarPolar Autorytet

Wysłany: 1 marca 2015, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    megan8 wrote:
    Solar jesteś??
    Jestem , chcialam zobaczyc wszystkie posty. Jagodka - sliczna , naprawde - wydaje sie byc podobna do mamy! Jesli chodzi o Twoje zdjecia to tak sobie ciebie wyobrazalam - poza kurtka - jestes laska !

megan8, anna maria, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• megan8 Autorytet

Wysłany: 1 marca 2015, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• anna maria Autorytet

Wysłany: 1 marca 2015, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiesz co ja tylko dostalam 1 wynik i tam bylo napisane 1 :40.kurde nie moge znalesc papierow ,moze cos tam bylo skorygowane.
    Dorka.1979 wrote:
    A jaki Ci wyszedł wynik z pappy? Pytam o ten skorygowany wynik nie ten według wieku, bo mi wyszedł 1:5600 i nie kazał mi iść na amnio

Dorka.1979 lubi tę wiadomość

201407014965.png
  • Parka Autorytet

Wysłany: 1 marca 2015, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polar, no powiem Ci, że normalnie precz z tymi starczymi tekstami :)
    Świetnie wyglądasz :)

SolarPolar lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2015, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poczytalam

Poogladalam

i stwierdzam, ze dzieciaczki na zdjeciach wychodza zawsze najlepiej - bez urazy Kobietki, ktore wrzucily swoje foteczki :-P

Ale faktycznie,Polar gdybys stanela obok mnie to ja mam Twoje lata, a Ty moje :-P
    Edit: wiec nie masz co marudzic...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2015, 18:38

megan8, nick nieaktualny, anna maria, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

‹‹ 7807 7808 7809 7810 7811 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Rana po cc – jak o nią dbać na każdym etapie jej gojenia?

Rana po cesarskim cięciu to nie tylko ślad na skórze, lecz także miejsce, które przez wiele tygodni wymaga uważnej pielęgnacji. Od pierwszych dni po operacji aż do momentu, gdy blizna blednie i mięknie, zmienia się zarówno jej wygląd, jak i potrzeby. Sprawdź, co jest typowym etapem gojenia, jak dbać o ranę w domu, czego unikać, a także kiedy zmiany w okolicy blizny wymagają konsultacji z lekarzem.

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ