35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
hello!
Moremi gratulacje!
Asiula, to z gratulacjami jeszcze poczekam do jutra, ok?
sie dzieje
u nas szlajamy się po lekarzach z córą, ale już 14 marca ma operację...
do tej pory siedzimy w domu, a ja z koszuli męża zacznę robić kaftan, żeby nie narażać służby zdrowia na dodatkowe koszty, jak mnie już będą odwozić...
byłam na usg w piątek
druga córa ma 4,56 cm..
w środę mam usg u ordynatorka i robię nifty.
Maluch raczej mały, ale w normie, oby była drobna, moja "zośka" na pewno byłaby wdzięczna...
codziennie się kłuję (o pardonsik - małż mnie kłuje) heparyną, wieczorem acard, zatem mam nadzieję, ze przepływy dobre
młoda o siebie umie zadbać, jem co trzy godz jak niemowlak...
jak jest 24 w nocy tez muszę zjeść
mam problemy ze spaniem, czasem podejrzewam, że mnie wybudza, żeby coś przekąsić..
teraz trochę odpuszcza, ale tak, jak poczułam głód, to nie ma przebacz...
poza tym zero objawów
zapominam, że jestem w ciąży
z córką w parku zaczęłam się podciągać na drążku i dopiero po chwili stwierdziłam, że "robienie rzeźby" w mojej sytuacji powinno się ograniczać do rzeźbienia ludków z ziemniaka raczej...inessa, Mango, macduska, SolarPolar, malgos741, Aasiula, gosia7122, Zofia8, Dorka.1979, anna maria, kapturnica, BISCA, kkisia, dorbie, Sabina, Niuta, ComeToMeBaby, moremi, Krakonka, paszczakin, iwcia77, Mega, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyElfik wrote:Wacia, czapki z głów..
nie tylko za wyobraźnię, ale za to, że wcielasz to w czyn, u mnie się kończy na dobrych chęciach..
a Twoje kartki - marzenie..
Elfi
wróciłaś czy tylko wpadłaś przechodząc?
mam nadzieję, ze to pierwsze
cieszę się, że wszystko w porządkumalgos741, Aasiula, Elfik, kapturnica, BISCA, kkisia, Sabina, moremi, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
anna maria wrote:a jakies masci pod nosek dajesz?
anna maria, iwcia77 lubią tę wiadomość
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3dc010d52285.jpg
-
gosia7122 wrote:a wodę morską próbowałaś zakraplać i dopiero potem oczyszczać
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3dc010d52285.jpg
-
[
Wrzucam na chwile - zdjecie z wcxoraj zrobione z reki wiec troche ta twarz znieksztalcona szczegolnie nos wielki, zdjecie w makijazu. Dzisiaj po umyciu sama probowalam sie umalowoc wg zasad pani wizazystki ale bez dolnego oka:-)Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2015, 18:28
anna maria, macduska, megan8, inessa, BISCA, Bozia3, kkisia, gosia7122, Sabina, Parka, Mala79 lubią tę wiadomość
-
Dorka.1979 wrote:Tak właśnie robię tylko to mam i wiem że może być od pierwszego dnia życia. Niby coś tam wyciągnę ale dalej jej coś harczy choć nic nie widać. No chyba że to przez tą wiotką krtań.
maść majerankową można stosować bez ograniczeń wiekowych
i olbas do garnka z gorącą wodą..
Ale to pewnie Dorka wiotka krtań, bo nie ma tak dobrze!
Matka ma odczuć ciężar macierzyństwa!
Kochana, a czy ja ci juz gratulowałam narodzin Natalki?
I ja zajmuję po tobie miejsce na dziewczynkę!
Buziaki, jest prześliczna, choć mogę ocenić tylko pół prawego profilu...
kapturnica, Sabina, Dorka.1979, Aasiula, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySolarPolar wrote:Wrzucam na chwile - zdjecie z wcxoraj zrobione z reki wiec troche ta twarz znieksztalcona szczegolnie nos wielki, zdjecie w makijazu. Dzisiaj po umyciu sama probowalam sie umalowoc wg zasad pani wizazystki ale bez dolnego oka:-)
Wiesz co Polar, po twoich ziejących pesymizmem postach można było się spodziewac wizerunku babiszona w koszmarnym makijazu tymczasem ze zdjęcia spogląda zalotnie młoda i bardzo dobrze zrobiona bużka.
Naprawdę nie masz powodu do narzekania.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2015, 17:21
kapturnica, inessa, anna maria, SolarPolar, BISCA, Magda*, kkisia, malgos741, gosia7122, Mango, Sabina, Parka, caffe, moremi lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Wiesz co Polar, po twoich ziejących pesymizmem postach można było się spodziewac wizerunku babiszona w koszmarnym makijazu tymczasem ze zdjęcia spogląda zalotnie młoda i bardzo dobrze zrobiona bużka.
Naprawdę nie masz powodu do narzekania.Sabina, macduska lubią tę wiadomość