35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Aasiula wrote:U nas jest coś takiego nazywala sie FRIDA rewelacja
Polecam kazdej Mamie przy pielegnacji I walki z katarkiemanna maria, Aasiula, kkisia, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3dc010d52285.jpg
-
nick nieaktualnyCześć wszystkim jaa dzisiaj jestem mega zadowolona
Sorki nie czytałam wszystkiego ale duchem jestem z wami!
U nas piękna pogoda właśnie idziemy z mężem na spacer no i z psami. Dzieci moje swoimi ścieżkami dzisiaj.
Posyłam same dobre wibracje!wirusy,co tylko się da
dorbie, macduska, Aasiula, gosia7122, Heretyczka, anna maria, Mango, caffe, BISCA, kkisia, Sabina, moremi, malgos741, inessa, Zofia8, Dorka.1979, Mala79, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Aasiek jesli mialas cien cienia to mozesz se masochizm odstrzelic jak ja..Bo przetrzymalam pinć godzin bez picia i szczania ipoznym popoludniu wysikalam juzladna druga kreche
Jak cien ejst to beta bedzie szybko przyrastac
Moze to tylko moja psycha widzi
Ech poczekam do jutra nie mam wyjscia
No moze wczesniej @ sie pojawi . Oby niedorbie, anna maria, Magda*, Mango, kkisia, Sabina, moremi, malgos741, Zofia8, Dorka.1979, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyU mnie też piękna pogódka, na pewno spacerek w zanadrzu z psem i mezusiem, jak tylko wróci z pracy.
I mam nową koncepcję ogrodową, aby zastąpić nielubiana przez mojego męża pergole. Wiatr wieje i az sie patrzy, kiedy się polamie.anna maria, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:caffe ale jesteś niezła....już zrobiłam zainspirowana Tobą - pingwiny z oliwek kiedyś....może i taka lampa by mi się udała - choć nie wierzę wystarczająco w swoje siły w tym względzie....bardzo mi się takie lampy podobają - wrzuć proszę fotę Twojej tej, co masz w kuchni....
Postaram się wstawić sesyjkę, ale zdjęcia nie są najlepszej jakości. Zresztą żadne zdjęcia nie oddadzą kolorów lampy. Także moje wyglądają na ponure, a w rzeczywistości są bardzo "żywe".
A klimat w kuchni bezcenny.
Aasiula, megan8, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAsiula Kochana
ja coś mmyslę ze jak blady cień cienia jest tu jutro juz musi myć prawdziwy cień,a po jutrze całkiem całkiem kreseczka :*:*:*
oby tak byłoi powiedz ładnie ''do widzenia'' cioci ,moze za 9 miesięcy zajrzeć z powrotem
Aasiula, Sabina, moremi, malgos741, Zofia8, Dorka.1979, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ola_35 wrote:Morek, a Ja Ci tylko zazdroszczę. Zresztą niesamowicie cieszę się że tutaj trafiłam, bo ja cały czas myślałam , że mam w tym wieku marne szanse na urodzenie dziecka. Zresztą komu tego nie powiedziałam, to odpowiadał " wiesz to musisz jak najszybciej bo to ostatnie twoje podrygi". Tylko mnie to dołowało jeszcze bardziej, bo doskonale o tym wiem, ale co zrobić jak nie wychodzi. Zaczęłam sobie szukac innego zajęcia, żeby tak o tym nie myśleć takiego hobby i trochę pomogło.
to ile masz lat? 55?BISCA, Magda*, moremi lubią tę wiadomość