35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
sandra80 wrote:chociaż ostatnio trochę odpuściłam i zaczęłam ćwiczyć i mam nowe hobby-spinning bo jeszcze trochę i bym oszalała sama ze sobą
Reni, moremi lubią tę wiadomość
-
ważne, że nie wieje!
Bozia3 wrote:heretyczka podała: "doberek, u nas słoneczko i nawet cienia sniegu.."
się kurna zdecydujcie - bo nadajecie z tego samego państwa...
wyrosła CI konkurencja pod nosem i teraz już musisz bardziej dokładnie tej pogodzie się przyglądać...Bozia3, kkisia, Sabina, gosia7122, inessa, iwcia77, Mega, SolarPolar, moremi, Simba lubią tę wiadomość
-
Wiesz Ola, wiele dziewczyn tu ze mna sie nie zgadza w tej kwestii, ale ja dalej uwazam, ze cisnienie jest inne jak sie juz dziecko ma. Jak sie nie moze zrobic tego pierwszego, sprawy maja sie inaczej. Bo potem to jest wizja "mania" jedynaka/jedynaczki, a nie bezdzietnosci..
Dla mnie duza roznica.
mamatrojki80, Reni, ComeToMeBaby, Bozia3, kkisia, kapturnica, Elfik, Parka, Aasiula, inessa, iwcia77, Zofia8, Mega, moremi, Simba lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:A ja dziś mam apogeum mdłosci Kurde od kiedy włożyłam szczoteczke do buzi sie zaczęło.Nic nie pomaga non stoop wisze nad miska bojąc sie ,ze obrzygam wszystko.Zamiast sie zmniejszac to one sie nasilaja Juz powoli zaczynam miec dośc
Ale masz co chciałaś to cierp ciało ...
kapturku bidaku Ty.. sprobuj moze te czopy co dziewczyny pisaly, ja mimo, ze rzygalam jak kot to mialalm to "pod kontrola", znaczy bylam w stanie poczekac pol godzinki, coby do domu dotrzec, do pracy, do kibla. Z rzygania doktorat normalnieReni, kkisia, gretka, kapturnica, Aasiula, inessa, iwcia77, Zofia8, Mega, moremi lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:bardzo mi się podobał spinning - chodziliśmy z A. chyba z rok, ale potem się cholera trochę nudzi pedałować w miejscu....lepsze jednak trasy rowerowe w terenie
-
paszczakin wrote:Wiesz Ola, wiele dziewczyn tu ze mna sie nie zgadza w tej kwestii, ale ja dalej uwazam, ze cisnienie jest inne jak sie juz dziecko ma. Jak sie nie moze zrobic tego pierwszego, sprawy maja sie inaczej. Bo potem to jest wizja "mania" jedynaka/jedynaczki, a nie bezdzietnosci..
Dla mnie duza roznica.
Ja się doskonale z Tobą zgadzam w tym. Niesamowicie współczuję tym dziewczynom co nie maja w ogóle. Każda kobieta powinna doświadczyć tego uczucia chociaż raz.megan8, ComeToMeBaby, Bozia3, kkisia, Sabina, kapturnica, gosia7122, Aasiula, inessa, iwcia77, Zofia8, Parka, moremi lubią tę wiadomość
-
ola_35 wrote:Każda kobieta powinna doświadczyć tego uczucia chociaż raz.
zdarzają się egzemplarze nie-chcące.mamatrojki80, kkisia, Krakonka, Sabina, iwcia77, Zofia8, Elfik, Mega, SolarPolar, moremi lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:heretyczka podała: "doberek, u nas słoneczko i nawet cienia sniegu.."
się kurna zdecydujcie - bo nadajecie z tego samego państwa...
wyrosła CI konkurencja pod nosem i teraz już musisz bardziej dokładnie tej pogodzie się przyglądać...
no nie wiem, Niemcy to nie tak maly kraj- chyba dzieli je z 400km?
i dzien dobryBozia3, kkisia, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
gretka -
sandra80 wrote:no toż załapałam;)
Moja droga, tylko uważaj jak się też starasz. Bo podobno przy chudnięciu zatrzymana jest synteza hormonów. Ja tego nie wiedziałam i ćwiczyłam na orbitreku. Sporo schudłam i nie wiem też czy to nie spowodowało moich obecnych problemów.
-
ola_35 wrote:Kometa pewnie że są takie, tylko ja często zastanawiam się czy one faktycznie nie chcą, czy nie mogą i tak gadają.
Różne okoliczności losu pchają nas na różne drogi - czasem nie można tych dzieci mieć, czasami nie ma z kim, czasami jest już za późno...i wtedy się robi dobrą minę do złej gry: "nie ruszają mnie dzieci", "drażni mnie jak wszyscy w koło mówią o kupach, pokazują zdjęcia swoich pociech, jakby nie było innych wymiarów życia" i tego typu gadki.....mam taką jedną - a cichaczem siedzi i czyta blogi poświęcone maluchom....
innym przykładem jest Czubaszek...po kilku skrobankach i zdeklarowana taka, co to nie chciała..dziwnym jednak trafem trąbi o tym na lewo i prawo wciąż - jakby sama siebie chciała przekonać...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2015, 12:11
megan8, caffe, Sabina, inessa, Iwone, iwcia77, Mega, Simba lubią tę wiadomość
-
ola_35 wrote:Kometa pewnie że są takie, tylko ja często zastanawiam się czy one faktycznie nie chcą, czy nie mogą i tak gadają.
a niektóre tak tylko gadają.mamatrojki80, moremi lubią tę wiadomość