35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
hello dziewczynki
mam nadzieję że dziś nie będzie lało
Heretyczka, kkisia, Aasiula, Mega, gosia7122 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnyBry
OtwarLam oczy i kuzwa zobaczylam snieg za oknem
Paszczaku tak chodzi o jakies chore punkty , a niestety moj lekarz nic wiecej nie mogl zrobic tylko odpuscic , nic jeszcze troche i z nim pogadam
i mam plan coby jutro przejechac sie do mojego szpitala w miescie i pogadac z ordynatorem , zeby te laparo tu zrobic
A ordynator ma super nazwisko nawiazujace do dziedziny w ktorej pracuje
dr .Cnota
Spadam teraz na ostatnia dawke szczepienia na tezecmalgos741, Aasiula, Mega, paszczakin, Reni, caffe, ComeToMeBaby, Sabina, BISCA, macduska, gosia7122, inessa, Iwone, iwcia77, Luna76, moremi lubią tę wiadomość
-
Rano wyjrzałam przez okno i zaniemówiłem...biało....
Kkisia masakra jakas, trzymam kciuki za wizytę - mam nadzieje ze już nie będziesz musiała isc na laparo
Ja już tez sram w gacie, jutro mam dzien świra - rano gin, zaraz potem rozmowa o prace a o 18 spotkanie z anastezjologiem... I byle do piątku....Aasiula, caffe, Sabina, kkisia, Parka, gosia7122, Iwone, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
Kisia, Mega trzymam kciuki za wizyty u lekarzy, a podwójnie Mega za rozmowę
Mega, Sabina, kkisia, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-z-pomoca-medyczna/slask-provita-gyncetrum-novomedica-opinie,3526.html
https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-z-pomoca-medyczna/gyncentrum-katowice-potrzebuje-kilku-informacji,4450.html
https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-ogolne/slaskie-czy-ktos-jest,2213,9.html
Luna76 wrote:Chyba tak zrobię. Znacie namiary na porządną klinikę na śląsku - mam na myśli okolice Katowic. Będę wdzięczna...
Albo na konkretnego żwawego gina...iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
idę do dentysty dzisiaj, więc wpierdzielam śledzie z cebulą, żeby nie było kolorowo
malgos741, Heretyczka, Aasiula, Mega, Bozia3, Zofia8, ComeToMeBaby, Sabina, kkisia, megan8, gosia7122, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:Rano zadzwoniłam do mamy w końcu i powiedziałam jej o ciązy, tzn braku ...Widziałam, wiedzialam o jej stosunku do ciązy "To juz chyba nie bziecie się starali?" Buuu, dlaczego ona taka jest !
Dorbie, przykro mi. U mnie pewnie byłoby tak samo. Jak byłam w pierwszej ciąży, to moja mama powiedziała, że w ogóle nie będzie ją interesowało "to dziecko". A potem paliła papierosa za papierosem przed kliniką i kazdy łikend i każde wakacje się wnusiem zajmowała. Jak się związałam z moim obecnym to też stwierdziła "No chyba w twoim wieku, to się nie będziesz wygłupiała". Ale ponieważ on nie miał dzieci, to przełknęła. Oczywiście teraz jest zakochana w Małgosi i bardzo, bardzo mi pomaga.
Nawet nie chcę opisywać, co czasem mi mówi o "starych" kobietach chcących zostać matkami. To znaczy nic złego o nich-nas:) Tak ogólnie. Dlatego nawet jej nie powiedziałam. I nie powiem, dopóki nie zacznie być widać
Masz nas, my Cię będziemy wspierać
Mega, ComeToMeBaby, Sabina, kkisia, megan8, gosia7122, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
nick nieaktualny
-
U nas też pogoda pod psem. Aż mnie zęby bolą, że na taki deszczośnieg jadę na wieś. Miło będzie, bo sobie napalę w kominku, ale źle, bo po drewno będę chodziła w błotku i słońce mi nie będzie dodawało energii do pracy.
W dodatku po 5 dniach przeziębienia jest gorzej, miast lepiej. Do kataru i gardła żołądek mi dołączył
Małgosia jest jak szlauch z katarem. Ale poza tym nic jej na szczęście nie jest.
Stare dziecko też chore, albo symuluje. W każdym razie zostało w domu i ma gary myć i ogień w palenisku podtrzymywać. No i pilnuje Małgosi, to mogę poprać i pogotować bez stresu. Nawet prysznic mam w planachAasiula, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
staram się wyobrazić sobie moją mamę jak mi tak truje za uszami albo jest taka "miła"
i nie umiem
przykro mi dziewczyny, że nie macie wsparcia w matkach..wsparcie mamy jednak jest ważneWiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2015, 09:39
Aasiula, Mega, Bozia3, caffe, kapturnica, ComeToMeBaby, Sabina, kkisia, gosia7122, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
Niuta wrote:Ja też nie mogę spać.
M wrócił z poligonu, rzucił się na mnie, obudził i bezczelnie wykorzystał
Teraz oczywiście śpi jak niewiniątko a ja się gapię w sufit.
Niuta wrote:Rozumiem co czuje Asiula bo mam takie same przemyślenia...
Najgorsze jest to że ostatnio co raz częściej myślę że to już jest koniec i po prostu przegapiłam swoją szansę ...
Mega, Aasiula, Sabina, kkisia, Niuta, moremi lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:Rano zadzwoniłam do mamy w końcu i powiedziałam jej o ciązy, tzn braku ...Widziałam, wiedzialam o jej stosunku do ciązy "To juz chyba nie bziecie się starali?" Buuu, dlaczego ona taka jest !
dorbie
na pewno tak tylko gada, a jak się dzieć pojawi to się w nim zakocha.
może ona w ten swoisty sposób próbuje Cie chronić przed kolejnym zawodem, na swój swoisty sposób nie chce żebyś znów cierpiała. głupi to sposób, ale często niektórzy nie potrafią się właściwie zachować, choćby i może sie starali.iwcia77 lubi tę wiadomość
-
Moremi gratuluję
Dorka kilka dni temu pytałaś o coś na katarek dla maluszka, ja polecam mustelę rozgrzewającą Baume coś tam. Świetnie wszystko udrażnia, można stosować od pierwszego dnia życia.
Luna jeśli clo nie działa może gin powinien zmienić na lek z letrozolem.Dorka.1979, moremi lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:staram się wyobrazić sobie moją mamę jak mi tak truje za uszami albo jest taka "miła"
i nie umiem
przykro mi dziewczyny, że nie macie wsparcia w matkach..wsparcie mamy jednak jest ważne
Renek niestety i takie mamuski sa.Sama niedawno pocieszałam koleżanke jak jej matka truła ,że na co jej więcej dzieci jak poroniła. Ja mam to szczęście ,że zarówno teściówka jak i mamuśka szaleją z radochy ,że będzie kolejny wnuk bo nie maja ich za dużo niestety.
Moja mama ma 2wnuków i marzy o wnuczce a teściowa ma wnuka i wnuczke wiec żadna płeć nie jest dla niej ważna Byle było całe i zdroweWiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2015, 10:12
Mega, Reni, Aasiula, Krakonka, Sabina, caffe, kkisia, inessa, iwcia77, Zofia8, moremi lubią tę wiadomość