35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnydorbie wrote:Dzięki za pamięc
Nic się nie ruszyło
Dzis w pracy miałam takie bóle jak na miesiączkę z promieniowaniem do krzyża i nudności i przeszło
Nastawiam się na szpital:-(
Dorbie- szpital też dla ludzi, nie bój się.moremi, BISCA, dorbie, iwcia77, kkisia, Krakonka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
dorbie wrote:Dzięki za pamięc
Nic się nie ruszyło
Dzis w pracy miałam takie bóle jak na miesiączkę z promieniowaniem do krzyża i nudności i przeszło
Nastawiam się na szpital:-(dorbie, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:No właśnie. To nawet bardzo niedobrze i nie mozna mówić, że w tym przypadku jest niepłodność idiopatyczna.
Stymulacja clo w Twoim przypadku była chybiona. Ja bym szybko lekarza zmieniała. Naprawdę polecam kliniki. Tam się nie bawią w ten sposób, tylko szybko działają.
Chyba tak zrobię. Znacie namiary na porządną klinikę na śląsku - mam na myśli okolice Katowic. Będę wdzięczna...
Albo na konkretnego żwawego gina...Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2015, 22:29
moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Luna76 wrote:Chyba tak zrobię. Znacie namiary na porządną klinikę na śląsku - mam na myśli okolice Katowic. Będę wdzięczna...
Albo na konkretnego żwawego gina...
Tu masz link https://ovufriend.pl/listing/Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2015, 22:32
Sabina, malgos741, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymacduska wrote:Opowiadaj!!!
Ale to nic, bo za pól godziny zadzwoniła, mówiąc,że tata dostał list od komornika o postepowaniu egzekucyjnym na 117 tysięcy ! Za co? Nikt nic nie wie, napisane niezrozumiale, szok. Znalazłam koleżankę z podstawówki, która ma Kancelarię Radcowską, mama do niej poszła na interpretacje pisma. I okazalo się, że to gość, własciciel portu, gdzie tata trzymał żaglówkę, ma postępowanie egzekucyjne, tata ma wszystkie rachunki uregulowane, ale był na liście kontahentów. Masakra, taki stres, szok. Mamy nadzieję, ze szybko się to wyjaśni. Ale przedpołudnie nie mojemalgos741, Bozia3, iwcia77, Sabina, Aasiula, Zofia8, Iwone lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dorbie wrote:Rano zadzwoniłam do mamy w końcu i powiedziałam jej o ciązy, tzn braku ...Widziałam, wiedzialam o jej stosunku do ciązy "To juz chyba nie bziecie się starali?" Buuu, dlaczego ona taka jest !
Ale to nic, bo za pól godziny zadzwoniła, mówiąc,że tata dostał list od komornika o postepowaniu egzekucyjnym na 117 tysięcy ! Za co? Nikt nic nie wie, napisane niezrozumiale, szok. Znalazłam koleżankę z podstawówki, która ma Kancelarię Radcowską, mama do niej poszła na interpretacje pisma. I okazalo się, że to gość, własciciel portu, gdzie tata trzymał żaglówkę, ma postępowanie egzekucyjne, tata ma wszystkie rachunki uregulowane, ale był na liście kontahentów. Masakra, taki stres, szok. Mamy nadzieję, ze szybko się to wyjaśni. Ale przedpołudnie nie mojeBozia3, iwcia77, Dorka.1979 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Aasiula - nie przepraszaj i nie obwiniaj się - nic złego nie robisz, ani nie zrobiłas....kapta dobrze Ci to wytłumaczyła - na tak wczesnym etapie środki z zewnątrz nie mają wpływu na ciążę...
Ja za kołnierz nie wylewam - w pierwszej ciąży nie wiedząc o niej - byłam na weselu - balowałam do nieprzytomności (alkohol i tańce) i nic....w drugą ciążę zaszłam podczas świąt i sylwestra (byliśmy całą noc na balu) i też imprezy i balangi cały czas - i wszystko ok....
niepowodzenia nie oznaczają, że dajesz sobie prawo szukać winy w sobie... - mało masz cierpienia? - nie dokładaj i nie dowalaj sobiegłowa do góry - badania i do przodu
malgos741, moremi, dorbie, Mega, iwcia77, kkisia, Sabina, peppapig, Aasiula, BISCA, kapturnica, Parka, caffe lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Morka - gratulacje -
Piękna zielona fala - niech się dzieje
A jak nazwałaś go chujowym, to nie miałam wyjściaBozia3, iwcia77, Sabina, BISCA, kapturnica, kkisia, ComeToMeBaby, gosia7122 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnymoremi wrote:Trudno tak jak nie ma się wsparcia najbliższych. Mam tylko nadzieję, że jak kolejne dziecko się pojawi niedługo, to zwariują na jego punkcie.
Jak Hubert miał się urodzic, to mama powiedziała, że nie będzie go nazywać Hubert, bo jej się nie podoba, a jak się urodził, to od razu do niego Hubi, Hubi, Hubercik. Ja mówie, ze przeciez miala go tak nie nazywać. A ona, ze inaczej by do niego nie pasowałoOt, cała moja mama, za każdym razem Foch!
moremi, Mega, iwcia77, Sabina, Parka, kkisia, gosia7122, Iwone lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ahoj
Morkasuper suwak i zniknela czesc cytatu w stopce
strasznie sie ciesze
Asiula- nie mecz sie przeszloscia walcz o przyszlosctulasy sle
Reni - o£ je! , dobre wiesci to sa wiesciniech zyje Pieslaw 100 lat! a ty szybko w te blizniacza cionze zachodz
Dorbie- bidokutrzymaj sie
z tymi zdjeciami to przeginka bagiety!!! ide do kartonu i nie wracam..bo po co? nikt nie zwracva uwagi ze BARDZO CHCE ZDJECIA OGLADAC! CODZIENNIE JAKIES FOTY BEZ AWIZO !!! JAK TO TAK!!!FFFFOOOOOCCCCCHHHHHHHHH DO KWADRATU.kkisia, SolarPolar, Sabina, Aasiula, kapturnica, moremi, Parka, Reni, Mega, Bozia3, Mala79, gosia7122, inessa, Iwone, Dorka.1979 lubią tę wiadomość