35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Krakonka wrote:Monitoring też ok? Jajko rośnie? Pęka? Endometrum ok?
Monitoring nie pokazuje jednego pęcherzyka dominującego, one są, nawet kilka. Jajka sobie rosną, ale nie dojrzewają i z tego co gin. widział to nie pękają. Endometrium też jest ok. Było lepsze, ale pogorszyło się po tych stymulacjach clo. A stymulacje były w 2 turach - pierwsza przez 3 cykle, potem druga po pół roku tez 3 cykle. A 3 lata temu zaszłam w cyklu naturalnym. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNie mówcie do Morki Morus, bo dziwnie mi się to czyta
Ja mam psa Morusa. Straszny pies na suki, nie możemy go teraz na podwórzu utrzymac. Wczoraj się nam bestia wyrwał na wolnośc, wrócił wieczorem (nie głupi on, wróci do ciepłego, suchego i pełnego jedzenia domu), cały w błocie, mory i już bez jednego zęba... Ciekawe czy była tego warta?
A to nasz przystojniak
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9320c9c82f9b.jpgmacduska, Niuta, kapturnica, gosia7122, Mega, Mango, ania.g, Parka, moremi, dorbie, megan8, malgos741, Bozia3, iwcia77, kkisia, Viv78, SolarPolar, Reni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Luna76 wrote:Monitoring nie pokazuje jednego pęcherzyka dominującego, one są, nawet kilka. Jajka sobie rosną, ale nie dojrzewają i z tego co gin. widział to nie pękają. Endometrium też jest ok. Było lepsze, ale pogorszyło się po tych stymulacjach clo. A stymulacje były w 2 turach - pierwsza przez 3 cykle, potem druga po pół roku tez 3 cykle. A 3 lata temu zaszłam w cyklu naturalnym.
No to ja nie rozumiem. Nie dojrzewają, nie pękają i gin twierdzi, że wszystko jest ok? Może pomyśl jednak nad zmianą lekarza. Zawsze warto się skonsultować, drugiego, trzeciego, może jakiegoś poleconego specjalisty...moremi, Zofia8 lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
nick nieaktualny
-
Ja też idę spać, a przynajmniej się położe, bo jak nam Małgoś zrobi dzisiaj nocną potańcówkę, to obiecałam M, że ją wezmę na kanapę na dół, żeby się przespał porządnie. Wieczorem jutro jadę na wieś, więc ja sobie tam spokojnie pośpię, choć pewnie mało.
Miłego nocnego zaciążania i ciążowaniaHeretyczka, Mega, Sabina, moremi, Zofia8, megan8, iwcia77, kkisia, caffe lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
nick nieaktualnyKrakonka wrote:Ja też idę spać, a przynajmniej się położe, bo jak nam Małgoś zrobi dzisiaj nocną potańcówkę, to obiecałam M, że ją wezmę na kanapę na dół, żeby się przespał porządnie. Wieczorem jutro jadę na wieś, więc ja sobie tam spokojnie pośpię, choć pewnie mało.
Miłego nocnego zaciążania i ciążowaniamoremi lubi tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Nie wiecie jednej waznej istotnej rzeczy,ja rok temu dokladnie w marcu bylam, w ciazy i przez swoja glupote i niewiedze stracilam ja ....
Nie wiedzac ze jestem w ciazy bo sie nie staralismy akutat wtedy, lyknelam tabletki na odrobaczenie ,jak co roku zentel
.Dowiedzialam sie jak zamiast normalnej miesiaczki dostalam silnych boli i krew sie polała .Beta pokazala ze byla ciaza ...
nigdy sobie tego nie wybacze.
Jak moglam tego nie sprawdzic
Rada dla was nim bedziecie sie odrobaczac zrobcie test ciazowy.
Lekarz mowil ze moze to nie wina tabletek ze moze ciaza sama sie nie rowijala,ale ja wiem swoje gdybym ich nie zjadla mialabym juz od kilu miesiecy maluszka
Przepraszam musialam wam o tym powiedziec bo mnie to meczy od roku
nie zrobiłaś tego specjalnie i nic absolutnie nic tego nie cofnie a oskarżanie siebie tylko może ci zaszkodzićWiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2015, 21:46
dorbie, ania.g, peppapig, Krakonka lubią tę wiadomość
-
Krakonka wrote:No to ja nie rozumiem. Nie dojrzewają, nie pękają i gin twierdzi, że wszystko jest ok? Może pomyśl jednak nad zmianą lekarza. Zawsze warto się skonsultować, drugiego, trzeciego, może jakiegoś poleconego specjalisty...
Stymulacja clo w Twoim przypadku była chybiona. Ja bym szybko lekarza zmieniała. Naprawdę polecam kliniki. Tam się nie bawią w ten sposób, tylko szybko działają.macduska, Sabina, malgos741, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnymoremi wrote:No właśnie. To nawet bardzo niedobrze i nie mozna mówić, że w tym przypadku jest niepłodność idiopatyczna.
Stymulacja clo w Twoim przypadku była chybiona. Ja bym szybko lekarza zmieniała. Naprawdę polecam kliniki. Tam się nie bawią w ten sposób, tylko szybko działają.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2015, 22:13
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny